333 job matcher din søgning 333 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 333 resultater.
Raunsborg ApS
E-COMMERCE OG GRAFISK KOORDINATOR

Raunsborg ApS, Assens

Brænder du for salg- & markedsføring? Har du flair og erfaring med e-commerce, digital markedsføring og grafisk forståelse og indsigt. Og har du ambitioner om at skabe dig en karriere indenfor digital markedsføring, og lyst til at bringe vores online-salg til nye højder? Så er det her måske jobbet for dig?

Din rolle består af en lang række opgaver, der understøtter og videreudvikler vores succes på forskellige platforme. Overordnet sikrer du den røde tråd, samt opretholder den strategiske retning på alle vores platforme.

Dine primære opgaver vil være følgende:

 • Udarbejdelse og eksekvering af SoMe- og kampagneplaner i tæt samspil med eksterne partnere.
 • Vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside i forhold til kampagneplaner, samt sikring af den daglige drift.
 • Udvikling af grafisk materiale til både det digitale univers, men også til brochurer, annoncer o.a.
ELF Development A/SSkarp digital marketingkoordinator til barselvikariat

ELF Development A/S, Hellerup

Brænder du for at skabe engagerende indhold på forskellige typer af digitale platforme? Kan du på eget initiativ og med kreative idéer fange opmærksomheden hos en specifik målgruppe? Er du en dygtig digital kommunikatør med et skarpt grafisk øje?

Som digital marketingkoordinator i ELF Development bliver din vigtigste opgave at udarbejde relevant og engagerende indhold til vores mange digitale kanaler og platforme. Du skal være med til at sikre, at vi udsender de rigtige budskaber til de rette målgrupper - både sprogligt og grafisk. Stillingen er som udgangspunkt et barselvikariat på 8-9 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse efterfølgende.

Vi forventer at du har en solid forståelse for digital marketing, kommunikation og content produktion. Du ved, hvad der virker online, og har erfaring med, hvordan du udformer og præsenterer et budskab, der sælger.

Interdan Bil A/SConcept Manager

Interdan Bil A/S, Glostrup

Er du 100-meter mester i Mystery Shopping, konceptudvikling og drift af Retail, og drives du af at skabe resultater og kundetilfredshed?

I stillingen som Concept Manager bliver du en del af et ambitiøst, nyetableret Retail-team, hvor du som ansvarlig for bl.a. CSI og Mystery Shopping konstant skal have det skarpe overblik over performance, forestå et ongoing vedligehold samt, ud fra dette, optimere og videreudvikle koncepter og uddannelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver koordinering, opfølgning, rapportering og optimering relateret til CSI, Mystery Shopping og vores uddannelsesprogrammer, som dækker en bred vifte af uddannelsestilbud fra både egne og fabriksrelaterede programmer. Derudover vil du blive ansvarlig for andre Retail-udviklingsprojekter, som du i høj grad selv er med til at scope, udvikle og implementere.

Shaping New Tomorrow
Grafisk Designer

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Har du næse for markedsføring og øje for den visuelle historiefortælling? Brænder du for at arbejde med design og udvikling af grafiske materialer? Så er du måske den nyeste Shaper i SHAPING NEW TOMORROWs creative team.

SNT ApS

Du bliver en del af et professionelt team, som består af en bred vifte af specialister, der er med til at skabe SHAPING NEW TOMORROWs visuelle identitet. Vi er passionerede og kreative, og så har vi rigtigt travlt. Derfor har vi brug for en dygtig grafisk designer, der kan hjælpe med at løfte en bred vifte af opgaver.

Med dit skarpe øje for visuel formidling skal du være med til at sikre høj kvalitet i det grafiske materiale, og du kommer til at arbejde tæt sammen med andre eksperter inden for video, foto, copywriting og meget mere.

Shaping New Tomorrow
føtexOnline Marketing Specialist til føtex Marketing

føtex, Brabrand

Du er knivskarp på online markedsføring, og trives i en stilling med bred kontaktflade. Du er verdensmester i at arbejde med markedsføringsplaner, salgsoptimering og salgsopfølgning – derfor skal du søge dette job.

Som Online Marketing Specialist i føtex Marketing, vil du blive udfordret på dine marketingevner. Du skal være med til at sikre vores succes i onlinesalg på føtex.dk, som du får en central rolle i at drive og udvikle. Du vil få et spændende job med gode muligheder for indflydelse og personlig udvikling.

Du bliver en vigtig del af Trade Marketing-teamet i føtex, hvor du vil få passionerede og dygtige kollegaer omkring dig. Vi har et stærkt team, der arbejder professionelt med kunden i centrum. Teamet er kendetegnet ved godt samarbejde, en humoristisk omgangstone, og et dynamisk resultatdrevet miljø.

Novozymes A/SBusiness Development Manager

Novozymes A/S, Bagsværd

We are looking for a passionate, innovative, driven and proactive candidate to drive business development and marketing activities for Household Care in Europe. Majority of the activities will focus on driving growth for probiotics/microbes and hand dish wash, but elements of the job will also include digital marketing activities. You must be a consultative team player that works closely together with Sales, Technical Service and Global Marketing to access market potential and develop new opportunities.

Responsibilities include:

 • Create and drive business development projects towards commercial close. This includes development of compelling and practical marketing and business plans
 • Partner with technical team and customers to identify, scope and advance regional innovation projects
Nord Advertising Digital ApSWebdesigner/grafiker til digitalt bureau

Nord Advertising Digital ApS, Viby J

Brænder du for godt webdesign? Har du styr på de nyeste digitale trends? Og er du vant til at have tæt kundekontakt og at arbejde med skarpe deadlines?

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at behovsafdække og udarbejde webdesigns for alle vores kunder. Derudover vil du også stå for udarbejdelse af bannere, let SEO og selvstændig koordinering af egne opgaver og uddelegering af webdesign-opgaver

Hos Nord Digital vil du blive en del af et mindre team af analysenørder, tekstfreaks, designentusiaster, annonceringshajer og salgsildsjæle, der alle brænder for online markedsføring. Vi sidder på samme kontor, og derfor er der god mulighed for sparring med kolleger. Vores omgangstone er uformel, og vi vender både arbejdsliv og privatliv, når vi går en tur og får frisk luft, drikker en fredagsøl eller holder sociale arrangementer.

Vestas Wind Systems A/S
eCommerce Digital Marketing Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Copenhagen

Are you a marketing expert in eCommerce platforms and do you have experience from an international B2B company? Would it motivate you to be involved in a broad range of strategic activities within eCommerce marketing, and to utilise your expertise in collaboration with highly skilled colleagues at the leading global partner on sustainable energy solutions? Then you may be just the one, we are looking for!

As eCommerce Digital Marketing Specialist, your primary areas of responsibility are to:

 • Lead the digital marketing processes and requirements for eCommerce
 • Ensure the implementation and operation of Marketing automation for eCommerce
 • Develop and implement the overall eCommerce marketing activation plan (online and offline) – online through SEO, SoMe, SEM, PPC and email marketing
Vestas Wind Systems A/S
Boligforeningen ØsterBO AmbAEr du en kreativ sjæl med grafisk baggrund, som vil være med til at sætte en ny visuel retning og arbejde med SoMe, og bliver du helt varm om hjertet af gode tryksager?

Boligforeningen ØsterBO AmbA, Vejle

- Så tilbyder vi en spændende nyoprettet stilling som marketingkoordinator hos ØsterBO, hvor du bliver del af et stærkt hold.

Som marketingkoordinator hos ØsterBO bliver du del af en progressiv og spændende almen boligforening med 3500 lejemål med en lang og stolt tradition i Vejle. Vi har brug for en dygtig, selvstændig og initiativrig marketingkoordinator, som har en nutidig grafisk sans samt styr på det kreative penalhus.

Vi har brug for din hjælp til...:

 • At være med til at sætte en ny grafisk retning.
 • Udarbejdelse af mange forskellige tryksager og publikationer.
 • SoMe – content og planlægning.
Lidl Danmark K/SProject Assistant til Spacemanagement

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J

Vi søger en kollega til Spacemanagement, som bliver ansvarlig for kommunikation til vores to regioner i form af kampagnemappen, som er et ugentligt værktøj, hvor butikkerne finder alle de relevante informationer, de skal forholde sig til.

Derudover får vores nye kollega stor indflydelse på det marketingmateriale, som inspirerer kunderne i butikkerne.

Om jobbet

 • Agere, sammen med dine kolleger, som bindeleddet imellem vores to regioners salgsafdelinger, marketing og kampagneafdelingen
 • Udarbejde kampagne- og kommunikationsmateriale til butikkerne
 • Sikre kommunikation og bestilling af marketingmaterialer

Vi tilbyder

 • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt og personligt
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
 • Løn i henhold til gældende overenskomst
Lidl Danmark K/S
Genitor ApSFundraisingchef

Genitor ApS søger for Julemærkefonden i Roskilde

Vil du stå i spidsen for at realisere Julemærkefondens ambitiøse indsamlingsstrategi, der skal sikre markant vækst og udvikling? Og evner du at drive fundraising til et nyt niveau?

Som ny fundraisingchef i Julemærkefonden bliver du en del af Danmarks helt store velgørende organisationer, som kæmper for et børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Vi har ambitioner på vegne af børnene og Julemærkehjemmene – og de skal indfries gennem fondens strategi, som løber frem mod 2023.

Én af hovedopgaverne for den nye fundraisingchef vil være at implementere de indsamlingsstrategiske fokusområder. Aktiviteter og kampagner skal udvikles yderligere, ligesom det digitale fokus skal skærpes. Du får ansvar for fondens årlige indsamlingsbudget på 120 mio. kr.

Du indgår i fondsledelsen, som består af direktøren, to chefkollegaer og Julemærke­hjemmenes fem forstandere.

Momondo
Digital Designer, Performance Marketing

Momondo, Copenhagen

Would you like to join our amazing journey forming global brands with the purpose of helping people experience the world?

Responsibilities

 • As a Digital Designer at momondo/KAYAK you will be a part of a team that primarily works with crafting global and local campaign assets for all brands.
 • As part of an internal agency set-up, you will collaborate with our creative team of digital designers, copywriters, and video editors in the creation of all our campaign and marketing initiatives.
 • You will play an influential role in enabling concept development and executing solutions where digital elements, core product and social sphere, as well as editing, maintaining and optimising existing assets into static, video and other emerging formats.
Momondo
Lead Supply A/SPaid Social Specialist

Lead Supply A/S, Aarhus

Lead Supply is an Online Performance Marketing company within finance. We own and operate high-quality loan comparison websites in +10 markets. In 2019, we generated more than 30.000 paid out loans to our partners. We specialize in consumer loans and loan consolidation helping consumers lower their interest rates by up to 50 %.

We are looking to expand our team with a “Paid Social Specialist” to help us develop and further grow our market leading position in the Nordics as well as gain additional market share in Spain, France, Germany and Poland.

Your responsibilities will be to:

 • Define, develop and execute Facebook Ads strategies and tasks to meet aggressive business goals
 • Review and analyze current setup for areas that can be improved, optimized and scaled
 • Monitor and analyze competitors
LOOP FitnessCenterleder søges til LOOP Fitness center i Greve

LOOP Fitness

Stillingen bliver ledig pr. 1 november 2020. Centret har eksisteret i en del år og har mange dejlige medlemmer og engagerede ansatte.

Som daglig leder er du den person, som er mest til stede i centret og sikrer at alt fungerer, så vores mange medlemmer får en god oplevelse, hver gang de træner. Du er også den, der forestår kampagner og profilering af centret udadtil i lokalområdet og føler dig godt tilpas i den rolle.

Du får ansvaret for at sikre en god vækst i antallet af medlemmer og at de medlemmer vi har, har lyst til at træne i mange år fremover hos os. LOOP Fitness kæden er i vækst i hele Danmark og du vil få stor grad af frihed til at sætte det præg på centret, som vil føre os i mål og give tilfredse medlemmer.

Hverringe Centrum for Restaurering
Digital Marketing Specialist til online byggemarked

Hverringe Centrum for Restaurering, Kerteminde

Hverringe Centrum for Restaurering er et forholdsvis nyt forretningsområde under Hverringe Gods, etableret med webbutik og showroom samt kursus og eventlokaler. Vi søger en digital marketingprofil, som kan hjælpe os med næste skridt i forretningsudviklingen.

Du bliver en del af et lille men meget engageret team, og kommer til at spille en central rolle i udviklingen af forretningsområdet. Det er dit job at stå for udvikling og optimering af vores online marketingindsats og i samarbejde med Centerlederen være med til at sikre, at vi når vores kommercielle mål.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • Planlægge og gennemføre digitale marketingkampagner, herunder SEO/SEM
 • Evaluere og optimere UX og Customer Journey med henblik på konverteringsoptimering
 • Udvikle vores SoMe og e-mail aktiviteter samt marketing automation
Witt A/S
Online marketing specialist

Witt A/S

- med stærk kommerciel forståelse og grafisk flair

Er du online strateg med stort S, flydende i Amazon, Skandinaviens prissammenlignings-tjenester, PPC og alle de andre digitale domæner den moderne forbruger anvender på sin vej til konvertering? Så er det dig, vi har brug for hos Witt.

Vi søger en dygtig og erfaren online marketingmedarbejder med en analytisk tilgang og god forretningsforståelse. Som online marketing specialist skal du repræsentere virksomheden med digital ekspertviden i forhold til kunder og leverandører - og være ansvarlig for at drive og monitorere digitale kampagner og strategier.

Vi tilbyder en spændende, selvstændig stilling i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på hver dag, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Witt A/S
UNICEF Danmark
Partnership Communications Specialist

UNICEF Danmark, Copenhagen

In UNICEF Denmark, our partnerships with some of the leading companies and foundations are growing in numbers and size. We are now looking for a global communications specialist, who can help drive and develop the communication and advocacy around these crucial partnerships.

Our new colleague will act as global communications lead on our global shared value partnerships, for example, our partnerships with The LEGO Foundation and Novo Nordisk, and will play a vital role in ensuring that both UNICEF and our partners communicate in a way that is engaging and professional while reaching all relevant stakeholders with the core messages of the partnerships. She/he will also act as a key focal point for UNICEF´s Partnership Division in Geneva.

Elos Medtech Pinol A/S
Digital Content & Marketing Manager

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

Are you ready to move us to the next level within digital marketing performance and support our growth agenda?

You will be based at Elos Medtech in Denmark as part of Dental Business Unit, Commercial & Global Sales/Dental where we are facing the customers and business stakeholders directly.

Your core tasks are to:

 • Manage and take ownership of elosdental.com (content and structure expansion) and SoMe activities (LinkedIn, Facebook)
 • Develop, plan and create engaging online content of various written and visual formats including videos
 • Plan and schedule editorial calendar and digital roadmap including coordination with relevant stakeholders
Hansen Toft A/SClaim and Reputation Manager

Hansen Toft A/S søger for Inwido E-commerce A/S i Langeskov

Med ansvar for den daglige drift og udvikling af processer løfter du kundeservice og dialogen med kunder i tale, på skrift og via de sociale medier til næste niveau hos hastigt voksende e-commerce-virksomhed.

Inwido E-Commerce driver online salg på syv forskellige markeder via 11 brands/webshops som JNA Vinduer & Døre, Sparvinduer, Bedst & Billigst, Bonusfönster med flere. En stærk tro på at markedets bedste kundeoplevelse skaber fremtidens vækst, er fundamentet i Europas førende online forretning inden for vinduer og døre.

Du refererer til salgsdirektøren og får ansvaret for at udvikle effektive processer og it-systemer til reklamationsbehandling og kundeservice med markant fokus på fortsat at skabe gode kundeoplevelser og loyale kunder. Derudover håndteres anmeldelser, henvendelser og dialog via de sociale medier også af afdelingen.

Hansen Toft A/S
Rosendahl Design Group A/S
Paid Media Specialist til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Vil du være med til at etablere og eksekvere på vores online annoncering? Og drives du af at udvikle og forbedre og dermed skabe målbare salgsresultater?

Rosendahl Design Group er på en digital rejse, og vi styrker nu vores marketingteam med endnu en digital profil. Vi tilbyder en stilling, hvor du skal være med til at skabe vækst i trafikken og dermed øge salgsresultaterne både på vores e-com og hos vores forhandlere for en række af Danmarks stærkeste design brands.

Med reference til vores Digital Manager & E-mail Marketing Specialist bliver du en del af vores marketing team, der udover det digitale team også omfatter marketing management, creative og PR. Din hovedopgave bliver at drive og optimere vores online annoncering på diverse platforme, som fx Google, Facebook, Instagram, Youtube mv., så vi sikrer os, at vi får det maksimale udbytte af vores annoncering.

Rosendahl Design Group A/S