2BM A/S

PÅ FORKANT MED LØSNINGERNE

Vi er en dynamisk konsulent- og software-virksomhed med kontorer i København og Århus. Vi arbejder med digitale transformationsprojekter og procesforbedringer til virksomheder, der anvender SAP-systemer og vores software-forretning leverer mobile apps til virksomheder på globalt plan.

Vi er kendte for at udfordre status quo, når vi skaber fremtidens SAP-løsninger og optimerer forretningsværdien for nogle af Danmarks førende virksomheder – fx CPH Lufthavn, Haldor Topsøe, Leo Pharma, Novo Nordisk, Carlsberg Group og Ørsted.

Vi er +80 medarbejdere – over 60 af os er professionelle SAP-konsulenter, som bruger tiden i samarbejde med vores kunder. På vores hovedkontor på Østerbro har vi en række dygtige teams, som beskæftiger sig med salg, marketing, udvikling, HR og økonomi. Derudover huser kontoret også Danmarks bedste servicecenter, der supporterer vores kunders løsninger.

”Jeg synes, det både er fedt og inspirerende at være en del af 2BM. Her vægtes det gode samarbejde højt og sammen får vi idéer til at blive til virkelighed – og i sidste ende fantastiske resultater.”

– Marie Hundevad Malmer, Marketing Manager.

2BM sculpture

BÆREDYGTIGE OG INNOVATIVE MÅL FOR FREMTIDEN

Vi har store ambitioner. Ambitioner, som sikrer, at vi gør vores for at bidrage til FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Flere af initiativerne er på opfordring af vores dedikerede medarbejdere – medarbejdere, hvis meninger og ønsker vi tager varmt imod. Et større fokus på bæredygtighed er med til at sikre fremtiden for alle.

Vi har derfor udformet en række CSR-tiltag, som blandt andet omfatter:

  • vi planter +100 træer hver måned i samarbejde med One Tree Planted. På den måde bidrager 2BM til et sundere klima, beskyttelse af biodiversitet og hjælp til genplantning af træer over hele verden.
  • en markant reducering af vores plastikforbrug
  • en strømlining af vores affaldssortering
  • en række initiativer, som på sigt skal sikre, at vi bliver CO2-neutrale.

VI HOLDER HINANDEN SKARPE: VIDENDELING, KURSER OG EVENTS

Markedet står aldrig stille. Og det gør vi naturligvis heller ikke. Derfor afholder vi jævnligt events, hvor vi inviterer vores kunder til at tale for os, så vi kan blive inspireret og holde os ajourført på alle områder af SAP. Og som medarbejder er du løbende på uddannelse.

Vi imødekommer dine udviklingsønsker og har fokus på at dygtiggøre os – altid.

HAR VI FÅET DIT IT-HJERTE TIL AT BANKE?

Klik her og læs mere om os. Eller send os en uopfordret ansøgning her.

Vi glæder os til at høre fra dig.