11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandic Hotel A/S

Shiftleader Front Office, fuldtid, Scandic Aarhus City

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du på din vagt altid går forrest med god energi og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du er god til at kommunikere og deler altid din viden.

Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Aarhus Universitet

Strategisk og produktiv faglig leder af Tech kommunikationsteam på Faculty of Technical Sciences

Aarhus C

Vi søger en strategisk tænkende, visionær og produktiv faglig leder af vores kommunikationsteam, som i tæt samarbejde med Tech Kommunikationsteamet og resten af organisationen kan løfte kommunikationen for vores grønne og samarbejdende fakultet til nye højder.

Vi vægter ordentlighed, godt og trygt kollegaskab, og god kvalitet i vores opgaveløsning.

GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Manager - HR Services & Learning

Aarhus C

Som HR Manager bliver du en central figur i at sikre en god HR-drift, der er klar til fremtiden. Du bliver leder for otte dedikerede medarbejdere, der med forskellige fagligheder favner en stor del af HR-agendaen.

Teamets ansvarsområder spænder bredt over HR-systemer og masterdata, arbejdsmiljø, ansættelsesvilkår og personalejura samt læringsaktiviteter og rekruttering. Du får en bred kontaktflade til ledere og medarbejdere i koncernen og indgår i HR-lederteamet med HR Business Partnere og HR-direktøren, som du også vil referere til.

GML-HR A/S
Lidl Danmark K/S

Head of Marketing

Aarhus C

Vil du spille en central rolle i Lidls synlighed overfor danskerne som virksomhed og brand? Og har du solid erfaring med marketing og ledelse? Så er du måske Lidl Danmarks nye Head of Marketing!

Som Head of Marketing får du ansvaret for marketing i Lidl Danmark eksternt såvel som internt. Du står for ledelsen af et team på 25 dygtige og passionerede medarbejdere fordelt på tre overordnede områder – Produktion & Drift, Projekter & Kampagner og Online Marketing.

Lidl Danmark K/S
Familien Bühlmann ApS

Køkkenchef til Hotel Royal

Aarhus C

Hotel Royal søger en passioneret og erfaren køkkenchef til Aarhus' historiske hotel i hjertet af byen.

Jobbet indeholder bl.a. følgende ansvarsområder:

  • Gastronomi - Sikre den unikke gæsteoplevelse, hvor kvalitet og opmærksomhed på detaljerne er i højsædet.
  • Menu-udvikling - Sikre og videreudvikle en spændende og nyskabende menu, der afspejler vores høje gastronomiske standard og følger sæsonens råvarer.

Vi tilbyder en enestående mulighed for at præge og løfte vores restaurant til nye gastronomiske højder.

Familien Bühlmann ApS
Gem
Evovia ApS

Teamkoordinator

Aarhus C

Vil du være med til at levere support og understøtte customer succes hos vores kunder?

Du skal koordinere opgaver og udvikling i vores customer succes team, som er forankret på vores kontor i Aarhus C. Ved siden at koordinatoropgaven vil du også selv skulle varetage en rolle som Customer Succes Manager og løse opgaver for vores kunder.

Du vil blive medspillende teamkoordinator for et kompetent, velfungerende og fællesskabsorienteret team, der allerede høster stor ros fra vores kunder.

Evovia ApS
Gem
Evovia ApS

Customer Succes Manager

Aarhus C

Vil du være med til at levere support og understøtte customer succes hos vores kunder? Evovia udvikler og leverer digitale ledelsesredskaber, som gør det nemmere for ledere at udøve den ledelse, som de ønsker.

Du vil blive en del af vores customer succes team, som er forankret på vores kontor i Aarhus C. Din overordnede opgave bliver at understøtte, at flere ledere bliver bedre ledere gennem vores digitale ledelsesplatform.

Evovia ApS
Hansen Toft A/S søger for Clearwater International
Gem
Hansen Toft A/S

COO - M&A

Århus C

Clearwater International (CWI) er vokset markant de seneste år og søger derfor en kapacitet, som får ansvaret for alle interne områder, der ikke kan henføres direkte til M&A-projekterne.

Der er tale om en bred og alsidig stilling, hvor du bliver ansvarlig for områderne marketing, HR, IT, Facility Management, internationale aktiviteter via partnerne i udlandet m.m.

Du får et ledelsesansvar for organisationens administrations-, support- og marketingafdeling bestående af fem medarbejdere.

Hansen Toft A/S
Poul Schmith/Kammeradvokaten

Teamleder til Service

Aarhus

Brænder du for at yde en service ud over det sædvanlige, og vil du være med til at få hjulene til at køre rundt på et stort advokatkontor i centrum af Aarhus?

Du bliver teamleder i vores serviceteam, som dagligt understøtter hele firmaet og arbejder tæt sammen med vores jurister og øvrige ansatte. Hver dag hjælper teamet med at løse en lang række praktiske opgaver, for at vi kan betjene vores kunder professionelt.

Som teamleder skal du desuden varetage opgaver som vagtplanlægning, gennemførelse af trivselssamtaler med teamets øvrige ansatte, sikre et generelt højt serviceniveau og have det overordnede overblik for dagligdagen og den brede vifte af opgaver, som serviceteamet varetager.

Stadsrevisionen ApS
Gem

Teamleder med erfaring fra anden regnskabsvirksomhed søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Som teamleder vil du stå i spidsen for dette kompetente hold.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Hårklinikken Århus søger nu en Clinic Manager

Aarhus C

Elsker du at hjælpe folk med at føle sig godt tilpas?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV