733 job matcher din søgning 733 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 733 resultater.
Borum A/S
SERVICEKOORDINATOR/SYSTEMUDVIKLER

Borum A/S, Hadbjerg

Vi tilbyder en udfordrende stilling I et dynamisk miljø med en stor berøringsflade. Ud over at hjælpe vore kunder med fejlfinding og service generelt, vil du få betydelig indflydelse på Borums fremtidige softwareudvikling.

Det vigtigste er ikke din uddannelse, du kan være el-ingeniør, installatør eller autodidakt. Det vigtige er at du har mod på nye udfordringer og har en baggrund, så du kan sige ”ja” til ovenstående.

Vores softwareudvikling sker sammen med et eksternt selskab og her vil du få den nødvendige support blandt andet i forbindelse med oplæring i vores elektroniksystemer. Vi bruger ’ePlan’, ’PCSchematic’ samt codesys v.2.3 og v.3.5.

Borum A/S
Ørgreen Optics A/SIT og ERP-ansvarlig

Ørgreen Optics A/S, København

Vi søger en IT og ERP-ansvarlig med god teknisk forståelse og kommercielt mindset. Stillingen ligger bredt i krydsfeltet mellem IT, ERP og understøttelse af forretningens salgsplatform og BI.

Ørgreen Optics er en virksomhed i vækst og forandring og din opgave er derfor at være det den IT-ansvarlige, der holder styr på ERP, IT-systemer og server, integrationer til salgsplatform m.v. Derudover står Ørgreen overfor at skulle opgradere sit BI-system og denne rejse vil du tage aktivt del i som udvikler i Power BI.

Opgaverne vil overordnet være:

 • Vedligehold af ERP, herunder
 • Vedligehold af Salgsplatform
 • Opdatering af varekataloger til eksterne på deres platforme
 • Udvikling af Power BI-rapporter til forretningsunderstøttelse
Laerdal Copenhagen A/SUse Data to Help Save Lives – Data Engineer

Laerdal Copenhagen A/S

We are hiring for a team of data scientists to support and facilitate our journey to become data driven. You can be a part of that team and help saving lives around the world every day.

As a data engineer, your job will be to bring data from the technical source systems to a stage where it is of refined, cleaned and ready for use. In some cases, you will do the data analysis yourself and present the results, and in others you will deliver data sets to colleagues and customers.

YOUR DAY TO DAY RESPONSIBILITIES WILL BE:

 • Building data transformation jobs
 • Investigating and handling data quality issues
 • Navigating around in a complex technical landscape of IT services and data sources
Professionshøjskolen Absalon
Talentfuld BI- og systemkonsulent

Professionshøjskolen Absalon, Sorø og Slagelse

Har du erfaring med BI og Datawarehouse? Har du i øvrigt bred erfaring med IT og lyst til at arbejde med forskellige opgaver inden for området? Så skal du se nærmere på jobbet som BI- og systemkonsulent på Absalon.

Du bliver en nøglemedarbejder i Absalons BI-arbejde, og kommer til at arbejde med mange aspekter af BI-området. Dit fokus er det tekniske arbejde og du skal på baggrund af vores eksisterende PowerBI-fundament, være med til at tage de næste skridt på Absalon.

Din primære opgave vil være at udvikle og vedligeholde BI-rapportering i vores PowerBI-løsning, og i det hele taget varetage den tekniske implementering i samspil med leverandøren og dine kolleger i Digital.

Ud over dine BI-opgaver vil du få din hverdag krydret med en række andre opgaver inden for systemadministration og -udvikling.

Loyal Solutions A/SSystem developers - come join our team on an exciting journey!

Loyal Solutions A/S, Copenhagen

We have become a leading global provider of loyalty concepts, solutions, and technology. Our proprietary technology and global private cloud solutions are state-of-the-art and market leading. Our SaaS solutions are used by some of the largest global programs such as Etihad Airways, SAS EuroBonus, Accor Hotels and leading banks and we are close partners with Visa, Mastercard and American Express.

You must be able to do this in your sleep: PHP/MySQL
This is a plus: Laravel experience

You will be part of a great team and an exciting innovative company on the fast track forward. We are currently a team of 12 motivated colleagues. You will be an important part of the next stage in our journey.

KrifaDesign-profil med flair for UX og UI

Krifa, Aarhus

Vores digitale løsninger skal give brugerne positive, forudsigelige og brugervenlige oplevelser og det skal du bidrage til – også som den udførende part. Du kommer til at designe det, der møder brugerne og du skal brænde for at give dem den bedste oplevelse, når de besøger én af vores digitale platforme.

Du skal kunne omsætte vores forretningsmæssige mål og understøtte vores mission, som er at give oplevet God Arbejdslyst til den enkelte bruger.

Alt dette kræver, at du har en stærk forståelse for og stor erfaring med at arbejde med designprocesser, hvor brugerbehov er omdrejningspunktet. Du har en hel værktøjskasse at sætte i spil ift. følgende:

 • Gennemføre både kvalitative og kvantitative analyser af behov.
 • Omsætte indsigter til konkrete løsninger, der forbedrer brugeroplevelsen, hvor æstetik og funktion går hånd i hånd.
 • Brugertest og test af løsninger
Netcompany
Erfarne frontend-udviklere søges til branchens mest ambitiøse UI-team

Netcompany, København

Brænder du sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde projekter i Danmark? Så har du lige en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye frontend-udvikler. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau.

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

EG A/SKonsulent til LUDUS Suite

EG A/S, Aarhus

Har du erfaring med studieadministration fra en erhvervsskole – og vil du være med til at videreudvikle Danmarks bedste studiesystem?

Så er det måske lige dig vi mangler!

Som konsulent i vores Education-produktteam, får du en arbejdsdag i et dynamisk miljø, hvor dine kompetente kolleger bl.a. har en solid IT-faglig baggrund og eller erfaring fra uddannelsessektoren. Du skal have lyst til at have travlt, konstant videreudvikle dig, samt arbejde tæt sammen med kunder og kolleger.

Du vil bl.a. arbejde med opgaver vedrørende:

 • Analyse, specifikation samt test ifm. videreudviklingen af LUDUS Suite
 • Undervisning af kunder både i form af kurser, Teams-undervisning og konsulentdage ude hos den enkelte kunde
 • Domænefaglig support til både kunder og udviklere
EG A/SFullstack Java-udviklere

EG A/S, Aarhus

Vil du være med til at videreudvikle Danmarks bedste it system til studieadministration? Er du vild med Java 8, Spring, Hibernate, Vaadin, Quartz, Sybase, REST services, OptaPlanner og Jetty?

Som Fullstack Java-udvikler i vores Education-produktteam, får du en arbejdsdag i et dynamisk miljø, hvor dine kompetente kolleger bl.a. har en solid IT-faglig baggrund eller erfaring fra uddannelsessektoren. Du skal have lyst til at have travlt, konstant videreudvikle dig, samt arbejde tæt sammen med kunder og kolleger.

Dine opgaver og din arbejdsdag vil naturligt være koncentreret omkring analyse, design og udvikling af alle dele af vores produkt. Det er nødvendigt, at du kan og vil arbejde med både GUI og databasenære opgaver, samt alt derimellem.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD project in Federated Machine Learning for Spectroscopy

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Compute’s Section for Cognitive Systems, would like to invite applications for a 3-year PhD position starting early 2020.

The project is funded by EU Horizon 2020 and is part of a multidisciplinary research project titled SERSing: “Advanced Surface-enhanced Raman Spectroscopy (SERS) based technologies for gas and liquids sensING in the area of chemical protection”.

The goal of the SERSing project is to enable fast detection and identification of chemical hazards at low concentrations in gas and liquid phase.

The aim of the PhD project is to develop federated machine learning that can be used to analyse spectroscopic data gathered by the project partners.

Norlys
Erfaren og udviklingsorienteret Master Data Steward

Norlys, Silkeborg

Brænder du for at arbejde med og sikre, at master data oprettes og vedligeholdes i henhold til fastlagte forretningsregler, så de kan være et solidt og professionelt fundament til at understøtte forretningen? Er du specialisten indenfor området, kan denne nyoprettede stilling være noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver er master data-oprettelse og -vedligehold i henhold til fastlagte forretningsregler. Arbejdet koordineres med materialeudvalg samt Supply Chain. Du bidrager til den løbende udvikling og optimering af master data i Norlys gennem blandt andet deltagelse i tværorganisatorisk master data-arbejde. Du har dog primært fokus på Supply Chain.

Du vil få succes i jobbet, når du kan understøtte forretningen med, at vores master data er korrekte, komplette, forstået og leveret i D365-systemet.

Norlys
SkattestyrelsenForretningskonsulent til Skattestyrelsens ambition om at blive mere datadrevet

Skattestyrelsen, København

Har du lyst til at være med til at være med til drive processer for datahåndtering på tværs af en af Danmarks største styrelser og dermed være med til at tilvejebringe et solidt datagrundlag?

Som forretningskonsulent vil du være med til at sikre sammenhæng i arbejdet med at gøre Skattestyrelsen mere datadrevet. Du vil indtræde i koncernfælles data governance-projekt sammen med kollegaer fra kontoret samt arbejde med at vi får mere styr på vores håndtering af data.

Dit arbejdsområde vil være i spændfeltet mellem forretningen og det datafaglige. Du vil skulle planlægge og koordinere konkrete aktiviteter og projekter. Det vil fx kunne være at facilitere workshops, der skal belyse aktuelle udfordringer med datakvalitet eller kortlægge, hvordan data anvendes på tværs af hele Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen
Danmarks Tekniske UniversitetDatabase/Backend Developer

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Do you want to develop ground-breaking scientific software?

If you have backend software development with strong database skills, and you are looking for a job that is different from most software jobs, you have it right here. At DTU Biosustain you will be part of a highly inspiring R&D environment where you can learn a lot and contribute to the development of very advanced software solutions aimed at solving some of the world’s greatest challenges – new environment friendly products, better and less energy consuming manufacturing processes, new medical treatments, climate friendly farming, etc.

As Database/Backend Developer, you will contribute to the success of our products. You will work with both maintenance and optimisation of existing databases and contribute to the further development of our ground-breaking new informatics platform named Lifelike.

Jyske Bank
IT-specialist til Jyske Bank koncernens Intern revision

Jyske Bank, Silkeborg

Intern revision i Jyske Bank søger en IT-specialist, der har stærke kompetencer indenfor vurdering af IT-infrastruktur, IT-systemer, IT-sikkerhed, IT-governance, IT-outsourcing og databehandling.

Intern revision foretager risikovurdering, revision og review af alle væsentlige dele af IT-området i Jyske Bank-koncernen, og vi har en bred berøring med IT- og udviklingsorganisationen i koncernen samt systemrevisionen på henholdsvis Bankdata og JN Data.

Vores IT-revision omfatter bl.a. risikovurdering og revision af:

 • Generelle IT-kontroller, herunder platforme, infrastruktur og systemer
 • IT-governance og IT-sikkerhedsstyring mv.
 • IT-risikostyring samt rapportering til ledelsen
Jyske Bank
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne dataarkitekter med ansvar for udvikling af ny dataarkitektur

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i et af landets absolut største it-programmer? Vil du sætte dit præg på fremtidens toldsystemer og samtidig sikre en effektiv toldkontrol og en fair konkurrence for det danske erhverv? Så har vi lige nu dataarkitektstillingen, der bringer din faglighed til nye højder.

Du får en vigtig rolle som en af vores dataarkitekter i vores store it-projekter. Her er du fx med til at identificere databehov i forretningen, omsætte konkrete krav til data/dataflows/integrationer og sikre, at it-anskaffelserne kommer til at hænge sammen på dataområdet. Det kan fx være i forhold til datahåndtering og dataanvendelse for fremtidens told. Du kan også komme til at arbejde på vores tværfaglige programarkitektur sammen med forretnings- og it-arkitekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Hviid & Larsen ApSFirmware and Software Developer

Hviid & Larsen ApS recruiting on behalf of Lyngsoe Systems A/S in Aars

Want to help Lyngsoe Systems to create mission critical software and products that help customers throughout the globe?

Then join our dedicated and experienced team of engineers and be a part of creating and finding solutions that can combat counterfeit goods, improve food safety throughout the supply chain, enhance working conditions for staff in libraries, create real-time visibility in postal sorting offices, as well as increase patient care within hospitals.

You will be responsible designing and developing high-quality complex IT solutions to customers in the logistics area around the world. You will participate in all project phases from creating detailed specifications and solution design to programming and testing.

Your responsibilities will include:

 • Be an active part of the solution through sales to customer service and support
 • Firmware and Software design
Tryg Forsikring A/S
Analytiker

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Datamodellering, analyse, programmering, rapporteringsudvikling, økonomisk forretningsforståelse, statistik… Alt dette er grundlaget for, at vi kan udleve vores visioner – kan du hjælpe?

BI & Rapportering er placeret i Trygs privatorganisation. Sammen er vi ansvarlige for at understøtte ledelsen via vores overskuelige og kvalitetssikre rapportering.

Din arbejdsdag flyver af sted, når du sammen med kollegaerne tager endnu en tur til kaffeautomaten, mens I drøfter weekendens superligakampe, nye indretningstips eller når I tager en walk-and-talk i de grønne omgivelser, hvor I som sparringspartnere vender de løsningsforslag, som I hver for sig effektuerer, når I igen sidder bag computerskærmen og nørkler med at;

 • kvalitetssikre og modellere data fra forskellige datakilder, samt opbygge et struktureret datamiljø
 • opstille generisk og automatiseret kode og drive udviklingsopgaver
Tryg Forsikring A/S
Ørsted
Network Engineer

Ørsted, Gentofte or Warsaw

Imagine a future where you design and secure reliable communication in our offshore wind farms worldwide.

Join us in this role where you’ll be involved in all engineering phases of establishing data and voice communication for our offshore wind farms. You’ll spend around 80 % of your time on meetings, travelling, and emails, leaving around 20 % of your time to utilise your hardcore network skills.

Ørsted

You’ll play an important role in:

 • designing and implementing the IP backbone for offshore wind farms
 • conducting FAT, SAT, and SIT
 • creating all necessary documentation
Ørsted
Danmarks Tekniske UniversitetSenior Integrationsudvikler

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Afdelingen for IT Service (AIT) på DTU søger en erfaren integrationsudvikler der kan være med til at drive og udvikle vores Integrationsplatform og tilhørende integrationer. Platformen er omdrejningspunktet for alle vores applikationer, og skal sikre at det er nemt, hurtigt og sikkert at udstille alle vores datakilder.

Har du lysten og drivkraften til en tæt dialog med DTU's data-brugere, og evner du at omsætte deres ønsker til nye entiteter og udvikle tilhørende integrationer og API’er - så er du måske vores nye kollega på DTU.

Du brænder for at lave integrationsarbejde og følger med i og anvender up-to-date-metoder og teknologier. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye og ukendte opgaver. Du er en teamplayer, og er alsidig og fleksibel og har et ønske om at lære og bidrage i teamet og sektionen.

Arbejdernes Landsbank
Deklarativ udvikler til Team Salesforce

Arbejdernes Landsbank, Glostrup

Vil du være med til at udvikle værdiskabende løsninger i Salesforce til danskernes foretrukne pengeinstitut? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller og kan du se dig selv være en del af et stærkt Salesforce Team? Så er du måske vores nye kollega.

Arbejdernes Landsbank

Med udgangspunkt i dit tekniske fundament for Salesforce, bliver din rolle sammen med en forretningsudvikler og/eller en proceskonsulent at sikre bankens tætte samarbejde på tværs af enheder, skabe værdifulde effektiviseringer og løsninger for såvel filialmedarbejdere som vores kunder.

Du får ansvaret for at konfigurere, udvikle og teste løsninger, på baggrund af analyser og ideer.

Arbejdernes Landsbank