154 job matcher din søgning 154 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den selvejende inst. Valbyhøj
Pædagog eller pædagogmedhjælper med erfaring søges til 37 timers stilling i lille, selvejende institution med plads og tid til nærvær og omsorg

Den selvejende inst. Valbyhøj

Valbyhøj er en lille, selvejende institution med 13 vuggestuebørn og 21 børnehavebørn - og vi i børnehaven mangler en pædagog eller pædagogmedhjælper, som også synes, det er vigtigt, at der er tid til at have fokus på det enkelte barn og dets familie – hver dag.

Stillingen er på 37 timer og er til besættelse pr. 7. august 2023 – og du må gerne have kompetencer fra fx specialområdet, som du kan bruge i vores meget varierede børnegruppe.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

NEXT Uddannelse København Afdelingsleder til NEXT Bygningsservice- og Udvikling

NEXT Uddannelse København, Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi tilbyder alle ungdomsuddannelser: Gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Din opgave bliver at stå i spidsen for at bevare og udvikle et attraktivt læringsmiljø for vores elever i et tæt samspil med vores pædagogiske områder. Det kræver gode fysiske rammer i form af opdaterede og velholdte bygninger og god service. Kan du se dig selv i denne ambition, er du måske vores nye afdelingsleder?

Vi søger en leder, som får ansvaret for drift, vedligeholdelse og løbende udvikling af alle NEXT-bygninger samt den daglige service og support til alle vores uddannelsesområder.

Jobindex
Customer Support Engineer – unfold your technical expertise

Jobindex recruiting on behalf of Canon Medical Informatics A/S in Valby

Do you want to be part of a leading healthcare provider and help make a difference for patients and healthcare professionals all over Europe? And are you passionate about technology and enjoy being in a customer-centric role?

  “You will have a lot of autonomy in this role, as well as the opportunity to extend your responsibilities in the organisation,” – Rens Koster, Manager, Technical Support.
Jobindex
Lundbeck Management Consultant

Lundbeck, Copenhagen

Are you an experienced management consultant eager to deliver transformational projects within a globalized IT and digital landscape?

In your new role, you will contribute to enhancing our business by successfully delivering high-priority transformation projects, ensuring their timely completion and that they achieve the desired impact. Operating at the intersection of strategy and transformation, you will assist our organization in achieving transformative growth, value realization, and cost effectiveness.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Lundbeck PCR Regulatory Professional

Lundbeck, Copenhagen

Your combination of regulatory understanding and flair for IT systems is exactly what we are looking for!

You will be the new Regulatory Affairs Professional within the Packaging Change Management team (PCM). The PCM team, a part of Lundbeck’s Regulatory Business Operations department, is responsible for the regulatory evaluation of packaging change requests (PCR’s), as well as the final technical approval of the resulting artwork (such as leaflets and cartons etc.)

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lundbeck Research Scientist or Senior Scientist - Department of Molecular & Single Cell Pharmacology

Lundbeck, Copenhagen

Do you want to be part of implementing and maturing single-cell methodologies for neuroscience drug discovery?

In this position, you will use your deep knowledge about running, optimizing, and customizing molecular assays for measuring gene expression, in particular single-cell RNAseq and chip-based technologies, to confirm drug mechanism-of-action, generate pharmacological expression fingerprints and validate targets.

Margrethe Sogns Børnehus Lille privat institution med god normering søger pædagog til barselsvikariat

Margrethe Sogns Børnehus, Valby

En af vores pædagoger i børnehaven går på barsel, og i den forbindelse søger vi en pædagog til Månestuen, hvor du sammen med to pædagogmedhjælpere vil have det daglige ansvar for 13 børn i alderen 2,5-4 år.

Vi kan tilbyde dig:

 • En spændende og mangfoldig arbejdsplads i konstant udvikling, hvor der er fokus på pædagogikken, det gode børneliv og et godt arbejdsmiljø.
 • Et arbejdsmiljø, hvor godt humør og faglig sparring vægtes højt, også på tværs af huset.
 • At du får medindflydelse på udviklingen af pædagogikken og den pædagogiske praksis.

Hvis du synes, at det lyder spændende, så kom og arbejd hos os, og bliv en del af vores arbejdsfællesskab.

CFD DØVEKONSULENT, VIKARIAT – KØBENHAVN

CFD, Valby

Da vores kollega har fået mulighed for at afprøve andre udfordringer i et år, har vi brug for en vikar fra d. 1. juli 2023 og frem til d. 31. maj 2024. Der er tale om en stilling på 30 timer ugentligt, som ønskes besat fra 1. juli eller snarest derefter.

Vi søger derfor en kollega med relevant erfaring inden for handicap- og/eller arbejdsmarkedsområdet, som har lyst til at beskæftige sig med råd og vejledning på mange niveauer til døve tegnsprogsbrugere, og som kan se sig selv som en del af vores højt specialiserede team.

Læs mere her.

GaveFabrikken A/S
Salgssupporter søges til landets førende gaveleverandør

GaveFabrikken A/S, Valby

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine evner inden for salgs-, kundesupport og indkøb, samtidig med at du bidrager til fortsat vækst og succes i GaveFabrikken A/S?

Så har du muligheden for at blive en del af vores dygtige koordinatorteam på vores hovedkontor i Valby!

Du vil få et spændende job i en udviklende branche, hvor du vil komme til at følge de nyeste trends indenfor design og livsstil. Du får mulighed for at præge og bidrage til fortsat vækst og succes i GaveFabrikken. Endvidere får du mulighed for at udvikle og bruge dine evner inden for indkøb og udarbejdelse rapporter på baggrund af kundernes ønsker.

GaveFabrikken A/S
NTT DATA Business Solutions A/S
ESG & Sustainability Specialist

NTT DATA Business Solutions A/S, København, Horsens, Aarhus eller Aalborg

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Til vores Planning & Consolidation-team søger vi en kollega, som har lyst til at fortsætte eller starte sin karriere indenfor Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)/European Sustainability Reporting Standards (ESRS) og som brænder for dette område.

Opgaverne spænder bredt, så derfor leder vi også efter en kollega med lyst til at stille sig op på ølkassen for at brede budskabet, men også en kollega, der har lyst til at arbejde med data, finansielle løsninger, systemer og rapportering – alt sammen indenfor CSRD, ESRS og ESG.

NTT DATA Business Solutions A/S
Altiden
Farmakonom til fuldtidsstilling på hverdage i dagtimerne

Altiden, Valby

Trives du med at arbejde kun på hverdage i dagtimerne?

Vi tilbyder et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, samt en god omgangstone og flere grin i løbet af dagen. Dine opgaver bliver bl.a.:

 • At kvalitetssikre, at den daglige håndtering af medicinen er i overensstemmelse med gældende retningslinjer
 • Dosering, bestilling og afhentning af medicin til vores borgere
 • Gennemgang af medicinskabe samt beholdning
Altiden
Lundbeck Student Assistant

Lundbeck, Copenhagen

Are you a communication all-arounder with a passion for writing and creating engaging content?

Your main task will be to support our Global Communications team enabling them to focus on supporting Lundbeck’s brand and communicating our strategy internally and externally. You will be part a fun and creative Global Communications and Public Affairs department, working together with the colleagues that create corporate content and drive comms planning internally and externally.

Lundbeck System Coordinator Electricity

Lundbeck, Copenhagen

We are seeking a highly motivated and skilled System Coordinator for Electricity to join our department in Technical Asset Management at Lundbeck.

As System Coordinator for electricity, you hold the authorization on behalf of the company and you will work alongside our dedicated colleagues in various departments to ensure the systems are performing as intended and comply with safety standards.

Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Børns Vilkår
Studentermedhjælper til Power Automate

Børns Vilkår, Valby

I vores Økonomi- og IT-afdeling søger vi en studentermedhjælper til RPA via Power Automate. Du skal hjælpe os med at opbygge administrative scripts i Power Automate for forskellige afdelinger i huset, startende med Økonomi, Administration og HR. Vi forventer dog, at du også vil skulle bistå andre afdelinger samt samarbejde tæt med IT.

Vi kunne for eksempel godt tænke os automatisering af indhentning af børneattester, oprettelse af projekter i forskellige systemer, vedligehold af integration mellem forskellige systemer og meget andet.

Du vil i det daglige blive coachet af en erfaren medarbejder i forhold til prioriteter, arkitektur, retningslinjer for kode og generel kvalitet.

Børns Vilkår
Jobindex
Rekrutteringstrainee – starten på din rekrutterings- og HR-karriere

Jobindex, Valby

Kom og bliv ekspert i søgestrategier, jobmarkedet og uddannelser gennem et traineeforløb hos Jobindex, her lægger vi sammen fundamentet for din karriere.

”Du lærer rekrutteringshåndværket fra bunden og får derigennem en bred indsigt i jobmarkedet. Med dit positive sind og naturlige nysgerrighed og evne til at sætte dig ind i de forskellige jobfunktioner bliver du en succes i stillingen,” siger rekrutteringschef og din kommende chef, Eve Kilgour Viuf.

Alt efter din egen tæft for søgestrategier samt interesse for fagområder er der også mulighed for, at du kan specialisere dig i specifikke brancher i løbet af traineeperioden.

Jobindex

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV