52 jobannoncer matcher din søgning 52 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tivoli A/S

Tivoli søger digital projektleder til projektansættelse i Marketing

København V

Vil du være med til at udvikle Tivolis digitale platforme og styrke både gæsteoplevelse, trafik og salg?

Du leder projektet i tæt parløb med en IT-projektleder og har overblikket på tværs af spor. Du sikrer rapportering og forståelse af de digitale KPI’er for alle stakeholders på tværs af organisationen.

Vi tilbyder en 15 måneders projektansættelse hvor du får muligheden for at påvirke udviklingen af Tivolis digitale rejse.

Dansk Gartneri

Projektleder til Flora Dania

København V

Vil du være med til at skabe fortællingen om en grøn og bæredygtig potteplantesektor?

Du kommer til at koordinere en bred palet af markedsføringsaktiviteter, der er med til at promovere den danske potteplantesektor i ind- og udland. Du skal skabe en samlet fortælling med udgangspunkt i sektorens grønne profil på tværs af digitale og fysiske platforme.

Floradania Marketing er en afdeling i Flora Dania, der er en sektor under Dansk Gartneri. Her varetager vi den generiske markedsføring for potteplantesektoren.

Dansk Gartneri
MapsPeople A/S

Customer Success Manager

Nørresundby or København V

You will be part of our Licensing Sales team, taking care of our existing customers and partners. You are responsible for the account management relationship of a portfolio of international accounts; responsible for driving new business, license renewals, identifying upsell opportunities and keeping our customers experience first class at all times.

You will be responsible for developing strong relationships with customers as well as building business- and account plans for each account and executing upon these.

MapsPeople A/S
Balder Danmark

Kommunikationsansvarlig (Barselsvikariat)

København V

Bliv tilknyttet vores marketingteam, der arbejder med alt fra web, kommunikation, visuel identitet, sociale medier, kampagner og interne indretningsopgaver.

Evner og lyster du at favne alt fra kreativ tekstforfatning til pressearbejde samt udarbejdelse af content til SoMe? Så er det dig, vi mangler!

Du kan forvente en spændende og krævende stilling, hvor du kommer vidt omkring i organisationen for at sikre, at alle de gode historier om professionalisme, initiativ, og samarbejde kommer ud at leve!

Balder Danmark
3
Gem
3

Er du klar til at (kick)starte din karriere? Bliv kunderådgiver hos 3!

København V

Har det også været en fed arbejdsdag for dig, når du:

  • helt sikkert har grint en masse med dine kolleger?
  • sammen med dine kolleger har vundet en konkurrence – eller har klappet ad de kolleger, der vandt denne gang?

Se video om 3 som arbejdsplads

Lige fra du træder ind ad døren hos 3, vil du føle dig velkommen og som en del af (arbejdsfamilien i) Kundeservice. Vi er et hav af forskellige mennesker, og du vil hurtigt opleve, at her kan du bare være dig selv.

Gem
Carlsberg

Field Sales Director

København V

Se video om Carlsberg som arbejdspladsVi søger en inspirerende Field Sales Director til at lede vores retail salgsstyrke i Danmark. Beskrives du som en leder der skaber vækst, driver højt engagement og skaber resultater gennem motiveret ledelse, så er dette din chance for at blive en del af Carlsberg og stå i spidsen for at lede en af de største salgsstyrker i Danmark.

Du bliver ansvarlig for at lede, motivere og udvikle hele salgsstyrken samt de 10 personer der er i direkte reference gennem din inspirerende og inkluderende ledelsesstil.

Carlsberg
DI Dansk Industri

Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag.

Academic Work recruiting on behalf of Oatly
Gem
Academic Work

Key Account Manager to leading oat-company!

Copenhagen

As more and more people choose to switch to a plant-based diet for the sake of their health and the planet, Oatly is committed to leading this transformation. If you're passionate about being a part of this journey and eager to develop your talent within sales while having fun, you've landed in the perfect spot. Keep reading, and see if it's a match. We hope so!

As Oatly's Key Account Manager - Out of home (OOH) you will have a once in a lifetime possibility to create and build up the Danish market. You will focus on building long-term relationships with food service customers to drive the shift toward plant-based diet.

Academic Work
Academic Work søger for Oatly
Gem
Academic Work

Key Account Manager til førende oat company!

København

Flere og flere mennesker vælger at skifte til en plantebaseret kost af hensyn til deres sundhed og planeten, og Oatly er dedikeret til at lede denne transformation. Hvis du brænder for at være en del af denne rejse og ivrig efter at udvikle dine salgstalenter samtidig med at du vil have det sjovt, er du landet det perfekte sted. Bliv ved med at læse, og se om det er et match. Det håber vi!

Som Oatlys Key Account Manager - Out of home (OOH) får du en enestående mulighed for at skabe og opbygge det danske marked. Du vil fokusere på at opbygge langvarige relationer med kunder inden for fødevareservice for at fremme overgangen til plantebaseret kost.

Academic Work
Akademikernes A-kasse

Driftsansvarlig til Startup-team

København

Vil du være med til at hjælpe kommende iværksættere med at få en god start på deres karriere som selvstændige og dermed bane vej for kommende virksomheders succes? Så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks største iværksætterprogram.

Kernefokus for den Driftsansvarlig er at sikre, at alle opgaver bliver håndteret effektivt, og vores medlemmer altid oplever den højeste grad af tilfredshed. Du vil være en central del af et dedikeret team bestående af fem kollegaer, hvor du vil være den sjette medarbejder i dette stærke arbejdsfællesskab.

Akademikernes A-kasse
Ny Carlsberg Glyptotek

Undervisningsmedarbejder til Glyptoteket

København V

Kan du lide at undervise børn og unge? Har du en baggrund inden for klassisk eller nærorientalsk arkæologi, historie, religionsstudier eller er uddannet folkeskole- eller gymnasielærer? Og vil du være med til at skabe særlige læringsoplevelser på Glyptoteket, som beriger og begejstrer børn og unge – fra børnehaver og grundskolen til ungdoms- og videregående uddannelser?

Vi tilbyder et spændende job, hvor du får rig mulighed for at åbne antikkens verden op for børn og unge med udgangspunkt i Glyptotekets samling af antik skulptur og genstande. Dit primære arbejdsområde er som underviser ’på gulvet’, hvor du skal varetage undervisningstilbud til en bred målgruppe.

Gem
Impero A/S

Growth Marketing Manager

København V

You will have primary responsibility for creating, executing and testing our growth strategies. You’ll own our global acquisition marketing strategy and budget.

With a key goal of efficient and effective marketing pipeline generation and progression, you will help create revenue growth as our subject matter expert on paid channels, testing, and optimisation.

We offer an open, friendly and international working environment including a great deal of flexibility.

MapsPeople A/S

Head of Revenue Operations

Aalborg or Copenhagen

In MapsPeople we need a new revenue operations leader to play a pivotal role in helping the company grow and retain clients.

We are an ambitious B2B SaaS company, and it is safe to say that our new Head of Revenue Operations will play a key role in improving our current set up - including our GTM engine through systems, data, insights, and technology.

With your engineering mindset you can architect efficient processes that improve productivity while simultaneously delivering the data needed to run and improve the business.

MapsPeople A/S
Europæiske Rejseforsikring A/S

Partner Manager til Europæiske ERV

København V

Har du erfaring med at drive salg via partnere? Har du også erfaring med salg af forsikringer? Og kunne du tænke dig at være en del af det største rejseforsikringsselskab i Danmark? Så er du måske Europæiske ERV’s nye Partner Manager!

Du bliver ansvarlig for at drive salget af vores produktportefølje i Erhverv via eksisterende partnerskaber, mens du samtidigt målrettet fokuserer på at opbygge nye partnerskaber.

Vi tilbyder en fantastisk mulighed for at komme med på rejsen hos Danmarks største og mest kendte rejseforsikringsselskab.

Europæiske Rejseforsikring A/S
Visma e-conomic a/s

Sales Manager

København V

Bliv leder for et af vores fantastiske salgsteams, der specialiserer sig i løsninger inden for revisorer og bogholdere!

Som Sales Manager bliver du ansvarlig for ledelsen af et team på 9 sælgere, som arbejder med at behovsafdække nye samt eksisterende kunders behov for at kunne tilbyde den rigtige løsning til dem. Du får også et medansvar i at lykkes med vores strategiske fokusområder, og vil indgå i ledelsesgruppen i salg.

Visma e-conomic a/s
Slots- og Kulturstyrelsen

Generalister til Center for Medier og Tech

København V

Interesserer du dig for mediernes vilkår, og hvordan vi sikrer de bedst mulige rammer for danske medier i en ny medievirkelighed, hvor medier og tech i stadig større grad konvergerer?

Medieenheden i Center for Medier og Tech søger generalister, som kan bidrage til implementeringen af Medieaftalen 2023-2026 og en række nye EU-forordninger, og som samtidig kan bidrage til enhedens drift og sekretariatsbetjening.

Vi løfter i flok og sætter videndeling og kollega-sparring højt, så du vil ikke stå alene med faglige udfordringer. Vi lægger stor vægt på nærværende ledelse og trivsel.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
OiSTER

Support Agent

København V

OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

Som Support Agent er det helt essentielt, at du kan lide at få enhver kunde til at føle sig som noget særligt, da din primære opgave vil være at supportere vores kunder via telefon og e-mail.

Vi tilbyder en attraktiv løn og bonus samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

OiSTER
Gem
OiSTER

Bliv Business Konsulent i OiSTER’s spritnye B2B-afdeling – kom med helt fra start!

København V

Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du skal være med til at starte noget helt nyt op fra bunden. At lige netop DU kommer til at være med til at gøre OiSTER’s nye B2B-eventyr en bragende succes?

Du fornemmer hurtigt den loose stemning hos kollegerne i Privat, og at her er alle typer mennesker. De garvede, du kan søge råd hos og dem, som altid giver et klap på skulderen. Så bare vær dig selv. Det er sådan, vi er.

OiSTER
Gem
OiSTER

Sales Agent

København V

Drømmer du om at starte en salgskarriere? Du behøver ikke at have den store salgserfaring… Det skal vi nok lære dig!

Dine opgaver bliver at:

  • Ringe til eksisterende OiSTER kunder og skabe mersalg
  • Lytte og tale med alle slags mennesker og forstå deres behov

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

OiSTER
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Direktionssekretariat & Kommunikation

København V

Vil du være med til at understøtte landbrugets grønne omstilling?

Hvis du også har rigtigt godt styr på beslutningsprocesser i et politisk miljø, besidder nogle veludviklede samarbejdsevner og har et stærkt fokus på kommunikation og presse, så er jobbet som leder af Landbrugsstyrelsens Direktionssekretariat & Kommunikation måske noget for dig.

Du får en plads tæt på direktionen, og du får derfor både viden og indsigt i de faglige områder styrelsen varetager og et unikt perspektiv på den bredde og kompleksitet, som styrelsen rummer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV