NEXT Uddannelse København

NEXT: Uddannelse til fremtiden

Hos NEXT tror vi på, at uddannelse er nøglen til fremtiden. Vi har en passion for at uddanne og ruste vores studerende til at møde de udfordringer, som fremtiden bringer. Her er nogle af vores kerneværdier:

1. Uddannelse med formål: Vi stræber efter at give vores studerende en uddannelse, der ikke kun handler om faglige kompetencer, men også om personlig udvikling og et meningsfuldt formål. Vi ønsker, at vores studerende skal føle sig inspirerede og motiverede til at gøre en forskel.

2. Udfordrende og varierende arbejdsopgaver: Som medarbejder hos NEXT får du mulighed for at arbejde med spændende og varierende opgaver. Vi tror på, at en god balance mellem arbejde og fritid er afgørende for trivsel og produktivitet.

3. Fællesskab og samarbejde: Vi værdsætter et stærkt fællesskab og samarbejde mellem vores medarbejdere. Vi tror på, at vi sammen kan skabe de bedste resultater og løfte hinanden.

4. Innovation og nytænkning: NEXT er en dynamisk organisation, der konstant søger nye måder at forbedre vores uddannelser og tilpasse os fremtidens behov. Vi opfordrer vores medarbejdere til at tænke kreativt og bidrage med innovative løsninger.

NEXT er en stor organisation, som har visioner om at være klimabevidst, mangfoldig og social/kulturel ansvarlig

Bliv underviser på NEXT: Skab fremtidens uddannelse.

1. Bredt uddannelsesudbud: NEXT tilbyder en bred vifte af ungdomsuddannelser, herunder eud, eux, htx, hhx, stx, hf og efteruddannelse. Denne mangfoldighed giver os en unik mulighed for at imødekomme forskellige behov og interesser.

2. Prioritering af vejledning: Vi styrker vejledningen på tværs af vores uddannelsesudbud. Vi udfordrer de unge til at tænke over deres uddannelsesvalg, og vi hjælper dem med at finde det rette sted, hvor de kan trives og udnytte deres potentiale bedst muligt.

3. Uddannelseshjulet: Vi arbejder med et uddannelseshjul, der sikrer optimale forhold ved eventuelle omvalg af ungdomsuddannelse. Det hele begynder med en tæt dialog mellem vores uddannelsesområder og den enkelte elev for at finde den uddannelse, hvor eleven kan lykkes bedst.

4. Bæredygtighed: Vi ønsker at sætte aftryk på verden, hvorfor vi indarbejder FN’s verdensmål i undervisningen, og vores elever får viden og kompetencer til at bidrage til en bæredygtig fremtid. Samtidig forpligter vi os til at drive vores skoler bæredygtigt på både det sociale, økonomiske og miljømæssige plan.

5. Eksperimenterende læringskultur: På NEXT eksperimenterer vi med forskellige undervisningsformer, der kobles tæt til virkeligheden. Vi ønsker, at vores læringskultur skal være præget af mod og selvtillid, så både lærere og elever kan eksperimentere, lære og blive klogere – selv af fejl, der opstår undervejs.

6. Kompetencer til fremtidens samfund: Vores elever uddanner sig til en fremtid, hvor konstant forandring er en grundlæggende betingelse. Derfor fokuserer vi på samarbejde, kritisk tænkning, kreativitet/innovation og kommunikation som nøglekompetencer.

NEXT er meget

NEXT Uddannelse København tilbyder gymnasie-, EUX-, erhvervsuddannelser, 10. klasse og efteruddannelse. Vi kan matche næsten alle fremtidsdrømme – uanset talent og interesse. Vi er i gang med at skabe fremtidens erhvervs- og gymnasieskole og vil udvikle og drive bedre uddannelse i hele Storkøbenhavn.

Læs mere om vores strategiske fokusområde her.


Vil du være en del af vores team, og dermed forme fremtidens uddannelse?
Besøg NEXTs karriereside for at læse mere om vores strategi og værdigrundlag samt se aktuelle ledige stillinger: https://nextkbh.career.emply.com/ledige-stillinger.