198 job matcher din søgning 198 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 198 resultater.
Region Hovedstaden
AMK-læger til Region Hovedstadens Akutberedskab

Region Hovedstaden, Ballerup

 • Er du uddannet speciallæge i anæstesiologi med indgående interesse for det præhospitale område?
 • Kan du holde hovedet koldt og træffe kritiske beslutninger i akutte situationer og under beredskabshændelser?
 • Brænder du for tværfagligt samarbejde og har mod på at bestride opgaven som bagvagt for regionens præhospitale beredskab, herunder ambulancetjenesten, regionens 112 AMK-Vagtcentral og akutlægebilerne?

Så er du måske vores nye AMK-læge.

Region Hovedstaden
Welfare TechWelfare Tech søger en netværksleder til Innovationsnetværket Danish Healthtech

Welfare Tech, København

Vil du stå i spidsen for et nationalt innovationsnetværk? Har du erfaring med projektledelse og netværk? Brænder du for at bygge bro mellem videninstitutioner, sundhedsvæsen og virksomheder, så de i fællesskab kan udvikle fremtidens sundhedsløsninger?

Afhængig af din profil og erfaring, vil dine ansvarsområder være:

 • Ledelses- og sekretariatsarbejde: Fokus er planlægning og ledelse af netværksaktiviteter, koordination mellem netværkets parter, udarbejdelse af strategier, analyser og udredninger inden for netværkets fokusområder.
 • Tværgående koordinering: Du skal sikre retning og udvikling i netværket. Fokus er på at understøtte styregruppen og partnergruppen og sikre, at relevante aktører inddrages og rekrutteres til projekter og arrangementer.
 • Primær kontaktperson til Uddannelses- og Forskningsministeriet, dvs. bevillingsgiver.
Sundhedsstyrelsen
Introduktionslæger i samfundsmedicin

Sundhedsstyrelsen, København

Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsvæsen? Og har du mod på at arbejde med de organisatoriske og strukturelle rammer, der har betydning for borgernes hverdag og patienternes forløb og behandling?

Så er du måske én af Sundhedsstyrelsens fire nye introduktionslæger i samfundsmedicin.

Vi har fire introduktionslægestillinger til besættelse - to i Center for Planlægning, én i Center for Evidens, uddannelse og beredskab og én i Enhed for Forebyggelse.

Du kommer til at arbejde med opgaver inden for flere forskellige arbejdsområder i den pågældende enhed/center. Din rolle vil bl.a. være at bidrage med den lægefaglige vinkel til opgaveløsningen. Du vil lære, hvad det vil sige at varetage opgaver som national myndighed. Du vil derudover være med til at rådgive Sundheds- og Ældreministeriet, Folketinget, regioner, kommuner og borgere.

LundbeckLead Senior Medical Advisor

Lundbeck, Copenhagen

We offer an opportunity to join a pharmaceutical company focusing on brain diseases and lead key international medical activities.

In Neurology Products, the Global Lead Senior Medical Advisor will be responsible for key medical strategies and activities related to products and compounds in development within the migraine and headache therapeutic area.

The key responsibilities of the Global Lead Senior Medical Advisor are:

 • to lead the development of the global medical education strategy for migraine/headache
 • to partner with affiliate Medical Affairs in leading the assessment of the medical environment in countries and regions where we plan to start development activities within migraine/headache
 • to contribute to medical strategy development for products and projects within migraine/headache
AK Nygart A/SVI SØGER EN ANÆSTESILÆGE TIL AARHUS

AK Nygart A/S, Aarhus

Vi ønsker at styrke AK Nygarts operationsafdeling i Aarhus med en fastansat overlæge til at varetage anæstesiologiske opgaver indenfor det plastikkirurgiske fagområde pr. 1. september 2020 eller efter aftale.

Vi søger en fagligt dygtig, engageret og dynamisk kollega til at indgå i vores team.

Vi forventer, at du indgår konstruktivt i teamsamarbejde med kolleger, afdelingens personale og øvrige samarbejdspartnere, uanset opgavens kompleksitet. Vi ønsker os en kollega, der kan trives i konstante forandringer, der kan tage lederskab og være initiativ- og iderig.

VI TILBYDER

 • Fleksibel ansættelse med mulighed for at varetage andre opgaver ved siden af fastansættelsen hos AK Nygart.
 • Mulighed for at optjene mertimer.
 • Ansvar for al anæstesi i Århus, inkl. vikarteamet der allerede er tilknyttet.
Fertilitetsklinikken Trianglen ApSLæge

Fertilitetsklinikken Trianglen ApS, Hellerup

Læge til Fertilitetsklinikken Trianglen i Hellerup – en del af Virtus Health.

Nordens førende fertilitetsklinik forsætter væksten. Kan du bidrage til den fortsatte vækst via motivation og engagement, er du den rette kollega på holdet.

Vi søger pr. 1. august 2020, eller efter aftale, en læge til en deltidsstilling ved Fertilitetsklinikken Trianglen, Hellerup, samt gynækologisk speciallægepraksis.

Vi søger en læge, som er speciallæge i gynækologi og obstetrik – meget gerne med erfaring fra fertilitetsspecialet.

Fertilitetsklinikken Trianglen er en del af Virtus Health, der er verdensledende inden for fertilitetsbehandlinger med afdelinger i England, Irland, Singapore og Australien.

LEO Pharma
Lead for Real World Evidence

LEO Pharma, Ballerup, Denmark or Madison, New Jersey

LEO Pharma has embarked on a very ambitious journey to become the world’s preferred dermatology care partner – and that is why we need you.

The position offers an unique opportunity to work for a leading company in dermatology with a global presence, improving people’s live around the world.

LeoPharma

Key tasks include:

 • Develop a Global Medical RWE strategy, identify data gaps, establish and drive data generation plan for non-interventional studies in Global Medical Affairs in collaboration and alignment with Global Market Access and LEO Pharma Affiliates.
 • Develop a Global Strategy for participation in external Registries in the area of atopic dermatitis.
LEO Pharma
WeCare Holding ApSSygeplejerske med ledererfaring til lederstilling i veldrevet lægepraksis

WeCare Holding ApS, Nykøbing Sjælland

Alles Lægehus søger en medarbejder til en lederstilling som praksismanager i alles Lægehus Nykøbing Sjælland.

Alles Lægehus Nykøbing er et veldrevet lægehus, der netop er blevet en del af alles Lægehus. Til klinikken er der tilknyttet en satellitklinik på Sjællands Odde.

Som praksismager vil du blive personalegruppens nærmeste leder, og du vil have det daglige driftsansvar. Derudover vil det være dig, der står for koordinering af lægehusets mange opgaver.

Vi søger en praksismanager der, ligesom os, ønsker at gøre en forskel for de mennesker, vi servicerer. Vi forventer, at du både kan være en teamplayer samt en motiverende og troværdig leder, når du leder personalet gennem en hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer.

Sanos Clinic A/SLæge til klinisk forskning

Sanos Clinic A/S, Vejle

Hos Sanos er vores mål at lave klinisk forskning i verdensklasse i et innovativt videnskabeligt miljø. Vi kører kliniske forsøg i samarbejde med forskellige medicinal- og biotekfirmaer.

Det er særligt indenfor reumatologi (med fokus på især slidgigt), endokrinologi, kardiovaskulære sygdomme, dermatologi, respiratoriske sygdomme og Alzheimers sygdom.

Vi laver udelukkende klinisk forskning, så den almindelige kliniske patientkontakt foregår kun i relation til dette.

Jobbet som Klinisk Forskningslæge er varieret og vil blandt andet inkludere følgende ansvarsområder:

 • Udføre klinisk forskning som investigator i henhold til specifikke forsøgsprotokoller og Good Clinical Practice (GCP). Afhængig af kvalifikationer vil det enten være som Sub-investigator eller Principal Investigator.
 • Screene og inkludere forsøgsdeltagere til kliniske forsøg.
 • Optagelse af informeret samtykke.
Region SjællandLedende overlæge til Psykiatrien Syd, Vordingborg

Region Sjælland

Vi har ansvaret for voksenpsykiatrien og ældrepsykiatrien i vores 4 kommuner samt for Region Sjællands særlige pladser. Vi varetager udredning, diagnostik og behandling inden for det lægefaglige speciale psykiatri. Vi har med mennesker at gøre hver dag og ser vores arbejde som både vigtigt og meningsgivende.

Region Sjælland

Sammen med vores ledende oversygeplejerske står du i spidsen for kvaliteten af den daglige drift af afsnittene i Psykiatrien Syd med al vores mangfoldighed.

Vores team er sammensat af en bred faglighed fx læger, sygeplejersker, psykologer, specialpsykologer, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, diætister, fysio- og ergoterapeuter samt administrativt personale.

Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen TilmaAssisterende Speciallæge i Pædiatri

Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma

Klinikken tilbyder i første omgang et halvt års ansættelse, som medfører en unik mulighed for at få erfaring inden for Speciallægepraksis. Herefter drøftes evt. ønske om fremtidigt samarbejde.

Børnelægeklinikken varetager almen pædiatri med hovedgrupper indenfor astma/atopisk sygdom, allergi, urologi, gastroenterologi, neurologi, bevægeapparat, udviklingsforstyrrelse, pubertetsudvikling mv. Der er god mulighed for at udvikle subspecialer indenfor udvalgte områder – moderne udstyr og teknologi prioriteres og opdateres løbende.

Klinikken har løbende haft forskningsaktivitet, som kan videreudvikles afhængigt af interesse.

Introduktionsstilling i intern medicin, ved medicinsk afd.
Region Midtjylland Introduktionsstilling i intern medicin, ved Medicinsk afdeling M, Regionshospitalet Randers.
Region Midtjylland, Randers NØ
Region Midtjylland
overlæge til Regionspsykiatrien Randers
Region Midtjylland Har du lyst til at være en del af en dynamisk funktionsledelse med ansvaret for et af vores tre sengeafsnit?
Region Midtjylland, Randers NØ
Region Midtjylland
reservelæge i introduktionsstilling
Region Midtjylland Vi søger to dygtige reservelæger med interesse for klinisk farmakologi ved Klinisk Farmakologisk Afdeling til besættelse pr. 1. september og...
Region Midtjylland, Aarhus N
Region Midtjylland
Anæstesiologisk overlæge med interesse for akutmedicin/præhospital behandling til Bornholms Hospital
Region Hovedstaden Har du overvejet at afprøve at arbejde på et mindre hospital med et spændende case-mix, godt samarbejde med dine kolleger og god backup fra Region H's universitetshospitaler?
Region Hovedstaden, Rønne
Region Hovedstaden
Reservelægestilling til Onkologisk og Palliativ afd. Hillerød
Region Hovedstaden Onkologisk og Palliativ afdeling, søger 1 reservelæge i introduktionsstilling (20222220-22-i-05) til klinisk onkologi til...
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Speciallæge i psykiatri, almen medicin eller andet speciale til ambulatorium for spiseforstyrrelser
Region Hovedstaden Hele Region Hovedstadens behandling af patienter med anorexi og bulimi er samlet i et af verdens største centre for spiseforstyrrelser...
Region Hovedstaden, Ballerup
Region Hovedstaden