67 jobannoncer matcher din søgning 67 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flying Tiger Copenhagen

Student Assistant - Technology Projects

Copenhagen

Are you passionate about IT and how it generates value in practice and are you looking for a valuable opportunity to complement your theoretical knowledge with practical experience?

Flying Tiger Copenhagen is looking for a Student Assistant with a background in IT, Project Management and Economics , who is eager to learn to work with IT budgets and the team with project related tasks within the IT Projects that is being initiated.

Your work will revolve around Invoice management, controlling IT projects and assisting the project managers in the team.

Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Ergoterapeutforeningen

Studentermedhjælper til økonomiafdeling

København K

Har du lyst til at prøve kræfter med forskellige aspekter i en økonomifunktion – og få hands-on erfaring med økonomi og regnskab sideløbende med dit studie?

Vores økonomiafdeling består p.t. af 2 medarbejdere og der er ca. 40 ansatte i alt i foreningen.

I økonomifunktionen hjælper vi dagligt vores kollegaer med en bred vifte af økonomi- og regnskabsopgaver, hvor du vil komme til at spille en rolle i forskellige dele heraf.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab

Økonomistudent til Konkurrence og EU

København K

Kunne du tænke dig at blive en del af en voksende økonom-afdeling indenfor retsområdet EU og Konkurrence? Og kunne du tænke dig at anvende dine kompetencer i krydsfeltet mellem økonomi og jura i et førende advokatfirma?

Se video om Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Du kommer til at løse forskellige typer af opgaver, som består af blandt andet anmeldelser af fusioner til konkurrencemyndighederne, værdiansættelse, opgørelse af erstatningskrav, udarbejdelse af effektanalyser i konkurrencesager og konkurrenceøkonomisk bistand i øvrigt.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Berlingske Media

Studentermedhjælper til journalistisk videoredigering

København

Elsker du at redigere video og drømmer du om at sidde midt i newsroom på en redaktion, der laver nyheder og dagsordenssættende journalistik?

B.T. er et af Danmarks største nyhedsmedier. Vi bliver læst, set og hørt af en million danskere hver dag - og vi udkommer 100 procent digitalt.

Som studentermedhjælper på B.T. kommer du til at redigere video indenfor stofområder som politik, sport, underholdning og breaking news.

Du bliver rustet til en omskiftelig og digital mediebranche og kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste journalister i branchen, der giver dig efterkritik, råd og vejledning.

HDI Global Specialty

Compliance Student Assistant

Copenhagen

Do you want to kickstart your career in a global insurance company and help define and maintain the compliance area?

The tasks will be varied and include:

  • Staying ahead of the curve of new legislation, analysing our current state and offer ideas for improvements and implementation
  • Analyse, develop, implement and maintain internal processes and policies

As a part of HDI Denmark, you will get flexibility in terms of work hours and location, allowing you to balance your job with your studies.

HDI Global Specialty
HDI Global Specialty

Assistant Underwriter, Student

Copenhagen

Do you want to kickstart your career in a global insurance company and gain insights to risk assessment and underwriting processes?

The tasks will be varied and include:

  • Assisting and contributing to the underwriting of new and renewal business which includes customer analyses and reviews of financial statements
  • Supporting with various data analysis, and development of a new IT system

At HDI, we have a great focus on learning and development to continuously grow our capabilities.

HDI Global Specialty
Rigsrevisionen

Rigsrevisionen søger stud.jur. med interesse for offentlig ret og databeskyttelse

København K

I Rigsrevisionen fører vi kontrol med regeringen på vegne af Folketinget. Det gør vi ved at belyse, om Folketingets beslutninger bliver til virkelighed.

Du skal bistå med behandling af sager om aktindsigt, herunder oprette sager, svare på henvendelser og hjælpe med at skrive afgørelser. Der vil også være opgaver inden for databeskyttelsesforordningen, som du skal bistå med.

Det kan fx være opgaver med at besvare henvendelser fra de registrerede og udarbejde udkast til databeskyttelsespolitikker o.l. Det er en fordel, hvis du allerede har kendskab til disse emner, men vi giver dig en grundig indføring i arbejdsopgaverne.

Gem
Rituals

Butikssælger (sommerhjælp)

Du spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder har en behagelig og afslappende tid hos os. Ved at tilbyde te, besvare spørgsmål om vores produkter og introducere dem for vores produkter ved vandøjet, giver du dem en meningsfuld oplevelse med et personligt præg.

Du informerer vores kunder om produkterne og Rituals filosofi. Dine opgaver består i altid at bidrage til salg og sikre, at butikken er ren, ryddelig og altid genopfyldes. Du rapporterer til butikschefen, som er din mentor, og som hjælper dig med din udvikling.

Rituals
Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Købmagergade, deltid 10 timer

København K

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Du kan virkelig lave gode penge i det her job. Lønmodellen hos Telia er simpel og gennemsigtig. Og vores provisionsordning er rigtig fornuftig.

– Fitim, kunderådgiver siden september 2019 samt assisterende butikschef siden februar 2023
Socialpædagogernes Landsforbund

Er du Socialpædagogernes næste studentermedhjælper?

København K

Vil du arbejde med udvikling af socialpædagogers faglighed og politisk interessevaretagelse?

Som studentermedhjælper kommer du til at understøtte og samarbejde med kollegaer om både drifts- og udviklingsopgaver, når vi arbejder for at give vores medlemmer nyeste viden om det socialpædagogiske fag, og når vi arbejder for at sætte politisk fokus på vigtigheden af det socialpædagogiske arbejde.

Opgaverne vil give dig bred socialfaglig indsigt i vores store medlemsområder, som er voksenhandicapområdet, psykiatriområdet og anbragte børn/unge. Samtidig vil du få erfaring med at arbejde i en faglig organisation og med politikerbetjening.

Finansiel Stabilitet

Økonomistuderende

København K

Kunne du tænke dig at arbejde med krisehåndtering af banker og være med til at sikre finan­siel stabilitet i Danmark?

De konkrete arbejdsopgaver, som stillingen omfatter, er bl.a investeringsovervågning for Afviklingsformuen og Garantiformuen, herunder udarbejdelse og ud­vik­ling af løbende rapportering i Bloomberg og Excel-modeller.

Vi er gode til sparring, har en ordentlig omgangstone og et godt humør. Vi lægger stor vægt på, at alle bidrager til et godt og inspirerende arbejdsmiljø.

Finansiel Stabilitet
Anklagemyndigheden

Studerende til anklagemyndighedens bibliotek

København K

Kunne du tænke dig et studenterjob, hvor du arbejder sammen med dygtige kolleger om at sikre faglig viden til alle anklagere?

Som studentermedhjælper bliver din opgave at deltage i den daglige drift og løbende udvikling af biblioteket. Du vil få et indgående kendskab til juridisk informationssøgning og mulighed for at arbejde med formidling af bibliotekets tilbud til brugerne.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer om ugen, men kan tilrettelægges fleksibelt. I perioder med eksamen vil der også være mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Gem
Jeudan A/S

Studentermedhjælper til Indkøb & Logistik

København K

Drømmer du om en karriere indenfor indkøb og logistik – og vil du kickstarte den i Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores Indkøbs- & Logistikafdeling – en afdeling, hvor vi er ambitiøse, har et godt kollegaskab og altid har plads til et godt grin.

I Jeudan er vi vant til at have studentermedhjælpere, og vi vil bidrage til din faglige såvel som personlige udvikling.

Jeudan A/S
Amnesty International

Facer, Amnesty International, dagshold, København

Har du lyst til at gøre en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling? Vil du ha’ et job, hvor du får venner for livet? Kom med på holdet hos Amnesty og få en hverdag, der gir mening som facer.

Vi taler med folk fra alle mulige forskellige samfundslag. Det giver en enorm personlig udvikling – det er en skill, man kan bruge i alle mulige andre fag

Sebastian, facer på fuldtid

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Dansk Sygeplejeråd

Studentermedhjælper til Dansk Sygeplejeråds Økonomiafdeling

København K

Er du ambitiøs og har et ønske om at udvikle dine kompetencer inden for økonomi?

Du vil få et stort praktisk indblik i opgaver og processerne i en økonomiafdeling, som kan være et godt afsæt til at anvende og perspektivere den teori, du har med fra dit studie.

Du får en kontorbuddy i løbet af din første tid, og vi sørger for, at du bliver sat godt ind i dine opgaver og bliver præsenteret for organisationen.

Dansk Sygeplejeråd
Storm Group

Få fordelene ved et fuldtidsjob, uden at skulle arbejde 40+ timer om ugen

København K

Det er ret nice at der i Storm Group er en stor del frihed under ansvar og så er der sindssygt gode vibes, både ude hos kunderne og inde på kontoret.

– Zascha, salgscoach i Storm Group

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Lyder det som noget for dig? Og kan du se dig selv i et superfleksibelt job, hvor to dage ikke er ens, og hvor du hver dag møder dine kunder ansigt til ansigt – så er du havnet det helt rigtige sted!

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Fleksible arbejdsdage = du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du vil arbejde
  • Grundig oplæring – erfaring er ikke krav
  • ”Hands on” ledere med mange års erfaring i direkte salg
  • En ”Great Place To Work” anerkendt arbejdsplads

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Wonderful Copenhagen

Studentermedhjælper til erhvervsturisme og bæredygtighed

København

Brænder du for bæredygtighed og synes det kunne være spændende at arbejde med turisme?

Her hos os i MeetDenmark får du et unikt indblik i maskinrummet i turismevirksomheders og organisationers arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar.

Du får en plads i Convention-afdelingen i Wonderful Copenhagen i et team med et stærkt sammenhold, hvor der er plads til fleksibilitet og godt humør. Der er 2-4 andre studerende.

Wonderful Copenhagen
Danmarks Skibskredit A/S

Studentermedhjælper: Power BI udvikler til Sustainability & Research

København K

Er du på udkig efter et udfordrende studiejob, der kan klæde dig på til arbejdslivet efter endt uddannelse? Er du passioneret omkring klimaforandringer, bæredygtighed og global handel? I Danmarks Skibskredit får du en spændende mulighed for at omsætte dine teoretiske færdigheder til praktisk erfaring og udvikle din faglige profil indenfor analyse og databehandling. Vi tilbyder et fagligt stærkt miljø, hvor sparring og læring går hånd i hånd.

Som studentermedhjælper bliver du en del af et alsidigt, nysgerrigt og kompetent team, hvor kvalitet og udvikling er i centrum.

Danmarks Skibskredit A/S
Lån & Spar Bank

Studentermedhjælper

København K

Har du mod på et studiejob med mulighed for at specialisere dig indenfor finansiel jura? Brænder du for compliance og er du nysgerrig på at forbedre interne processer?

Du får mulighed for at påvirke og forbedre interne processer og compliance-strategier. Du kommer til at arbejde på tværs af hele værdikæden, for at forstå detaljerne og maskinrummet bag vores koncepter, produkter og processer.

Lån & Spar Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV