Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Business Intelligence Konsulent med Fokus på Dataanalyse og Teknologi Søges til itm8 i Aarhus, København, Skovlunde eller Odense.

Er du passioneret omkring dataanalyse og business intelligence? Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med at omdanne data til indsigt, der driver forretningsbeslutninger? Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi.
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence.
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes.

Dine opgaver vil inkludere:

  • Udvikling og implementering af BI-løsninger, der understøtter kundens forretningsmål.
  • Arbejde med PowerBi, T-SQL, stored procedures og ETL-processer for at extracte, transformere og indlæse data.
  • Anvende Microsoft-teknologier som SQL Server, Data Factory, Azure SQL, Azure Data Lakes, Azure Synapse og udforske nye teknologier som Fabric.

Ideel kandidat:

  • Har en stærk baggrund som konsulent i dataanalyse og business intelligence.
  • Er teknisk dygtig med erfaring i PowerBi, SQL, Python og Microsofts cloud-teknologier.
  • Er kundeminded, en god kollega, nysgerrig og altid på udkig efter at lære om nye teknologier, især inden for AI og data science.
  • Arbejdssted på Aarhus-kontoret, hvor resten af teamet sidder, men det er ikke et ultimativt krav. Det er også muligt at arbejde fra vores kontorer i København Ø, Skovlunde eller Odense.

Om itm8

itm8 er en innovativ IT-partner, der specialiserer sig i at levere løsninger, der transformerer og optimerer vores kunders forretningsprocesser gennem intelligent brug af data. Vi værdsætter et miljø, hvor samarbejde, innovation og teknologisk ekspertise er nøglen til vores fælles succes.

Er du klar til at tage skridtet og blive en del af vores team?

Send dit CV og en kort motiverende ansøgning til os. Vi ser frem til at integrere dine færdigheder og passion i vores virksomhed!

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!