5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen For International Rekruttering og Integration

Ny kollega til kontraktstyring (contract manager)

Valby

Du bliver en del af et lille specialiseret team på fem medarbejdere, der arbejder med kontrakt- og leverandørstyring, informationssikkerhed og GDPR. Teamet er blandt andet ansvarlige for at rådgive om indkøb, kontraktstyring og gennemføre EU-udbud.

Vi er i gang med at implementere en ny model for kontrakt- og leverandørstyring, hvor du skal være med til at etablere en struktureret og balanceret tilgang til kontraktstyring.

I denne rolle er du specialist i kontakt- og leverandørstyring, og du får mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer gennem kurser og nye opgaver.

Styrelsen For International Rekruttering og Integration
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontorchef til Erhvervsministeriets Koncern HR

Valby

Vil du sætte dagsordenen for Erhvervsministeriets Koncern HR? Og har du erfaring med strategisk ledelse og personaleledelse? Så er jobbet som Koncern HR-chef nok noget for dig.

Du skal sikre en stabil drift af alle HR-opgaver i Erhvervsministeriet, herunder personalejuridisk sagsbehandling, sparring med ministeriets ledere om personaleforhold, personaleadministration samt rekruttering af nye medarbejdere og ledere i departementet og styrelserne.

Børns Vilkår

Konsulent til Børns Vilkårs trivselsfremmende indsatser

Valby eller Aarhus C

Vil du være med til at styrke Børns Vilkårs trivselsfremmende indsatser målrettet børn og unge, forældre og fagfolk?

En væsentlig del af arbejdsopgaverne vil være at kvalificere og udføre trivselsfremmende aktiviteter og indsatser i vores strategiske kommunesamarbejder, hvor vi tilbyder forskellige aktiviteter og indsatser indenfor vores tematiske områder.

Arbejdsopgaverne vil variere fra indledende dialog til endelige aftaler med kommuner, koordinering og interessenthåndtering i forbindelse med planlægning af indsatser og facilitering, evaluering og justering af aktiviteter og indsatser.

Børns Vilkår
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jurist til håndtering af klimaudfordringer

Valby

Vi mangler hænder til arbejdet med de udfordringer, som naturskaderne i Danmark forårsager. Som en del af Naturskaderådets sekretariat vil du være med forrest, når naturen ikke kan tøjles, og når klimaet skaber problemer for danskernes hverdag.

Er du jurist, eller har du en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og har du lyst til at arbejde helt tæt på et område, der konstant er under udvikling og topaktuelt i medierne? Kan du mestre alt fra fortolkninger af naturskadelovgivningen og politikudvikling til behandlingen af klage- og tilsynssager, mens du vejleder borgere, forsikringsselskaber og øvrige samarbejdspartnere?

Så kan det være, at vi skal være kollegaer!

Scleroseforeningen

Junior Fundraiser

Valby

Selerose er en uhelbredelig, fremadskridende og invaliderende sygdom, der rammer flere og flere danskere - men der er håb, når vi støtter forskning og patienthjælp. Det er her du kommer til at gøre en forskel.

Du får bl.a. ansvar for at sikre støtte til den afgørende grundforskning i Danmark og udlandet, hente midler til vores vigtige psykolog- og socialrådgivning og finde støtte til vores ferieby og Selerosehospitalerne.

Tonen er uformel med stor fleksibilitet, der er mulighed for hjemmearbejde og selvstændighed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og vi gør meget for at sikre god trivsel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV