75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 75 resultater.
European Personnel Selection Office
Vil du være oversætter i Europa-Kommissionen?

European Personnel Selection Office, Luxembourg eller Bruxelles

Vi søger i alt 25 nye dygtige dansksprogede kolleger til vores to kontorer i henholdsvis Luxembourg og Bruxelles.

Hvis du har et godt skriftlig dansk og gode engelskkundskaber, så kan du nu blive ansat på en kontrakt som midlertidigt (op til seks år) ansat i verdens største oversættertjeneste. Vi har et fantastisk fagligt miljø med rige muligheder for udvikling og sparring med dedikerede kolleger.

Lyder det som noget for dig, så kig forbi EPSO – Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor. Frem til den 9. februar 2021 kan du tilmelde dig vores næste udvælgelsesprøve.

Vi søger i alt 25 dygtige dansksprogede oversættere:
https://epso.europa.eu/job-opportunities/cast/8037/description_da

European Personnel Selection Office
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate 2021

Teach First Danmark

Kan du motivere, inspirere og lære fra dig?

Bliv en del af et fuldt lønnet graduate-program for topmotiverede universitetskandidater, som har potentialet til at løse et af Danmarks største problemer:

Hvert år går 5000 elever ud af folkeskolen uden at kunne regne, skrive eller læse godt nok til at få en ungdomsuddannelse. Det begrænser deres muligheder i livet.

Det er et problem, du kan være med til at løse:

 • Du bliver ansat som lærer på en folkeskole i et socialt udsat boligområde.
 • Du videreuddanner dig til lærer sideløbende med dit arbejde som lærer.
 • Du sparrer med en mentor og andre graduates fra Teach First Danmark.
 • Du får viden og indsigt til at modvirke negativ social arv i Danmark.
 • Du bidrager til at vække potentialet hos alle børn og unge i Danmark.

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Minimumskravet er en gennemført bachelorgrad senest 15. juni 2021.

Frederikshavn Kommune2 kulturmedarbejdere til Distrikt Øst

Frederikshavn Kommune

Skoledistrikt Øst søger 2 kulturmedarbejdere til faste stillinger på 30 timer ugentligt

Skoledistrikt Øst er en stor byskole i Frederikshavn med ca. 1.500 elever og 230 personaler fordelt på to skoleafdelinger; Nordstjernen skoleafdeling og Frydenstrand skoleafdeling. Visionen for Distrikt Øst er trivsel, samarbejde, faglighed og anerkendelse. Vi er stolte af vores skole og fællesskab og ønsker til stadighed at udvikle vores praksis.

Du vil som kulturmedarbejder få et tæt samarbejde med skolens personale og de lærere, der er uddannet indenfor dansk som andetsprog. Vi har ingen specifikke krav til uddannelsesmæssig baggrund, men vi søger medarbejdere, der udover dansk også kan tale enten arabisk eller tigriniya.

WhiteawayGroup
Kundekonsulent til det norske marked

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du imødekommende, løsningsorienteret og motiveres du af at sikre glade kunder? Har du samtidig lyst til at skabe kundeoplevelser i verdensklasse for vores norske kunder? Så er du måske vores nye kundekonsulent til det norske marked.

Hos WhiteAway Group bliver du en del af vores Customer Succes Agency (CSA), hvor du som kundekonsulent skal hjælpe vores norske kunder og yde den service, der skal til for, at kunden får en god oplevelse.

Jobbet

 • Besvare kald, chats og mails fra vores norske kunder
 • Håndtering af henvendelser om transportskader og reklamationer
 • Bred kontaktflade med forskellige personer, som omfatter både kunder og producenter, hvor du skal være i stand til at finde holdbare løsninger for alle parter
Whiteaway Group A/S
Grønlands Selvstyre
Forfatningskommissionens sekretariatet søger en engageret informationsmedarbejder

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du interesseret i at oplyse borgere om vigtige emner? Har du erfaring med at lave informationsmateriale via hjemmesider og sociale medier? Har du mod på at arbejde med alle dine kompetencer? Så har vi brug for dig i sekretariatet.

Sekretariatet er ansvarlig for betjeningen og rådgivningen af Forfatningskommissionen, der har til opgave at skrive et udkast til Grønlands kommende forfatning. Kommissionen lægger stor vægt på borgerinddragelse i processen.

