319 job matcher din søgning 319 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 319 resultater.
Egmont PublishingChefredaktør til Euroman

Egmont Publishing, København

Er du Euromans nye chefredaktør med stærk både journalistisk og kommerciel baggrund, og har du lyst til at arbejde i en af Skandinaviens største medievirksomheder?

Vi søger en chefredaktør til månedsmagasinet Euroman, der siden den første udgivelse i 1992 har manifesteret sig som et af Danmarks absolut stærkeste mediebrands.

Euroman sætter dagsordenen med store interviews, portrætter og reportager inden for politik, samfundsforhold og erhvervsliv. Samtidig fanger og beskriver magasinet de vigtigste trends inden for livsstil, mode, design og kultur.

Som chefredaktør skal du have et skarpt blik for, hvad der optager den moderne mand, og kunne levere verdensklasse-magasinindhold og layout til vores læsere, der er kendetegnet ved at være veluddannede, urbane forbrugere med sans for kvalitet.

Alm. Brand
Controller med ansvar for koncernens leasingselskab

Alm. Brand, København

Vi søger en controller til at varetage rapportering og controlling af data for koncernens leasingselskab.

Du bliver en del af en regnskabsfunktion på 12 personer, som har ansvaret for regnskabsrapportering for Alm. Brand-koncernen. Den fysiske placering er på hovedkontoret i København. Regnskabsafdelingen sikrer både den interne som den eksterne regnskabsrapportering, indberetninger til f.eks. Finanstilsynet samt en lang række andre opgaver.

Dine primære opgaver vil omfatte:

 • Månedslukning, herunder en række afstemninger og beregninger
 • Budget og prognose
 • Rapportering til forretningen af relevante nøgletal (avanceopgørelser, porteføljeoverblik etc.)
Den Selvejende Institution SøstjerneskolenEngageret og erfaren lærer, der brænder for relationsarbejde og elevers læring

Den Selvejende Institution Søstjerneskolen, København

Søstjerneskolen er en selvejende- og non-profit organisation, der modtager børn med behov for et yderst specialiseret skole- og dagbehandlingstilbud. Målgruppen på Søstjerneskolen er normaltbegavede børn og unge 6-18 år med særlige udfordringer; såsom autismespektrumforstyrrelser, angst, OCD, depression, isolationsproblematikker, skolefravær, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd, ADHD eller andre psykiatriske vanskeligheder.

På Søstjerneskolen får eleverne, trods deres komplekse udfordringer og massive belastningsreaktioner, en mulighed for igen at kunne gå i skole.

Vi kan tilbyde dig:

 • En arbejdsplads med stærke værdier og et ønske om at gøre en forskel
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Mulighed for daglig sparring og refleksion med dine kollegaer
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Ambitiøs konsulent søges til økonomistyring og datahåndtering

Uddannelses- og Forskningsministeriet, København

Brænder du for økonomistyring og håndtering af store datamængder? Motiveres du af at formidle komplicerede sammenhænge på enkle måder? Så er du måske vores nye kollega til kontoret Institutionsøkonomi.

Vi søger en kollega med indgående kendskab til databehandling og analyse, der kan arbejde på tværs af kontorets opgaveområde og forestå koordination af kontorets data- og analysearbejde.

Du vil både få opgaver i teamet og stå for koordinerende opgaver vedrørende data og analyse på tværs af kontorets øvrige teams, herunder særligt vedrørende uddannelsesstøtteområdet (SU, SU-lån mv.).

Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistent med noget på hjerte til demenscenteret på Fælledgården Plejecenter

Københavns Kommune

Ønsker du at være vores nye kollega og bidrage aktivt til et meningsfuldt hverdagsliv hos mennesker med demens, vil vi se frem til et berigende samarbejde med dig. Vi søger en dagvagt til en fast stilling. Der er tale om et genopslag, da vi kigger efter den helt rigtige person til vores afdeling.

Som uddannet social- og sundhedsassistent er du en vigtig del af beboernes hverdagsliv og har ofte tæt kontakt til de pårørende.

Du skal møde på arbejde med et ønske om at gøre beboernes hverdag til noget særligt og understøtte deres ressourcer og samtidig sikre de faglige krav omkring dokumentation.

Vi er i gang med implementeringen af E-tavler, hvor vi sammen gennemgår indsatserne hos hver enkelt borger og de fælles aktiviteter, som foregår i afdelingen.

NuudayCustomer Communication Manager

Nuuday, København

Relatel søger en Customer Communication manager. Dit fornemste formål er at øge kundetilfredsheden hos vores kunder og støtte arbejdet med salg til eksisterende kunder.

Det kommunikative middel til at nå målet vil variere alt efter, hvad der skaber de bedste resultater. Vi er en virksomhed, der hele tiden tester nye formater af, måler resultater og tilpasser indsatsen efter det.

I 2020 er du med til at opbygge basen for kommunikationen med bl.a. permissionindsamling, strategi for kundekontakt og så skal vi høste de laveste frugter på mersalgsområdet. Men du skal være forberedt på, at dine arbejdsområder kan skifte til nye projekter i fremtiden. De vil dog altid tage udgangspunkt i, at du skal lave fremragende kommunikation.

Arbejdstilsynet
Dygtig konsulent med politisk flair til lovarbejde

Arbejdstilsynet, København

Er du en fagligt dygtig jurist med politisk flair og erfaring som lovsnedker i enten en styrelse eller et departement? Og vil du være med til at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser?

Beskæftigelsesministeriet

Du vil blive en del af et juridisk kontor med nogle af landets bedste eksperter inden for arbejdsmiljø og arbejdsskade, og samtidig vil du blive en del af det juridiske netværk, der arbejder på tværs af kontorene i AFC. I Jura og Forenkling leverer vi sikkert juridisk håndværk i rammer, hvor der er højt til loftet og kort til latter. Det håber vi, at du vil bidrage til.

Som konsulent i kontoret vil du bl.a. skulle bidrage til følgende arbejdsopgaver:

 • udarbejdelse af lovforslag inden for kontorets ansvarsområde
 • andet lovteknisk arbejde og behandling af principielle juridiske spørgsmål
 • at vejlede internt og eksternt om de regler, kontoret varetager.
United Nations Development ProgrammeCleaner

United Nations Development Programme, Copenhagen

Do you want to work at a unique workplace with 2,000 staff from more than 100 countries that work towards poverty reduction and sustainable development globally? UN City in Copenhagen is hiring cleaners for the cleaning of the building.

We offer a 1-year consultancy contract (with the possibility of extension) that is tax-free at a market competitive level. The work environment is friendly and culturally very diverse.

The work entails:

 • Clean, stock and supply designated facility areas (dusting, sweeping, vacuuming, mopping, cleaning ceiling vents, restroom cleaning etc)
 • Perform and document routine inspection and maintenance activities
 • Carry out heavy cleansing tasks and special projects
 Total Denmark
Compensation and Benefits Consultant

Total E&P Danmark A/S , Copenhagen

Are you interested in working in an international industry of opportunity that contributes to a responsible energy future and tackling climate change with low carbon solutions? Our current colleague is moving on internally to a new position, and we are now looking for an energetic and high-calibre external communication professional.

Key Responsibilities

Total
 • Apply individual and external benchmark analysis
 • Provide expertise and insight to the HR communities and the HR generalists specifically
 • Drive annual survey reporting to internal and external sources and further develop pay ranges based on market statistics and insights
Total E&P Danmark A/S
TACK International A/S
PA til vores salgs- og marketingdirektør

TACK International A/S, København

TACK International søger en PA til vores salgs- og marketingdirektør, der kan være den hjælpende hånd i en travl hverdag – både for din leder og kollegaerne i teamet.

Du vil blive en del af et team (salg og marketing) med en fantastisk holdånd, hvis højeste prioritet er at skabe enestående resultater og værdi for kunderne gennem godt samarbejde.

Du har et højt servicegen og forstår, at det er din fornemste opgave at give kunderne en unik oplevelse, få hverdagen til at glide og gribe de bolde, der bliver kastet. Du er struktureret, har overblik, er fleksibel og proaktiv.

Dine arbejdsopgaver:

 • Besvarelse af telefoner for din leder, teamet og virksomheden
 • Kommunikationsopgaver og korrespondance
 • Kalenderhåndtering
TACK International A/S
Wunderman A/S
Recruitment Student Assistant

Wunderman A/S, København

Would you like to help us find the world’s most talented employees? Do you have some experience within recruitment and want to develop your skills within the area? As our new Recruitment Student Assistant, you will become part of our internal recruitment team and be involved with a range of different recruitment and onboarding tasks across the organisation.

Wunderman

Your workday will be varied, and you will be involved with anything from coordinating to assisting, and you will be working with the recruitment team in order to attract and retain the best employees. A typical workday will include some of the following:

 • Booking interviews
 • Screening candidates
 • Creating and updating job ads
Wunderman A/S
Egmont PublishingFinancial Controller

Egmont Publishing, København

Erfaren Financial Controller til Egmont Publishing med fokus på divisionens porteføljevirksomheder inden for e-commerce

Nordens førende e-handelsporteføljevirksomhed, Egmont Publishing, søger en erfaren Financial Controller til en rolle vendt mod porteføljevirksomhederne.

Den nuværende portefølje af e-handelsvirksomheder, som Egmont Publishing har investeret i, genererer en årlig omsætning på over DKK 3,8 mia.

Vi søger en Financial Controller til at indgå i vores Divisional Finance team med reference til CFO, Henrik Højsholt Nielsen. Teamet består i dag af tre medarbejdere og har ansvaret for udarbejdelse af ledelsesrapportering og analyser for divisionsledelsen og agerer økonomisupport for alle globale funktioner, herunder IT, sourcing og projektafdelingen.

Egmont PublishingKundeservicemedarbejder

Egmont Publishing, København

Motiveres du af salg, rådgivning og af at yde den bedste kundeservice? Har du erfaring fra et callcenter eller en salgsafdeling? Så er du måske vores kommende medarbejder.

Du får mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og på den afdeling, du kommer til at sidde i. Derfor er det vigtigt, at du brænder for at være en del af en organisation i fremdrift og for at gøre en forskel. Der vil blive lyttet til dine idéer, og du vil blive taget med på råd.

Du skal være med til at

 • Fastholde vores gode kunder og skabe mersalg på vores produkter
 • Rådgive, vejlede og gribe chancen, når der er mulighed for salg
 • Sikre, at vores kunder altid får en god oplevelse, uanset om det er telefonisk eller pr. mail
 • Besvare mails og breve fra vores kunder
FreeSense ApSLead product engineer in startup focusing on wireless sensors for the bioprocess industry

FreeSense ApS, Copenhagen

Are you an experienced product engineer that wants a job where you can make a difference? Do you have the drive and skills to build a manufacturing and quality process for our wireless sensors? Do you want to work with a dynamic team making an impact in the biotech sector? Then you should apply to be our lead product engineer at Freesense.

You like to work closely with other people in a dynamic environment. You can easily adapt to changes, as that often occurs in a startup.

The lead product engineer will have the following responsibilities:

 • Take ownership of our production and quality processes from start to finish
 • Carry out final assembly and quality tests on products
 • Manage suppliers
PFASenior it-konsulent til teknologiprocessen i PFA

PFA, København

Har du erfaring med implementering af nye it-løsninger og -teknologier og processer i større virksomheder, og kan du forvandle den erfaring effektivt til værdi for PFA?

Du bliver en del af et team, der arbejder intenst med at styrke indsatsen i PFA’s it-strategi og governance heraf, så vi er med til at udleve PFA’s overordnede strategi ’Kommerciel ansvarlighed 2023’.

"Vi har brug for en kollega, der mestrer at organisere, strukturere, researche og sikre, at der er styr på det, vi gør, inden for bl.a. vores teknologivalg. Du har flair for it og teknologi og for at tænke optimering af løsninger og processer ind i dit arbejde. Du trives med opgaver, hvor du skal strukturere og formidle viden og drive processer, fordi du forstår det tekniske og er god til at kommunikere pædagogisk, enkelt og overbevisende," siger Sebastian Kim Hansen, der er leder af IT Strategi & Governance i Data & IT.

PFAIT-strategikonsulent

PFA, København

Vil du være en del af et team, der tænker it-strategi – og herunder både udvikling og drift – som en del af en større forretningsmæssig sammenhæng? Kan du skabe ny værdi med skarpe operating models, udviklingsmodeller og analyser?

Som it-strategikonsulent i PFA får du en karriere med strategisk kant og mere mening – og samtidig får du spillerum til at udvikle din faglighed og dine personlige kompetencer.

'Vi leder efter dig, der kan nytænke og finde løsninger. Du har flair for at skabe dig gode, værdifulde relationer og samarbejdspartnere, og du formidler dine budskaber klart og præcist. Du elsker at være i et felt, hvor vi tænker strategiske tanker, der omsættes til praksis, og hvor vi ofte skal igennem perioder med spændende forandringer,' siger Sebastian Kim Hansen, der er leder af IT Strategi & Governance i Data & IT.

Amgros I/SDynamisk teamleder til Amgros’ nye indkøbsteam i vores Logistikafdeling

Amgros I/S, København

Er du Amgros’ nye teamleder, der skal være med til at forankre og udvikle Amgros’ nye indkøbs- og lagerteam? Har du flere års erfaring med supply chain? Og er du en leder, der både forstår at prioritere, træffe beslutninger og samtidig formår at inddrage og udvikle dine medarbejdere, så læs endelig videre.

Stillingen som teamleder er en nyetableret stilling i logistikafdelingen, hvor du bliver leder for fire dygtige medarbejdere. Stillingen byder på opgaver af både strategisk og driftsmæssig karakter. Du forventes derfor at have en bred erfaring indenfor supply chain samt ikke mindst interesse og erfaring indenfor ledelse. Teamlederen refererer til afdelingschefen i Logistik.

LavukPædagog søges 27,5 timer om ugen til KUBI-afdelingen, med start 1. oktober 2020

Lavuk, København

Fritids- og Ungdomsklubben LAVUK er en selvejende institution. Klubben er et tilbud til børn og unge i alderen 13-26 år med varig nedsat funktionsevne, som gennem livet har brug for særlig pædagogisk hjælp og vejledning.

KUBI er den afdeling i klubben, som er målrettet unge med et særligt stort støttebehov. Medlemmerne er unge med en bred vifte af funktionsnedsættelser såsom epilepsi, CP, MSUD og ASF. KUBI er opdelt i to grupper, hvoraf der i gruppe A er flest unge med ASF og i gruppe B en blandet sammensætning af unge, her under flere kørestolsbrugere.

Du vil som ansat kunne forvente primært at arbejde med sidstnævnte målgruppe med mulighed for at arbejde på tværs, når det giver mening for de unge.

Behandlingsskolerne ApS
Pædagog til dagbehandlingsskole

Behandlingsskolerne ApS, København

Vil du have et meningsfyldt job og hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Behandlingsskolerne er Danmarks største private organisation for behandling og undervisning af psykisk syge børn og unge i den skolepligtige alder 8-16 år. Elevgruppen på Fortuna består af børn og unge med særdeles komplekse psykiske problematikker.

Som en del af et mindre team får du stor mulighed for at præge skolens udvikling og afprøve metoder, du brænder for. Du deltager i teammøder, supervision og fælles personalemøder en gang om ugen. Du indgår i undervisningen på folkeskoleniveau på alle klassetrin. Derudover er omsorgs- og relationsarbejde en vigtig del af dagligdagen

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Matematiklærer til dagbehandlingsskole søges!

Behandlingsskolerne ApS, København

Brænder du for matematik og ønsker et meningsfuldt job indenfor dagbehandlingsområdet? Vil du hjælpe børn og unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og tid til at møde eleverne der, hvor de er? Så har vi drømmejobbet for dig: Matematiklærer på Behandlingsskolerne!

Behandlingsskolerne

Lige nu søger vi en matematiklærer til udskolingen på Fortuna Østerbro, som udover at være fagligt dygtig er rummelig, har et roligt temperament og en anerkendende tilgang i sin undervisning.

Som lærer på Behandlingsskolerne har du tid til eleverne. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt.

Behandlingsskolerne ApS