146 jobannoncer matcher din søgning 146 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vallensbæk Kommune

Sagsbehandler til sygedagpenge og Jobafklaring

Vallensbæk Strand

Jobcenter Vallensbæk søger en sagsbehandler til sygedagpenge og Jobafklaring

Dine opgaverne på sygedagpenge og Jobafklaringsområdet er bl.a.

 • Sagsbehandling og afholdelse af opfølgningssamtaler med borgere, som er sygemeldt fra arbejde eller a-kassen.
 • Afgørelser om indsatser eller anden støtte efter Beskæftigelsesindsatsloven.
 • Afgørelser om uarbejdsdygtighed.
Banedanmark

Tilsynsmedarbejder til vedligeholdelse af den danske jernbane

Herning, Fredericia eller Aarhus C

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBanedanmark har besluttet, at 90 % af alt vedligehold af jernbanen skal udføres af eksterne entreprenører. Det betyder, at Banedanmark fremover kommer til at få ansvaret for at sikre, at vedligehold af jernbanen sker i henhold til planer, kontrakter, normer og regler. Vi har derfor brug for dygtige medarbejdere, som har lyst til at indgå i et team af tilsynsmedarbejdere.

Vi tilbyder et job med gode udviklingsmuligheder. Du vil gennemgå et uddannelses- og træningsforløb og derefter forventer vi, at du på egen hånd kan føre tilsyn og vurdere og reagere over for væsentlige problemer.

Banedanmark
Greve Kommune

Fleetmanager

Greve

Har du et indgående kendskab til flådestyring, og kan du ligeledes styre projekter, gerne med afsæt i en kommunal kontekst, så er du måske vores nye kollega?

Du vil få ansvaret for vores cirka 125 køretøjer. Du skal sikre en løbende optimering og effektivisering af flådens drift, samt se på nye tiltag indenfor Fleet Management. Derudover vil du få ansvaret for den overordnede tilrettelæggelse af igangværende og kommende projekter.

Greve Kommune
Varde Kommune

Sagsbehandlere til erhvervsbyggeri

Varde

Varde Kommune sætter en ære i at yde god erhvervsservice. Ifølge Dansk Industri er vi den 6. mest erhvervsvenlige kommune i Danmark i 2023 – og den placering vil vi gerne fastholde.

Du vil blive ansat i kommunens Erhvervscenter, som en del af erhvervsbyggegruppen. Organisationen er flad og indflydelsen på egne opgaver er stor. Vores styrke er, at vi kan se fra den ene ende til den anden i forvaltningen, og du får rig mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer på tværs af organisationen.

Gem
Mercantec

Undervisere søges til kontoruddannelserne

Viborg

Vil du være med til at guide og uddanne unge og voksne til at mestre kontorets komplekse verden?

På Mercantec Business søger vi endnu en engageret underviser til vores hovedforløb i Administration og Offentlig Administration.

Du bliver en del af teamet omkring kontoruddannelserne, hvor du primært underviser inden for specialet Offentlig Administration.

Afhængig blandt andet af dine ønsker og kompetencer, kan stillingen både tilrettelægges på fuld tid og på deltid.

Mercantec
National enhed for Særlig Kriminalitet

Administrativ medarbejder til bekæmpelse af organiseret kriminalitet i NSK

Glostrup

Vil du have et meningsfyldt job, hvor du med din administrative baggrund og strukturerede tilgang til opgaverne, gør en forskel i efterforskningen af de største og mest komplekse sager om organiseret kriminalitet?

Så har du her mulighed for at blive en vigtig del af en effektiv efterforskningsgruppe, hvor det er dig, der holder styr på sagerne. Du spiller en vigtig rolle i forhold til at holde styr på de administrative processer i efterforskningsarbejdet.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Administrativ medarbejder til Laboratoriesektionen

Glostrup

Har du øje for detaljen og kan du lide at sikre en høj kvalitet i administrative sager og processer? Trives du i en rolle, hvor du er det administrative bindeled, der får dine specialiserede kollegers arbejde til at køre effektivt og problemfrit?

Så har du her muligheden for at blive en del af Nationalt Kriminalteknisk Center, som sikrer kriminaltekniske spor fra effekter, der har været involveret i alvorlig kriminalitet.

Dine opgaver er at sikre, at der er overensstemmelse mellem de indleverede effekter og de anmodninger vi har modtaget. Du fordeler effekterne til de rette arbejdsstationer, hvor den videre undersøgelse foretages.

Ballerup Kommune

Administrativ medarbejder med ansvar for koordinering af frivillige

Ballerup

Vil du være med på et hold hvor du gør en forskel, så søger vi lige præcis dig, der vil være med til tage hånd om vores administrative opgaver.

Vi har brug for dig, der har mod og lyst til at møde og vejlede pårørende, beboere, personale samt frivillige.

Dine vigtigste opgaver

 • Rundvisning af nye beboere og pårørende, personale eller øvrige
 • Klargøring til ledelsestilsyn, regnskab – understøttelse af ledelsens budgetreguleringer og refusion
 • Rekruttering og koordinering af frivillige til hjemmene
Ballerup Kommune

Administrativ sagsbehandler til Pension

Ballerup

Vil du være en del af et team, hvor der er højt til loftet, let til grin og et fantastisk arbejdsmiljø?

Dine vigtigste opgaver

 • Administration af pension
 • Behandling om almindelig og udvidet helbredstillæg jf. Pensionsloven
 • Personlige tillæg som løbende- og enkeltydelse jf. Pensionsloven

Du bliver en del af et ydelsesteam med 17 engagerede kolleger. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø med daglig sparring i en uhøjtidelig tone – det skal være sjovt at gå på arbejde.

Københavns Vestegns Politi

Fagligt stærk administrativ profil til Anklagemyndigheden

Albertslund

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi søger en administrativ medarbejder, som har lyst til at blive en del af en dynamisk enhed, der arbejder med sager med stort samfundsmæssig fokus.

Som administrativ medarbejder i anklagemyndighedens Kvalitetsadvokatur, vil du primært skulle løse administrative opgaver i forbindelse med behandlingen af straffesager. Vores hverdag er fyldt med mange og forskelligartede arbejdsopgaver, og da vi er en afdeling i konstant udvikling, vil du have mulighed for at være med til at påvirke den ramme, som du og dine kollegaer arbejder indenfor.

Tønder Kommune

Økonomikonsulent

Tønder

Har du lyst til at arbejde med økonomistyring og økonomiske analyser i Tønder Kommune ? – så er dette job måske noget for dig …

Vi søger en økonomikonsulent til Økonomi & Analyse, som udfører koncern- og serviceopgaver indenfor budgetlægning, økonomistyring samt analyseopgaver for hele organisationen, herunder servicering af forvaltninger og institutioner.

Du bliver en del af teamet Økonomi på Fagområder. Vi udfører opgaver inden for dagtilbud, skole, social, arbejdsmarked, sundhed, kultur/fritid og teknik/miljø/klima.

Region Sjælland

Barselsvikariat – administrativ medarbejder til indkøb af IT-konsulenter hos Koncern Digitalisering

Ringsted

Vi søger et barselsvikariat på deltid (20-25 timer om ugen), som vil være med til at administrere vores indkøbsportefølje af IT-konsulenter.

I Koncern Digitalisering er det vores opgave at forhandle de bedste indkøbsaftaler inden for IT-produkter og konsulentydelser.

Du vil primært skulle beskæftige dig med følgende ansvarsområder:

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

 • Administrativ styring af IT-konsulentindkøbsprocessen
 • Intern rådgivning omkring IT-konsulentindkøb og –anvendelse
 • Koordinering af kommunikation mellem interne interessenter og eksterne konsulentleverandører
Faxe Kommune

Socialrådgiver / socialformidler til det specialiserede voksenområde

Haslev

Vi er et dynamisk og udadvendt team, med plads til alle. Vi har fokus på den enkeltes styrker og muligheden for udvikling af disse. Faglig sparring er en helt naturlig del af teamets dynamik. Lige nu er vi ved at implementere VUM 2.0, så du vil være en medspiller i forhold til denne implementering.

Du får et spændende arbejde med borgere, der har kognitive funktionsnedsættelser. Vi arbejder inden for servicelovens paragraffer §§ 85, 96, 97, 98, 102, 103, 104, 105/85, 107, 108 109, 110. Vi arbejder ofte i teams af 2 rådgivere ved sager med en stor kompleksitet, eksempelvis på BPA-området.

Hørsholm Kommune

Administrativ sagsbehandler med økonomisk flair til Ydelsesområdet

Hørsholm

Dine opgaver vil spænde fra at afstemme mellemregningskonti i fagsystemerne KY & KP, foretage administrativ kontrol af socialt bedrageri, behandle ansøgninger fra borgere om kontanthjælp, til andre tilstødende administrative opgaver.

Du bliver en del af et velfungerende team på seks engagerede, dygtige, hjælpsomme og ansvarlige kolleger, hvor der lægges vægt på en god omgangstone, fælles læring og deling af viden.

Odsherred Kommune

Administrativ medarbejder til Familieafdelingen 37 timer om ugen (Opnormering)

Nykøbing Sj

Vil du være med til at udvikle et stærkt administrativt team endnu mere?

Trives du i en travl hverdag, hvor vi løfter i flok? Har du lyst og kendskab til den brede vifte af administrative opgaver i en Familieafdeling i en kommune?

Så er du formentlig vores kommende kollega i erfarent administrativt team med godt humør, høj arbejdsmoral og spændende opgaver.

Odsherred Kommune

Maritim administrator

Nykøbing Sj

Er du en haj til kundeservice, økonomi, kontoradministration og projektledelse samtidigt med, at du har en passion for det maritime havne- og sejlsportsmiljø?

Stillingen er på 37 timer om ugen. Der er i udgangspunktet tale om, at administrations- og økonomidelen vil fylde ca. halvdelen af tiden og resten af tiden går med kundeservice, IT-styring (KMD, OPUS, SBSYS og Harba, hjemmeside og en masse ad hoc-opgaver, som bare opstår.

Vi tilbyder bl.a. gode personlige udviklingsmuligheder og plads til dine idéer.

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens

Studiesekretær, barselsvikariat

Fredericia

Som studiesekretær vil du komme til at løse en bred vifte af opgaver primært inden for elevadministration, men du skal være klar til at tage del i løsningen af en række øvrige administrative opgaver efter behov.

Du vil få en spændende og til tider travl hverdag i et uhøjtideligt miljø som en del af et team af dygtige og engagerede kolleger, lige som du vil få en meget bred kontaktflade på skolen i forhold til kolleger i administrationen, uddannelsesvejledere, undervisere og ledelsen samt skolens elever og eksterne samarbejdspartnere, herunder praktiksteder.

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens
THISTED KOMMUNE

Gør en forskel: hjælp ledige i job som sagsbehandler hos Team Job og Fleksjob

Thisted

Det er fedt at arbejde med ledige fordi ikke to dage er ens, man får mulighed for at arbejde med mennesker med meget forskellige forudsætninger og man er med til at gøre en positiv forskel for de ledige, og sætte fokus på ressourcer og kompetencer frem for begrænsninger. Derudover ser man hurtige resultater af sit arbejde, da mange kommer i job eller uddannelse.

- Rikke, en af vores sagsbehandlere i Team Job og Fleksjob

Hos os vil du opleve, at der er fokus på din faglige udvikling, hvilket bl.a. betyder, at vi har faste fora for både kollegial og ledelsesmæssig sparring, som du naturligvis bliver en del af, samt makkerskabsmøder, hvor det faglige fællesskab i teamet styrkes.

Greve Kommune

Administrativ rådgiver og barselsvikar til sygedagpengeområdet

Greve

Er du vores nye kollega på sygedagpengeområdet, der er dygtig til det administrative, har flair for IT-løsninger, er serviceminded og arbejder struktureret?

Dit arbejde vil umiddelbart være sagsbehandling vedrørende sygedagpenge, fleksløntilskud, ledighedsydelse og jobafklaring. Det er ikke en forudsætning at du har erfaring med alle disse ydelser.

Vi tilbyder plads til din faglige og personlige udvikling samt kolleger der vægter godt humør og kollegialt ansvar højt.

Greve Kommune
Kystdirektoratet

Vil du med på holdet, der passer på Danmarks kystanlæg og hav? (tidsbegrænset stilling)

Lemvig eller Randbøl

På grund af tilgang af nye opgaver, søger Kystdirektoratet fuldmægtige til sagsbehandling efter kystbeskyttelseslovens regler om forvaltning af anlæg og aktiviteter på havet.

Kystdirektoratet er en attraktiv arbejdsplads kendetegnet ved udviklende opgaver, godt humør, et skarpt blik for omverdenens krav og forventninger samt dygtige og engagerede medarbejdere og ledere.

Kystdirektoratet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV