25 jobannoncer matcher din søgning 25 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LB Forsikring

Erfarne udviklere til agile udviklingsteams

København Ø

Kan du lægge sjæl i dine og teamets opgaver?

Som udvikler får du ansvaret for at udvikle nye features, forbedre de eksisterende samt at være med til at optimere løsningen teknologisk.

Vi leder netop nu efter udviklere til vores digitale featureteams for digitalt salg og digital produktudvikling. Herudover leder vi også efter en ny udvikler til vores digitale team for integrationer.

LB Forsikring
Danmarks Statistik

IT-teamleder/Ledende Chefkonsulent

København Ø

Vil du stå i spidsen for et team af dygtige IT-specialister, der året rundt sikrer stabil drift og udvikling af kritisk statistikproduktion baseret på f.eks. CVR og BBR om samtlige borgere og virksomheder i Danmark?

Danmarks Statistik tilbyder en spændende stilling, hvor samspillet mellem produktion, udvikling og personaleledelse giver den rette kandidat mulighed for at spille en vigtig rolle i udviklingen af Danmarks Statistik og samarbejde med eksterne internationale partnere.

Continia Software A/S

Senior Security Manager

Copenhagen, Nørresundby

Are you eager to take a leading role in a dynamic and fun security team at a top-tier SaaS company? If you're passionate about cybersecurity and committed to protecting and securing data for thousands of businesses globally, this strategic position is tailor-made for you.

You will be at the forefront, leading and overseeing security initiatives across various domains. You will be responsible for continuous evaluations and enhancements of our security measures and compliance with data protection regulations.

Continia Software A/S
Scalepoint Technologies Denmark A/S

Security Operations Engineer

Copenhagen

At Scalepoint, we aim for the stars. We support insurers in their digital journey to automate and provide a much better customer experience.

At Scalepoint, we have an excellent IT Operations Department, consisting of our Security Operations, Digital Workplace, and the Cloud and Infrastructure team, all very skilled professionals who enjoy working in a challenging and inspiring environment.

Scalepoint Technologies Denmark A/S
PensionDanmark

Business Tester

København Ø

Har du erfaring som pensionsrådgiver og måske endda med at arbejde i enten projekter eller produkt-/devops-teams og kunne du tænke dig at være ”en af dem”, der tester pensionssystemer?

Som Business Tester kommer du til at arbejde i et agilt produkt-team på opgaver rettet mod vores projekter og releases.

Du får ansvaret for testanalyse og kommer samtidig til at udarbejde test cases. Herudover vil opgaver som review, nedbrydning af testopgaven, estimering og dokumentation af gennemførte test være en del af dine ansvarsområder.

PensionDanmark
Gem
Itm8

IT-infrastrukturkonsulent – få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

Herning, København Ø, Kolding, Aalborg SØ, Viby J

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Dine opgaver varierer i kompleksitet og længde, når du rådgiver om IT-sikkerhed og teknologier som bl.a. Office 365, Intune, cloud og traditionelle Windows-servere.

Itm8
Academic Work recruiting on behalf of Highstage A/S
Gem
Academic Work

Fullstack developer

Copenhagen

Do you want to be part of an innovative tech-company, specialized in developing and implementing solutions that enables quality and reliable products that lasts for centuries?

In the role as fullstack developer you are expected to work independent and craft the best possible solutions to client needs. You will mainly work within backend but should have solid understanding in frontend as well.

Academic Work
Koncerncentre

Stærk sundheds-IT-konsulent til Sundhedsplatformen

København Ø

Er du passioneret for at gøre en forskel i sundhedssektoren gennem teknologi? Vi søger en medarbejder til at være med til at forme fremtiden for patientpleje gennem udvikling og vedligeholdelse af applikationer i Sundhedsplatformen – et revolutionerende IT-system, der understøtter hospitalerne i Østdanmark.

Ansvar og arbejdsopgaver

  • Analyse af komplekse kliniske og tekniske forretningsbehov
  • Udvikling, konfiguration og testning i Sundhedsplatformen
  • Dokumentation af ændringer og arbejdsgange
Koncerncentre
Alm. Brand Group

Databaseadministrator, der brænder for udvikling og drift af databaseinfrastruktur

København Ø

Har du erfaring med Oracle? Vil du have indflydelse og ansvar for store databaseløsninger – og finde de rette løsninger i et komplekst landskab i samarbejde med dygtige kollegaer?

Som en del af del af Database & Batch vil du være med til at stå for udvikling og drift af Alm. Brand Groups database-infrastruktur på Oracle (19c) og Microsoft SQL-server, som benyttes på tværs i organisationen og understøtter interne og kundevendte systemer.

Alm. Brand Group
Forsvarets Efterretningstjeneste

Vi søger sektionschef til CFCS Situationscenter

København Ø

Er du klar til at træde ind i en lederrolle som sektionschef i en af CFCS operative afdelinger og bidrage til Danmarks cybersikkerhed?

Du brænder for at arbejde med cybersikkerhed, nye teknologier og teknologidreven transformation – og du brænder lige så stærkt for at være en empatisk, stærk og retningssættende leder. Som sektionschef giver vi dig plads, mulighed for at udfolde og udvikle dine menneskelige, ledelsesmæssige og faglige kompetencer i et uformelt og stærkt fagligt miljø – kombineret med muligheden for at bidrage i internationale sammenhænge.

American Embassy

Computer System Administrator, U.S. Embassy, Copenhagen – join our international team

Are you looking for new challenges? Do you want to work in an international environment and gain experience working at an Embassy?

Some of your tasks include:

  • System administration and maintenance for Windows Server and workstation operating systems.
  • Configuration and installation of new servers, workstations, peripherals, and network hardware.
PFA
Gem
PFA

C# udvikler med REST API erfaring

København Ø

Det der gør stillingen her virkelig interessant er, at du arbejder med opgaver, hvor du tydeligt kan se den forskel som dit arbejde gør. Vores team udvikler løsninger, som hjælper rigtigt mange kolleger ved at, automatisere arbejdsgange som skaber en lettere hverdag. I en udviklingsorganisation på ca. 300 kollegaer, vil du få rig mulighed for at dele din viden og blive inspireret af andre dygtige kollegaer.

Farakh Bhatti, Leder af DS Proces i PFA
PFA
Gem
Itm8

Deployment Specialist – bliv en del af itm8

Herning, København Ø, Kolding, Aalborg SØ, Skovlunde

Brænder du for applikationsvedligeholdelse i SCCM/Intune, implementering af Device Management koncept samt løbende vedligeholdelse?

Du bliver en afgørende del af vores stærke team, Client Operation, bestående af 7 dedikerede kollegaer, der alle deler en passion for Endpoint Management.

Din rolle spænder fra drifts- og supportopgaver til aktiv deltagelse i udviklingen af forskellige implementeringsplatforme, herunder SCCM og Intune.

Itm8
PFA
Gem
PFA

Information security specialist

København Ø

Du bliver en del af teamet ’Informationssikkerhed & IT-risikostyring’. Vi sætter retningen for sikkerheden i måden, vi udvikler, forbedrer og vedligeholder PFA’s systemer, løsninger og applikationer. Det er målet, at vores rammer for design, udvikling og vedligehold får sikkerhed bygget ind fra starten, og at vi kommer på forkant og reducerer PFA’s it-risikobillede.

Dine nøgleopgaver er at:

  • facilitere risikovurderinger på dansk, af systemer ud fra et cyber- og informationssikkerhedsperspektiv
  • rådgive kolleger og samarbejdspartnere om cyber- og informationssikkerhed
PFA
LB Forsikring

IT Risk Manager til LB Forsikring

København Ø

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans.

Som IT Risk Manager bliver du en del af afdelingen ”GRC og Informationssikkerhed”. Vi er ni kolleger, der bl.a. har til opgave at understøtte, at LB lever op til de mange krav i forhold til GDPR og informations- og cybersikkerhed. Vi varetager LBs 1. linje risikostyring i tæt sammenspil med forretningen og står for at levere god rådgivning og sparring til forretningen.

LB Forsikring
Alm. Brand Group

Senior RPA Udvikler med CoE erfaring

København Ø

Har du et innovativt mindset, når det kommer til at knuse problemstillinger? Har du 3-5 års erfaring med RPA? Brænder du for at udvide dine værktøjskasse inden for Azure Platform samt arbejde med nye teknologier som Chatbots, IPD, Process Mining og Generativ AI?

Så læs endelig videre! I Alm. Brand Group er vi på en spændende automatiseringsrejse, hvor vi arbejder på højtryk med at sætte retningen for vores Intelligent Process Automation.

Alm. Brand Group
Gem
2BM A/S

Graduate Position hos 2BM - SAP Technical Consultant

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er teknisk dygtige og klar til at kickstarte sin karriere i en virksomhed, hvor daglige udfordringer og stort ansvar er en del af hverdagen. Som vores nye SAP Technical Consultant bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for tekniske forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Gem
Itm8

Business Intelligence Konsulent

Odense S, København Ø, Skovlunde, Aarhus C

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8
CGI Danmark A/S

Erfaren D365FO-profil søges til at drive internationale ERP-projekter

Tranbjerg eller København Ø

Vil du arbejde for en af sværvægterne indenfor Microsoft 365FO? Har du erfaring med at drive større komplekse IT-løsninger indenfor finansområdet? Vi oplever øget ordretilgang, og søger en erfaren Functional Solution Architect til vores team i enten Aarhus eller København.

Din primære rolle bliver at tage det faglige ansvar inden for finansområdet for vores eksisterende kunder og samtidig være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger.

CGI Danmark A/S
Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor vi dagligt udvikler it-løsninger, der bidrager til at sikre menneskeliv og materielle værdier og understøtter den grønne omstilling i samfundet?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med udvikling og implementering af styringsværktøjer til at forbedre porteføljestyringen og understøtte afdelingsledelsen ift. porteføljestyring.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med Jira og Confluence
  • Erfaring med udarbejdelse af roadmaps
  • Kendskab til SAFe eller andre agile rammeværker

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV