Information security specialist

København Ø

Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for PFA’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med til at værne om over en million kunder data og penge.

Benjamin Henriksen, der er Chief Information Security Officer i PFA

Du skal være med til at værne om danskernes pensionsdata og penge

Du bliver en del af teamet ’Informationssikkerhed & IT-risikostyring’. Vi sætter retningen for sikkerheden i måden, vi udvikler, forbedrer og vedligeholder PFA’s systemer, løsninger og applikationer. Det er målet, at vores rammer for design, udvikling og vedligehold får sikkerhed bygget ind fra starten, og at vi kommer på forkant og reducerer PFA’s it-risikobillede. Du kan se frem til at blive en del af alt dette, så du får en varieret arbejdsdag, hvor du har masser af mulighed for at gøre din indflydelse gældende og sætte din viden i spil sammen med teamet. Du får en del udadvendte aktiviteter, hvor du samarbejder tæt med kolleger i agile udviklingsteams, infrastruktursikkerhedseksperter samt kolleger på kryds og tværs af PFA, eksterne leverandører etc. Du har også tid til fordybelse indenfor cyber- og informationssikkerhed.

Dine nøgleopgaver er at:

  • facilitere risikovurderinger på dansk, af systemer ud fra et cyber- og informationssikkerhedsperspektiv
  • rådgive kolleger og samarbejdspartnere om cyber- og informationssikkerhed
  • vurdere effektiviteten af implementerede sikkerhedstiltag
  • planlægge og implementere sikkerhedstiltag.

Du har erfaring med cyber- og informationssikkerhed

Vi søger dig, der:

  • har god teknisk indsigt i cyber- og informationssikkerhedsområdet
  • har erfaring med risikovurdering og kan bringe din tekniske viden i spil
  • har erfaring med cyber- og informationssikkerhed og kan kommunikere både med PFA’s forretning og vores kollegaer i it
  • tager initiativ og kan arbejde med egne opgaver og indgå i et team.

Dit nye team ser frem til at møde dig

Dit nye team har fem kolleger. Sammen har vi skabt et team, der har en virkelig god atmosfære, og hvor vi støtter hinanden på kryds og tværs. Der er fokus på ansvar og frihed til selv at finde løsninger på vores opgaver. Som ny kollega i PFA kan du se frem til en arbejdsplads med en god placering i et nyrenoveret domicil på Nordhavn i København, få meter fra Metroen og havnemiljøet. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubber, som du kan blive en del af. Du vil opleve personalegoder ud over det sædvanlige og én samlet lønpakke med attraktiv arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. Du får et arbejdsliv med work-life balance og fokus på din udvikling og trivsel, både på jobbet og i din fritid.

Du behøver ikke skrive en lang ansøgning – send os bare dit CV

Du behøver ikke sende en ansøgning. Vedhæft blot dit CV og tilføj et par linjer i dit resumé om, hvorfor du er interesseret i jobbet. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Benjamin Henriksen, der er Chief Information Security Officer i Informationssikkerhed & IT-risikostyring på tlf.: 2163 8514 eller via BEH@pfa.dk. Du kan også række ud til Christina Alfast Espensen, der er Information Security Officer via tlf.: 2498 5727 eller via CHE@pfa.dk. Vi ser frem til at høre fra dig senest den 20. maj 2024.

PFA

Om os

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger.

Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,2 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Fleksibel arbejdstid & PFA betaler op til 20% i din pensionsordning

Løn, pensionsordning og medarbejdergoder

Sundhed og trivsel

Som ansat i PFA får du en attraktiv løn- og pensionsordning. Som en del af din løn betaler PFA op til 20 procent til din pensionsordning. Du får også en stærk forsikringspakke til en værdi af 6.000-7.000 kr. pr. år. Forsikringerne omfatter PFA Forebygger, PFA Helbredssikring, PFA Kritisk sygdom, PFA Erhvervsevne, PFA Liv og en heltidsulykkesforsikring. Derudover er der medarbejdergoder som sommerhusordning, gratis cykelservice og diverse rabatordninger.

Sundhed og trivsel

Sundhed og trivsel er vigtige værdier i PFA. Vi måler jævnligt på medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde for at gøre PFA til en endnu bedre arbejdsplads, og vi rapporterer årligt på målinger i PFA’s CR-rapport.

Vi har så vidt muligt fleksibel arbejdstid, så medarbejderne kan få arbejds- og fritidsliv til at gå op. Der er fine muligheder for at dyrke motion både på arbejdspladsen og udenfor. Vi har vores egen sportssal, som frit kan anvendes samt attraktive rabatter på fitnessmedlemsskaber.

Karriere med mere mening

badge

Mere til kunderne

PFA er et kundeejet selskab, hvis formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Derfor har vi en forretningsmodel, som sender alt den værdi, vi skaber tilbage til kunderne.

badge

Mere mening

PFA handler om mere end penge. Vi eksisterer for at udfylde en vigtig rolle i samfundet. Derfor tager vi ansvar og støtter op om en positiv samfundsudvikling med afsæt i FN’s udviklingsmål.

badge

Mere udvikling

Vi vil være markedets bedste og på forkant med udviklingen. Det kræver dygtige medarbejdere, som er fagligt skarpe og i fysisk og mental balance. Derfor har vi fokus på din udvikling og sundhed, så du kan gøre en forskel for vores kunder, samfundet og dig selv.

badge

Mere arbejdsglæde

Vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater. Derfor prioriterer vi godt kollegaskab – mandag skal også være en god dag.

badge

Mere fremtid

Vores formål har været det samme i mere end 100 år, men mulighederne for at hjælpe kunderne ændrer sig hele tiden. Derfor er vi konstant i forandring. Det er afgørende for os, at fremtiden ikke kommer til os, men at vi kommer til den.

Målret din ansøgningLæs mere
PFA
AnsættelsesprocessLæs mere