Finansiel Stabilitet
København K

Økonomistuderende

Kunne du tænke dig at arbejde med krisehåndtering af banker og være med til at sikre finan­siel stabilitet i Danmark?

Hos Finansiel Stabilitet får du et udfordrende job og muligheden for at omsætte din faglighed til praktiske resultater.

Hvem er vi?

Finansiel Stabilitet er afviklingsmyndigheden i Danmark og har den centrale rolle ved bl.a. krisehåndtering af nødlidende banker. Vi har ligeledes til opgave at opbygge og vedligeholde et solidt beredskab, der sikrer, at den konkrete restruk­turering eller afvikling af nødlidende banker kan gennemføres. Herudover varetager vi admini­strationen og forvaltningen af midlerne i Afviklingsformuen og Garantiformuen.

Jobbet

Du vil blive en del af et fagligt solidt team, hvor du sammen med de øvrige medarbejdere skal indgå i Finansiel Stabilitets arbejde vedrørende sikring af beredskab til afvikling og restrukturering af nødlidende banker samt deltage i den løbede administration af Afviklingsformuen og Garantiformuen. De konkrete arbejdsopgaver, som stillingen omfatter, er bl.a.:

  • Investeringsovervågning for Afviklingsformuen og Garantiformuen, herunder udarbejdelse og ud­vik­ling af løbende rapportering i Bloomberg og Excel-modeller
  • Analyseopgaver, som indgår i grundlaget for afviklingsplaner for de største danske banker
  • Opbygning og opdatering af databaser med information om finansielle virksomheder
  • Assistere ift. administrative opgaver for Afviklingsformuen og Garantiformuen
  • Udarbejde præsentationer og anden ledelsesinformation til direktionen og bestyrelsen.

Som vores nye kollega vil du blive en del af afdelingen Analyse og Investering. Afdelingen består af otte engagerede ansatte, inklusive to studentermedhjælpere.

Kvalifikationer – hvad forventer vi af dig

Vi søger en kollega, som:

  • Er interesseret i samfundsmæssige spørgsmål og den finansielle sektor
  • Gerne vil arbejde med tekst, tal og analytiske opgaver
  • Kan kommunikere analyser klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt
  • Er engageret, lærevillig og glad for at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger.

Vi forestiller os desuden, at du er stud.polit., stud.oecon., HA-studerende eller lignende. Derudover er du erfaren bruger af Excel, og det er en fordel – men ikke et krav – hvis du også har kendskab til VBA. Du er fleksibel, klar til at yde en ekstra indsats, og du har stor ansvarsfølelse for dine opgaver.

Vi tilbyder

Du vil hos Finansiel Stabilitet opbygge et indgående kendskab til den finansielle sektor, og samtidig blive introduceret til porteføljeovervågning og strategier for investeringsmandater. Vi kan tilbyde et fagligt udfordrende miljø, hvor der er stor mulighed for at præge jobindholdet. Vi er en organisation i løbende forandring, og vi løser opgaver, som stiller krav til omstillingsparathed og nytænkning.

Jobbet hos os klæder dig på til en karriere i den finansielle sektor eller i ministerierne. Vi har ligeledes haft gode erfaringer med at tilbyde fastansættelse til vores studentermedhjælpere efter endt studie.

Vi er gode til sparring, har en ordentlig omgangstone og et godt humør. Vi lægger stor vægt på, at alle bidrager til et godt og inspirerende arbejdsmiljø.

Ansættelse sker med udgangspunkt i den gældende overenskomst mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (Finans Danmark) og Finansforbundet. Jobbet er i udgangspunktet 15 timer om ugen med fleksibilitet omkring undervisning og eksamensperioder. Vores kontor er centralt placeret på Sankt Annæ Plads ca. fem minutters gåtur fra Kongens Nytorv.

Start tidspunkt kan aftales.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen og om Finansiel Stabilitet kan fås hos chefkonsulent Martin Ipsen, tlf. 6120 0471. Du kan læse mere om Finansiel Stabilitet på vores hjemmeside www.fs.dk.

Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes via ansøgningsknappen, senest den 17. maj 2024.


Finansiel Stabilitet

Finansiel Stabilitet er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 50 ansatte. Vores formål er at medvirke til sikring af finansiel stabilitet i Danmark, varetage opgaver og beføjelser i henhold til lov om restruk­tu­re­ring og afvikling af visse finansielle virksomheder og lov om en indskyder- og investorgarantiordning samt varetage opgaver og beføjelser, der i øvrigt er tillagt Finansiel Stabilitet ved lov eller af erhvervsministeren.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.