95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 95 resultater.
Ringsted KommuneMedarbejder med solid viden om angst søges til nyoprettet projektstilling

Ringsted Kommune

Ringsted Kommune har fået midler til at etablere en indsats, der skal hjælpe børn og unge, der er så svært plaget af angst, at dette griber forstyrrende ind i barnets og familiens hverdag. Målgruppen er 9-16 årige, som ikke kan få den rette hjælp i kommunens ordinære tilbud.

Familiehuset huser 26 medarbejdere, fordelt på 3 teams: et støtte-kontaktpædagogteam, et psykologteam og et familieterapeutteam. I Familiehuset er vi optaget af at hjælpe familier i udsatte positioner til et mindre sårbart sted at stå gennem koordinerede og helhedsorienterede indsatser.

Samtalerne kan både være individuelle, med hele eller dele af familien, samt i gruppeforløb. Vi arbejder terapeutisk samt med rådgivning og vejledning – både i Familiehuset og i familierne.

PsykiatrifondenPsykolog til Psykiatrifondens uddannelses- og kursusafdeling

Psykiatrifonden, København

Psykiatrifonden søger en psykolog med faglig tyngde, gerne med erfaring fra psykiatrien

Er du psykolog, og ønsker du at bruge dine kompetencer på uddannelses- og kursusopgaver?

Din primære arbejdsopgave bliver at undervise i psykisk sygdom på mange forskellige niveauer. Herudover er der løbende behovsafdækning og skræddersyning af kompetenceudviklingsforløb for og i et tæt samarbejde med kunderne.

I stillingen ligger desuden en række konsulentopgaver såsom udvikling af digitale undervisningsmaterialer, procesfacilitering samt tilrettelæggelse af konferencer og temadage.

Kursustrappen Frederiksberg S/IKursustrappen Frederiksberg søger dygtige kollegaer med stærk viden og kompetencer inden for STU

Kursustrappen Frederiksberg S/I

Særligt tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) er en ny afdeling på Kursustrappen Frederiksberg. Vi er derfor på udkig efter nye dygtige kolleger, der kan kombinere stærke personlige egenskaber, såsom overblik, rummelighed og et roligt temperament, med solid faglig viden og erfaring i arbejdet med vores elever. STU på Kursustrappen arbejder med psykisk sårbare elever fra 16 til 25 år.

Vi arbejder med linjerne krop og psyke, kunst, miljø, bo-træning og mange andre fysiske aktiviteter udenfor huset. Du vil være med til at sætte dit præg på vores STU – sammen med det eksisterende team af kompetente medarbejdere.

Vi forestiller os at du:

 • har solid erfaring og viden omkring STU og psykisk sårbare unge
 • kan reflektere over egen praksis og kunne omstille dig selv ift. eleven
 • kan se nye handlemuligheder i fastlåste systemer.
Kommuneqarfik Sermersooq
2 Børne- og ungekonsulenter søges til Forvaltning for Børn og Skoler/job-nr. 280/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du teoretisk viden om undervisning, læring og pædagogik? Kan du koble teoretisk viden, pædagogik og læring sammen? Pædagogisk-psykologisk rådgivning, Misi, søger to Børne- og ungekonsulenter, hvor den ene stilling er et 1-årigt barselsvikariat.

Som Børne- og ungekonsulent skal du indgå i pædagogisk-psykologisk rådgivning, sammen med kollegaer fra forskellige faggrupper. Du vil skulle lave undersøgelser og yde rådgivning til forældre, lærere og pædagogisk personale på kommunens skoler og institutioner.

Stillingernes indhold:

 • Pædagogisk-psykologiske undersøgelser og rådgivning
 • Pædagogisk-psykologiske vurderinger
 • Yde praksisnær rådgivning til Kommuneqarfik Sermersooqs skoler og daginstitutioner
Kommuneqarfik Sermersooq
FOSS
Are you our new Talent & Leadership Partner?

FOSS, Hillerød

Do you want to participate in delivering on our business strategy?

Our main job in HR is to help FOSS succeed with the strategy. One key element is talent management and leadership development and by joining us, you will drive this.

Our focus the coming years is to deliver talent management and leadership development activities and we need your help to take the leap forward.

A key focus is to ensure that we have an internal pipeline for critical positions, this can be supported by internal programs for leader and general manager talents, which we imagine you can develop and run. That means that you should expect a job that includes both gathering inspiration, making blue print, presenting to management, executing and evaluation – to put it short: you will be responsible for the process from a-z – in close collaboration with the HR business partners and HR around the world.

FOSS
Abc Klinik ApSKliniske Psykologer til fuldtidsstillinger i privatklinik

Abc Klinik ApS, Ballerup eller Kalundborg

ABC Klinik er en psykologisk-psykiatrisk privatklinik. ABC Klinik arbejder med udredning og behandling inden for psykologi og psykiatri.

Som psykolog i ABC Klinik vil du arbejde med en bred vifte af klienter med private og/eller arbejdsrelaterede problemstillinger.

 • Arbejdsopgaven vil bestå af individuelle samtaleforløb samt telefonisk rådgivning. Der vil også være mulighed for enkelte udviklingsopgaver.
 • Du har i udgangspunktet metodefrihed i dine samtaler, men forpligter dig til at arbejde evidensbaseret – og gerne med elementer fra den kognitive eller metakognitive psykologi. Du skal være indstillet på at arbejde struktureret med evalueringer og klinisk psykometri undervejs, f.eks. WHO-5 og MDI.
 • Du samarbejder tæt med psykologer og speciallæger i ABC Klinik og har mulighed for at viderevisitere klienter til speciallæger i psykiatri.
Behandlingshjemmet Stutgården
Psykolog til dagbehandling

Behandlingshjemmet Stutgården, Hillerød

Stutgården er et miljøterapeutisk behandlingshjem for børn og unge i alderen 6-18 år. Vi har 22 døgnpladser fordelt på tre afdelinger og 8 dagbehandlingspladser. Børnene er overvejende normalt begavede og har alvorlige relationsforstyrrelser, sindslidelser eller udviklingsforstyrrelser.

Vi ønsker en psykolog med interesse for - og gerne erfaring med - at arbejde med børn præget af tilknytningsforstyrrelser, traumer eller omsorgssvigt. Kendskab til udviklingsforstyrrelse og andre psykiatriske tilstande vil være en fordel. Stillingen er på 30-37 timer.

Som psykolog på Stutgården skal du have lyst til:

 • at engagere dig i det tværfaglige miljøterapeutiske arbejde
 • at varetage behandlingsplanlægningen og løbende opfølgning for de enkelte børn
 • sammen med afdelingslederen at tilrettelægge og videreudvikle både behandlingen og forældrearbejdet i Kirsebærhuset
Dansk MisbrugsBehandlingMisbrugsrådgiver/behandler

Dansk MisbrugsBehandling, Kolding

Har du lyst til at arbejde med misbrugere og deres familier? Så kan du blive en del af Dansk MisbrugsBehandlings behandlingsteam.

Stillingen indebærer rådgivning/behandling i primærbehandling, efterbehandling samt familiebehandling, og indeholder bl.a. visitation og rådgivning, gruppeterapi og enesamtaler, samt rådgivning af deltagernes pårørende i familiebehandlingen.

Da en af hjørnestenene i Minnesotabehandling er, at alle behandlere selv har personlig erfaring med misbrug, er dette en forudsætning for ansøgere.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og da behandlingen foregår om eftermiddagen og aftenen, må du være indstillet på aftenarbejde. Arbejdet er tilrettelagt som en 4-dages arbejdsuge, så der vil være én ugentlig fridag.

PP Clinic ApSAutoriseret psykolog søges til afdeling i Gentofte

PP Clinic ApS

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb? Og kan du lide at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en del af et fællesskab? I PPclinic har vi det bedste fra begge verdener.

I PPclinic tror vi på, at vi kan gøre en væsentlig forskel gennem samtaleterapi kombineret med psykiatrisk indsats. Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problematikker og bruge alt, hvad du har lært om terapi, i stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder.

Arbejdsopgaver

 • Helhedsorienterede psykoterapeutiske forløb
 • Tværfaglige udredninger og forløb
 • Afholdelse af temadage samt kurser og workshops
 • Deltagelse i PPclinics fortsatte udvikling
 • Sparring og supervision med andre faggrupper
Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter
Psykolog

Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, Rødovre

Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter søger en psykolog med interesse for tværfaglig rehabilitering. Tiltrædelse den 1. august 2020 med arbejdssted i Rødovre. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Patientforeningerne PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen driver Specialhospitalet, som er omfattet af Sundhedslovens § 79. Specialhospitalet består af en hovedafdeling med 45 ansatte i Rødovre og en mindre afdeling med 14 ansatte på MarselisborgCentret, Aarhus.

Arbejdsopgaver:

 • At indgå i det tværfaglige team, herunder at varetage den psykologfaglige bistand til Specialhospitalets patienter.
 • Medvirke til at forebygge og behandle psykiske gener af kroniske funktionsbegrænsninger for patienter visiteret til Specialhospitalet, primært i individuelle samtaleforløb.
 • Behandling af patienter henvist ekstern fra primært kommuner.
Lejre KommunePsykolog

Lejre Kommune, Kirke Såby

PPR i Lejre Kommune søger en dygtig psykolog (30-37 timer ugentligt), der kan arbejde tværfagligt og helhedsorienteret

Har du lyst til at arbejde i en PPR, hvor fokus er på trivsel og udvikling i fællesskaber? Vil du gerne have et godt kollegafællesskab og varierende og udfordrende arbejdsopgaver? Kan du arbejde selvstændigt med dit eget ansvarsområde og selv tilrettelægge arbejdet? Har du erfaring og viden om specialskoleområdet? Så er du måske vores nye psykolog.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Rådgivning, vejledning og supervision til lærere og pædagoger
 • Psykologisk undersøgelse og udredning af børn og unge
 • Formidling af undersøgelsesresultater til forældre og fagfolk
MælkebøttecentretFaglært eller ufaglært pædagog til selvejende bosted for unge

Mælkebøttecentret, Nuuk

Vil du være med til at give vores unge beboere den tryghed og struktur, som de har brug for?

Som det nyeste medlem af vores lille familie bliver det bl.a. din opgave at:

 • indgå i et af vores 3 skift, som består af en morgenvagt, en aftenvagt og en sovende nattevagt
 • deltage i planlægningen af den aktivitetsplan, som vi laver for de unge.

Det er ikke din uddannelse, der er afgørende. Så længe du har erfaring med at arbejde med børn og unge.

Læs mere om dit kommende job og søg jobbet her.

Hejmdal Privathospital A/SErfaren psykolog til børne- og ungeområdet

Hejmdal Privathospital A/S, Aarhus

Hejmdal i Aarhus søger specialpsykolog i børne-ungdomspsykiatri/erfaren psykolog til børne- og ungeområdet til fastansættelse på fuld tid på en spændende, ambitiøs og kollegial arbejdsplads i det mest centrale Aarhus.

Hvis du savner og trives godt med stor indflydelse og selvstændige ansvarsområder og en vis grad af fleksibel arbejdsplanlægning, vil du befinde dig godt på Hejmdal. Vi sætter nemlig faglig ekspertise højt, og vi bifalder og understøtter gode inputs til fortsat udvikling af vores tilbud og organisation.

Vi søger en psykolog med solid erfaring med diagnostisk udredning af børn og unge og/eller solid testerfaring, således at du kan varetage udredningsopgaver selvstændigt. Du skal ligeledes varetage psykoedukative og terapeutiske forløb med børn, unge og deres familier.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Rådgivningscenter om Børn og Unge (Misi) søger en psykolog/job-nr. 234/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Brænder du for problemstillinger, som vedrører børn og unge? Kommuneqarfik Sermersooq søger en psykolog til pædagogisk-psykologisk rådgivning.

Vores kerneydelse er pædagogisk-psykologisk rådgivning til forældre og fagpersoner, som arbejder med børn og unge i aldersgruppen 0-18 år.

Ansvarsområde:

 • Udføre pædagogisk-psykologisk rådgivning.
 • Udføre PPR-undersøgelser og vurderinger og i samarbejde med barnets omgivelse finde frem til praksisnære tiltag, der fremmer barnets udvikling, trivsel og læring.
 • Udarbejde psykolograpporter.
Kommuneqarfik Sermersooq
Mandecentret Botilbud ApSLeder af Mandecentrets afdeling for Faglig Udvikling og Formidling

Mandecentret Botilbud ApS, København

Er du en passioneret leder med lyst til at styrke og udvikle Mandecentrets faglighed og vidensarbejde? Og har du lyst til at bruge dine evner i en organisation, der brænder for at hjælpe mænd i krise efter parbrud samt mænd, der er udsat for partnervold?

Du og dit team vil i tæt samarbejde med både forstandere og vores tværgående faggrupper blive den koordinerende og drivende kraft i vores indsamling, bearbejdning og udvikling af ny viden om mændene og deres børn. I vil sammen have ansvaret for:

 • udvikling af dokumentation for virkningen af vores indsatser
 • metoder og værktøjer for indsamling og bearbejdning af data
 • kvantitative og kvalitative analyser i forhold til Mandecentrets målgruppe og indsatser
Den Sociale Udviklingsfond
Socialfaglig aktivitetsmedarbejder Boas Mentor

Den Sociale Udviklingsfond, København

Socialfaglig aktivitetsmedarbejder søges til nyoprettet enkeltmandstilbud

Enkeltmandstilbuddet etableres under BOAS Mentor som et selvstændigt tilbud for en ung, der er diagnosticeret med autismespektrumforstyrrelse samt følgediagnoser. Der er tale om komplekse problemstillinger og behov for tæt og intensiv støtte/guidning 24/7.

Tilbuddet består af et team af syv topmotiverede kollegaer, som hver besidder relevante kompetencer ift. den unges livssituation.

Som socialfaglig aktivitetsmedarbejder skal du have både faglighed, ro og rummelighed til at navigere i et komplekst og meningsfyldt arbejdsfelt.

Der vil være forholdsvis planlagte vagter – herunder hver anden weekend og dag/aften.

Den Sociale Udviklingsfond
FinansforbundetSelvstændige og erfarne trivselskonsulenter

Finansforbundet, København

Finansforbundet har en ambition om at blive en endnu mere relevant aktør på trivselsområdet. Som led i det arbejde etablerer vi nu en Trivselskonsulentenhed, som skal understøtte medlemmernes arbejdspladser i at forebygge og understøtte trivsel til glæde for både medarbejdere, ledelse og bundlinje.

Din hverdag kommer blandt andet til at indeholde:

 • I starten vil du sammen med relevante kollegaer skulle indsamle viden og inspiration og på den baggrund udvikle koncepter for, hvordan Finansforbundet arbejder med trivsel i virksomhederne.
 • Når grundlaget er etableret, vil dine primære opgaver være:
  • Dialog med tillidsvalgte, HR og ledelse i virksomheder om trivsel i organisationer
  • Indgå aftaler om strategisk samarbejde med virksomheder om trivselsforløb
  • Afvikling af trivselsforløb i form af procesfacilitering, oplæg m.m.
Grønlands Selvstyre
Behandler søges til Allorfik Kujalleq i Qaqortoq

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Allorfik Qaqortoq søger behandler til rusmiddel- og spilafhængige borgere per 1. august 2020 eller efter aftale.

Behandlingen i Allorfik har baggrund i motiverende samtale og en kognitiv adfærdsterapeutisk behandlingsmodel. Hvis du ikke er uddannet inden for området, sørger Allorfik for din uddannelse. Herudover er det en fordel, hvis du har en supervisions-, psykoterapeutuddannelse eller lignende overbygning, men ellers sørger Allorfik for, at du har den nødvendige uddannelse på feltet.

Allorfik Kujalleq tilbyder borgere i Kommune Kujalleq behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed, og der kan derfor forekomme rejser i bygderne, forebyggende opgaver samt være med til forebyggelse i byen samarbejde med kommunen med projekter.

Grønlands Selvstyre
Gribskov Kommune
To familiebehandlere til Gribskov Familieskole pr. 1. august 2020

Gribskov Kommune, Helsinge

Gribskov Familieskole er en del af Gribskov Kommunes strategi på børne- og ungeområdet. Strategien skal sikre, at der skabes en bevægelse, hvor færre børn og unge har brug for hjælp og støtte uden for almenområdets og lokalsamfundets rammer. Børn og unge, der oplever udfordringer ift. læring og trivsel, herunder børn og unge med særlige behov, identificeres tidligt og modtager den mindst indgribende og mest virkningsfulde hjælp og støtte, i tæt samspil med familie og netværk.

Som behandler på Familieskolen skal man således blandt andet varetage følgende opgaver på et systemisk/narrativt grundlag

 • Arbejde i en vekselvirkning mellem analyse, planlægning og facilitering af flerfamilieinterventioner og -aktiviteter
 • Forældre- og børnegrupper
 • Enkeltfamiliebehandling/børnesamtaler
Gribskov Kommune
Behandlingsskolerne ApS
Observationsenheden og dagbehandlingsskolen Fortuna Østerbro søger psykologer på fuldtid

Behandlingsskolerne ApS, København

Behandlingsskolerne er Danmarks største specialskole. Vi driver 15 forskellige tilbud til børn og unge med særlige behov i form af dagbehandlingsskoler, STU samt døgn- og aktivitetstilbud.

Behandlingsskolerne

Vi tror på, at alle børn og unge skal have mulighed for at få et værdifuldt og selvforsørgende voksenliv, og vi arbejder ud fra en klar filosofi: Vi giver aldrig op! Vi mener, at alle vores elever rummer potentialer for udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Psykologiske undersøgelser og testning tilpasset behovet i det enkelte observations- og behandlingsforløb.
 • Kontinuerlige samtaleforløb med de 14 elever som du er ansvarlig for.
 • Familiebehandling bestående af psykoedukation, vejledning og rådgivning.
Behandlingsskolerne ApS