Primære arbejdsopgaver

 • At udarbejde og korrekturlæse pressemeddelelser, officielle meddelelser/kommunikéer og oplæg mv.
 • At formidle indholdsrige emner på et almindeligt sprog
 • At arbejde med, samt vedligeholde kommissionens hjemmeside og sociale medier
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Projektleder til anlægsafdelingen

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vi søger en dygtig og engageret projektleder, som vil være med til at udvikle Grønlands bygge- og anlægssektors rolle og udvikle den offentlige anlægssektor i Grønland.

Som projektleder i anlægsafdelingen vil du beskæftige dig med projektledelse af bl.a. kollegiebyggeri, men også bolig- og institutionsbyggeri.

Du vil således komme til at administrere et anlægsprojekt fra start til slut på projektlederniveau. Dette inkluderer eksempelvis at:

 • Forestå planlægning og udarbejdelse af programoplæg eller andet plangrundlag
 • Forestå løbende opfølgning og kvalitetssikring af projektmateriale
 • Foranledige udbud og stillingtagen til licitationsresultat sammen med øvrig ledelse
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Skatte- og afgiftskonsulent

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Skatte- og afgiftskonsulent til Borgerservice i

Vi søger en Skatte- og afgiftskonsulent til Borgerservice i Nuuk, som har lyst til at være en del af en spændende hverdag i Skattestyrelsen. Skatte- og afgiftskonsulenten skal varetage henvendelser vedrørende pension og varetage almindelige henvendelser i Borgerservice.

Pensionsdelen består af;
 • Servicere borgere og virksomheder, der henvender sig pr. e-mail, telefon eller ved personligt fremmøde.
 • Være med til at sikre en god og korrekt information til såvel omverden som internt i styrelsen.
 • Beskæftigelse af opgaver omkring nye love og regler på pensionsområdet.
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
ALDI DanmarkCategory Trading Assistant

ALDI Danmark, Albertslund

Er du nysgerrig på detailbranchen, struktureret og kan lide et højt arbejdstempo? Så er du måske den nye Category Trading Assistant. Og vil du være med på vores forandringsrejse og blive en del af en stor international virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af ALDI Danmarks Category Management Team på hovedkontoret i Albertslund.

Vi søger en Category Trading Assistant inden for Nonfood med drive og som trives med et højt arbejdstempo til en nyoprettet stilling.

Som Category Trading Assistant i Nonfood vil du referere til kategorichefen og have et tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Du vil varetage en blanding af support- og indkøbsopgaver. Dine arbejdsopgaver vil indeholde opgaver såsom:

 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata, billeder m.m.
 • Udarbejde kontrakter
 • Korrekturgennemgang af emballagelayouts
Atout FranceMarketing professional

Atout France, Copenhagen

Atout France is looking for a marketing professional to support its marketing department during a maternity leave starting February 1st to September 30th.

Atout France is responsible for promoting France as a tourist destination in the Nordic countries. Our office is located in Copenhagen K.

Responsibilities:

 • Work with the director to gather market intelligence data and ensure strategic watch to keep the Nordic market presentation up to date
 • Supervise the communication plan and partnerships with French tourism actors, help and guide the Atout France team in the Nordics in their promotional workshop
 • Create, develop and coordinate marketing campaigns. Report and monitor
ToldstyrelsenFleksibel smugleritolder, Middelfart

Toldstyrelsen

Vil du bidrage til at forhindre ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb ved at kontrollere varer og transportmidler? Kan du optræde myndigt og professionelt, og har du samtidig administrativ og talmæssig forståelse? Så er det måske dig, vi søger.

Din overordnede opgave er at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfund mod farlige og ulovlige varer. Det betyder, at du – i tæt samarbejde med dine kolleger – primært søger efter ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb, som rejsende, importører eller eksportører måtte have skjult i deres bagage, gods eller transportmidler.

Ud over toldkontrol, som for vores enheds vedkommende oftest finder sted i havne, lystbådehavne og post- og kurérvirksomheder, skal du færdiggøre kontrollerne administrativt, når du vender tilbage til kontoret.

Toldstyrelsen
Indrykket: 
SELECTED
Sales Responsible (maternity cover)

SELECTED, Brande

Take on the challenge of strengthening and developing our positioning in France and join an ambitious and dedicated sales team in a strong, international fashion brand!

If you are a strong, creative and open-minded sales profile, looking for the next step in your career, you may be just the one SELECTED HOMME is looking for to take on the responsibility of strengthening and developing our position in France, while our colleague is on maternity leave.

You will join a dynamic team in SELECTED HOMME’s sales department, where your primary responsibility will be to ensure our growth on the French market. In collaboration with our sales team in France, you develop sales strategies, prepare budgets, handle sales-related assignments and ensure that everything is implemented correctly and in line with the specific market and potential.

Indrykket: 
SELECTED
Sales Responsible

SELECTED, Brande

Take on the challenge of strengthening and developing our positioning on the Spanish and Italian markets, and join an ambitious and dedicated sales team in a strong, international fashion brand!

You will join a dynamic team in SELECTED HOMME’s sales department, where your primary responsibility will be to ensure SELECTED HOMME’s growth on the Spanish and Italian markets. In collaboration with our sales teams in the countries, you develop sales strategies, prepare budgets, handle sales-related assignments and ensure that everything is implemented correctly and in line with the specific markets and potential.

Your tasks include:

 • Implementing promotional sales initiatives
 • Ensuring that the team is working towards our goal and sales strategies with determination
 • Continuous dialogue, feedback and knowledge sharing with the sales teams in Division South-West
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Illernit søger en uddannet pædagog

Grønlands Selvstyre, Qeqertarsuaq

Brænder du for det socialfaglige arbejde i relation til familier, der har været udsat for vold, og har du en god forståelse for anerkendende relationspædagogik i praksis? Kan du metodisk og struktureret foretage observationer og kontrol samt har kendskab til behov i en socialfaglig kontekst? Så er Illernit krise- og behandlingscenter for voldsudsatte kvinder med børn måske attraktiv for dig.

Illernit er et landsdækkende krise- og behandlingscenter, som blev etableret i 2014 og er finansieret af Departementet for Sociale Anliggender og Justitsvæsen.

Det er målrettet til kvinder med børn, som har været udsat for psykisk/fysisk vold og har behov for at komme væk fra lokalsamfundet og dermed ikke kan profitere af et eventuelt lokalt krisecenter. Illernit består af 5 rækkehuse med plads til 4 familier og et administrations- og behandlingshus.

Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Genopslag | AC-fuldmægtigstilling ifm. leksikografiske og terminologiske opgaver i Oqaasileriffik

Grønlands Selvstyre, Nuuk

En stilling som AC-fuldmægtig til leksikografiske og terminologiske opgaver i Oqaasileriffik (Grønlands Sprogsekretariat) i Nuuk er ledig til besættelse pr. 15. februar 2021 eller efter nærmere aftale.

Stillingen er en akademisk stilling med følgende arbejdsområder:

 • Sprogbehandling med fokus på leksikografi- og terminologiarbejde, herunder indsamling af termer, registrering, undersøgelse og dokumentering.
 • Deltagelse i samarbejdsprojekter angående leksikografi- og terminologiudvikling.
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
ToldstyrelsenSagsbehandlere med øje for detaljen til Tarifering

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Læser du varedeklarationer og brugsanvisninger og undrer dig over, hvordan en vare er fremstillet eller fungerer? Har du mod på at sætte dig ind i tekniske problemstillinger, fx inden for elektronik, kemi eller tekstil?

Din primære opgave vil være at sagsbehandle BTO-ansøgninger og udstede afgørelser. Sagsbehandlingen består i at fastlægge den rigtige varekode for en konkret vare ud fra varens sammensætning og karakteristika. Det sker på grundlag af EU-regler og andre internationale regler, der kan gemme på mange spidsfindigheder.

Du kan med tiden få mulighed for at tage del i enhedens øvrige opgaver, fx at udarbejde nyhedsbreve samt interne og eksterne vejledninger, opdatere den trykte toldtarif, administrere nationale toldkontingenter og toldsuspensioner samt deltage i internationale møder i Europa-Kommissionen og WCO (Verdenstoldorganisationen).

Toldstyrelsen
Indrykket: 
Jobindex A/S
Nordic Customer Service, Sverige

Jobindex A/S søger for tesa A/S i Allerød

Er du vild med at yde god kundeservice, og vil du være med til at skabe resultater på en dynamisk arbejdsplads med mulighed for udvikling? Så er det dig vi søger som vores nye kollega.

Tesa A/S

Hos tesa bliver du en del af en international, tyskejet virksomhed, hvor vi har styr på vores systemer og processer, mens vi arbejder ud fra et nordisk mindset og kultur. Som en del af onboardingen bliver du sat grundigt ind i vores kundeunivers og spændende produkter. Derudover møder du hele det nordiske team - dine nye kolleger. Sådan mener vi, at du bliver bedst klædt på til dine nye udfordringer hos os.

Dine primære opgaver er:

 • ordrehåndtering, herunder kundekontakt og håndtering af produktspørgsmål og forespørgsler, primært på mail men også telefon
 • løbende dialog med vores logistikpartner ift. opfølgning på forsendelser
 • kundeopfølgning, kreditering og debitering.
Jobindex A/S
Lomax A/SKundeservicemedarbejder

Lomax A/S, Frederikssund

Hos Lomax brænder vi for service i topklasse. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at sikre, at vores kunder får den allerbedste service, når de handler hos os. For at blive en del af vores kundeserviceteam skal du være serviceminded og, i netop denne stilling, kunne begå dig professionelt på både dansk og svensk.

Dit primære ansvar bliver at yde den bedste service overfor vores kunder, både danske og svenske, på telefon og mail.

Dine opgaver vil i øvrigt omfatte:

 • Opfølgning på ordrer der ikke er afsendt fra lager eller leverandør
 • Rådgivning og vejledning i forhold til kundernes køb
 • Håndtering af erstatningsordrer og returvarer
Indrykket: 
Group Logistic ApS
Norsktalende kundeservicemedarbejder søges til Hverdag.dk

Group Logistic ApS, Brøndby

Vil du være en del af en vækstrejse, hvor dit engagement og evne til at kommunikere er i centrum? Så har vi det perfekte job til dig!

Står du og mangler det fedeste fuldtidsjob, hvor du får direkte betydning for hverdag.dk’s succes, og har du erfaring med salg over telefonen? Så er det måske dig, vi er på udkig efter. Hverdag.dk søger netop nu en engageret kundeservicemedarbejder til vores norske og danske marked. At være serviceminded er en del af din personlighed, det falder dig derfor naturligt at skabe en professionel og positiv oplevelse, når kunder er i dialog med dig.

Du får ansvaret for din egen portefølje af opgaver. Det kræver derfor, at du selv er i stand til at strukturere dit arbejde, sådan at du kommer hele vejen rundt om kundernes udfordringer. Vi arbejder naturligvis sammen i kundeserviceteamet og hjælper hinanden.

DLL
Sales Support

DLL, Søborg

Som salgssupporter hos DLL Finans Danmark vil du være en del af en global virksomhed med en stærk position på markedet. Du vil være med til at supportere samarbejdspartnere, egne sælgere og kunder dagligt, og sikre en optimal service.

Nogle af dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Besvarelse af mails fra partnere og egne sælgere
 • Besvarelse af indgående telefoner hovedsaglig fra partnere og egne sælgere
 • Opfølgning på udeståender med egne sælgere og partnere

DLL Finans Danmark tilbyder et attraktivt arbejdsklima, hvor der er mulighed for at udvikles, både professionelt og personligt, i et udfordrende arbejde sammen med gode kolleger.

BAUHAUS
Marketingkoordinator der behersker islandsk i skrift og tale

BAUHAUS, Tilst

Har du islandske rødder og en allround marketingbaggrund? Så grib muligheden for at blive en del af Team BAUHAUS Marketing, Aarhus.

Til vores Servicecenter i Tilst, ved Aarhus, søger vi en ambitiøs marketingkoordinator – BAUHAUS Island, der med stort engagement og fleksibilitet vil sikre en god koordinering af de islandske marketingaktiviteter med maksimal synergi til den danske marketingindsats.

Du er struktureret og har et godt overblik, hvilket gør dig til en skarp koordinerende profil, der kan få det bedste frem i dine samarbejdspartnere. Med dit gode humør og positive livssyn er du med til at skabe god stemning, imens vi får noget for hånden.

Indrykket: