43 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

43 jobannoncer

Gem
Trafikselskabet Movia

Studentermedhjælper til formidling af trafikinformation

Valby

Har du lyst til at arbejde med formidling af trafikinformation, som skal gøre det nemt for vores passagerer at navigere i den kollektive transport på Sjælland?

Du vil være en fast del af teamet i området Kommunikation og Information, hvor der er godt humør og højt til loftet. Du får 16 dygtige kollegaer, som har ansvar for blandt andet kommunikation, grafisk design, markedsføring og formidling af trafikinformation.

Her får du bl.a. ansvaret for f.eks. at skrive tekster til kundeinformation i fysisk og digital form, samt at bidrage til kvalitetssikring af den udsendte trafikinformation.

Trafikselskabet Movia
Gem
DUOS A/S

Studentermedarbejder til HR

Valby

Har du lyst til at arbejde med alle aspekter af HR i en virksomhed, som gør en forskel for rigtig mange mennesker? Og vil du med på en udviklingsrejse i en af Danmarks største velfærdsvirksomheder, hvor professionalisering og digitalisering er omdrejningspunkterne?

Din primære opgave bliver at løfte opgaverne i HR Operations sammen med vores dygtige HR-konsulenter, så vores driftsledere og udførende medarbejdere får den assistance og sparring, de løbende har brug for og oplever kvalitet i HR-leverancerne.

Gem
NEXT Uddannelse København

Kontorelever

Storkøbenhavn

Drømmer du om en kontoruddannelse med speciale indenfor offentlig administration, og vil du blive klogere på arbejdet bag ungdomsuddannelserne og efteruddannelseskurser? Kan du trives i en spændende og travl organisation som NEXT, så er du måske én af vores to nye kontorelever.

Du bliver en del af et rotationsforløb med NEXTs øvrige kontorelever. Du får opgaver inden for flere af de uddannelsesadministrative områder indenfor f.eks. Gymnasie, Skoleoplæring, Optagelse samt Kursus- og virksomhedsservice. I løbet af din elevtid opnår du også et generelt kendskab til skolens øvrige drift.

Gem
DOT - Din Offentlige Transport

Studentermedhjælp med et stærkt digitalt mindset søges til DOT - Din Offentlige Transport

Valby

Trives du med at sætte opgaverne i system? Og har du lyst til at være med til at udvikle og drive digitale løsninger, der understøtter en bred portefølje af opgaver, så er du meget muligt lige den vi søger!

Vi tilbyder en selvstændig stilling med eget ansvarsområde, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i en lille organisation med stor ekstern kontaktflade.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Kontrollere og oprette visninger af trafikoplysninger til informationsskærme på stationer m.m.
  • Kategorisere brugerfeedback på DOT Billetter app og assistere ifm. udviklingsopgaver
DOT - Din Offentlige Transport
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Student til Danmarks største offentlige indkøb

Valby

Vil du have et studiejob i et felt præget af politiske agendaer, ambitiøse klimamål, juridiske udfordringer, økonomisk optimering og dialog med mange forskellige interessenter? I SKI, Staten og Kommunernes Indkøbservice, indgår vi store kontrakter på vegne af det offentlige Danmark, og vi mangler en studentermedhjælper til vores team.

Du vil assistere vores team af projektledere i at planlægge og afvikle forskellige udbudsprocesser. Du vil dertil blive tilknyttet et specifikt projekt og være ansvarlig for dine egne opgaver igennem udbudsprocessen.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Gem
Bodenhoffs Bageri

Fuldtids- og deltidsmedarbejder søges til vores afdelinger

Har du lyst til at være en del af vores bagerfamilie?

Bodenhoff er mere end godt bagværk, så søger du et sted med sprøde kollegaer og BMO til morgenmad på hver vagt, så er du kommet til det rette sted!Se video om Bodenhoffs Bageri som arbejdsplads

Vi glæder os til at byde dig velkommen til én stor familie, hvor vi på tværs af alle 11 butikker har et tæt sammenhold.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads samt gode karrieremuligheder i Danmarks største familieejet bageri.

DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til Valby Station DSB 7-Eleven (5 timer om ugen)

Er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med, imens du arbejder? Og kan du lide at sælge og yde god kundeservice?

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst.

Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, attraktivt medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

DSB
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Børns Vilkår

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver i Valby eller Aarhus

Kan du lide at arbejde med kommunikation, tekster og events? Og vil du samtidig være med til at gøre en forskel for tusindvis af børn og unge i Danmark i en af landets største og mest veletablerede NGO’er?

Vores dygtige studenter er blevet færdige med deres uddannelse, og derfor søger vi nu to nye studentermedhjælpere til afdelingen Kommunikation, Engagement og Presse.

Vi tilbyder et udviklende fagligt miljø med virkelig dygtige og søde kollegaer i en uhøjtidelig atmosfære, hvor du kan bruge dine faglige og personlige kompetencer til at hjælpe børn i Danmark.

Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Juridisk student med interesse for udbudsreglerne

Valby

Ønsker du et spændende studiejob, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt miljø? Så vælg et job i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for at forbedre konkurrencen i både den private og den offentlige sektor. Vi er ca. 250 engagerede kollegaer, der ligesom du, brænder for at gøre en forskel.

Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Vi lægger stor vægt på at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at vi hele tiden udvikler os - både fagligt og personligt.

Gem
Trafikselskabet Movia

Studentermedhjælper med flair for data og interesse for grøn omstilling

Valby

Kan du se dig selv starte din karriere med at håndtere data blandt fagligt engagerede kolleger i en afdeling med grøn omstilling som en hovedopgave? Har dataanalyse din interesse og har du lyst og faglighed til at bidrage til vores løbende miljøarbejde i kollektiv transport for ca. 3,5 mia. kr. årligt? Så har Movia dit nye studenterjob.

Du vil komme til at bistå i forbindelse med følgende arbejdsopgaver:

  • Datadrevet opfølgning på at busserne overholder de aftalte krav til brug af grønne drivmidler og udledning af lokal luftforurening
  • Håndtering og analyse af data – primært i PowerBI og Excel
Trafikselskabet Movia
Gem
Trafikselskabet Movia

Juridisk studentermedhjælper med passion for kontrakter og offentlige udbud

Valby

Kan du se dig selv starte din karriere i et studenterjob med ansvar og egne udbudsopgaver indenfor kollektiv transport?

Hvis du går op i ordentlighed, ligebehandling og styr på sagerne, så har vi studenterjobbet, hvor du kan udvikle dine personlige kompetencer på et hold, hvor kontrakter og udbud er i centrum!

Vi søger en student til området Kontrakter, der arbejder med udbud, kontraktopfølgning og miljø. Du vil komme til at assistere os med at varetage konkrete udbudsopgaver, og i øvrigt bistå i forbindelse med administrative og praktiske opgaver i forbindelse med vores udbud og kontraktstyring.

Trafikselskabet Movia
Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Studentermedhjælper til Center for Markedsanalyser og Økonomi

Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så bliv student i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 340 engagerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel.

Vi søger en studentermedhjælper, der er analytisk stærk, har interesse for databehandling og har lyst til at arbejde med et område, der har direkte betydning for forbrugere, virksomheder og samfundet.

Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Juridisk student

Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret?

Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 340 engagerede kolleger, der, ligesom du, brænder for at gøre en forskel.

Som student hos os vil du primært komme til at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Deltage i kontrolundersøgelser
  • Vurdere og besvare henvendelser om mulige overtrædelser af konkurrenceloven
  • Udarbejde juridiske notater om konkurrence- og forvaltningsretlige emner
Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Juridisk student til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Tech

Valby

Er du stud.jur. eller stud.merc.jur., og kunne du tænke dig at være med til at sikre fair og fri konkurrence til gavn for virksomheder og forbrugere i Danmark?

Du vil som student i Center for Tech blandt andet skulle bidrage og udarbejde:

  • Sagsbehandlingen af større konkurrencesager inden for tech- og finansområdet samt betalingsområdet
  • Behandling af retssager inden for konkurrence- og betalingsområdet
  • Juridiske notater

Din forventede arbejdstid vil være 12-15 timer om ugen med mulighed for læseferie.

Jobindex søger for kunde
Gem
Jobindex

Studentermedhjælper – omsæt data til værdiskabende kommunikation

Valby

Vil du have et studiejob i Danmarks største rekrutterings- og employer branding-virksomhed, hvor du i høj grad får lov til at være med til at udvikle et helt nyt område og løfte vores kommunikation til kunderne?

Du kommer til at være med til at påvirke, hvordan dine opgaver ser ud, men vi forestiller os dog, at du bl.a. dykker ned i Jobindex’ data, analyserer relevante data og omsætter dem til værdiskabende budskaber til vores kunder.

Som udgangspunkt er stillingen på ca. 10 timer om ugen, men vi er meget fleksible i forhold til færre timer i fx eksamensperioder.

Jobindex
Gem

Ungarbejder - 7 timer - Valby

Valby

På #teamlidl bliver du en del af et seriøst godt sammenhold.

Indrykket:
Gem

Studentermedhjælper til formidling af trafikinformation

Valby

Har du lyst til at arbejde med formidling af trafikinformation, som skal gøre det nemt for vores passagerer at navigere i den kollektive transport på Sjælland?

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers
Gem

Bliv frivillig i en af WeShelters sociale madklubber i København!

Valby

WeShelter mangler frivillige i flere af vores sociale madklubber i København.

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk
Gem
Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV