240 job matcher din søgning 240 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BUPLArbejdsskadekonsulent til BUPL's arbejde med at sikre pædagoger erstatning

BUPL, København

Vil du være med til at sikre at pædagoger, der er kommet til skade på arbejdet, får den erstatning de har krav på? Motiveres du af at gøre en stor forskel for en vigtig faggruppe? Så er du måske vores kommende kollega?

Vi behandler alle BUPL’s arbejdsskadesager centralt på forbundskontoret og har brug for en kollega til sagsbehandling af konkrete arbejdsskadesager og erstatningsansvarssager. Du får ansvaret for din egen sagsportefølje og skal rådgive og vejlede medlemmerne undervejs i sagen.

Hos os får du

 • Faglig sparring med dygtige kolleger
 • Et hus fuld at mange højt specialiserede fagligheder
 • En uhøjtidelig omgangstone med god plads til smil og latter.
THISTED KOMMUNE
Koordinator til Besøgscenter Østerild og RUM

THISTED KOMMUNE

Brænder du for vindmøller, vedvarende energi samt en bred vifte af administrative opgaver indenfor kulturområdet? Og kan du formidle emnet til forskellige målgrupper – så har vi den rette stilling til dig.

Thisted Kommune søger en person til en alsidig stilling som koordinator for Besøgscenter Østerild og koordinator for RUM; Thisted Kommunes Åben Skole og Dagtilbuds portal. Stillingen er en fastansættelse på 37 timer/ugen med start fra 1. september 2021 eller efter aftale.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • koordineringsarbejde med eksterne og interne samarbejdspartnere i forhold til udviklingen og driften af besøgscentret
 • driftsopgaver i forbindelse med den daglige drift af besøgscentret
 • sagsbehandling samt administrative opgaver inden for besøgscentrets kerneområder
Egedal Kommune
Genopslag af stillingen som medarbejder til ydelsesområdet i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Da en af vores kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en medarbejder til udbetaling af sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud.

Der er i alt 4 medarbejdere, der beskæftiger sig med udbetaling af sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud. Der er samtidig tilknyttet en fagkoordinator til området.

Dine opgaver omfatter:

 • Udbetaling af forsørgelsesydelser og arbejdsgiverrefusioner i forhold til sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud
 • Sikre at lovgrundlag og sagsbehandlingsfrister overholdes
 • Råd og vejledning af borgere og arbejdsgivere
Egedal Kommune
HANSENBERG
Studiesekretær

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at arbejde i et spændende skolemiljø?
Er du omhyggelig og ansvarsbevidst?

Vi søger 2 selvstændige, kvalitetsbevidste og engagerede kolleger, der har lyst til at arbejde med administration af uddannelser.

Jobbet består primært af opgaver inden for studieadministration, herunder ind- og udmeldelse af elever, oprettelse og ajourføring af hold, udsendelse af informationer til elever, registrering af uddannelsesaftaler mv.

Du trives i et travlt arbejdsmiljø og kan bevare overblikket, selvom tingene ikke går som planlagt. Du er en god organisator, arbejder struktureret og har fokus på detaljen.

HANSENBERG
Ballerup KommuneRådgiver til sygedagpenge/JAF i Arbejdsmarkedscenter Ballerup

Ballerup Kommune

Kan du aktivt bringe sygemeldte borgere tilbage i arbejde? Kan du arbejde virksomhedsrettet og målrettet? Har du en grundlæggende overbevisning om, at arbejde er et væsentligt fællesskab for borgerne?

Så kan det være dig, der skal være med til at udvikle indsatsen og skabe resultater på området. Du vil kunne blive en del af et bredt Center for Arbejdsmarked, hvor beskæftigelsesindsatsen er lagt sammen med dele af det sociale område for at skabe synergier i vores arbejde.

Vi forventer blandt andet:

 • At du er velbevandret i sygedagpenge- og beskæftigelseslovgivningen
 • At du kan arbejde virksomhedsvendt og kombinere det med myndighedsopgaven
 • At du har gode kommunikations- og samarbejdsevner

Region SjællandUddannelseskoordinator (HK) til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland, Næstved og Slagelse

Brænder du for at arbejde med administrative opgaver, og trives du med at have mange bolde i luften? Er du samtidig også en stærk relationsskaber, der værdsætter og dyrker samarbejde med kolleger om opgaveløsningen? Og har du erfaring med uddannelsesadministration, så er du måske vores kommende kollega.

Region Sjælland

Du kommer til at indgå som en del af uddannelsesteamet i arbejdet om uddannelses- og praktikforløb for alle vores elever, studerende og yngre læger i et tæt samspil med både kollegerne i uddannelsesteamet og de kliniske afdelinger.

Du vil bl.a. skulle varetage en række forskellige administrative, praktiske og koordinerende opgaver. Det er eksempelvis at administrere studiejobs på NSR, løse praktiske opgaver ved afholdelse af workshops, registrere og journalisere sager i administrative systemer, udarbejde dagsordner og referater etc.

FinansministerietFinansministeriets departement søger en grundig, serviceminded og selvstændig sekretær til minister- og ledelsessekretariatet

Finansministeriet, København

Minister- og ledelsessekretariatet søger en sekretær, der kan indgå i ministersekretariatets løsning af en bred vifte af opgaver, der samlet bidrager til at understøtte ministeren.

Vi tilbyder et job med engagerede og dygtige kollegaer. Spændvidden i arbejdet er stor, og du kommer helt ind i hjertet af Finansministeriet og tæt på minister og departementschef.

Stillingen indebærer konkret, at du i tæt samarbejde med det øvrige sekretariat bl.a. varetager følgende opgaver:

 • Sekretærbistand til ministeren og departementets øvrige ledelse, herunder departementschefen og afdelingschefer
 • Kontakt til Folketinget
 • Kalenderstyring og planlægning af møder
 • Understøttelse af effektivt sagsflow til og fra ministeren, departementschefen og ledelsen i forbindelse med bl.a. regeringsudvalg
Gribskov Kommune
Virksomhedskonsulent til beskæftigelsesområdet, Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for at servicere virksomheder og hjælpe ressourceforløbsborgere med henblik på fremtidig forsørgelsesgrundlag, hvor den enkeltes borgers tilknytning til arbejdsmarkedet er i fokus? Så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i jobcenter Gribskov.

Du skal i tæt samarbejde med sagsbehandlerne på ressourceforløbsområdet sikre det bedste match mellem borger og virksomhed.

Vi forventer, at du bl.a. kan:

 • Udarbejde dækkende og fyldestgørende afklaringsbeskrivelser af den enkelte borger
 • Foretage løbende opfølgning i samarbejde med borger, virksomhed og sagsbehandler
Gribskov Kommune
Næstved KommuneJobformidlere med stor kontaktflade søges

Næstved Kommune

Center for Arbejdsmarked (CAM) søger to jobformidlere til selvledende team med stor plads til tværfaglighed, sparring og udvikling. Som en del af vores team, der arbejder med borgere på ressourceforløb, gør vi brug af forskellige faglige indsatser i borgerens plan med det formål at understøtte videreudviklingen af sociale og arbejdsmarkedsrettede kompetencer hos den enkelte.

Du vil være en aktiv medspiller i borgerens forløb gennem følgende ansvarsområder og opgaver:

 • Du skaber i samarbejde med borger kontakt til virksomheder med henblik på at aftale forløb til borgeren og herefter tæt opfølgning med borger, virksomhed og sagsbehandler
 • Du administrerer og etablerer aftaler i diverse IT-systemer samt dokumenterer udvikling løbende
 • Du italesætter og følger op på muligheder for ansættelse uanset borgerens timeniveau
Dansk SygeplejerådLedelseskonsulent til Lederforeningen i Dansk Sygeplejeråd (DSR)

Dansk Sygeplejeråd, København

Kan du levere professionel service og understøtte de ledende sygeplejersker i deres ledelsesarbejde? Så er du måske vores nye kollega og konsulent i Lederforeningen, som er en landsdækkende forening for ledere under Dansk Sygeplejeråd.

Primære arbejdsopgaver:

 • At forhandle og sikre ledernes løn og ansættelsesvilkår.
 • At rådgive, give ledelsesparring og vejledning vedr. løn/ansættelsesmæssige- og organisatoriske forhold samt arbejdsmiljø.
 • Understøtte og viderebringe den politiske vision for Lederforeningen, herunder afvikling af medlemsmøder og undervise medlemmerne.
 • Deltage i udvikling af relevante medlemstilbud.

Du har fokus på at medlemmerne skal opleve kvalitet og nærvær, uanset om kontakten sker via elektroniske medier, fysiske møder eller mailkorrespondance.

Københavns KommuneVirksomhedskonsulent til det offentlige område - Jobcenter København, Center for akademikere

Københavns Kommune, Valby

Kunne du tænke dig at blive en del af et professionelt team, der hver dag arbejder på at bygge bro mellem ledige akademikere og arbejdsmarkedet? Kan du sikre det gode match mellem ledige akademikere og det københavnske offentlige arbejdsmarked?

Så skal du søge jobbet som virksomhedskonsulent hos os i Karrierecentret.

I centeret er vi gode til at få akademikere i job. Indsatsen bygger på flere elementer, heriblandt at kandidatens første møde i jobcenteret er med en virksomhedskonsulent.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Sikre det bedste match på de hjemtagne jobs og praktikker til offentlige virksomheder
 • Kontakt til offentlige virksomheder, herunder at kunne skaffe flere virksomhedspraktikker/løntilskudsjob
 • Skabe og fastholde relationer til offentlige virksomheder
Rødovre KommuneByggesagsbehandler til Rødovre Kommune – gerne arkitekt

Rødovre Kommune

Har du lyst til at være en del af et stærkt team af byggesagsbehandlere og arbejde med både afvekslende og spændende opgaver?

Vi har fokus på at myndighedsbehandle gennem dialog og personlig kontakt tidligt i forløbet, så rådgivere og borgere får en god oplevelse, når de søger om byggetilladelse. Ligesom vi løbende arbejder på at forbedre vores løsninger og skabe flow i vores arbejdsgange. Du får ansvaret for at styre dine egne byggesager, både større og mindre bolig- og erhvervsbyggerier, fra byggetilladelse til ibrugtagning.

Vi forventer, at du har lyst til at give en god service til kommunens borgere og virksomheder og tage aktiv del i afdelingens udvikling sammen med resten af teamet.

JobtrioenKan du skabe positiv forandring for mennesker – både individuelt og i gruppe – så er det dig, vi søger!

Jobtrioen, Vejle

JobTrioen har siden september 2020 haft et spændende samarbejde med Vejle Kommune omkring et 8-ugers mestringsforløb for borgere, som har brug for støtte til at finde vejen tilbage til arbejde og uddannelse.

Så har du erfaring med undervisning og procesarbejde med borgere i beskæftigelsesindsatsen og samtidigt besidder et solidt overblik, er proaktiv og har flair for skriftlig rapportering, er det lige dig vi leder efter.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Undervisning ift. mestring af hverdag og helbred
 • Ansvarlig for egen sagsportefølje, med fokus på deltagernes udvikling og progression
 • Motiverende og støttende samtaler med borgerne
Ikast-Brande Kommune
Ungerådgiver med STU-opgaver

Ikast-Brande Kommune

Unge og Uddannelse i Ikast-Brande Kommune, UUIB, er en del af Jobcenteret. Vi har ansvar for vejledningsindsatsen for unge u/o 18 år samt den beskæftigelsesrettede indsats for de ledige 18-29 årige borgere.

Dine arbejdsopgaver som ungerådgiver vil bl.a. være:

 • Vejledning og rådgivning af unge og deres forældre omkring STU
 • Udarbejdelse af STU-indstillinger, etablering af STU-forløb samt opfølgning på forløb
 • Samarbejde med STU-institutioner, herunder STU Ikast
 • Vejledning ved udslusning fra STU
Ikast-Brande Kommune
Visitator

Ikast-Brande Kommune

Sundhedsfagligt uddannet person (mellemlang videregående uddannelse) søges som visitator til en fast stilling på 30 timer pr. uge. Du får et varieret, spændende og udfordrende job med stor indflydelse på planlægning af egen arbejdsdag.

Arbejdsopgaver

 • Sagsbehandle og visitere i forhold til borgere, der søger hjælp efter Serviceloven, herunder personlig pleje og praktisk hjælp.
 • Koordinere og samarbejde med sygehuse og samarbejdspartnere i kommunen i forhold til udskrivelser.
 • Koordinere og handle på akutte henvendelser fra borgere, pårørende og samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du har en bred faglig baggrund, gerne med kendskab til visitation.

Ballerup KommuneHoldleder til Center for Arbejdsmarked i Virksomheds- og Tilbudsservice

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger dig, der har lyst til en spændende stilling, hvor opgaven bliver at medvirke til videreudvikling af et stærkt Tilbudsservice i samarbejde med dine kolleger. Du bliver således M/K i marken sammen med de ledige borgere.

