125 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

125 jobannoncer

Gem
DUOS A/S

Socialpædagogisk driftsleder med stærk faglighed

Valby

Brænder du for at gøre en forskel for borgere i eget hjem? Og ønsker du at styrke borgernes trivsel gennem stærkt lederskab sammen med engagerede medarbejdere?

Som driftsleder i DUOS er du den centrale person, der binder borgere, socialrådgivere og medarbejdere sammen - alt sammen for at sikre den størst mulige trivsel for borgeren ud fra sammensætningen af borgerens bevilling.

Vi tilbyder en levende arbejdsplads med plads til dialog, højt til loftet og en uformel tone. Vi har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og en god opgaveløsning med plads til at kunne forme din hverdag.

Gem
NEXT Uddannelse København

Kommunikationskonsulent

Valby

Vi søger en kommunikatør, der både kan skrive den skarpe pressemeddelelse, udtænke det sjove og kreative markedsføringskoncept, skrive den kreative annoncetekst, være tovholder på filmprojekter, spotte den gode interne historie m.m.

Og så brænder du selvfølgelig for at kommunikere om uddannelser til en ung målgruppe.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø og fleksible arbejdstider med høj grad af frihed til selv at planlægge arbejdsdagen.

Gem
CBRE GWS Denmark ApS

Critical Services Supervisor

Valby

Vi søger en motiveret og engageret Critical Services Supervisor med et gennemgribende drive og en stærk teknisk profil.

Du tilbydes en attraktiv stilling, hvor du med reference til Critical Service Manageren vil have ansvaret for den daglige drift af datacentrene, som er fyldt med tekniske løsninger – alt i samarbejde med dit erfarne driftsteam.

CBRE GWS Denmark ApS
Gem
Plan1 Cobblestone Architects

Bygningskonstruktør til byggeledelse og fagtilsyn

Valby

Er du god til at forstå bygherres ønsker, forudser du udfordringer, før de opstår, og har du flair for at kommunikere med kunder, kolleger og samarbejdspartnere?

Vi søger nu en bygningskonstruktør til byggeledelsesafdelingen, der kan lide at arbejde i et innovativt miljø med ansvar for egne projekter, spændende faglige udfordringer, store frihedsgrader og kort fra tanke til handling.

Tværfaglighed er et af nøgleordene, og virksomheden tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling inden for alle områder af et byggeprojekt.

Plan1 Cobblestone Architects
Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Via Biler A/S

Bilrådgiver

Valby

Vi tilbyder et sjovt og afvekslende job i et dynamisk og professionelt salgsteam, hvor stemningen er god, og hvor alle gør sit for at yde en fantastisk kundeservice.

Du får følgende opgaver:

 • Byde vores kunder velkommen med et smil
 • Give kunderne en grundig forklaring omkring bilen og dens funktioner
 • Salg og indkøb af brugte biler
Via Biler A/S
Gem
TJM Forsikring

Skadebehandler til Personskade

Valby

Er du en erfaren skadebehandler og kan du tage ansvar, levere kundeoplevelser i verdensklasse og excellent sagsbehandling?

Du har din egen kundeportefølje og behandler alle skader fra start til slut. Du tager imod kundens anmeldelse, og tager stilling til om der er dækning. Du indhenter relevante oplysninger, udregner erstatningen og formidler løsningen til vores kunder på en let forståelig måde.

TJM Forsikring
Gem
365discount

Souschef, 365discount Valby Langgade

Valby

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.

Gem
Københavns Kommune

Erfaren, ambitiøs og internationalt orienteret rektor til Europaskolen i København

Valby

Som rektor får du ledelsesansvar for hele gymnasieskolen og for et velfungerende ledelsesteam bestående af ledere for skolens afdelinger. Sammen skal I stå for den strategiske udvikling af skolen som europaskole i samarbejde med bestyrelse, medarbejdere, elever og forældre.

Vi tilbyder bl.a.

 • en hel unik stilling på en visionær international skole, der er den eneste af sin art i Danmark
 • et engageret og velfungerende ledelsesteam
 • samarbejde i ledelsesnetværk i Københavns Kommune og ledelsesnetværk med andre europaskoler
Gem
GoGift.com A/S

Senior Backend Developer .NET to GoGift

Valby

GoGift.com, a leading gifting company, is experiencing high growth and now looking for a back end developer to strengthen our internal development team.

You will cover software development tasks of specific nature, aimed against our core microservice platform and APIs. Together with the internal stakeholders and external partners you will assure that time to market is improved considerably, and that knowledge is shared both externally and internally.

Gem
GoGift.com A/S

Junior Software Developer

Valby

Are you under education and interested in Software Development? Then you might be our new Junior Developer!

Your role includes:

 • A focus revolving around implementing various API services.
 • Reading technical API documentation and implement as well as write tests for the APIs in question. We are working with a cloud based and modern micro service architecture and tech stack.
 • A fully automated test and deploy set up where code quality and smart scalable solutions are of the essence.
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Københavns Kommune

“Vi skaber fremtidens stemmer i verden” - Lærere til folkeskoleafdelingen på Sankt Annæ Gymnasium

Valby

Den ene stilling er en fastansættelse, og indeholder fagene matematik, natur/teknologi, håndværk og design samt idræt på primært 4. årgang.

Den anden stilling er et barselsvikariat fra 1. august til og med 1. december – og herefter en 20% stilling med en ugentlig arbejdsdag på skolen resten af skoleåret 24-25. Stillingen indeholder fagene matematik, engelsk, håndværk og design samt idræt på primært 3. årgang.

Skolens mål er at skabe veluddannede, musiske mennesker med arbejdsglæde, sans for kvalitet og respekt for eget og andres værd.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
OOONO A/S

Project Manager for leading tech company

Valby

We’re looking for someone who loves and has experience with managing projects across a high paced and relatively young organisation.

You get to lead a lot of important stuff, including all of the above, and make sure our projects are managed just as good as our product development and sales. No pressure, but they’re good.

How is it working at OOONO? We’re glad we asked. It’s a nice working place. As in nice-nice. We have a relaxed, informal atmosphere and a flat hierarchy.

Jobindex søger for kunde
Gem
Jobindex

Sælger – vil du optimere din helt egen kundeportefølje?

Valby

Vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lyst til at lægge din salgskarriere længe fremover?

Hos Jobindex bliver du en del af en markedsførende organisation. Det giver plads til udvikling, men også til et virkelig godt socialt fællesskab. Og så får du selvfølgelig din egen platform med mulighed for at skabe en god omsætning.

Jobindex
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Håndværker-Skolehjemmet

Køkkenleder (ernæringsassistent/kok) til ansættelse pr. 1. august 2024. Gerne tidligere, hvis det er muligt

Valby

Håndværkerskolehjemmet er en selvejende institution, som tilbyder bolig for elever der følger undervisningen på en af erhvervsskolerne i København.

Vi arbejder for sund og velsmagende hverdagsmad med fokus på bæredygtighed, herunder en grønnere retning og mindre madspild.

Stillingen er, som udgangspunkt på 32 timer om ugen. Hvis 37 timer ønskes, er det dog en mulighed

Gem
Kvickly

Bagersvend, Kvickly Spinderiet (Valby)

Valby

Med en central beliggenhed i Valby er vi en travl butik med dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

Gem
Københavns Kommune

Køkkenfaglig vejleder til café b

Valby

Brænder du for at gøre en forskel for unge på vej mod job eller uddannelse, og kan du se, hvordan en beskæftigelsesindsats i en café med køkkenfunktion kan være et skridt på vejen?

Som køkkenfaglig vejleder er du den synlige, nærværende og tydelige person, der guider, vejleder og instruerer de unge i alle elementer af daglig cafédrift.

Det indbefatter både at tilberede morgenmad og frokost til vores gæster, men også klassiske café-discipliner som kaffe og kage med et højt fokus på salg og service, samtidig med at du fungerer som den gode rollemodel for de unge. Opgaverne løses altid med opmærksomhed på de unges udvikling i forhold til job og uddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV