Energinet

Energinet er en fleksibel og nytænkende arbejdsplads


Når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opdage, at der er højt til loftet – i mere end én forstand. Du får masser af ansvar og vil opleve stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du planlægger din arbejdsdag – i storrumskontoret, på hjemmekontoret eller et helt tredje sted. Det gælder uanset, om du er nyuddannet eller erfaren.

Vores kultur er uformel og lærende. Vi deler viden på tværs af afdelinger og fagligheder for at skabe de bedste løsninger, og har du brug for sparring og input fra en kollega, går du aldrig forgæves. Vores kaffebar og åbne atrium summer af liv og samtaler, når vi mødes på kontoret.

“Grønne energiteknologier er i en rivende udvikling, og jeg er med på rejsen! Det er fedt at være med til at skubbe til grænserne for, hvad der er teknisk muligt! Vores anlæg skal holde i 40 år, så når vi udvikler nye løsninger, skal vi også være sikre på, at de virker i praksis. Det er en mega spændende udfordring. Og jeg har stor indflydelse på, hvordan det endelige design af stationer og elnettet ser ud, så det virker uden fejl eller mangler.”

Chris Skovgaard, seniornetanalytiker

VI HAR DANMARKS FEDESTE ARBEJDSOPGAVER


Vores arbejdsopgaver er blandt samfundets allervigtigste opgaver lige nu. Vi skal skabe et sammenhængende energisystem, som er 100 % bæredygtigt for at redde klimaet. Den opgave har ingen løst før. Derfor er globalt udsyn, samarbejde og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger en essentiel del af vores dagligdag.

Vi forventer, at du nysgerrigt opsøger nye muligheder og bidrager med dine helt særlige perspektiver. Vi giver til gengæld fabelagtige rammer for, at du hele tiden kan udvikle dig personligt og fagligt gennem nye og spændende opgaver og gode karrieremuligheder. Det hele i samspil med dygtige kolleger og en leder, der har stor tillid til dig og dine evner.

“Der er mange måder at gøre karriere på i Energinet. Det fede er, at man kan gribe mulighederne i det tempo, der passer én. Allerede 2 år efter graduateprogrammet blev jeg udnævnt til afdelingsleder. Jeg er virkelig stolt af den tillid, der blev vist mig. Nu er det min tur til at give noget tilbage og udvikle mine medarbejdere.”

Kia Marie Jerichau, afdelingsleder

“Jeg brænder for at bidrage til den grønne omstilling, og jeg har altid været optaget af komplekse systemer og bæredygtighed. I Energinet er jeg med til at udvikle nye løsningsveje til et fuldstændig bæredygtigt energisystem. Det motiverer mig! Jeg arbejder bl.a. med at koble el, gas, transport, varme og landbrug sammen og udvikler på måden, vi kan integrere el, brint, og biometan i et system, så vi kan opnå 100% bæredygtighed!”

Martin Hartvig, senioringeniør

Sammen skaber vi grøn energi for en bedre verden


Når du går på arbejde i Energinet, bliver du en del af et mangfoldigt team, der passioneret deler en vision om grøn energi for en bedre verden. Den grønne omstilling sker i ekstrem høj fart, og hos Energinet befinder du dig i en nøgleposition i midten af det hele – uanset hvilke opgaver, du arbejder med.

Vi ved, at vi kun når i mål med dygtige og motiverede kolleger. Så kom med dit perspektiv og tag del i den grønne omstilling.

Læs mere på www.energinet.dk/karriere.
“Det er spændende at være med til at udbrede viden om Danmarks grønne elnet til andre lande og være med til at gøre en forskel for verdens klima. Jeg er fx med til at dele Energinets viden om indpasning af vindenergi med store lande som fx Kina. Og hvis Kinas elforbrug bliver bare 0,5 % mere grønt, svarer det til, at hele Danmark reducerer CO-udledningen med 70 %. Det er da vildt!”

Nan Qin, senioringeniør