206 job matcher din søgning 206 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dedalus GroupSenior Professional Business Analyst

Dedalus Group, Valby

I dag beskæftiger Dedalus mere end 5.500 højt kvalificerede medarbejdere; det har det største R&D softwareudviklings-team inden for branchen i Europa med mere end 2000 ansatte. Takket være vores portefølje af førende næste generations løsninger dækker Dedalus hele spektret af sundhedssektorens behov. I dag understøtter vi over 6.100 hospitaler og 5.300 laboratorier over hele verden.

Som forretningsanalytiker i Blodbank projektet:

 • Er du den der kender forretningsområdet i praksis, og kan hjælpe brugerne med at løse deres tekniske problemer.
 • Følger du med i hvad der sker på området, er i dialog med vores brugere, og med udgangspunkt i dette, er du med til at forme ny funktionalitet til løsningerne.
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Københavns KommuneVirksomhedskonsulenter til Jobcenter København Karrierecentret

Københavns Kommune

Kunne du tænke dig at blive en del af et professionelt team, der hver dag arbejder på at bygge bro mellem ledige akademikere og arbejdsmarkedet? Kan du sikre det gode match mellem ledige akademikere og det københavnske erhvervsliv – både det offentlige og private arbejdsmarked? Så skal du søge jobbet som virksomhedskonsulent hos os i Karrierecentret.

I centeret er vi gode til at få akademikere i job. Indsatsen bygger på flere elementer, heriblandt at kandidatens første møde i jobcenteret er med en virksomhedskonsulent.

Dine hovedopgaver bliver

 • Sikre det bedste match på de hjemtagne jobs og praktikker.
 • Formidle viden om det akademiske arbejdsmarked i fx oplæg om ansøgningsstrategi, ansøgningsmateriale og uopfordret kontakt samt om det arbejdsmarked, der er relevant for akademikere i København.
Cobblestone A/S
Customer Agent til vores Front Office-afdeling

Cobblestone A/S, Valby

Vi søger en ny medarbejder til vores kundeserviceafdeling, der som sin primære opgave håndterer support af vores kunder pr. telefon, e-mail og en række elektroniske værktøjer.

Du kommer til at bruge din tid på at håndtere henvendelser vedrørende:

 • Telefonbetjening af indgående telefonopkald til vores omstilling i vores telefontid.
 • Besvarelse og koordinering af e-mails.
 • Håndtering af post og leverandørfakturaer.
Cobblestone A/S
Cobblestone A/S
Property Manager / ejendomsadministrator - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

 • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
 • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
 • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
Cobblestone A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Webstudent til Center for Kommunikation

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er 315 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Som student skal du bl.a.:

 • være med til den daglige drift af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmesider, herunder kfst.dk og forbrug.dk
 • deltage i webprojekter i samarbejde med styrelsens webmedarbejdere
 • bistå ved den løbende planlægning og evaluering af hjemmesider og SoMe
KAOSkonsulenterne ApSSocialfaglig medarbejder 1. august 2021

KAOSkonsulenterne ApS, Valby

Brænder du for at samarbejde med udsatte unge i alderen 15-25 år med sociale og psykiatriske udfordringer som skizofreni, personlighedsforstyrrelse, depression, angst, og ADHD? Og trives du i en hverdag hvor fleksibilitet og uforudsigelighed, er en del af rammen? Så er du måske lige den nye socialfaglige medarbejder, som KAOSkonsulenterne mangler.

Som medarbejder hos os bliver du kontaktperson for 2 unge og muligvis efterværn for 1 ung i udslusningsfasen. Det betyder, at du har en koordinerende rolle og er tovholder på det socialfaglige behandlingsarbejde og samarbejdet med den unges familie, samarbejdspartnere mv.

LundbeckSenior Research Scientist

Lundbeck, Copenhagen

We are looking for a Senior Research Scientist to join the department of Medicinal Chemistry. As an outstanding medicinal chemist with documented results you have the opportunity to become a Senior Research Scientist in Medicinal Chemistry at the Lundbeck Research Centre in Copenhagen Denmark (DK).

As a Senior Research Scientist in Medicinal Chemistry you will be involved in all aspects of the medicinal chemistry value chain and expected to provide scientific oversight and accept accountability of medicinal chemistry activities in assigned projects. You will be working in a strong team environment within Medicinal Chemistry and will form strong and effective collaborations with scientists from other disciplines within Research and as such, promote a culture that embraces open scientific debate and agile, accountable decision-making.

Cobblestone A/S
Regnskabsassistent - 30 timer/uge

Cobblestone A/S, Valby

Velkommen til Cobblestone Hotel Asset Management (CHAM)

CHAM er et mindre selskab i Cobblestone-gruppen, hvor vi fokuserer 100% på administration og forvaltning af hotelaktiver. Her har vi en række specialiserede udenlandske hotelinvestorer som kunder og fungerer i et tæt samarbejde med Nordic Hotel Consulting, nordens ledende konsulentforretning inden for hotelrådgivning. CHAM er centralt placeret i den aktuelle udvikling af det københavnske hotelmarked og forvalter en række af landets mest kendte hotelaktiver.

”Vi er meget fleksible og innovative, og du vil få mulighed for at arbejde med nogle meget inspirerende kunder og spektakulære ejendomme. Vi er i gang med at bryde normer i branchen, så vi skaber de bedste jobs for vores nuværende og kommende medarbejdere”, fortæller direktør Lene Sonne Larsen.

Cobblestone A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Jobindex A/S
ØKONOMIELEV TIL LILLE AFDELING I EN STOR, BØRSNOTERET KONCERN I VÆKST

Jobindex A/S, Valby

Er du klar til en elevplads, hvor du arbejder med alle de klassiske økonomiopgaver og oveni får erfaring med lønhåndtering? Og har du lyst til en hverdag i en skøn afdeling af kompetente, energiske og sjove kolleger?

Som kontorelev med økonomi som speciale sikrer vi dig det helt rigtige uddannelsesforløb. Her får du erfaring med alle dele af økonomiverdenen og en hverdag med imødekommende og hjælpsomme kolleger, der sørger for din udvikling.

Vi sørger naturligvis for grundig oplæring, og du får tilknyttet en elevansvarlig, der sikrer, at du får dyb indsigt i og erfaring med hverdagens opgaver i økonomiafdelingen. Du vil også få et stort indblik i livet og arbejdet i Jobindex’ andre afdelinger. Vi går meget op i, at du bliver en del af teamet, og vi tager dig i hånden fra første dag – vi har nemlig ikke glemt, hvordan det er at være ny.

Jobindex A/S
Alka Forsikring

Agenturindehaver hos Alka - du bestemmer selv, hvor langt du vil nå!

Alka Forsikring, Valby

Er du hunter med stort H – og kan du se dig selv i forsikringsbranchen? Oplever du derudover også, at dit salgstalent ikke altid bliver aflønnet efter din indsats, og drømmer du samtidig om at blive selvstændig?

Som agenturindehaver i A!ka vil du opleve at blive en del af spændende og meget fleksibel hverdag, hvor du selv har friheden til at bestemme hvor og hvornår, du ønsker at arbejde. Du kan den ene dag vælge at arbejde hjemmefra og den anden dag bruge vores moderne og flotte kontor i Valby.

Som Agenturindehaver er du hele tiden i gang, og du skal nyde at være i konkurrence med dig selv. Du skal ligeledes motiveres af en hverdag, hvor salg, selvdisciplin og drive er et absolut must for at kunne lykkes.

Alka Forsikring
TJM ForsikringEmpatisk og engageret rådgiver til kundeservice

TJM Forsikring, Valby

Netop nu leder vi efter en struktureret rådgiver, der kan tage ansvar og levere kundeoplevelser i verdensklasse.

Du kommer til at beskæftige dig med rådgivning og servicering af vores kunder og fritidssælgere. Vores produkter omfatter de fleste privatbrancher, du får derfor en bred berøringsflade. Rådgivningen sker primært via telefon og mail, og jobbet omfatter desuden sagsbehandling af policer samt støtte til salgskorpset.

Dine primære opgaver vil være:

 • Servicering og rådgivning af kunder på telefon og mail ca. 4-5 timers telefontid om dagen
 • Sagsbehandling
 • Diverse administrative opgaver
TJM Forsikring
LundbeckPayroll & HR Consultant

Lundbeck, Copenhagen

Are you passionate about payroll and HR operations and do you want to join a dynamic People & Organization department with opportunity to work in a global company? Then we have a perfect opportunity for you to develop your competencies within global collaboration across borders.

You will be part of the People & Organization (P&O) Operations team consisting of 36 colleagues who are dedicated to support all global Lundbeck employees.

In the role, you will be 2nd level support for the Payroll team in GBS, ensuring that questions regarding payroll, time, union agreement, contractual conditions and general enquiries are being supported. You will have a close collaboration with our Product Development and supply organization, as well as with both union representatives and managers in our production facilities in Denmark.

LundbeckUser Experience Designer

Lundbeck, Copenhagen

Would you like to be part of the team executing on Lundbeck’s digital strategy? We’re looking for a passionate designer within the experience- or interaction design to join our newly established Digital Innovation team.

You will influence the final deliverables and be responsible for solving real needs by working on problems before solutions, typically in close collaboration with our Service Designer.

As UX Designer, you will apply your UX tools and perspectives on digital solutions supporting the entire value chain in Lundbeck – from R&D, production, and commercialization of final products. With your customer centric approach, you will act as an advocate for the user and facilitate that the final solution provides value for both the users and Lundbeck.

LundbeckGCP Compliance Manager, Specialist

Lundbeck, Copenhagen

Do you want to contribute to restore brain health for patients worldwide? Are you passionate about ICH-GCP in clinical research and working in an international environment?

Our department is responsible for planning, managing and coordinating international clinical phase I-IV studies as well as conduct of non-interventional studies.

As the GCP Compliance Manager, specialist you are overall responsible for:

 • Providing GCP consultancy and recommendations /advice on complex process issues including mentoring and training on Lundbeck procedures as required
 • Contribute to defining and maintaining the process for CRO oversight including review of CRO SOPs,
 • Identifying and resolving gaps in processes between CRO and Lundbeck appropriately