271 job matcher din søgning 271 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sundhedsstyrelsen
Introduktionslæger i samfundsmedicin

Sundhedsstyrelsen, København

Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsvæsen? Og har du mod på at arbejde med de organisatoriske og strukturelle rammer, der har betydning for borgernes hverdag og patienternes forløb og behandling? Så er du måske én af Sundhedsstyrelsens 2 nye introduktionslæger i samfundsmedicin.

Vi har 2 introduktionslægestillinger til besættelse - én i enhed for Sygehusplanlægning og én i enhed for Beredskab og Smitsomme Sygdomme.

Du vil komme til at arbejde med opgaver inden for flere forskellige arbejdsområder i den pågældende enhed. Din rolle vil bl.a. være at bidrage med den lægefaglige vinkel til opgaveløsningen. Du vil lære, hvad det vil sige at varetage opgaver som national myndighed. Derudover vil du komme til at rådgive Sundhedsministeriet, Folketinget, regioner, kommuner og borgere.

Argon Medical Devices Danmark A/SAccount Manager Denmark

Argon Medical Devices Danmark A/S

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

You will, however, also be working with a Nordic team of 9 colleagues of which some are based in the Nordic head office in Ballerup.

The role will involve selling our portfolio of already very well established Interventional medical devices to new as well as existing customers, building and maintaining professional business relationships across the medical sector, developing and implementing tactical sales plans to grow new business within the territory, providing sales forecasting, compiling management reports and conducting regular market analysis in co-operation with our Marketing group

Capio A/S
Hospitalschef til Privathospitalet Capio i Hellerup

Capio A/S

Moderne leder til et moderne privathospital

I Capio er vi ambitiøse både som forretning og som en stolt fagprofessionel organisation. Vi har både patienten og kunden i centrum, hospitality, vores gæstfrihed og opmærksomhed er rettet ligeligt mellem patientens helbred, oplevelse af service og et højt sundhedsfagligt niveau, samt et tæt samarbejde med vores kunder - Danske Regioner, forsikringsselskaberne og selvbetalere.

Som Hospitalschef bliver du ansvarlig for ledelse af 3 mellemledere og ca. 90 fastansatte medarbejdere herunder læger, lægesekretærer og sygeplejersker, samt et større antal konsulentansatte speciallæger.

Både den erfarne leder og dig der drømmer om et karriereskridt op, kan være interessant for os. Om du er læge, sygeplejerske eller har anden relevant uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, det giver blot forskellige faglige vinkler på drift og udvikling af et hospital.

Capio A/S
CSL Behring ABSci­en­ti­fic Advisor (m/f/x) - Nordics

CSL Behring AB, Norway, Finland or Denmark

The Scientific Advisor (m/f/d) provides medical expertise to ensure the proper development of new products and the optimal positioning and promotion of existing products. He/she ensures medical activities related to the promotion of the company's products are compliant and ensures proper information distribution, documentation, labelling and promotional materials for marketed products in compliance with corporate standards and government/industry regulations.

Main responsibilities and accountabilities:

  • Provide a high-quality single point of contact for scientific interaction between External Experts/Health Care Professionals and CSL Behring
  • Interact responsibly and within governance and compliance guidelines (and/or relevant Country Codes) with targeted health care professionals, professional associations and other key stakeholders
Privat Psykiatrisk Center ApS
Speciallæge i psykiatri - Vil du være en del af en faglig og fælles succes?

Privat Psykiatrisk Center ApS, Taastrup, Kgs. Lyngby, Vejby, Ringsted, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så vi kan levere en topkvalitet?

Du er uddannet speciallæge i psykiatri og har en klinisk alsidighed fra enten hospitals- eller praksissektoren, der gør dig velbevandret i ICD-10, men du er stadig drevet af en lyst til at dygtiggøre dig og skabe varige resultater for en stadigt større patientgruppe. Du har været vant til at tage ansvar og været selvkørende, fx som afdelings/overlæge eller haft egen praksis, men du savner måske at være en del af et større fagligt og kollegialt fællesskab.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Aleris Hamlet
Aleris-Hamlet søger leder til røntgenafdelingen i København

Aleris Hamlet, Søborg

Da vores nuværende leder har fået en anden stilling i organisationen, mangler vi lige nu en motiverende og faglig kompetent leder til vores radiografer. Så hvis du trives med at have alsidige opgaver samtidig med, at du får arbejdsdagen til at gå op i en højere enhed, så er det måske dig vi leder efter.

Du vil som vores nye leder få ansvaret for den daglige drift, herunder varetagelsen af undersøgelser hos kunder, som enten er i et forløb hos Aleris-Hamlet eller er henvist fra andre klinikere/hospitaler.

Radiografgruppen er i stand til at foretage forbedringer af skanninger og undersøgelser, men du vil som leder skulle have overblikket og kunne vejlede, og beslutte hvordan opgaverne skal løses.

Aleris Hamlet
Region Hovedstaden
Læger til Akuttelefonen 1813

Region Hovedstaden, Ballerup

Ønsker du at være med til at visitere regionens borgere ved akut opstået sygdom? Motiveres du af at lytte, skabe tryghed og sikre borgeren den rette hjælp til rette tid? Og kan du se dig selv arbejde med den akutte del af et samlet sundhedsvæsen, hvor det handler om at rådgive regionens borgere? Så er du måske vores nye lægekonsulent på Akuttelefonen 1813.

Som læge på Akuttelefonen 1813 er dine opgaver, at:

  • Varetage den borgerrettede telefoniske rådgivning og visitation af opkald omkring akut sygdom og skade.
  • Iværksætte behandling indenfor fastlagte rammer på baggrund af foto- og videofunktion.
  • Iværksætte udredning og behandling sammen med de kommunale akutfunktioner bl.a. på baggrund af opkald fra primær sektor og bosteder.
Region Hovedstaden
Dignity – Dansk Institut mod Tortur
SUNDHEDSFAGLIGE MEDARBEJDERE TIL VORES SUNDHEDSAF­DELING

Dignity – Dansk Institut mod Tortur, København

Har du lyst til at arbejde i en unik privat menneskerettighedsorganisation, hvor du bidrager til det sundhedsfaglige arbejde imod tortur? Og er du uddannet læge, kandidat i Folkesundhedsvidenskab eller lignende?

Vores Sundhedsafdeling (også kaldet Health) består af syv medarbejdere med baggrund indenfor Folkesundheds- og lægevidenskab. I Health arbejder vi med sundhedsbaseret vidensudvikling, forebyggelse og dokumentation af tortur og lignende menneskerettighedskrænkelser. En vigtig opgave for afdelingen er vores tilsyn i de danske fængsler i samarbejde med Folketingets Ombudsmand.

Dignity – Dansk Institut mod Tortur
Region Midtjylland
It-produktforvalter til patientkommunikation

Region Midtjylland, Aarhus

Ønsker du et job med indflydelse for patienterne i Region Midtjylland? Og motiveres du af et stærkt fællesskab, hvor faglig dygtighed går hånd i hånd med solide samarbejds­værdier? Så har du muligheden for at engagere dig i en central rolle i produktforvaltningen af patientkommunikation og den Digitale Forløbsguide i Region Midtjylland.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Varetage produktansvaret for den Digitale Forløbsguide – du bliver den primære indgang til tekniske spørgsmål om løsningen og dens integrationer
  • Være primær kontakt til leverandører og dennes bindeled til It-organisationen
  • Facilitere møder i arbejdsgrupper og vejlede på de tekniske muligheder
Region Midtjylland
Aleris Hamlet
Erfaren rygkirurg søges til Danmarks største privathospital - er det dig?

Aleris Hamlet, Søborg

Vi søger Danmarks dygtigste rygkirurg(er) (ud over dem vi allerede har). Hvis det er dig, og du vil være en del af et engageret og professionelt team, så glæder vi os til at byde dig velkommen til Aleris-Hamlet privathospital i København.

Vi behandler cervikale og lumbale degenerative rygsygdomme i henhold til Sundhedsstyrelsens specialevejledning. Hele patientforløbet foregår i et teamwork, rationelt og evidensbaseret, hvor du har stor indflydelse på dine kirurgiske behandlingsmetoder.

Den typiske patient er velvisiteret, og er ved den indledende konsultation som oftest på forhånd klinisk og billeddiagnostisk udredt.

Aleris Hamlet
Unique Human CapitalAssociate Medical Director, Translational Medicine

Unique Human Capital recruiting on behalf of Y-mAbs Therapeutics A/S in Hørsholm

Join a company that strives to become the world leader in developing antibody-based cancer products that address clear unmet needs in pediatric and adult oncology

As Associate Medical Director, Translational Medicine at Y-mAbs you will work in a cross functional Translational Medical team, with key member functions of Scientific and Development teams during preclinical and early clinical development and contribute as medical expert to the implementation of translational strategy for the projects.

Region Midtjylland
Sundhedsfaglig it-specialist til patientadministrationsområdet i Region Midtjyllands elektroniske patientjournal

Region Midtjylland, Aarhus

Brænder du for at samarbejde med klinikken og leverandører om at videreudvikle brugergrænseflader, funktionalitet og integrationer i Region Midtjyllands succesfulde elektroniske patientjournal, MidtEPJ? Vil du have et job med gode kolleger og stor indflydelse på aktiviteter med konkret og meningsfuld betydning for klinikken? Så er chancen her.

Du skal sammen med 25 kollegaer i Patientjournal Produkter varetage forvaltningen af MidtEPJ, der er et it-system, som dagligt skaber stor værdi i hospitalernes behandling af patienterne. Det er samme elektroniske patientjournal, som er på vej til alle hospitaler i Vestdanmark. Du bliver derfor inddraget i det Vestdanske samarbejde, hvor vi lægger vægt på samarbejde omkring funktionalitet og anvendelighed for klinikken.

Region Midtjylland
Mercuri Urval
Overlæge til De Særlige Sengepladser

Mercuri Urval søger for Region Hovedstadens Psykiatri i Frederikssund

Psykiatrisk Center Nordsjælland har et løfte til patienterne: Vi arbejder for at bringe dig godt videre til en bedre hverdag – for os er du den vigtigste person i din egen behandling.

Vi tilbyder en både vigtig og meningsgivende overlægestilling, hvor du kommer til at gøre en stor forskel for nogle af dem i vores samfund, som har det meget svært. Tilbuddet åbnede i juni 2018, og der vil fra maj være 3 afsnit med 47 særlige rehabiliteringssenge, da det tredje afsnit åbner der. Patienterne henvises af kommunerne eller psykiatriske afdelinger, og indlægges alle efter eget ønske i en periode på mellem 6-12 måneder.

Patienterne skal opfylde kriterier omkring udadreagerende adfærd, alvorlig psykiatrisk diagnose og svære sociale problemer. De fleste henviste patienter er dobbeltdiagnose patienter.

Mercuri Urval
Mercuri Urval
Dygtig overlæge til lungemedicinsk afsnit

Mercuri Urval søger for Region Sjælland

Vi tilbyder en masse – og meget mere, end du regner med. Hvis du er vores kommende overlæge i lungemedicin, så har vi en fantastisk pakke til dig:

Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og at få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Som afdeling er vi kendetegnet ved flad struktur og stor indflydelse på egen hverdag. Du vil derfor opleve, at der frie rammer til at forfølge den gode idé og omsætte den til praksis. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt præg på afdelingen og være en af sygehusets faglige fyrtårne.

Vi anser et godt arbejdsmiljø og en høj trivsel som en forudsætning for at skabe gode patientforløb. Vi fremmer udviklingen af et ”sygehus uden grænser” i forhold til samarbejdet både internt på tværs af specialer og afdelinger – og eksternt i forhold til andre sygehuse, praktiserende læger og kommuner.

Mercuri Urval
Eriksholm Research Centre
Hearing Scientist with EEG experience for Eriksholm Research Centre

Eriksholm Research Centre, Snekkersten

The Eriksholm Research Centre is seeking a recently graduated PhD to join our scientific team. We are looking for a highly motivated and skilled candidate to join our audiological research. Your work with us will have the potential to provide groundbreaking advances in user benefits in hearing healthcare.

Unik System Design A/S We are seeking an excellent candidate who will generate new audiological insights by working closely with our teams of researchers within Oticon and alongside partners in academia as well as clinicians and hearing care professionals around the world. Our team is encouraged to publish our findings in leading scientific and clinical journals and to engage with the research community at conferences and workshops, etc.

Eriksholm Research Centre
Vagtembedsdyrlæge til nødslagtninger
Er du interesseret i at blive vagtembedsdyrlæge?
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Aarhus N
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Indrykket: 
Afdelingslæge
Region Midtjylland Hvis du mangler et job, så håber vi meget, at du vil overveje at blive vores nye kollega i Holstebro eller Herning.
Region Midtjylland, Herning, Holstebro
Region Midtjylland
Indrykket: 
Introduktionslæge til Regionspsykiatrien Randers
Region Midtjylland Regionspsykiatrien Randers har en introduktionsstilling ledig til besættelse den 1. juli eller 1. august 2021 eller efter aftale.
Region Midtjylland, Randers NØ
Region Midtjylland
Indrykket: 
Ledende overlæge ved Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg, Hospitalsenhed Midt
Region Midtjylland Kan du sikre et fortsat stærkt fokus på den lægelige uddannelse, kompetenceudvikling og medvirke til at skabe tværfagligt samarbejde,...
Region Midtjylland, Viborg
Region Midtjylland
Indrykket: 
Overlæge ved Rygsektoren, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg
Region Midtjylland En stilling som overlæge i Rygsektoren ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til...
Region Midtjylland, Silkeborg
Region Midtjylland
Indrykket: