Økonomistudent til Konkurrence og EU

location icon

København K

Kunne du tænke dig at blive en del af en voksende økonom-afdeling indenfor retsområdet EU og Konkurrence? Og kunne du tænke dig at anvende dine kompetencer i krydsfeltet mellem økonomi og jura i et førende advokatfirma? Så er det dig, vi søger.

Jobbet

Som økonomistudent bliver du en del af vores afdeling for Konkurrence og EU, men du vil samtidig komme til at samarbejde bredt med hele huset. Du kommer til at løse forskellige typer af opgaver, som består af blandt andet anmeldelser af fusioner til konkurrencemyndighederne, værdiansættelse, opgørelse af erstatningskrav, udarbejdelse af effektanalyser i konkurrencesager og konkurrenceøkonomisk bistand i øvrigt.

Da der er tale om en relativ ny stilling, har du mulighed for at sætte dit eget præg på dine opgaver. Vi arbejder i teams og vil have stor fokus på din integration i vores afdeling for Konkurrence og EU og huset i øvrigt.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med undtagelse af ferie- og eksamensperioder, hvor du får tid til at fordybe dig i studiet.

Om dig

Vi forestiller os, at:

  • du er bachelor eller kandidatstuderende indenfor økonomi (cand.polit., cand.oecon. eller cand.scient.oecon.) eller læser data science på ITU
  • du har interesse for samspillet mellem jura, økonomi og kvalitative analyser
  • du har kendskab til Excel og/eller statistikprogrammer
  • du er detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
  • du behersker dansk og engelsk på et højt niveau

Vi tilbyder

Vi er store nok til at tiltrække de store komplekse sager, men små nok til, at alle kender alle. Det betyder, at vi i vores dagligdag har en uformel omgangstone og kommer hinanden ved både fagligt og socialt. Vi har stor respekt for, at vi som individer er forskellige, og at karriere ikke kun handler om dygtiggørelse, specialisering og det næste skridt på karrierestigen. For os handler det også om at skabe et arbejdsliv, som harmonerer med alt det andet, livet også byder på. Vi tilbyder derfor fleksible arbejdsvilkår, som tager højde for dine individuelle behov. Derudover prioriterer vi det sociale sammenhold og støtter op om en sund livsstil gennem en række af sociale aktiviteter og events på tværs af forretningen.

Ansøg hurtigst muligt

Søg stillingen nedenfor og vedhæft ansøgning, CV og karakterbeviser. Vi vurderer ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Rune Gjetting på telefon 31 40 97 25. Vil du lære os bedre at kende, kan du følge os på LinkedIn og læse mere om os her.

For at sikre en objektiv rekrutteringsproces bedes du undlade at tilføje et billede til dit CV. Vi ønsker en inkluderende rekrutteringsproces, hvor alle vores ansøgere har lige muligheder.

OM BRUUN & HJEJLE

Bruun & Hjejle er et historisk advokatfirma, der sætter fællesskabet over individet.

Vi er konstant i udvikling, og vi bestræber os på at skabe en åben kultur. Vi har en grundlæggende tro på, at vores stærke sammenhold og vores evne til at samarbejde er med til at skabe arbejdsglæde for vores medarbejdere og de bedste resultater for vores klienter.

VORES HISTORIE

Vores rødder stikker dybt. Gennem næsten 150 år har vi været førende rådgivere i advokatbranchen, og med konstant udvikling og et skarpt fokus fortsætter vi med at forene nogle af landets dygtigste jurister i et unikt firma med et stærkt fællesskab.

VORES KULTUR OG VÆRDIER

Ordet team har en helt særlig klang hos os – det er ikke bare et ord, det er en følelse. Vores stærke sammenhold, åbne kultur og samarbejde på tværs af specialer og anciennitet er netop det, der gør, at vi lykkes.

KARRIERE I BRUUN & HJEJLE

Uanset om du er student, fuldmægtig, erhvervsjurist, advokat eller en del af de administrative funktioner i Business support, forpligter vi os til at sikre din individuelle udvikling.

KARRIERE I BRUUN & HJEJLE

Vi sætter vores medarbejdere i centrum og har fokus på at skabe de optimale rammer for et professionelt og trygt arbejdsmiljø. Vi udvikler os sammen med vores medarbejdere, og det, tror vi på, skaber den bedste arbejdsplads for alle.

KARRIEREUDVIKLING

Vi tror på, at faglig og personlig udvikling er et centralt element i vores medarbejderes trivsel og motivation. Gennem skræddersyede uddannelser, mentorordninger og personlige udviklingsplaner sikrer vi vores medarbejderes udvikling.