Valby

Studentermedhjælper – omsæt data til værdiskabende kommunikation

Vil du have et studiejob i Danmarks største rekrutterings- og employer branding-virksomhed, hvor du i høj grad får lov til at være med til at udvikle et helt nyt område og løfte vores kommunikation til kunderne?

I KAM Private i Jobindex rådgiver vi landets største virksomheder omkring hele spektret af rekruttering og employer branding. Derfor sidder vi med en guldgrube af data, som vi skal bruge din hjælp til at få omsat til konstruktive budskaber til vores kunder – på alle de kanaler, vi bruger.

Det vigtigste for os er ikke din uddannelsesretning, men at du kommer med nysgerrighed, tør at udfordre os og er klar på at springe ind og bidrage til nye tiltag.

Velkommen til Jobindex – en virksomhed med jobglæde i fokus

På vores kontorer i Valby bliver du budt varmt velkommen i KAM Private. Vi sidder 7 specialiserede og erfarne Senior Key Account Managers, som alle sammen fokuserer på at opbygge stærke og langvarige relationer til vores kunder, der tæller de allerstørste virksomheder i Danmark.

Hvis vi selv skal sige det, så er vi virkelig gode til at lære fra os, være transparente og lytte – også hvis du udfordrer den måde, vi arbejder på

siger salgschef Henrik Sønderup

Samtidig kan du se frem til at lære dine næsten 300 kolleger fra resten af huset at kende. Vi har ofte en fredagsbar under opsejling, og derudover ses vi til sommerfest, julefrokost og i vores livlige personaleforening, hvor vi sammen tager til alt fra middage til rundvisninger og koncerter.

Vær med til at sikre vores thought leadership-position

Som studentermedhjælper hos os kommer du ikke bare til at lave mere af det, vi allerede gør. Nej, du skal være med til at løfte vores kommunikation til kunderne, så vi i langt højere grad kan positionere os som thought leaders på hele rekrutteringsområdet. Det er et strategisk vigtigt område, som du får lov til at tage stort ejerskab på.

Du kommer til at være med til at påvirke, hvordan dine opgaver ser ud, men vi forestiller os dog, at du:

  • dykker ned i Jobindex’ data, analyserer relevante data og omsætter dem til værdiskabende budskaber til vores kunder
  • arbejder med vores kommunikation til kunder på alle tænkelige touchpoints – i salgspitches, præsentationer, opslag på LinkedIn, direct mails og hvad du ellers kan komme i tanke om
  • ikke er bange for at udfordre os, når du kommer med dine gode ideer til, hvordan vi kan gøre tingene anderledes
  • på sigt selv får kundekontakt og deltager i kundemøder og præsentationer.

Her får du både mulighed for at suge til dig af viden fra de allerbedste på rekrutteringsområdet, mens du i høj grad kommer til at bidrage med dine input

fortsætter Henrik

Som udgangspunkt er stillingen på ca. 10 timer om ugen, men vi er meget fleksible i forhold til færre timer i fx eksamensperioder – og flere timer, når der er behov og mulighed.

Er du en stærk kommunikatør med mod på at smøge ærmerne op?

Med en god portion nysgerrighed og mod på at udfordre status quo, er du er klar til at hoppe ind i en afdeling, hvor du i høj grad kan gøre en forskel.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse og sandsynligvis er på kandidatdelen – om det er på CBS, RUC, KU eller noget fjerde, er mindre vigtigt
  • er god til at formulere dig til forskellige kanaler og målgrupper – både på dansk og engelsk
  • formår at dykke ned i datasæt og finde relevante konklusioner

Er vi dine nye kolleger?

Hvis du har nogle spørgsmål til jobbet eller har brug for flere gode grunde til, hvorfor du skal søge jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Henrik Sønderup på 3832 3452. Hvis du har spørgsmål til processen, må du endelig række ud til HR-konsulent hos Jobindex Nadia Zaabi på tlf. 7245 9044.

Send dit CV med et par motiverende linjer om, hvorfor vi er de rette for hinanden via knappen ”Ansøg”. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den helt rette kollega til teamet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobindex - AM - Private Jobindex - AM - Private
Jobindex - quote

Du bliver en del af et team, der arbejder med Danmarks største kunder – det er både sjovt, udfordrende og lærerigt,

siger din kollega og senior Key Account Manager, Nick Pennov-Hoffmeyer

Om afdelingen

I KAM Private rådgiver vi nogle af de allerstørste virksomheder i Danmark omkring hele spektret af rekruttering og employer branding. Vores fokus er på at opbygge stærke og langvarige relationer til vores kunder.

Afdelingen tæller pt. 7 erfarne kolleger, som sætter en ære i hele tiden at opdatere vores viden og positionere os som thought leaders på rekrutteringsområdet.

  • Frisk morgenbrød og frokost + ´Stop madspil’ -ordning
  • Personaleforening, temafester, vinsmagning, fredagsbarer …
  • Kreaklub, tipsklub, bogklub og flere hold til DHL
Jobindex - AM - Private

9

fantastiske kolleger

Jobindex - AM - Private
Jobindex - AM - Private

Jobindex – få jobglæde hos os

Jobindex er Danmarks største jobmarked. Men vi er meget mere end det. Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en helt særlig vibe af imødekommenhed. Her er plads til dig, som du er, ligegyldigt om du har store armbevægelser – eller bedre kan lide en rolig snak i tekøkkenet.

Du får naturligvis en bred indsigt i HR og arbejdsmarkedet hos os – men du får også mulighed for at udvikle dig inden for dit eget felt. Mange af dine kolleger har skiftet titler og bevæget sig på tværs af afdelinger – for det er vigtigt for os, at alle trives i deres arbejde.

Jobindex - quote

Der bliver ikke gjort forskel på folk i Jobindex. Vi snakker med hinanden på samme måde, uanset om man er account manager, projektleder eller direktør.

Emma Falk Larsen, studentermedhjælper
Jobindex - finance - talking on phone

290

ansatte i hele koncernen

Jobindex - finance - working on the couch