118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 118 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Cobblestone A/SController / regnskabsmedarbejder - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Controller bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi oplever fortsat stor kundetilgang, og søger derfor endnu en erfaren Controller med speciale i administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Indrykket: 
Cobblestone A/SProperty Manager / ejendomsadministrator - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

 • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
 • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
 • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
Indrykket: 
Bodenhoffs BageriButikschef til vores nye butik i Valby

Bodenhoffs Bageri

Vi søger en butikschef til vores nye butik ved Valby st., som vi åbner i slutningen af marts 2021.

Som butikschef sikrer du, at vores medarbejdere kender retningen og har rammerne til at give vores kunder en ensartet god oplevelse i vores butikker. Vi overlader efter en træningsperiode det fulde ansvar for drift og ledelse til dig med løbende sparring fra vores Detail Direktør.

Som leder i butikken, har du ansvaret for at vores medarbejdere er klædt godt på til opgaven i det daglige, og at butikken fremstår salgsklar og indbydende, så kunderne altid får en god oplevelse hos os. En stor del af din tid bruger du på at servicere kunderne og du er altid den der går forrest og viser, hvordan man driver en butik.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Boligforeningen AABAdministrationselev til Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en engageret og selvstændig kontorelev med speciale inden for administration

Er du klar på at styrke beboerdemokratiet og gøre en forskel inden for den almene sektor? Så er du vores næste administrationselev! Vi søger en elev, der har mod på at blive udfordret, og som tør tage ansvar for opgaveløsningen.

Du vil få en dagligdag med mange forskellige opgaver og med mulighed for at udvikle dig selv samtidig. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, og at du har evnen og viljen til at lære. Du vil som elev i Boligforeningen AAB indgå i et miljø med et mix af unge såvel som erfarne kolleger.

Indrykket: 
DOT - Din Offentlige TransportPresse- og kommunikationsmedarbejder til DOT

DOT - Din Offentlige Transport, Valby

Er du ambitiøs og initiativrig? Har du lyst til at udvikle og styrke kommunikationsindsatsen, der skal få borgerne på Sjælland til at rejse mere bæredygtigt med offentlig transport? Og trives du med at arbejde selvstændigt med mange samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye presse- og kommunikationsmedarbejder.

DOT – Din Offentlige Transport – søger en presse- og kommunikationsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Du vil være med til at udvikle og være ansvarlig for at drive en proaktiv kommunikationsindsats, der skal synliggøre den offentlige transport og motivere, at flere danskere får grønnere transportvaner.

Du får en bred portefølje af opgaver. Du får blandt andet ansvaret for at

 • Udarbejde kommunikations- og presseplaner
 • Planlægge og eksekvere pressehistorier
 • Udarbejde beslutningsoplæg og foretage afstemning på tværs af interessenterne
Indrykket: 
LundbeckData Engineer

Lundbeck, Copenhagen

As our new Data Engineer, you will join the growing Business Intelligence & Advanced Analytics (BI&AA) team. The team currently consists of 7 passionate people and is anchored in the Digital Delivery unit (a part of Corporate IT) focusing on bringing digital solutions and data to our more than 5500 colleagues around the world.

We are looking for a capable Data Engineer with experience in Cloud to expand our capabilities within data engineering and Big Data. As our new Data Engineer, your primary role will be to:

 • Engage and collaborate with our line of business to gather and address technical and design requirements
 • Identify, design and document data architectures using modern technologies to optimize data delivery according to business requirements
Indrykket: 
Jobindex A/S
Er du klar til at udvikle dit salgstalent, og vil du gerne have fri i weekenden?

Jobindex A/S, Valby

Du har lige afsluttet en dialog med kunden. I fik snakket om kundens behov, du stillede alle de rigtige spørgsmål, og nu har kunden valgt dig og Jobindex til at hjælpe med at finde deres næste medarbejder.

Den oplevelse, når salget er lukket, er den, du jagter. Og vi gør alt for, at du har alle forudsætninger for at få den igen og igen med masser af salgstræning, sparring og konkurrencer.

Første gang vores kunder taler med Jobindex, taler de med dig – eller en af dine kolleger i Vækst! Vi er 14 friske, sociale og ambitiøse sælgere i 3 teams. I afdelingen har vi konkurrencer, høje ambitioner og et konstant fokus på at finde nye måder at gøre vores nye kunder glade på. Vil du være med?

Jobindex A/S
Cortex Consult A/SNetværksspecialist

Cortex Consult A/S, Valby

Vi søger til vores kontor i Valby en ambitiøs og dygtig netværksspecialist, som brænder for at levere gode og stabile løsninger i store og komplekse infrastruktur miljøer til gavn for vores kunder.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, frihed under ansvar, gode kollegaer, en uformel og venskabelig omgangstone, godt humør/humoristisk sans, betalt efteruddannelse/certificering samt mulighed for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid.

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af netværksspecialister og en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største private og offentlige kunders IT-platform. Du bliver desuden en del af vores Core Services vagtordning.

Scleroseforeningen”Det er sådan en god sag og en rigtig god arbejdsplads”

Scleroseforeningen, Valby

Scleroseforeningens Telefundraisingteam er på udkig efter dig, der har en sælgerbaggrund, som du har lyst til at folde ud i en god sags tjeneste.

”Du vil blive en den af et højt fagligt kvalificeret team, hvor du målrettet får udviklet dine kompetencer gennem interne kurser og løbende sparring. Jeg er glad for at arbejde herinde, fordi det er sådan en god sag og en rigtig god arbejdsplads, og fordi jeg synes det er spændende at blive ved med at lære”.
Ole Vindahl Andersen, 72 år. Telefundraiser på 8. år, heraf 3 år i Scleroseforeningen.

Teamets primære opgaver består i at

 • Ringe til mennesker med interesse for sagen
 • Ringe ud til tidligere medlemmer
 • Ringe ud til nuværende medlemmer
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ScleroseforeningenIT-projektleder

Scleroseforeningen, Valby

Drømmer du om at lede IT-projekter, der gør en forskel? Søger du et job, som giver mere mening samtidig med, at du får stor fleksibilitet og frihed under ansvar?

Scleroseforeningen vil være i front, når det kommer til at udnytte de digitale muligheder til fulde. Derfor søger vi dig, som er en ørn til at analysere/behovsafdække, planlægge, eksekvere og - ikke mindst - implementere digitale projekter.

Projekterne kan være produktioner af nye websites og videreudvikling af eksisterende, udvikling af nye integrationer, og implementering af diverse procesoptimerende tiltag på tværs af afdelingerne. Du vil bl.a. skulle udarbejde kravspecifikationer, lave tids- og ressourceplaner og være i tæt dialog med andre projektledere, interessenter, leverandører og interne og eksterne udviklingsressourcer mhp. at sikre fremdrift, og at budgetter overholdes.

Indrykket: 
LundbeckStudent Assistant

Lundbeck, København

Finish goods production søger en studentermedhjælper med flair for indkøb af tekniske komponenter og forbrugsvare, 15-20 timer pr. uge. Produktionen befinder sig i Valby beskæftiger ca. 70 medarbejder.

Dit primære arbejde, som indkøber, vil være at sikre at produktionen modtager de rigtige vare til tiden, og vi søger derfor en person med udpræget ordens sans. Dit ansvarsområde vil spænde bredt fra indkøb til modtagelse af vare, der primært bliver foretager i Ariba, SAP og Api pro, men du ville også skulle bistå med almindelig ad hoc opgaver såsom ind-scanning og udskrivning af dokumenter, opstart af vedligehold samt tilretning af dokumenter. Dit arbejde vil primært foretages på PC og mobil, mens en mindre del af dit job vil være fysisk opfyldning af vare i produktionen.

Indrykket: 
Cortex Consult A/SCloud infrastruktur-specialist

Cortex Consult A/S, Valby

Brænder du for Azure og Microsoft 365-løsninger, og kan du designe og implementere løsninger, som kan bringe vores kunder sikkert ud i skyen?

Vi søger til vores kontor i Valby, en passioneret Cloud infrastruktur-specialist med flair for at udvikle og præsentere løsninger for vores kunder og lede projekter sikkert igennem.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning og flere personalegoder, samt ikke mindst nogle spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer. Vi støtter i høj grad op om, at du udvikler og uddanner dig for at sikre, at din viden er ’up to date’ samt, at du udvikler dig i takt med de muligheder de nye teknologier giver.

Alka Forsikring

Agenturindehaver hos Alka - du bestemmer selv, hvor langt du vil nå!

Alka Forsikring, Valby

Er du hunter med stort H – og kan du se dig selv i forsikringsbranchen? Oplever du derudover også, at dit salgstalent ikke altid bliver aflønnet efter din indsats, og drømmer du samtidig om at blive selvstændig?

Som agenturindehaver i A!ka vil du opleve at blive en del af spændende og meget fleksibel hverdag, hvor du selv har friheden til at bestemme hvor og hvornår, du ønsker at arbejde. Du kan den ene dag vælge at arbejde hjemmefra og den anden dag bruge vores moderne og flotte kontor i Valby.

Som Agenturindehaver er du hele tiden i gang, og du skal nyde at være i konkurrence med dig selv. Du skal ligeledes motiveres af en hverdag, hvor salg, selvdisciplin og drive er et absolut must for at kunne lykkes.

Alka Forsikring
Indrykket: 
LundbeckService Employee

Lundbeck, København

Til Cleaning søger vi en dygtig og selvstændig rengøringsmedarbejder, som sammen med teamets øvrige medarbejdere skal sikre, at vores faciliteter altid er rene og pæne.

Som Service Employee vil du få ansvaret for den daglig planlægning og udførelse af rengøring på GMP områder, kontorområder, laboratorier, laboratorier opvask, baderum, køkkener m.v. i en konkret bygning. Der vil forekomme diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, bestilling af rengøringsartikler, varetage ferieplanlægning i eget team og hjælp til kollegaer i andre bygninger.

Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er funktionens vigtigste aktiver. Lundbeck tilbyder frie og fleksible arbejdsrammer og mulighed for, at den enkelte kan sætte præg på sin jobfunktion.

Indrykket: 
Jobindex A/S
Softwareudviklere – stil skarpt på C++

Jobindex A/S søger for Vital Images i Valby

Vil du udvikle funktionalitet til vores billedviewer EasyViz, der letter arbejdet for speciallæger og forbedrer livskvaliteten for patienter verden over?

Lige nu søger vi 2 dygtige softwareudviklere, der er skarpe til C++ og samtidig kan tænke brugerfunktionalitet ind i løsningerne.

Udvikling i C++
Du bliver en del af vores agile udviklingsafdeling sammen med vores 11 udviklere, UX-specialist, test lead, tech writer og senior manager. Vi samarbejder tæt og arbejder i bredden med opgaverne, og ingen af os er låste i vores opgaver.

Dygtig softwareudvikler
Du kan lide at tage ansvar, og du går op i, at det, du laver, er i orden. Samtidig motiveres du af tæt samarbejde med dine kolleger, for vi bruger hinanden meget i hverdagen.

Er du interesseret?

Jobindex A/S