1.634 job matcher din søgning 1.634 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kong Frit ApS MEDARBEJDER TIL SERVICE / KØKKEN HOS KONG FRIT PÅ STRØGET

Kong Frit ApS, København

Har du lyst til at arbejde i et sprødt team på Strøget med fuld fart på og højt til loftet? Er du klar på at arbejde et sted fuld af gæster fra hele verden, og hvor der er sjov og gang i den!?

Hos KONG FRIT langer vi de lækreste Fritter over disken. Med et sublimt udvalg af cremede dips kan vi tilbyde den perfekte snack til Strøgets mange gæster!

Det er vigtigt, at du har lysten til at levere:

 • en KONGE gæsteoplevelse
 • energi og en frisk personlighed
 • gåpåmod og fleksibilitet
 • taler flydende dansk og engelsk

Erhvervserfaring er ikke en nødvendighed. Vi lærer dig alt om de lækre Fries, og hvordan tingene spiller.

European Sperm Bank Smilende studerende til reception

European Sperm Bank, Aalborg

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. På det grundlag har vi skabt en international vækstvirksomhed med salg til hele verden.

Med et stigende antal donorer har vi fået ekstra travlt - og søger derfor nye studerende til vores reception i det centrale Aalborg, hvor dine primære opgaver består i at checke vores donorer ind, modtage donationen og forberede forsendelsen til vores laboratorie i Århus.

Derudover besvarer du kundehenvendelser via telefonen, håndterer online betalinger og sørger for at kontoret altid er pænt og præsentabelt. Endeligt sikrer du også at relevante informationer sendes til donorkoordinatorerne.

Glostrup Andelsboligforening Praktisk medhjælp søges, ca. 9 timer om ugen deltid

Glostrup Andelsboligforening

Glostrup Andelsboligforening søger til snarlig tiltrædelse en praktisk medhjælp med interesse for at passe og vedligeholde vores selskabslokale og administrationskontor.

Dit arbejde vil bestå i at holde vores selskabslokaler og administrationskontor, herunder rengøring, sørge for at bestille porcelæn og andet, så der altid er fyldt op. Vi forventer, at du passer det som dit eget.

Vi ser meget gerne ansøger, som f.eks. er gået på pension, men ønsker stadig at være aktiv med lidt arbejdstimer.

Vi tilbyder dig et alsidigt job samt gode ansættelses- og arbejdsbetingelser i et godt arbejdsmiljø. Vi tilstræber at have en medarbejderstab, der "følger med tiden", hvorfor der er gode muligheder for kurser, efteruddannelse og personlig udvikling.

JMV-Cables A/S Er du vores nye lagermedhjælper? (Ungarbejder)

JMV-Cables A/S, Gadstrup

Vi søger en positiv og arbejdsom ungarbejder (under 18 år) til vores lager, der trives med fysisk arbejde, og som ikke er bange for at tage fat. Du vil blive en del af vores fantastiske team bestående af 5 lagermedarbejdere. Arbejdstiderne kan være varierende, og vi er naturligvis fleksible mht. skole osv., men vil være indenfor tidsrummet 8-16 eller 9:30-17:30.

Vi vil rigtig gerne have en person, der kan komme fast 2-3 gange om ugen. Vi har kontor og lager i Gadstrup cirka 7 km fra Roskilde centrum, så det er nemt at komme til med bil eller offentlig transport. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Bygningsstyrelsen
Studentermedhjælper med stærke analytiske kompetencer til arbejdet med statens ejendomsportefølje

Bygningsstyrelsen, København

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Bygningsstyrelsen søger en selvstændig og initiativrig studentermedhjælper til vores Center for Udlejning. Vi arbejder hver dag målrettet for at kunne udleje moderne og attraktive arbejdspladser til ministerier, styrelser, politi og domstole – og samtidig reducere statens lokaleomkostninger og energiforbrug.

Vi tilbyder en stilling med varierede opgaver, hvor du bl.a. får ansvar for at:

 • Fremfinde senest gældende kontrakter og hjælpe med kvalitetssikring og kontrol af fakta
 • Udarbejde nye lejekontrakter, tillæg og brugeraftaler
 • Validere data og kilder (Excel, tegningsmateriale m.m.)
Rambøll
Student Assistant

Rambøll, Esbjerg

Se video om Rambøll som arbejdsplads

We invite you to bring your skill set into play as you join the Major Projects Department as our new Student Assistant where you will support the team in delivery of excellent solutions and business support.

As our new Student assistant, you will be part of our Esbjerg Office, providing excellent support in assisting with a broad range of administrative tasks and project assistance.

You will be a key part in making sure internal processes run smoothly and assist in the administrative tasks of the department.

Rambøll
Bygningsstyrelsen
Student med stærk IT-profil til Center for Økonomi og IT

Bygningsstyrelsen, København

Har du flair for IT, er du serviceminded og møder dine fremtidige kolleger med et smil? Så søg stillingen som student i Bygningsstyrelsens Center for Økonomi og IT. Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Som student hos os kommer du til at spille en vigtig rolle i at servicere vores 350 brugere i huset samt vores afdeling i Skanderborg.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af en bred vifte af opgaver inden for IT-support, drift og dokumentation, f.eks.

 • Udføre brugeradministration, udlevere og modtage udstyr, f.eks. PC og telefoner
 • Vedligeholde og kvalitetssikre stamdata i vores CMDB
 • Udarbejde og vedligeholde dokumentation og vejledninger, både til huset og interne brugervejledninger
Krifa Stud.jur./stud.merc.jur./stud.soc.jur. til vores juridiske center i København

Krifa

Da vi løbende får færdiguddannede studerende, søger vi nye studerende, som brænder for at være med til at udleve Krifas værdier og vision.

Brænder du for at hjælpe mennesker i deres arbejdsliv? kan du lide at tale med andre mennesker og gøre en forskel? Vil du udfordres på din faglige viden? og er du godt i gang med jurauddannelsen, og vil gerne opbygge praktisk juridisk erfaring indenfor ansættelsesret? Så er du måske vores nye jura studerende.

Din opgave vil være rådgivning af vores medlemmer i forhold til hele deres arbejdsliv med udgangspunkt i ansættelsesretlige spørgsmål. Rådgivningen vil foregå både telefonisk og via mail.

Da vi er tværfaglige, vil du oparbejde stor viden indenfor det ansættelsesretlige felt, samt få en føling med hvad der fremmer og hæmmer trivslen på danske arbejdspladser.

Danfoss A/S
Project Writer (ID: 27680)

Danfoss A/S, Silkeborg

Are you currently doing your studies and looking for a Master thesis collaboration? In Danfoss Climate solutions – eTRV and systems we are looking for a Master thesis student who wants to put theoretical knowledge to the test in a real-life project.

We are looking for a master thesis student who do hers/his thesis within the fields of marketing or strategy and put theoretical knowledge into practice with the smart home heating market and consumers' behavior towards this.

We have the rough ideas according to the topic, but you are invited to formulate the topic of your thesis yourself and in collaboration with us and your supervisor. Either way, we support you throughout the writing process. We leverage our data and experiences to ensure your success, and by collaborating with our Teams.

Danfoss A/S
Wittrup Motel A/S
Studiejob/deltidsjob som motelreceptionist

Wittrup Motel A/S, Albertslund

Besidder du et solidt servicegen? Vil du have lidt ekstra til at supplere din SU? Og vil du være med til at give vores gæster en vaskeægte amerikanerfølelse? Så få et studiejob, som vi gør studierelevant sammen. Vores receptionister er ofte både den første og den sidste gæsterne møder, og derfor bliver du en vigtig brik i den fabelagtige gæsteoplevelse.

Dine opgaver:

 • Håndtere motelbookinger og andre forespørgsler
 • Byde gæster velkommen og sørge for, at de kommer godt på plads
 • Ind- og udtjekning i Hotsoft, koordinering med rengøring og vicevært
Wittrup Motel A/S
ROCKWOOL International A/S Student Assistant

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

Som en del af IT-teamet kommer du til at bruge din ekspertise til at sikre en effektiv og ubesværet interaktion, både internt mellem kolleger og eksternt med kunder, leverandører og andre stakeholders. I ROCKWOOL er det vigtigt for os, at arbejdsmiljøet fremmer både din personlige og professionelle udvikling, så du kan være med til at brolægge din karrierevej.

Digitalisering står øverst på dagsordenen, og du bliver en del af en udvikling, der skaber yderligere fremdrift for vores forretning. Som en del af en global koncern vil du få mange daglige berøringspunkter og spændende udfordringer, når du arbejder for at gøre ROCKWOOL til en af de mest attraktive virksomheder at arbejde med.

KPMG P/S
Tech-savvy Student Assistant for IT

KPMG P/S, Copenhagen

Are you excited about the latest technology out there? Would you like to learn more about Robotic Process Automation within a team who wants to see you achieve your goals?

KPMG P/S

You will have the opportunity to contribute to our team from day one and become a part of our trusted team operating the RPA environment. Your daily tasks will include engaging with our different business areas to understand the needs and potential of RPA, alongside designing and building the ‘bots’.

KPMG P/S
Elis Danmark A/S (tidligere Berendsen)
Studentermedhjælper

Elis Danmark A/S (tidligere Berendsen), Søborg

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende og lærerigt job i en innovativ og bæredygtig service- og logistikvirksomhed. Elis Danmark servicerer kunder i hele DK i vores firmabiler, varevogne samt lastbiler. Vores flåde, som tæller 300+ køretøjer, skal løbende vedligeholdes, fornys og det har vi brug for hjælp til.

Har du en naturlig interesse for biler, så skal du helt klart læse videre om opgaverne, som vi sammen skal have løst uge for uge i samarbejde med den flådeansvarlige i indkøb.

Primære opgaver/ansvarsområder bliver:

 • Bestille nye biler
 • Dialog med kollegaer, leverandører omkring udskiftning af biler, lastbiler, varevogne
 • Følge op på deadlines
Elis Danmark A/S (tidligere Berendsen)
Netto Butiksassistent under 18 år - Auning

Netto

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • fylde op og trimme hylderne
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • håndtere flasker fra flaskeautomaten
KAUFMANN
Deltidsassistance over 18 år

KAUFMANN, Kolding

Kaufmann Kolding søger en dygtig assistance, der er over 18 år. Som assistance skal du med et smil tage dig af stort og småt i butikken. Udover at betjene kunder, vil du også tage del i andet praktisk arbejde i butikken som f.eks. at mærke varer og pakke varer ud.

Vi søger en assistance der:

 • Har lyst til et fritids / deltidsjob i modebranchen
 • Er udadvendt og serviceminded.
 • Har et højt aktivitetsniveau.
 • Kan lide at arbejde i teams.
KAUFMANN
Ørsted
Student Assistant in Renescience

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you support our projects and business processes to help build our position as a leader in the sustainable energy transformation.

Ørsted

Join us in this role where you’ll take part in building our position as a leader in the sustainable energy transformation. We offer the unique opportunity for a position with a steep learning curve, a degree of independence, and exposure to an entrepreneurial way of working.

You’ll be an integral part of the Business & Project Development team with competent and committed colleagues who’ll support you along the way.

Ørsted
Bygningsstyrelsen
Er du vores nye Data- og Excelhaj? Bygningsstyrelsen søger lige nu studentermedarbejder til Center for Facility Management

Bygningsstyrelsen, København

Har du sans for data - og brænder du for datadrevet udvikling, styring og transparens? Er du skarp til at overskue og analysere store datamængder, komfortabel med Excel, og måske også med Acces, SQL, Power BI, VBA, RPA, SEM ol.? Og du har lyst til at blive en del af en ung organisation, der har ambitioner om at blive fyrtårnet inden for bygnings- og facility management data i statens største ejendomsvirksomhed? Så er du måske vores nye kollega!

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Som vores nye studentermedhjælper får du ansvar for løsning af forskellige opgaver i forbindelse med at vi skal indsamle, validere, analysere og levere data til understøttelse af udbud, implementering, drift og udvikling af Statens Facility Management.

Gem
Børnenes Kontors Sekretariat Kan du sælge byens bedste hotdogs?

Børnenes Kontors Sekretariat, Aarhus

Deltid, fleksjob, nattevagter mv. søges omgående.

I 2 af vores pølsevogne mangler vi personale omgående. Er det noget for dig skal du kontakt vores forpagtere direkte.

Jobbet består i at ekspedere vores kunder med salg af kvalitets hotdogs og de øvrige varer pølsevognen sælger. Herudover rengøring, sætte varer på plads og, ikke mindst, yde byens bedste service til vores gode kunder. Det kan både være flexjob, studiejob, efterlønner der ønsker et lille job eller dig der kun har brug for deltid.

Gigtforeningen Studentermedarbejder, der brænder for økonomistyring, regnskab og digitalisering

Gigtforeningen, Gentofte

Som studentermedarbejder i Gigtforeningens økonomiafdeling bliver du en del af en af Danmarks største sygdomsbekæmpende organisationer, som er i rivende udvikling. Du vil indgå i en afdeling, som er kendetegnet ved høj faglighed, engagement og kvalitet i opgaveløsningen.

Arbejdsopgaverne vil være mangeartede og varierende og vil give dig god mulighed for faglig udvikling. Opgaverne og dit ansvar vil i et vist omfang kunne tilpasses, så de matcher din profil, løbende udvikling og interesser.

Dine arbejdsopgaver

 • Bidrage ved udarbejdelse af projekt- og lotteriregnskaber
 • Gennemgå forskningsregnskaber og udarbejde budgetopfølgning for forskningsindsatsen
 • Bidrage ved regnskab og økonomistyring omkring kapitalforvaltning
Deichmann Sko Salgsassistent til vores butik i Frederikshavn - 5 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde? Bliv en del af Deichmann-teamet.

Hvorfor arbejde hos os? Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann-koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer
 • Du bliver en del af en succesfuld og voksende butikskæde
 • Deichmanns ledelse har fokus på trivsel og arbejdsglæde

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.