1.514 job matcher din søgning 1.514 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eva Solo A/S
E-commerce studentermedhjælper (15 timer om ugen)

Eva Solo A/S, Måløv

Vil du være med til at drive en international webshop til yderligere vækst?

Vores B2C-webshop med salg af designprodukter til hjemmet og haven til kunder i hele Europa er i vækst. Vi har derfor brug for en studentermedhjælper, der kan assistere vores E-commerce Manager med den daglige drift af shoppen.

Drømmer du om at få hands-on erfaring med drift af en webshop, så er dette måske din mulighed. Du vil blive en del af en engageret og alsidig marketingafdeling med fem ansatte.

Ansvars- og arbejdsopgaver ligger bl.a. inden for:

 • Lokal tilpasning af webshoppen.
 • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve.
 • Oprettelse og vedligeholdelse af landingssider.
Eva Solo A/S
nemlig.comPacker for Denmark’s leading online supermarket

nemlig.com, Brøndby

Can you perform in a busy environment, do you have experience from packing or from a warehouse and do you have a good physique? Then you might be the candidate we are looking for!

As a packer you are an important part of the business. You will pack products to our customers from refrigerated, dry and frost areas. We use pick-by-voice and you will be walking all day long in the warehouse picking the selected items. This requires that you have a good physique.

nemlig.com operates 365 days in a year and you should be able to work in rotation, also during the afternoon, evenings and weekends. It is important that you are able to work in all our different timeslot rotations, including night shifts, which depends on seasons and order flows.

Autocamp ApS
Vi søger en dedikeret og passioneret administrativ salgsbackup

Autocamp ApS, Låsby

Har du flair for administrative opgaver og ordrehåndtering?

Trives du i en rolle, hvor du understøtter salget og er den der får enderne til at nå sammen – selv i en travl hverdag med mange bolde i luften?

Din opgave er ikke at være teknisk guru i forhold til de forskellige campere, men at have overblik over antal ordrer og sikre et korrekt og opdateret datagrundlag i crm. Du hjælper med diverse salgsrelaterede ad hoc-opgaver og leverer god kundeservice over telefonen. Dit samspil med sælgerne skal være proaktivt og med et fælles ønske om at performe godt sammen.

Autocamp ApS
Jysk Analyse A/SMangler du et studiejob eller deltidsjob, hvor du kan arbejde, når du har lyst?

Jysk Analyse A/S, Aalborg

Leder du efter det perfekte studiejob eller et job til dit sabbatår? Kan du lide at tale med mennesker, hvor salg aldrig kommer på tale?

Kunne du tænke dig at blive en del vores interviewteam?

Mest af alt – leder du efter en arbejdsplads i Aalborg centrum med mulighed for fleksibilitet, et godt arbejdsmiljø med super søde og venlige kollegaer?

... SÅ HAR VI DET PERFEKTE JOB TIL DIG!

Som interviewer hos JYSK ANALYSE A/S bliver du en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor du kommer i kontakt med alle dele af den danske befolkning. Vi ringer til privatpersoner, såvel som virksomheder. Vi har altid et knivskarpt fokus på kvalitet, og vi kan garantere, at salg aldrig indgår!

MotorstyrelsenMotorstyrelsen søger studentermedhjælpere, der vil have mulighed for at tage ansvar, lære en masse og gøre en forskel

Motorstyrelsen, Aalborg

Vil du stå stærkere, når du er færdig med din uddannelse? Vil du arbejde indenfor administration og sagsbehandling – evt. i kombination med din interesse for biler? Så er Motorstyrelsen måske noget for dig.

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med lettere sagsbehandling samt skriftlig og telefonisk kontakt med borgere og virksomheder.

Dine arbejdsopgaver kunne f.eks. være oprettelse af sager, visitering af sager, forberedelse af sager og anden behandling af diverse sager.

Det er vigtigt, at du har en evne til at sætte dig ind i forskellige problemstillinger og ikke er bange for at spørge om hjælp, hvis du kommer i tvivl. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og systematisk med dine opgaver. Vi forventer, at du er en passioneret ambassadør for vores værdier.

Motorstyrelsen
Kulturradio Danmark A/SStudentermedhjælper til SoMe-redaktionen

Kulturradio Danmark A/S, København

Ved du, hvad der rør sig på de sociale medier? Elsker du digitale trends? Og brænder du for at skabe engagerende og stærkt content? Så er det dig, vi står og mangler på vores SoMe-redaktion.

Du skal være stærk kommunikativt og klar på at gribe mange forskellige opgaver. Du skal være med til at planlægge og producere indhold til vores digitale platforme, og vi værdsætter, hvis du arbejder selvstændigt og er detaljeorienteret. Der er højt til loftet og flad struktur, så du får masser af ansvar og lang snor.

Vi skal have de gode historier og de unges fortællinger ud og leve, og derfor er det vigtigt, at du har gåpåmod, tør gå helt nye veje og har næse for det overraskende, provokerende og anderledes.

LindevangVikariat og tilkaldevikar til Lindevangs rengøringsteam

Lindevang, Helsingør

Vi er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud, som søger en tilkaldevikar til vores rengøringsteam med start den 15. august 2021 eller snarest derefter. Indtil den 1. januar 2022 vil vi kunne tilbyde et vikariat på 20 timer om ugen. Derefter vil stillingen være en tilkaldevikar stilling. Arbejdsdagen starter kl. 06.00.

I rengøringsfunktionen lægges der vægt på at støtte og vejlede beboerne i at være så selvhjulpne som muligt i forhold til rengøring i egen bolig. Du bliver en del af et team på fire medarbejdere og to beboere.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rengøring i beboeres boliger i samarbejde med beboerne
 • Rengøring af fællesarealer, kontorer, omklædningsrum m.m.
 • Samarbejde med øvrige teams
Lindevangshjemmets FondOpvasker til Lindevangs køkken

Lindevangshjemmets Fond, Helsingør

Vi er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud som søger en opvasker til vores køkkenteam med start den 15. august 2021 eller snarest derefter.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer om ugen med faste arbejdstider; på hverdage kl.16.30-20.00, hver anden weekend og Helligdage mellem kl. 9.30-14.00. Du deler ugens dage med kollega.

Kvalifikationer

 • Har lyst til og gerne erfaring med opvask og rengøring i et storkøkken
 • Du kan arbejde selvstændigt og bidrager samtidig til et godt teamsamarbejde
 • Du kan træde til, hvor der er brug for det og vægter samarbejde højt
CityCallCenter ApS
Kundeservicespecialister på deltid søges til at supplere vores callteam. Er det dig?

CityCallCenter ApS, København

Vil du være med til at levere professionel og engageret kundeservice til vores virksomheders kunder. Vi søger netop nu kundeservicespecialister til deltidsstillinger til vores team, som har erfaring med at arbejde i et callcenter.

Hos CityCallCenter tilbyder vi professionel telefonpasning for virksomheder 24/7 - 365 dage om året, og derfor søger vi medarbejdere, der er indstillet på at arbejde alle ugens dage, og er fleksibel ift. arbejdstider.

Jobbet i CityCallCenter indebærer:

 • Besvarelse af opkald/assistance
 • Mailkorrespondance med kunder eller vores chatfunktion, i begrænset omfang
 • Forefaldende arbejde på kontoret – herunder oprydning af mødelokaler, opvask, mødebookning mv.
Jobindex A/S
Udadvendt studentermedhjælper

Jobindex A/S, Valby

– Med flair for tal og kommunikation

Vil du være med til at præge nogle af landets mest interessante virksomheder? Kan du visualisere de mange fordele ved at benytte sig af Danmarks største jobportal?

Hos Jobindex har vi et univers fyldt med data, som du får lov at boltre dig i. Vi mangler dig, der gør det komplekse tilgængeligt og nemt for kunderne at se, hvorfor de skal benytte sig af vores kompetencer.

Opgaver

 • nørkle med tal og vække dem til live ved hjælp af PowerPoint
 • præsentere din viden på teammøder
 • organisere vores fællesdrev og gøre vores viden let tilgængelig.

Stillingen er ny, og vores tillid til dig er stor, så du får masser af mulighed for selv at forme din hverdag. Så længe du bare kan nå det inden for din arbejdstid på 15-20 timer pr. uge.

Jobindex A/S
Aarstiderne
Aarstiderne søger hurtigst muligt timelønnede deltidsmedarbejdere til Pakkeriet (Barrit) og til Pluk & Pak (Hedensted)

Aarstiderne

Er du vores næste dygtige kollega, der er klar til at tage fat?

Lige nu sender vi over 60.000 kasser ud om ugen, hvilket svarer til, at vi pakker én kasse hvert 3. sekund, når tempoet er højest. Vi har lige nu brug for flere nye dygtige kollegaer til at indgå i vores Pakkeri på Barritskov (Barrit) og til vores Pluk & Pak lager i Hedensted. Opstart er hurtigst muligt.

Vi søger deltidmedarbejdere, som kan arbejde omkring 10-20 timer om ugen især i weekender (fredag og lørdag), hvor vi har ekstra travlt.

Vi søger personer, som

 • Har erfaring med lagerarbejde
 • Har et godt overblik og kan arbejde struktureret
 • Er samvittighedsfuld og har gode samarbejdsevner
KvicklyMedarbejder til Spisekrogen, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Kvickly Helsinge søger fuldtids- og deltidsmedarbejdere til vores Spisekrog

Vi er en travl afdeling som producerer masser mad i huset og ud af huset.

Du vil indgå i et team af friske medarbejdere der holder af at servicerer vores kunder.

Vi forventer at du kan holde hovedet koldt og skal kunne klare de travle timer som der kræver i en restauration. Din primære funktion vil være i vores disk, men du vil også gå til hånde i køkkenet.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Student Assistants - Group Marketing

Scandinavian Tobacco Group A/S, Gentofte

Delivering quality cigars, pipe tobacco and fine-cut tobacco to our consumers ignites us every day. With great brands and talented and curious people we create moments of great enjoyment for smokers, and this is why Group Marketing is a vital part of our organisational success. Currently we are looking for student assistants in our Brand teams, so if you are driven by brand management and other marketing initiatives, then we might have a job for you.

