Introvert Intuitiv Følende Vurderende

Fokus på at skabe indsigt og stærke værdier

INFJ-typer er ofte indsigtsfulde, omhyggelige og principfaste personer, som holder af at hjælpe andre til at få opfyldt deres behov og ønsker. Deres talent ligger i at udvikle og vejlede andre. De har ofte en stærk fornemmelse af, hvad det handler om, før andre omkring dem ved det. Derfor er de dygtige til at hjælpe andre med deres personlige vækst. Den indre verden af visioner og idéer er ofte deres foretrukne domæne, og de kan derfor virke komplekse og vanskelige for andre at forstå.

For INFJ'er er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden er nogenlunde struktureret og velorganiseret, så der kan opbygges et harmonisk arbejdsmiljø omkring dem. Denne type har brug for ro og fred omkring sig, så der er mulighed for refleksion. Ofte vil man finde INFJ'er i job, hvor de kan bruge deres evne til at skabe indsigt og samtidig kan udvikle og vejlede andre. Derfor findes de ofte i stillinger, hvor de har mulighed for at bruge deres kreativitet i forbindelse med udvikling af menneskers potentiale.

Følgende kendte personer har typekoden INFJ: Mohandas Gandhi, Emma Gad (forfatter til Takt og tone), C.G. Jung

Tag persontypetesten

Hvilken type er du? Prøv vores online persontypetest og bliv klogere på dig selv. Brug indsigten i din jobsøgning, til jobsamtale eller til din næste MUS.

Tag testen

Persontypernes dimensioner

Introvert eller ekstrovert? Her har du sikkert en fornemmelse af, hvad du er. Men er du tænkende eller følende? Intuitiv eller sansende? Bliv klogere på hvad testens dimensioner dækker over her.