104 job matcher din søgning 104 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 104 resultater.
Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
LendMeSalgskonsulent med flair for kunde- og partnerrelationer

LendMe, Valby

Har du lyst til at blive del af et ungt og kompetent team i en branche med kronisk vokseværk, hvor du får masser af ansvar for egne opgaver?

LendMe søger en struktureret, ambitiøs og kreativt tænkende salgskonsulent, der vil være med til at øge volumen hos eksisterende partnere samtidig med at være på udkig efter nye, lovende partnerskaber inden for privatøkonomi, bankvirksomhed og lignende.

Vi tilbyder

 • Et job, hvor du gør en forskel.
 • En sjov og alsidig hverdag i en dynamisk virksomhed, der oplever stor vækst.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
GaveFabrikken A/S
Svensktalende kundekonsulent til kundeservice

GaveFabrikken A/S, Valby

Søges til landets førende gaveleverandør

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine evner inden for salg og kundeservice, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S?

GaveFabrikken A/S har siden 2008 leveret gaver til danske virksomheder, og med en årlig leverance på over 600.000 julegaver, er vi landets suverænt største aktør på vores felt.

Du formår gennem din person at skabe glæde og værdi for vores kunder. Samtidig er du en god kommunikator, som har sans for salget, når vores kunder skal kontaktes og serviceres.

Kvalifikationer:

 • Du er svensktalende, men kan læse og forstå dansk
 • Du har erfaring fra salg og gerne kundeservice/rådgivning
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og kan håndtere en travl hverdag
GaveFabrikken A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Webstudent til Administrationssekretariatet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for at forbedre konkurrencen i både den private og offentlige sektor og for at styrke samspillet mellem forbrugere og virksomheder. Vi er 300 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Det er web-teamets opgave at sørge for, at alle vores webløsninger er af høj kvalitet og har en høj grad af brugervenlighed. Vi udvikler, vedligeholder og supporterer styrelsens hjemmesider, i tæt samarbejde med styrelsens centre.

Som webstudent skal du bl.a.:

 • være webkoordinatorens forlængede arm
 • bistå i den løbende kontakt til den tekniske leverandør
 • være med i den daglige drift af styrelsens hjemmesider i Umbraco.
LundbeckRegulatory Specialist

Lundbeck, Copenhagen

We are looking for a Regulatory Specialist to fill a vacant position in Dossier Management, a department within the Regulatory Affairs Division. Regulatory Dossier Management (RDM) employs 18 highly skilled and committed colleagues involved in planning and execution of regulatory activities from early to late stage development projects and marketed products incl. Clinical Trials.

We offer a stimulating and dynamic working environment with global reach, focused on innovating treatments for depression, schizophrenia, Parkinson’s disease and Alzheimer’s disease. A working culture focused on partnership, cross-organisational collaboration, and development opportunities, professionally as well as personally.

LundbeckCMC Outsourcing Specialist

Lundbeck, Copenhagen

Are you motivated by driving outsourcing processes and collaborating with vendors and a broad range of internal stakeholders? Do you have a cross functional mindset and a background within Chemistry or Pharmaceutical Development? Are you ready to drive outsourcing activities, vendor management and monitoring of vendor performance within CMC? - Then we might have the right job for you.

As our new colleague, you will be the anchor for the CMC outsourcing and vendor management activities internally and will also collaborate with stakeholders in Lundbeck’s Procurement and Legal departments. You will conduct scouting activities, evaluate CROs/CMOs according to the outsourcing needs in the organisation and facilitate decisions on outsourcing strategies.

NEXT Uddannelse KøbenhavnTo uddannelseskonsulenter til NEXT Uddannelsesrådgivning

NEXT Uddannelse København, Valby

I NEXT Uddannelserådgivning arbejder vi i tre teams med elevrekruttering, brobygning og gennemførelsesvejledning. I rådgivningsteamet er vi 10 engagerede kolleger med forskellig faglig baggrund. På forskellig vis arbejder vi for, at alle får den uddannelse, der passer lige netop til dem. Dette gør vi bl.a. ved at planlægge og deltage i uddannelsesaftener, events, interne infoaftener, orienteringsaftener, særlige forløb for grundskoler samt via dialog pr. telefon, chat og aktivitet på sociale platforme.

Dine primære opgaver vil være at

 • besvare opkald i vores uddannelsesrådgivningstelefon, hvor du skal oplyse og vejlede om uddannelser inden for hele uddannelsespaletten
 • holde oplæg om alle ungdomsuddannelserne bl.a. på folkeskoler, for vejledere, forældre og på jobcentre
 • indgå i strategisk samarbejde med vigtige interessenter, f.eks. på jobcentre, i de kommunale ungeindsatser og i folkeskolerne
NEXT Uddannelse KøbenhavnStudentermedhjælper til NEXT Uddannelsesrådgivning

NEXT Uddannelse København, Valby

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi nu en studentermedhjælper til NEXT Uddannelsesrådgivning. Afdelingen har til opgave at vejlede og servicere uddannelsessøgende og samarbejdspartnere i forhold til vores mange erhvervs- og eux-uddannelser samt til gymnasier og 10. klasse.

Vi får dagligt mange telefonopkald og mails om erhvervs- og eux-uddannelserne, gymnasier og 10. klasse. Du skal arbejde med håndtering af spørgsmål fra uddannelsessøgende, sikre god kundeservice og rådgivning i samarbejde med teamet, samt indgå i vagtskema i vores omstilling. Derudover skal du assistere teamet med administrative og praktiske ad hoc-opgaver. Du vil desuden blive involveret i diverse events, messer, infoaftener, uddannelsesaftener m.m.

LundbeckToxicologíst

Lundbeck, Copenhagen

Lundbeck is looking for a talented scientist with broad expertise in toxicology, chemistry and molecular biology to join the Department of Regulatory Toxicology & Safety Assessment.

You will be an important player in a department that participates in the full development process of pharmaceuticals from early research to post-marketing commitments. You will be the main person responsible for supporting our production units with non-clinical expert assessments of pharmaceutical and chemical entities and you will provide advice on how to use the assessments in practice across all development projects.

LundbeckLaborant/laboratorietekniker

Lundbeck, København

Afdelingen har ansvar for at udvikle og validere bioanalysemetoder til kvantitativ bestemmelse af lægemidler og metabolitter i biologiske prøver, samt at analysere prøver fra såvel non-kliniske som kliniske studier. Vi er i dag 18 medarbejdere i afdelingen, hvor laboranter og akademikere arbejder tæt sammen i en travl, men inspirerende hverdag. Vi kan tilbyde nye og moderne laboratorier - og kontorfaciliteter, og du vil opleve en positiv atmosfære og godt kollegialt samarbejde i afdelingen.

Din primære opgave bliver at analysere biologiske prøver fra non-kliniske og kliniske studier samt rapportering af data. Metodeudvikling og metodevalidering omfatter ud over det praktiske arbejde skrivning af protokoller, udarbejdelse af metode SOP’er samt rapportering af valideringsdata. Arbejdet udføres i henhold til GLP/GCP og efter FDA- og EMA-guidance.

jem & fix A/S
Souschef - Valby

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
PIECES
Salgsassistent PIECES Valby (Spinderiet)

PIECES

Til vores PIECES-butik i Spinderiet i Valby søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i PIECES får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder:

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
Human SkillsProject Controller

Human Skills recruiting on behalf of BIG CPH i Valby

Human Skills is on behalf of BIG Copenhagen seeking a Project Controller to support their project teams by tracking project pricing, staffing, budgeting and timeline, in close collaboration with the Project Managers and Design Leaders.

You will report to the Head of Project Controlling and, in your role, ensure that precise and timely project performance data is available for the management group to make decisions about project execution.

As a Project Controller you must continuously challenge the project cost picture to ensure that each project is delivered on time and on budget.

LundbeckSenior Specialist for Upstream Process Development, CMC Biologics

Lundbeck, Copenhagen

We are looking to add a new Senior Specialist with strong experience within upstream process development and manufacturing to our CMC Biologics team. The team is responsible for the strategic- and technical leadership of pharmaceutical development activities in support of our biologics pipeline - spanning from pre-IND stage through process validation and launch.

As a Senior Specialist, you will join focus teams responsible for the development for our biopharmaceutical drug candidates and you will work closely with colleagues responsible for the development of drug substance, drug product, and analytical methods with the aim of achieving project objectives and global registrations for our biopharmaceutical drug candidates.

LundbeckProject Director for CMC Biologics

Lundbeck, Copenhagen

We are looking to add a new Project Director to our CMC Biologics team with strong experience within Project Management of biologics, coordination of cross-functional activities and handling of external collaborations. The department is responsible for the strategic- and technical leadership of pharmaceutical development activities in support of our growing biologics pipeline - spanning from pre-IND stage through process validation and commercialization.

As a Project Director, you will be leading project teams with representation of different areas of process development, manufacturing, regulatory affairs, clinical supply, CMC QA, Supply Chain and coordinate activities within development and manufacturing of our biopharmaceutical drug candidates including external collaborations at CMO and CRO’s.

LundbeckProcess Validation Senior Specialist for CMC Biologics

Lundbeck, Copenhagen

We are looking to add a new Senior Specialist with strong experience within Process Validation in manufacturing of biopharmaceuticals to our CMC Biologics team. The team is responsible for the strategic- and technical leadership of pharmaceutical development activities in support of our biologics pipeline - spanning from pre-IND stage through validation and launch.

As a Senior Specialist, you will join focus teams responsible for the development for our biopharmaceutical drug candidates and you will work closely with colleagues responsible for the development of drug substance, drug product and analytical methods with the aim of achieving project objectives and global registrations for our biopharmaceutical drug candidates.

LundbeckAnalytical Specialist for CMC Biologics

Lundbeck, Copenhagen

We are looking to add a new Specialist with strong experience within analytical development, release and characterization of biologics to our CMC Biologics team. The team is responsible for the strategic- and technical leadership of pharmaceutical development activities in support of our biologics pipeline - spanning from pre-IND stage through validation and launch.

As a Senior Specialist, you will join focus teams responsible for the development for our biopharmaceutical drug candidates and you will work closely with colleagues responsible for the development of drug substance, drug product and analytical methods with the aim of achieving project objectives and global registrations for our biopharmaceutical drug candidates.

LundbeckManagement assistant, CMC

Lundbeck, Copenhagen

We are looking for an ambitious team player to become an important member of the leadership team in CMC Biologics. CMC Biologics is a small, but growing division within CMC and Product Development and Supply (PDS) located in Lundbeck Headquarters in Valby.

>P> Reporting to the VP & Head of CMC Biologics, you will plan, prepare and participate in organisational and leadership initiatives, meetings and related activities in support of the strategic development in the area. You will be responsible for local systems and processes including financial planning, performance management and follow-up and reporting to the management team. Through leading or contributing to different projects you will be interacting with various parts of the organisation and gain a deep insight into Lundbeck’s CMC development area as well as a broad understanding of the business processes in Lundbeck.
AWM Network ApSSenior PPC Specialist

AWM Network ApS, Valby

Brænder du for online marketing og ønsker at blive en central del af vores Performance Marketing Team? Så er det dig vi leder efter.

Som vores nye Senior PPC Specialistvil du indgå i vores Performance Marketing Team bestående af marketing- og dataspecialister med stærke kompetencer indenfor betalt annoncering, e-mail-marketing og data analytics.

Ansvarsområder:

 • Stå for implementering, optimering og skalering af afdelingens marketingaktiviteter på Google, Bing, Facebook mv.
 • Sikre indsigt i den nyeste viden og teknologi indenfor digital marketing og opretholdelse af best practices
 • Arbejde med betalt annoncering på et højt niveau på tværs af kanaler og markeder