Trafikselskabet Movia

For alle os der elsker kollektiv transport

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia. Vores fælles mål er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport på Sjælland og øerne, og vi brænder for at gøre den endnu bedre.

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret ca. midt mellem Valby Station og København Syd Station, og (selvfølgelig!) med flere buslinjer direkte til vores dør ved Toftegårds Plads. Movia har også en lokation i Herlev, hvor bl.a. Infrastruktur og Kvalitetsopfølgning holder til. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Vi arbejder rigtigt meget på tværs af hele virksomheden, og vi rummer medarbejdere med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre for endnu flere.

For alle os der vil trives på jobbet

Movia er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid med hjemmearbejde efter behov. Hverdagen hos Movia er kendetegnet ved, at der samarbejdes på tværs af forskellige fagligheder og områder.

Der er stor respekt blandt kolleger og et fokus på sammenhæng mellem de forskellige afdelinger. Movia er en offentlig virksomhed, og vi ser det som en af vores styrker, at vi er en attraktiv arbejdsplads for både medarbejdere og ledere. Derfor har vi også en række sociale tilbud, en medarbejderfond, træning, fitnessrum, efteruddannelse, seniorordning, interne netværk, tæl skridt, vi cykler til arbejde, og vi har en kantine med det økologiske bronzemærke fra Fødevarestyrelsen – for bare at nævne nogle.

Medarbejdertrivsel er et vigtigt parameter for at lykkes, og for at Movia kan levere gode resultater til gavn for samfundet, vores ejere i kommuner og regioner på Sjælland samt for vores passagerer. Derfor gør vi en stor indsats for at tilknytte og udvikle vores medarbejdere mens de er hos os.

For alle os der går op i bæredygtighed

De gule busser på Sjælland og øerne er efterhånden mere grønne end gule. Siden 2019 har Movia, sammen med kommuner og regioner, sikret en markant vækst i antallet af klimavenlige busser. Det betyder mindre luftforurening, mindre støj og bedre vilkår for klima og miljø.

At transportere sig med kollektiv transport er i sig selv en mere bæredygtig transportform end at køre med sin egenbil. Men det er ikke gjort alene med det. Movia skal selvfølgelig også sikre, at vores transportmidler ikke udleder CO2, at vi leverer løsninger, som er tilgængelige for alle, og at vi inddrager og lytter til de behov, kunderne har.

Movia er en del af et stort netværk, som udgør borgernes kollektive transport, og hver dag arbejder Movias medarbejdere sammen med vores mange samarbejdspartnere for, at flere skal transportere sig sammen - bæredygtigt og effektivt.