DUOS A/S

Vær med til at skabe større trivsel og øget livskvalitet

I DUOS har vi mere end 26 års erfaring med at arbejde med livskvalitet og trivsel for børn og voksne med funktionsnedsættelser, psykiske og sociale udfordringer. Vores mål er at levere velfærdsydelser af højeste kvalitet, som giver værdi og har effekt for borgeren.

Vi er mere end 4500 medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at skabe en bedre hverdag for borgere i hele Danmark, som har behov for hjælp og støtte.

Frihed til et meningsfuldt job, der passer i dit liv

Vi tilbyder gode muligheder for, at du kan arbejde, når det passer dig og i det antal timer, som passer til dit liv. Vi har også gode jobmuligheder til dig i flexjob, - under uddannelse, til dig som gerne vil arbejde på nedsat tid eller supplere din nuværende beskæftigelse med flere timer. Det afgørende er, at du har lyst til at gøre en forskel for et andet menneske.

Din arbejdsdag hos DUOS

Vi lægger vægt på at skabe et sundt arbejdsmiljø med trygge ansættelsesvilkår, hvor du samtidig har mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Din daglige arbejdsplads vil i langt de fleste tilfælde være i et hjem hos en borger, men du er aldrig alene. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon.

Kan du lide at arbejde med mennesker, og har du lyst til at gøre en forskel? Så er DUOS det rette sted for dig at være.