Scandinavian Tobacco Group A/S

If you like challenging the status quo, this position in our International Marketing department could be something for you. You will get to trade hard work, dedication and engagement for valuable experience and the possibility to make creative marketing solutions.

Scandinavian Tobacco Group A/S
KvicklyWeekendpakker til bager, u/18 år, Kvickly Vordingborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere med en central beliggenhed i Vordingborg. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i et arbejdsmiljø med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Coop Ferie, hvor der er mulighed for at leje attraktive feriehuse til fordelagtige priser

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Vareopfyldning
 • Pakke brød
Scandinavian Tobacco Group A/S
Student Assistant - Group Treasury

Scandinavian Tobacco Group A/S, Gentofte

If you’re the kind of person who likes to do different things every day, working at Scandinavian Tobacco Group is just for you. It takes a team of quick minds to survive and thrive in our business, and we look for smart, tenacious people who will go that extra mile — every single day. In return, we offer opportunities to challenge the status quo, developing our business and yourself.

Scandinavian Tobacco Group A/S

If you want to combine your studies with work experience, while delivering high quality work in a market-leading FMCG company, then this may be your chance! We are looking for a bright student assistant to join our team.

You will work with a wide range of tasks of different complexities. In return for your hard work and dedication, you get freedom, space for creativity and the opportunity to develop you skills in a market leading entity within the industry.

Scandinavian Tobacco Group A/S
CBB MobilStuderende til CBB Mobils Kundeservice

CBB Mobil, København

Vil du med i familien af studentermedhjælpere i CBB Mobil? Er du stærk til at formulere dig? Brænder du for at forstå kundernes behov og sælge relevante løsninger til dem? Har du lyst til et studiejob med ligesindede kolleger som samtidig er gode venner? Så er det dig, vi søger!

CBB Mobil er Danmarks gladeste mobilselskab ikke mindst fordi vi er et sted, hvor du kan føle dig hjemme når du er på arbejde. Og vi inviterer nu nogle skarpe studerende med ind i familien. Vi søger imødekommende kundeservicekonsulenter til Team Students der sørger for, at vores kunder får de bedste mobilløsninger. Din fornemmeste opgave er at sikre en god kundeoplevelse, via sociale medier, mail eller opkald, når vores kunder har på brug hjælp, uanset om det handler om service eller salg.

ALDI DanmarkSalgsassistent

ALDI Danmark, Hals

Du kan få ansvar, der gør dig dygtigere og klar til den spæde start på jobmarkedet. Hos ALDI giver vi nemlig ansvar til dig, der kan bære det. Jobbet kan meget vel blive et springbræt til dit fremtidige arbejdsliv. Mange af vores egne butikschefer og andre ledere og specialister startede selv på gulvet i en butik. Er du klar til det første skridt?

Det skal være nemt for kunderne at handle hos os og det betyder, at butikken skal stå skarpt og indbydende hver dag. Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Vi har en klar plan for dig og din onboarding, så du kan blive klar til at gøre butikken skarpere hver dag.

Når du er på vagt, så er det din fornemmeste opgave at:

 • betjene kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælpe kunderne med at finde dét, de mangler
 • fylde op og trimme hylderne
ALDI Danmark1. Assistent ALDI Ebeltoft

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du kender allerede ALDI Danmark. For vi var de første i Danmark til at tilbyde høj kvalitet til discountpriser. I dag har vi skudt en spændende udvikling i gang under navnet: ”Hver dag endnu bedre”, og den udvikling inviterer vi nu dig med til som vores nyeste 1. assistent i butikken i Ebeltoft.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Telia DanmarkKunderådgiver til Telia Frederikshavn, deltid, 10 timer

Telia Danmark

Kunne du heller ikke altid sidde stille i skolen? Og havde du svært ved at tie stille, når læreren stod foran tavlen?

Så passer du nok lige ind som kunderådgiver i Telia. For hos os kommer du til at bruge dine talegaver og din udadvendte natur – hver dag.

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100 % i centrum.

Epinion
Personlig interviewer

Epinion, Storkøbenhavn

Vil du have et fleksibelt job med mening? Så er du måske en af vores kommende interviewere, der skaber et øjebliksbillede af danskernes holdninger og adfærd.

”Du lærer en masse om analyse og dataindsamling, og samtidig arbejder du for en vigtig sag. Som interviewer er du nemlig med til at skabe klarhed og give mening i en verden overvældet af data,” fortæller Nicky, der startede som interviewer og i dag er supervisor.

 • Få arbejdstider, der matcher dit liv og tempo
 • Bliv klædt på i interviewteknik og få grundig oplæring i metode
 • Tjen 115-125 kr./timen, og få dækket udgifterne til transporten
Epinion