C# udvikler med REST API erfaring

København Ø

Det der gør stillingen her virkeligt interessant er, at du arbejder med opgaver, hvor du tydeligt kan se den forskel som dit arbejde gør. Vores team udvikler løsninger, som hjælper rigtigt mange kolleger ved at, automatisere arbejdsgange som skaber en lettere hverdag. I en udviklingsorganisation på ca. 300 kollegaer, vil du få rig mulighed for at dele din viden og blive inspireret af andre dygtige kollegaer. Dit arbejde vil skabe sammenhæng mellem automatiserede interne processer og danskernes brugeroplevelse og forståelse for, hvordan PFA kan støtte dem gennem hele livet

Farakh Bhatti, Leder af DS Proces i PFA

Du er en vigtig brik i opgaven med at automatisere PFA’s processer og interne it-systemer

Du er en del af team Automators, der arbejder med at automatisere og digitalisere PFA’s interne processer, bl.a. ved hjælp af K2 Nintex Automation. Vi koder i C# og integrerer med vores øvrige platforme via en servicebus, men har allerede taget skridt mod en REST tilgang. Ambitionen er at udvikle ud fra et Event Driven Architecture (EDA) princip. EDA vil give os muligheden for at interagere mere sømløst mod både interne og eksterne løsninger. Du skal være med på denne rejse og sikre at vi ”klikker ind” på dette.

Teamet bidrager både til taktiske hverdagsopgaver og strategiske initiativer hvor vi i tæt samarbejde med andre teams og forretningsbrugere, leverer på større end2end løsninger. Du bliver en del af et selvorganiseret team med udviklere, forretningskonsulenter, scrum master og product owner, og du er med til det hele – at afklare behov, refine vores opgaver i tæt samarbejde med kunderne, kode/unit teste og release sammen med dine kolleger. Du samarbejder også med de andre teams og deltager i faglige communities for at udvikle dig og dele viden.

Dine nøgleopgaver bliver at:

  • udvikle og automatisere processer i PFA ved hjælp K2 Nintex Automation
  • drifte, vedligeholde og rapportere på igangværende processer
  • udføre peer-review på andre udvikleres udvikling forud for release
  • medvirke i refinement af vores backlog, sammen med teamets product owner og forretningskonsulenter.

Et godt mindre team der er del af et stort agilt setup

Dit nye team har ca. ti kolleger, og vi spænder fra akademikere til it-uddannede. Vi samarbejder tæt om opgaverne. Vi sætter stor pris på både det faglige fællesskab og på også at hygge os sammen med fx bordtennis og fælles frokoster, når vi mødes på kontoret. Derfor har vi valgt at have fælles dage på kontoret og samtidig så nyder de fleste af os også vores mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen.

Teamet er placeret i Digitalisering & Styring, som er et af områderne i vores Udviklingsorganisation på ca. 300 personer. Digitalisering & Styring udvikler og vedligeholder PFA’s medarbejdervendte it-systemer. Udviklingen sker i tæt samarbejde med forretningen i et agilt setup.

Som ny kollega i PFA vil du hurtigt mærke, at der er fokus på din sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Du får et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. Vores nyrenoverede domicil ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, og vi har en masse sociale aktiviteter, medarbejderklubber og en fantastisk kantine, hvor du kan købe take away med hjem.

Du kan se dig selv arbejde med K2 Nintex Automation

Vi søger dig, der:

  • er uddannet inden for IT eller har stor forståelse for IT
  • Er erfaren C# udvikler
  • er nysgerrig på ­– eller har erfaring med – K2 Nintex Automation og .net
  • er interesseret i – eller har erfaring med – REST og gerne SOAP
  • vil arbejde i et agilt team, hvor vi løfter i flok og gerne har flere kasketter på
  • er nysgerrig på – eller kender til – pensionsbranchen.

Ræk ud – eller send dit CV

Vi savner dig i teamet og inviterer derfor løbende til samtaler. Vi håber at høre fra dig hurtigst muligt og senest den 17. maj 2024.

Du behøver ikke sende en ansøgning. Vedhæft blot dit CV. Eller ring Farakh Bhatti, der er leder af DS Proces, på tlf.: 39 17 65 68.

PFA

Om os

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger.

Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,2 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Fleksibel arbejdstid & PFA betaler op til 20% i din pensionsordning

Løn, pensionsordning og medarbejdergoder

Sundhed og trivsel

Som ansat i PFA får du en attraktiv løn- og pensionsordning. Som en del af din løn betaler PFA op til 20 procent til din pensionsordning. Du får også en stærk forsikringspakke til en værdi af 6.000-7.000 kr. pr. år. Forsikringerne omfatter PFA Forebygger, PFA Helbredssikring, PFA Kritisk sygdom, PFA Erhvervsevne, PFA Liv og en heltidsulykkesforsikring. Derudover er der medarbejdergoder som sommerhusordning, gratis cykelservice og diverse rabatordninger.

Sundhed og trivsel

Sundhed og trivsel er vigtige værdier i PFA. Vi måler jævnligt på medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde for at gøre PFA til en endnu bedre arbejdsplads, og vi rapporterer årligt på målinger i PFA’s CR-rapport.

Vi har så vidt muligt fleksibel arbejdstid, så medarbejderne kan få arbejds- og fritidsliv til at gå op. Der er fine muligheder for at dyrke motion både på arbejdspladsen og udenfor. Vi har vores egen sportssal, som frit kan anvendes samt attraktive rabatter på fitnessmedlemsskaber.

Karriere med mere mening

badge

Mere til kunderne

PFA er et kundeejet selskab, hvis formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Derfor har vi en forretningsmodel, som sender alt den værdi, vi skaber tilbage til kunderne.

badge

Mere mening

PFA handler om mere end penge. Vi eksisterer for at udfylde en vigtig rolle i samfundet. Derfor tager vi ansvar og støtter op om en positiv samfundsudvikling med afsæt i FN’s udviklingsmål.

badge

Mere udvikling

Vi vil være markedets bedste og på forkant med udviklingen. Det kræver dygtige medarbejdere, som er fagligt skarpe og i fysisk og mental balance. Derfor har vi fokus på din udvikling og sundhed, så du kan gøre en forskel for vores kunder, samfundet og dig selv.

badge

Mere arbejdsglæde

Vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater. Derfor prioriterer vi godt kollegaskab – mandag skal også være en god dag.

badge

Mere fremtid

Vores formål har været det samme i mere end 100 år, men mulighederne for at hjælpe kunderne ændrer sig hele tiden. Derfor er vi konstant i forandring. Det er afgørende for os, at fremtiden ikke kommer til os, men at vi kommer til den.

Målret din ansøgningLæs mere
PFA
AnsættelsesprocessLæs mere