Deployment Specialist – bliv en del af itm8

Brænder du for applikationsvedligeholdelse i SCCM/Intune, implementering af Device Management koncept samt løbende vedligeholdelse, så er det dig, vi søger som Deployment Specialist hos itm8.

Som Deployment Specialist bliver du en afgørende del af vores stærke team, Client Operation, bestående af 7 dedikerede kollegaer, der alle deler en passion for Endpoint Management. Din rolle spænder fra drifts- og supportopgaver til aktiv deltagelse i udviklingen af forskellige implementeringsplatforme, herunder SCCM og Intune.

Vi lægger stor vægt på din involvering i planlægning af opgaver i samarbejde med vores kunder samt din deltagelse i forskellige projekter. Som en del af vores Client Operations Team bliver din primære mission at sikre optimal og sikker drift af vores kunders slutpunktsenheder samt at være med til at forme fremtidige implementeringsprocesser.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Ganske enkelt et karriere-boost! Du bliver en del af en fremadstormende og ambitiøs IT-koncern med klare vækstplaner, hvis DNA er kendetegnet ved entreprenørånd, højt til loftet, korte beslutningsveje og en keep-it-simple tilgang
  • Et kvalificeret internationalt team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s, samt work-life balance og mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi har et stærkt samarbejde både teknisk og socialt, på trods af de geografiske afstande. Inden for vores lille team chatter vi dagligt og har ugentlige møder
  • En virksomhed der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet hele vejen rundt, og hvor der er individuelle uddannelses- og certificeringsmuligheder.
  • Du tilknyttes kontoret i Skovlunde, Østerbro, Odense, Kolding, Aalborg, Herning eller Viby, afhængig af din bopæl, men vil have samarbejde med kollegaer på tværs af vores lokationer og landegrænser.
  • Lækker kantineordning på de største lokationer med den mest fantastiske morgenmadsbuffet, og andre fordele på de øvrige steder, sammen med en stærk personaleforening.
  • Vi holder fede fester et par gange om året og afholder derudover jævnligt forskellige faglige og sociale arrangementer.

Bliv Teamm8 og udfold dit Endpoint Manager-potentiale, du vil bl.a. arbejde med

Speciale i udrulning af software, applikationer og systemer, både kunderettede såvel som interne, sikrer du alt fra en god planlægning og implementering af vores applikationer og systemer til automatisering og vedligeholdelse af services. Du samarbejder ofte med andre IT-teams og interessenter, hvor du integrerer enhedsstyring i organisationens overordnede IT-strategi og sikkerhedsprotokoller.

Herudover arbejde med følgende:

  • Drive Device Management med fokus på Microsoft og Windows platforme samt distributionen af applikationer til enheder ved hjælp af Intune
  • Installation og administration af Intune/SCCM, test og konfigurering samt udvikling af intern platform til at kunne supportere mange kunder på samme tid.
  • Udarbejdelse af softwarepakker, fejlsøgning og vedligehold af enheder
  • Udarbejdelse af dokumentation og sikre overholdelse af organisationens sikkerhedsstandarder
  • Deltagelse i POC'er og bistand ved udviklingen af vores enhedsstyringsservice
  • Opdatering af kundeklienter og sikkerhedsstyring

Om os

Som 360-graders IT-partner gør itm8 IT og digital transformation enkel og let tilgængelig for kunderne, så deres forretning udvikles både nu og i fremtiden. Vi leverer ydelser indenfor Cloud & Infrastructure, Digital Transformation, Application services og Cyber Security.

Vores styrke er vores sammenhold i små lokale teams, og vi tror på #Before anything else, help your teamm8s, at vi udvikler os mest sammen og sammen fejrer vores succes #celebr8 success every single dag. Med lokationer og +1700 teamm8s i Danmark, Sverige, Prag og Filippinerne er vi stolte af at være en global familie.

Hvad gør dig til et godt match?

Vi søger først og fremmest en kollega med passion og erfaring med Endpoint Management. Som en del af et internationalt team, hvor meget af den daglige dialog foregår online, er det vigtigt, at du er stærk i mundtligt og skriftlig engelsk og dansk. Din proaktive tilgang til problemløsning og nysgerrigned efter faglig udvikling passer perfekt til vores dynamiske arbejdsmiljø. Herudover er du vant til at give rådgivning, kommer evt. fra en konsulentrolle.

Erfaring med følgende vil være en fordel:

  • Implementering fra Intune og SCCM
  • PowerShell og eventuelt VB scripting
  • Kendskab til enhedsstyring gennem Microsoft SCCM / Endpoint Manager
  • Powershell App Deployment Toolkit

Tag springet og skab fremtiden med os?

Send gerne dit CV og en kort motivation for jobbet til os snarest muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Vi indhenter straffeattest forud for ansættelse. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mathias Risom Head of Workplace, på mobil: 6076 0725.

Læs mere om os her: www.itm8.com.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!