Teknologisk Institut

Hvorfor arbejde på Teknologisk Institut?

Hos Teknologisk Institut bliver du en del af en virksomhed, som gør en forskel. En forskel, hvor vi gennem innovation, høj faglighed og alsidige kompetencer udvikler og implementerer løsninger hos vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tager nyeste viden og bringer den i anvendelse, for vi tror på teknologi for en bedre fremtid.

Du får mere end 1.100 kollegaer fordelt på lokationerne: Taastrup, Aarhus, Odense, Skejby, Jyllinge og Sdr. Stenderup. Vi er repræsenteret i stort set alle industrier, og vi skaber værdi og resultater for over 10.000 kunder om året.

Vi opdelt i 5 forskellige divisioner:

  • Fødevarer og Produktion
  • Energi og Klima
  • Miljøteknologi
  • Byggeri og Anlæg
  • Materialer

Din karriereudvikling er vigtig for os

Når du starter på Instituttet, er det naturligt at ville afprøve en masse forskelligt, før du lægger dig fast på en retning. Derfor får du i løbet af det første år muligheden for at arbejde på forskellige projekter, så du kan få en god fornemmelse af, hvor du bidrager bedst.

Du får hele tiden mulighed for at videreudvikle dig – både når det drejer sig om at specialisere dig fagligt, og hvis du har lederambitioner. Vi har forskellige karriereveje, afhængigt af dine evner og ønsker, og du kan overordnet gå fire veje = teknologi, forretning, projekt og ledelse. Det vigtigste for os er, at du finder den retning, der giver mening for dig.

Din trivsel er i højsædet

Det er vigtigt for os, at du trives som medarbejder på Instituttet, og derfor har vi bl.a. en række personalegoder, der understøtter dette. Det omfatter bl.a. vores sundhedssikring, så du altid er godt dækket, hvis helbredet skulle svigte. På vores lokationer i Aarhus og Taastrup har vi ligeledes moderne, døgnåbne motionscentre, så du kan træne, når det passer dig. Uden mad og drikke går den ikke, og derfor serverer vores kantine sund mad til frokost hver dag, hvor du også kan købe morgenmad og dagens ret med hjem.

Vi sætter pris på at være sammen, og vi holder årligt en række forskellige arrangementer på tværs af Instituttet, som julefrokost, sommerfester, fredagsbarer mv. Du har også mulighed for at melde dig ind i Personaleforeningen, der holder en række arrangementer, som fx vinsmagning, sommerfest, brætspilsaften mv. eller kunstforeningen, der bl.a. afholder museums- og udstillingsbesøg.