Vi søger en holdleder til en gruppe af borgere, som skal tilbage til arbejdsmarkedet. Du skal kunne - og have lyst til - at arbejde på tværs af de forskellige tilbud. Det er primært Natur, Kultur, & Byggeri tilbuddet vi søger til, men i Tilbudsservice har alle medarbejdere fokus på det tværfaglige.

Som holdleder kender du jobmarkedet og virksomhedernes behov. Vi søger dig, fordi du drives og begejstres af at flytte mennesker ud af ledighed og ind på et jobmarked i vækst.

Odense Kommune

Bliv Odense Kommunes nye Borgerrådgiver

Odense Kommune

Vil du være med til at forbedre mødet mellem borger og forvaltning? Har du stærke forvaltningsretlige kompetencer? Går du op i retssikkerhed og god forvaltningsskik? Så er du måske Odense Kommunes nye borgerrådgiver!

Som borgerrådgiver bliver dine opgaver at behandle henvendelser vedrørende kommunens sagsbehandling, personalets optræden, udførelsen af konkrete opgaver samt diskrimination.

Du skal yde neutral rådgivning i relation til borgerhenvendelser, yde vejledning i klagesystemet og hjælpe med at forstå konkrete afgørelser. Du skal bedømme, om Odense Kommune har handlet i strid med gældende ret eller på anden måde tilsidesat principperne for god forvaltningsskik. Du vil i den forbindelse kunne udtale kritik og fremkomme med forslag, anbefalinger eller henstillinger, men du vil ikke kunne træffe eller ændre afgørelser.

Odense Kommune
fsbBoligsocial medarbejder

fsb, Brønshøj

Brænder du for at skabe lokalt samarbejde mellem lokale aktører om børn og unges mulighed for et aktivt fritidsliv? Drømmer du samtidig om at være en del af en ambitiøs og hastig udvikling af børne- og ungearbejdet i et af Københavns udsatte boligområder? Er du en ørn til projektarbejde og fundraising?

Så er det dig, vi har brug for til denne helt særlige funktion som Boligsocial medarbejder i Husum for alle.

Du kommer til at indgå i et dynamisk team af 7 boligsociale medarbejdere og studentermedhjælpere og samtidig får du en masse engagerede, udviklingsorienterede og glade samarbejdspartnere som brænder for at gøre Husum Nord og omegn til et område med stærk identitet, aktiviteter der tiltrækker beboere fra hele Brønshøj/Husum og et område der er rart at bo i og besøge.

fsb
Vejdirektoratet
Sagsbehandler til myndighedsopgaver og særtransporter

Vejdirektoratet, Middelfart, Skanderborg, Aalborg, Næstved eller Fløng

Vil du arbejde med administration af særtransporter på Danmarks vejnet? Har du lyst til at være med til at sikre fremkommeligheden og sikkerheden på de danske veje? Så er du måske vores nye kollega.

Vejdirektoratet

Vejdirektoratet overtager opgaven med at give tilladelse til at køre med en særtransport på vejnettet den 1. oktober. Opgaven er dermed ny for Vejdirektoratet, og vi har brug for dig til at hjælpe med at opbygge en helt ny og digital sagsgang på området og samtidig sikre driften fra 1. oktober 2021.

Sammen med dit team får du ansvaret for sagsbehandling af ansøgninger om kørsel med særtransporter på det danske vejnet. Sagerne spænder vidt i omfang og kompleksitet. Der er både opgaver, hvor kreativiteten og logistikken skal i spil for at muliggøre transporten og de mere rutineprægede opgaver, hvor tilladelsen kan ekspederes hurtigere.

Vejdirektoratet
Hjørring Kommune
Beskæftigelsesmedarbejdere til faste stillinger søges til Sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Hjørring

Hjørring Kommune

Vil du være med til at støtte vores borgere i at vende tilbage til arbejdsmarkedet og tænker du, at samarbejde er centralt i denne forbindelse? Så søger vi netop nu nye kollegaer.

Sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Hjørring søger 2 nye kollegaer til faste fuldtidsstillinger som beskæftigelsesmedarbejdere. Vi er en afdeling, der vægter godt arbejdsmiljø og faglig nysgerrighed højt.

Hvad bliver din opgave?

 • I samarbejde med borgeren at lave realistiske jobmål, og lave klare aftaler med borgeren om, hvad der skal til for at nå jobmålene.
 • Sikre at borgerens situation udvikler sig mod arbejdsmarkedet eller mod afklaring til anden forsørgelse.
 • Udvikle og motivere den enkelte borger i forhold til at få et job, uddannelse eller anden opkvalificering.
Hjørring Kommune