127 job matcher din søgning 127 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet søger fuldtidspsykolog

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Behandlingsskolerne er Danmarks største specialskole. Vi driver 15 forskellige tilbud til børn og unge med særlige behov i form af dagbehandlingsskoler, STU, samt døgn- og aktivitetstilbud.

Som psykolog på Fyrtårnet kommer du til at indgå som en del af en udvidet ledelsesgruppe sammen med skolens øvrige psykologer og ledere. Behandlingsskolerne

Du kommer til at blive primær behandlingsansvarlig for en gruppe af elever – typisk en sagsstamme omkring 20 børnesager. Her laver du både individuelle interventioner med den enkelte elev og supervisere det personale, der arbejder med elevens udvikling.

Behandlingsskolerne ApS
Grønlands Selvstyre
Socialstyrelsens Borgerrettede søger 1 AC-fuldmægtig, som brænder for familieområdet og projektudvikling

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være med til at styrke og udvikle Socialstyrelsens indsatser på udsatte børn- og ungeområdet i Grønland? Er du selvstændig, idérig og frisk på at indgå i mange forskellige projekter? Så kan det være dig, vi søger!

Opgaverne er alsidige og stiller krav om at kunne indgå i samarbejde på tværs af faggrænser, samt at kunne tage et selvstændigt ansvar for egne opgaver og projekter.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Udvikle og lede projekter og indsatser, samt deltage i alle aspekter af projektarbejdet
 • Medvirke til udarbejdelse og kvalitetssikring af diverse vejledninger og håndbøger
 • Lede eller medvirke i undersøgelser, evalueringer o.l. på det sociale område
Grønlands Selvstyre
KMD A/SOrganizational Psychologist/KMD Group Health & Safety Specialist

KMD A/S, Ballerup

Are you passionate about occupational health and safety? Do you want to develop your professional skills enhancing the psychosocial work environment and mental wellbeing among employees in one of the largest IT companies in Denmark? If so, we are offering you a great career opportunity as our Group Health & Safety Specialist.

KMD A/S

In KMD Group HR department, we are approximately 40 employees based in Denmark and Poland acting as a shared staff function, supporting KMD’s strategy and the KMD Group’s business with HR operational and development tasks.

Based at KMD’s headquarters in Ballerup and reporting to the Head of Group HR Legal, you will be working together with three other colleagues in the legal team.

Among others, Group HR Legal is responsible for the occupational health and safety of employees across the KMD group.

KMD A/S
Region Hovedstaden
Klinikchef med ansvar for det ambulante område til Psykiatrisk Center Amager

Region Hovedstaden

Vil du sikre høj kvalitet og sammenhæng i de ambulante patientforløb og vil du bringe forskningen i centrum af klinisk praksis?

Du får ansvar for det ambulante område og skal sammen med resten af centerledelsen stå i spidsen for udviklingen og driften af et stort og ambitiøst psykiatrisk center, hvor det gennemgående fokus er at sikre helhedsorienterede løsninger, der giver mest mulig værdi for patienterne. Vi er på udkig efter en visionær og fagligt velfunderet klinikchef, som synes at ledelse og organisationsudvikling både er interessant og sjovt.

Er det en opgave du har mod på?

Region Hovedstaden
Kommuneqarfik Sermersooq
Familiecenter TILIOQ i Paamiut søger behandlingsleder/job-nr. 354/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret behandlingsleder til Familiecenteret i Paamiut med tiltrædelse 1. september 2021 eller snarest derefter.

Ansvarsområde:

 • Behandlingsansvarlig i forhold til den terapeutiske, behandlingsmæssige og socialpædagogiske indsats, der ydes til familier, som visiteres til familiecenteret.
 • I samarbejde med fællesleder og de øvrige ledere, sikre faglig videreudvikling af medarbejdergruppen på det behandlingsmæssige og socialpædagogiske arbejdsområde.
 • Koordinere og fordele det daglige behandlingsarbejde, og yde daglig sparring til øvrige medarbejdere omkring visiterede klienter.
Kommuneqarfik Sermersooq
Stevns KommunePsykolog og psykologvikar til Børn & Læring

Stevns Kommune

Familiehuset Birkehøj/PPR Stevns søger 2 engagerede psykologer til hhv. fast fuldtidsansættelse og barselsvikariat på 30 t/uge.Barselsvikariatet løber t.o.m. 31. maj 2022.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. september eller snarest derefter. Begge stillinger er ligeligt fordelt mellem PPR-indsatser efter Folkeskoleloven og indsatser efter Serviceloven.

Vi er en enhed bestående af psykologer, logopæder og familieterapeuter. Som psykolog består PPR-arbejdet i betjening af skoler og daginstitutioner i et udvidet distriktssamarbejde, hvor der er særlig fokus på det forebyggende arbejde. Vi laver undersøgelser og vurderinger, og har derudover gruppeforløb og lettere behandlingsopgaver.

Arbejdet efter Serviceloven består i råd og vejledning til forældre samt mere omfattende behandling i familier eller med det enkelte barn.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsansvarlig psykolog søges til Fortuna Vanløse Dagbehandlingsskole & Observationsenhed

Behandlingsskolerne ApS

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold? Hvis ja, så kan du nu blive en del af Behandlingsskolerne – Danmarks største special- og dagbehandlingsskole med en række målrettede tilbud til børn og unge med særlige behov.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et spændende arbejde, hvor du er en del af barnets og personalets hverdag
 • Mulighed for at tilegne dig en bred og rig viden om forskellige målgrupper inden for komplekse psykiske udfordringer
 • Arbejde med klinisk terapi med børn og unge
 • Supervision med henblik på autorisation eller specialistuddannelse
 • Mulighed for videreuddannelse til specialist
Behandlingsskolerne ApS
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Search- og rekrutteringskonsulent til Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ballerup

Har du en baggrund inden for rekruttering og search? Og brænder du for at arbejde med udvikling, implementering og drift af innovative løsninger inden for området?

Så har du nu en unik mulighed for at være med til at løfte vores nyetablerede search-team, Search & Attraction, til det næste niveau.

Konkurrencen om de dygtigste specialistprofiler på jobmarkedet er hård, hvilket stiller store krav til vores evne til at støtte forretningen med at finde de bedst egnede kandidater.

Du har ansvaret for dine egne search-rekrutteringer, hvilket betyder, at du sidder med hele rekrutteringsprocessen fra A-Z; lige fra den indledende dialog og jobafklaring med den rekrutterende chef til udarbejdelse og fremsendelse af ansættelsesbrevet til kandidaten.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
AlineaElevkoordinator

Alinea, København

Har du sans for kundeservice samt interesse for uddannelse og undervisning?

I så fald håber vi, at du vil søge en af vores to ledige stillinger som elevkoordinator hos GoTutor i København. Vi søger en dynamisk og energisk medarbejder til at understøtte ledelsen, de øvrige elevkoordinatorer, kunderne og vores mange engagerede undervisere.

Dine ansvarsområder

 • Besvarelse af kundeopkald samt at ringe til kunder, som ønsker at blive ringet op
 • Mersalg og opsøgende salg til tidligere kunder
 • Identificering af den rigtige underviser til de enkelte elever.

Begge er faste stillinger med ca. 20 timers arbejdsuge. Timerne er fordelt på mandag- søndag kl. 09.00-21.00, og der vil altså være såvel aftenarbejde som weekendarbejde.

Falck Danmark A/S
Psykolog

Falck Danmark A/S, Brønderslev

Psykolog med erfaring eller interesse inden for det beskæftigelsesrettede område søges.

Du vil blive en del af en tværfaglig afdeling med bl.a. psykologer, fysioterapeuter og en jobkonsulent og skal betjene en borgergruppe der grundet psykisk lidelse har vanskeligt ved at returnere til arbejdsmarkedet.

Der er tale om en 30 timers stilling med mulighed for øgning til 37 timer ved gensidigt ønske. Ansættelses er 1. september eller snarest muligt.

Psykologens opgaver vil bestå af følgende:

 • Beskæftigelsesrettede screeninger af borgerens psykiske funktionsniveau
 • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
Falck Danmark A/S
RigspolitietPsykologer til psykologtjenesten

Rigspolitiet

Vi styrker den forebyggende indsats – vil du være med?

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en klar forpligtelse til at forebygge belastningsskader hos vores medarbejdere og tage hånd om vores ansatte i hverdagen.

Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for professionelle psykologer? Så er muligheden der nu. Vi søger et antal psykologer med tjenestested forskellige steder i landet.

Oasis – Behandling og rådgivning for flygtningeErfaren klinisk psykolog til vikariat

Oasis – Behandling og rådgivning for flygtninge, København

Oasis – Behandling og rådgivning for flygtninge søger en psykolog til et barselvikariat på 37 timer med tiltrædelse 1. august 2021 eller efter aftale. Vikariatet er på 10 mdr. med mulighed for forlængelse.

I Oasis arbejder vi i tværfaglige teams bestående af psykologer, psykomotoriske terapeuter/fysioterapeuter og socialrådgivere. Derudover samarbejdes med tolke, lægekonsulenter og administrativt personale. Psykologen vil have følgende hovedopgaver:

 • Individuel terapi for voksne, børn og unge
 • Familieterapi og forældresamtaler
 • Metodeudvikling
Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Nord: Pædagog eller sundhedsfagligt personale

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord søger 2 medarbejdere med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund - 1 til en begivenhedsbestemt og 1 til en fast stilling på 37 timer, gerne med psykiatri-erfaring.

Fra Socialpsykiatrisk Center Nord udgår en række tilbud om støtte og samvær - herunder Det Døgndækkede Botilbud, som har 21 borgere indskrevet, der bor i egen bolig og får døgnstøtte efter serviceloven §85.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har en relevant pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • har erfaring inden for psykiatri
Grønlands Selvstyre
Telefonrådgiver til Tusaannga

Grønlands Selvstyre

Er du god til at lytte og har du lyst til at gøre en forskel for udsatte borgere i hele landet?

Tusaannga søger endnu en dedikerede medarbejder til telefon- og sms-rådgivningen. Som rådgiver bliver dine hovedopgaver at imødekomme borgernes behov for rådgivning og vejledning.

Tusaannga er Grønlands samlede rådgivningstilbud, som yder landsdækkende rådgivning til børn, unge og voksne via telefon 801 180 og sms 1899.

Tusaannga er et tilbud til borgere, der har brug for at tale med nogen om problemstillinger, som de ikke føler, de kan få hjælp til i deres vanlige omgangskreds eller lokalsamfund.

Grønlands Selvstyre
Odense Kommune

Dygtig leder med erfaring i misbrugsbehandling af unge

Odense Kommune

Har du erfaring med misbrugsbehandling for unge og interesse i forskning og udvikling på området? Er du også en driftssikker og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig hverdag? Så er 25 engagerende medarbejdere med høj faglighed og et stort engagement klar til at byde dig velkommen på holdet.

Da vores leder gennem mange år har valgt at forlade os, søger vi en ny afdelingsleder til afdelingen Behandlingscenter Unge & Rusmidler i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Odense Kommune
PFAHealth guide

PFA, København

Kunne du tænke dig at hjælpe syge danskere tilbage til arbejdsmarkedet? Vil du være en del af PFA’s EarlyCare team, der rådgiver private og erhverv om rettigheder og muligheder ved sygdom og sygemeldinger?

EarlyCare teamet i PFA har fokus på at reducere antallet af syge danskere, der helt eller delvist har mistet tilknytningen til arbejdslivet. Som health guide er din primære kontakt med kunderne via telefonen, hvor du, med en nærværende rådgivning og koordinerede behandlingsforløb, giver kunderne redskaber til selv at komme videre med udfordringerne, når de er i risiko for at blive sygemeldte, eller allerede er sygemeldte.

Vi er tovholdere for kundernes forløb, og vi har en holistisk tilgang, hvor vi tager udgangspunkt i det hele menneske og forskning i tidlig indsats og varig bedring.

Ploug Niemann Lederudvikling A/SErfaren ledelsesrådgiver søges!

Ploug Niemann Lederudvikling A/S, København

Vi leder efter en ledelsesrådgiver, der både kan sælge og levere lederudvikling på meget højt niveau til store kunder i den private og offentlige sektor.

Vi brænder for at gøre ledere dygtigere til deres arbejde og hjælpe vores kunder med at modernisere deres organisationer og give større ansvar og mere medbestemmelse til medarbejderne ved at opbygge stærke teams med stor selvbestemmelse.

Har du lyst til at være med til det?

Du har flere års erfaring med at facilitere ledere og ledergrupper på deres vej mod at blive endnu mere kompetente som ledere og arbejde endnu mere effektivt sammen. Du er vant til at træne, coache og facilitere både enkelte ledere, ledergrupper og deres medarbejdere.

IncitaPsykolog til vores afdeling i København

Incita

Kunne det friste med et arbejde i en organisation med mange dygtige ildsjæle og fagfolk, som alle formår at kombinere engagement i det enkelte menneske med resultatorientering. Hos Incita søger vi en psykolog, der kan bidrage til vores indsatser om at støtte udsatte ledige og sygemeldte med at finde vejen til job eller uddannelse.

Incitas er en moden og veldrevet virksomhed med afdelinger i København og Jylland. Vores målgrupper har typisk mange udfordringer udover at de mangler job. Du bliver del af en spændende organisation med over 100 kollegaer, og bliver tilknyttet et team af psykologer. Dit faglige fokus bliver at arbejde med samtaleforløb, gruppeforløb og supervision.

Du skal kunne arbejde med komplekse problemstillinger og det kræver at du hviler godt i din faglighed. Lyder det spændende? Så ring og hør mere om jobbet, og skriv en ansøgning.

Ringsted KommuneSpecialiseret skoletilbud søger psykolog med kendskab til børn med autisme

Ringsted Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for udsatte og sårbare børn og unge inden for autismespektret? Så har vi et job til dig.

Vi søger en autoriseret psykolog, gerne specialist, der kan understøtte vores nuværende arbejde og fremadrettet udvikling og som kan bidrage med:

 • Understøtte, udvikle og fastholde de pædagogiske tilgange.
 • Understøtte at det faglige indhold i elev- og udviklingsplaner er højt og fagligt kvalificeret
 • Deltage i teammøder, tværfaglige dialogmøder, forældremøder og revisitationer, samt i øvrige centrale møder vedrørende elevernes læring og trivsel
AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Silkeborg - Fastansættelse

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care søger vi en autoriseret Psykolog til vores Center i Silkeborg, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

”Som psykolog hos AS3 Work&Care bliver du en del af et stærkt fagligt setup, hvor kvalitetsudvikling, kvalitetssikring og høje standarder for psykologisk rådgivning danner rammen for opgaveløsningen. Faglig udvikling og opkvalificering af vores psykologer er vigtigt for os.

Vi tilbyder derfor vores psykologer supervision mhp. specialistgodkendelse, psykologisk sparring og andre former for kompetenceudvikling fra vores kompetente fagteam, som jeg er leder for”.