Lidl Danmark K/S

7.388 følgere

Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S som arbejdsplads

354 evalueringer, 46 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Lidl Danmark K/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Lidl Danmark K/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Alle drømmer om at blive til noget. Om at have et ståsted i tilværelsen. Men i dagens jobmarked kan det være svært at vælge, for der er mange muligheder – men det giver også mange muligheder for at vælge forkert. Det gør du ikke, når du vælger Lidl. Her lykkes det. Vores stærke, velafprøvede koncepter, fokus på uddannelse og klare karriereveje, kombineret med gode resultater og ambitioner om fortsat vækst, er din garanti for en god fremtid. Lidl har opskriften på din succes.

EN KARRIERE DER ER OVERRASKENDE LIDT DISCOUNT

I Lidl er vi vilde med discount. Men det er kun vores priser, der skal være det. Mange tror, at et job i discountbranchen er lig med dårlig løn og dårlige arbejdsforhold. Ikke hos os. Vi har styr på dine arbejdsforhold – og lønnen overrasker de fleste. Hos os får du indflydelse på det, der er vigtigt for dig.

I Lidl er vi stolte af vores faste rammer og velafprøvede koncepter, fordi det giver dig overskud til at præstere. Og det giver overskud til glæde, både når du er på arbejde, og når du har fri.

VI HAR EN PLAN MED DIG

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb, der ikke fås bedre i den danske discountbranche. Hos os må du gerne tale højt om store ambitioner, for her er højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer. Vi har mange eksempler på medarbejdere, der har gjort lynkarriere hos os, men tag ikke fejl, de har kæmpet hårdt for det.

Hvert år investerer vi langt flere timer i uddannelse pr. medarbejder end vores konkurrenter. Det gør vi, fordi vi ved, at dygtige medarbejdere er nøglen til at opnå de bedste resultater, år efter år.

SAMMENHOLD ER VINDERHOLD

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv. Vi har verdens bedste kolleger. Og på en regnvejrsdag er det jo de andre på holdet, vi glæder os til at se, lave sjov og samarbejde med. I Lidl er vi drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere endnu bedre resultater. Derfor sørger vi også for at hjælpe hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går stærkt.

GRÆNSELØSE AMBITIONER

Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 100 butikker i Danmark og en ambition om at åbne dobbelt så mange inden år 2027. Det er det samme høje ambitionsniveau, der har gjort os til Europas største dagligvarekæde, realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 10.000 Lidl-butikker fordelt i 30 lande verden over. Hvis dine ambitioner er lige så grænseløse som vores, finder du ikke et bedre match – eller en bedre muligheder for at gøre dem til virkelighed. Du lykkes i Lidl.

Læs meget mere på karriere.lidl.dk

Elev hos Lidl Danmark K/S

Som butikselev i Lidl får du mere end blot en praktisk uddannelse. Du får en unik uddannelse med fokus på din faglige og personlige udvikling gennem et nøje tilrettelagt 2-årigt uddannelsesforløb og så bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.
Lidl tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori, og som bla. giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgår du både en faglig og en personlig udvikling, hvor du lærer at tage ansvar og kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen.

Har du ambitionerne og viljen? Så tilbyder Lidl dig et stærkt fundament at videreudvikle din Lidl-karriere på. Hvis du drømmer om at arbejde dig opad, så ligger planen klar. Vi giver vores elever en enestående mulighed, og til gengæld forventer vi, at vores elever yder deres absolut bedste. Vi vil kun have de bedste elever, som er ambitiøse, dynamiske, resultatorienterede og som trives med et stort ansvar.

Som elev i Lidl arbejder og uddanner du dig i en udvalgt Lidl-butik, hvor du tager del i den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med dine elevkolleger 8 gange i løbet af den 2-årige elevuddannelse. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at udvikle såvel dine faglige kompetencer som det sociale sammenhold eleverne imellem. Den baggrundsviden, du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder.

Eleverne styrer butikken

Som noget helt unikt vil du som 2. års elev, og som afslutning på din uddannelse, sammen med de øvrige 2. års elever selvstændigt styre en af vores butikker i en uge. I løbet af ugen har I ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Udlandsophold

Du får, som en del af din uddannelse, mulighed for at arbejde en måned i udlandet. Udlandsopholdet foregår i et af vores 32 Lidl-lande, hvor du, sammen med dine elevkolleger, arbejder i en lokal Lidl-butik på lige fod med de øvrige medarbejdere. Du bor sammen med dine elevkolleger, og du får selvfølgelig fuld løn, diæter, rejse og logi betalt. De seneste år har vores elever været i Irland.

Lidl-elevtillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele uddannelsen. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

Læs meget mere om elevuddannelsen og søg på: karriere.lidl.dk/elev

Som elev i Lidl får du:

Et unikt uddannelsesforløb

Mulighed for 4-ugers udlandsophold

Attraktivt Lidl-elevtillæg
Overenskomsmæssig elevløn + 1.000 ekstra pr. måned

Grænseløse muligheder

Personlig udvikling

Regnskab for Lidl Danmark K/S

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Lidl Danmark K/S

Registreret navn

Lidl Danmark K/S

Momsnummer

DK26630797

Selskabsform

Kommanditselskab

Etableret

2002

Antal ansatte

3334

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Lidl Danmark K/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Lidl Danmark K/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Lidl Danmark K/S
Skejbyvej 501
8200 Aarhus N
https://www.lidl.dk/da/index.htm

Karrieresite

http://job.lidl.dk/

Kort