339 job matcher din søgning 339 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 339 resultater.
Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger 3 nye teamledere

Esbjerg Kommune

Har du lyst til det klassiske arbejde som sundhedsplejerske og samtidig lyst til at prøve dig af som leder, så kom og vær med til at sætte gang i en ny organisering – en ny intern teamstruktur med mange spændende faglige udfordringer.

Sundhedsplejen i Esbjerg består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor sundhedsplejerskerne bliver organiseret i 3 teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Stillingen vil indeholde 7,4 timer til teamlederfunktionen, og i den resterende tid vil du fungere som sundhedsplejerske. I alt 37 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Urbaser A/SAfdelingsleder

Urbaser A/S, Sønderborg

Vi starter en ny kontrakt op om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020, hvor vi bl.a. skal køre i 100% el-drevne lastbiler, som den første private aktør. Er du den rette leder til opgaven?

Du skal kunne motivere medarbejderne og sammen med dem skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø, en tilfreds kunde og drive kontrakten godt. Derudover skal du være villig til at påtage dig store som små opgaver og selv få ”olie på fingrene”, så driften fungerer hver dag, samtidig med at du bibeholder det overordnede fokus på afdelingen på den lange bane.

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt.

Varde KommuneAfdelingstandlæge til Tandplejen

Varde Kommune

Vil du stå i spidsen for at udvikle og drifte en væsentlig del af tandplejen for børn og unge i Varde Kommune, så kan denne stilling være noget for dig!

Tandplejen i Varde søger en engageret afdelingstandlæge til 1. august. Du skal have lyst til at arbejde med ledelse i en organisation, der er opsat på at tilbyde den højeste faglige kvalitet til Tandplejens patienter i en serviceminded atmosfære. Du skal derudover behandle patienter i en stor del af arbejdstiden, og her kræves, at du kan levere en høj faglig kvalitet.

Vi undersøger og behandler ca.10.000 børn og unge samt 130 specialtandplejepatienter på klinikken, og vi varetager stort set alle dele af børne- og ungetandplejen herunder ortodonti. Vi har et godt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk og benytter os af vores optimale muligheder for samarbejde og kompetenceudvikling mellem alle faggrupper, der tilsammen tæller 46 medarbejdere. Der er 18 units på klinikken.

Wedofood ApS
Erfaren Manager

Wedofood ApS, Lyngby

Wedo åbner i Lyngby, og vi søger derfor en erfaren Manager fra servicebranchen til at gøre vores medarbejdere og gæster nord for København glade og tilfredse.

Wedo driver i dag seks restauranter, hvor vi bestræber os på at gøre det nemt for vores gæster at spise balanceret i en hektisk hverdag. Vi fokuserer på de grønne måltider uden at blive fanatiske eller hellige, og vi tror på et sundt liv med plads til forkælelse. Dette kombineret med et højt serviceniveau har skabt en sund forretning, hvor vi hele tiden prøver at forny os, så vi kan tilbyde vores dygtige medarbejdere flere udviklingsmuligheder.

Wedofood ApS
Quickpoint A/SAmbitiøs og forretningsorienteret værkstedschef med ejerfornemmelser

Quickpoint A/S, Helsinge

Har du evnerne til at videreudvikle vores værksted i Helsinge? Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende virksomhedssucces? Har du fokus på samarbejde og på både din egen og dine medarbejderes faglige udvikling?

Du skal lede 2 mekanikersvende og 1 lærling, og er samtidig ansvarlig for kontakten med dine kunder. Du udarbejder tilbud, skriver ordrer ind og koordinerer dine medarbejdere. Samtidig holder du styr på lageret, så dine medarbejdere altid har de materialer, de skal bruge.

Dit fokus er kunderne, og i travle perioder kan det blive nødvendigt at du også udfører reparationer — du går foran som et godt eksempel og trives med at få olie på hænderne. Reparationsopgaverne er både store og små og på alle bilmærker. Du styrer medarbejdernes dag, som var værkstedet dit eget.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Markedsanalysechef søges til nyoprettet markedsanalyseteam

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI), København

Kan du sætte dig ind i nye brancher og markeder? Er du en struktureret og grundig markedsanalytiker? Vil du lede et systematisk analysearbejde og derigennem etablere et stærkt vidensfundament som grundlag for forretningsmæssige beslutninger? Så er du muligvis vores kommende chef for markedsanalyseteam

Som markedsanalysechef vil du stå i spidsen for SKI’s nye markedsanalyseteam og vil med reference til udbudsdirektøren få en tæt daglig dialog med udbudsafdelingen og SKI’s øvrige afdelinger.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • At etablere og udvikle markedsanalyseteamet, herunder metoder og principper for analyseindsatsen
 • Den daglige ledelse af markedsanalyseteamet
 • At sikre gennemførelse af markedsanalyser inden for SKI’s aftaleområder
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Huset VentureHR-CHEF I FLEKSJOB – KAN MAN DET?

Huset Venture, Viby J

Ja – det kan man. I Huset Venture ved vi, at man sagtens kan være chef og alligevel være i fleksjob. Det er flere i vores ledelse i forvejen. Og i øvrigt også 95 % af vores 160 ansatte. Så vi søger dig, som tænder på at være en del af en unik virksomhed – i fleksjob OG som chef!

Som Huset Ventures nye HR-chef får du en ganske særlig arbejdsplads. Huset Venture har en unik social forretningsmodel, som i al beskedenhed gør verden til et bedre sted – da vi som virksomhed skaber arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne. Udover at gøre denne sociale og menneskelige forskel arbejder vi også værdimæssigt med genbrug, økologi, verdensmål, social ansvarlighed og cirkulær økonomi, men det kan vi fortælle dig meget mere om!

Domea.dkIndkøbschef

Domea.dk, Taastrup

- der er forretningsorienteret, sætter kunderne først og har en samarbejdende lederstil.

Har du ledelseserfaring? Vil det være en drøm for dig at løfte en indkøbsfunktion til et helt nyt niveau? Ser du det at skabe fælles indkøbsløsninger i en organisation med lokalt forankrede kunder i hele Danmark som en motiverende udfordring?

Du skal som indkøbschef finde det naturligt og motiverende selv at være udførende i indkøbsafdelingens opgaver, som er:

 • Ledelse af indkøbsteamet med tre medarbejdere. P.t. én medarbejder ansat
 • At gennemføre udbud og indgå rammeaftaler, herunder sikre at brugergruppen for den aktuelle indkøbskategori er inddraget i kravspecifikation og evaluering af leverandører
 • Sikre anvendelse af SKI-aftaler for indkøbskategorier, hvor det er mere fordelagtigt end at gennemføre egne udbud
Kirkens Korshær
Leder af værestedet Paradiset i Lyngby

Kirkens Korshær

Vil du være den nye leder af Paradiset, når vores nuværende leder går på pension til sommer?

Vi er et lille sted med to ansatte (inkl. lederen) og frivillige, der har åbent på hverdage, hvor der kommer mellem 30 og 40 forskellige gæster på stedet. Kirkens Korshær driver Paradiset i en driftsaftale med Lyngby-Taarbæk Kommune.

Paradiset tilbyder et trygt sted med samvær, spisning, aktiviteter og muligheden for støtte til løsning af de udfordringer den enkelte står med, fx. misbrug, helbredsproblemer, økonomi mv. Som leder er du en del af stedets daglige drift og er på gulvet sammen med medarbejderen og de frivillige.

Miele A/SHead of Per­for­man­ce and Analytics in Amsterdam

Miele A/S

The head of performance and analytics is driving insights and innovation to advocate the Miele brand identity globally. Main tasks include leading the development of strategies and reactive initiatives to drive top-line growth, customer acquisition, and traffic. This role collaborates with the complete digital marketing ecosystem to accelerate the benefit of growth initiatives and optimization programs.

YOUR RESPONSIBILITIES

 • Primary source of information for all stakeholders relating to analytics and performance marketing; act as a consultant to regional functions by providing advice
 • Manage the allocated performance marketing budget for driving the consumer acquisition across all digital channels
Sampension A/S
Forretningsorienteret og erfaren teamleder til Kundeservice

Sampension A/S, Hellerup

Brænder du for ledelse og forretningsudvikling, og kan du motivere og videreudvikle vores pensionsrådgivere, så motivationen fortsat er høj, og leverancerne overholdes?

Så har vi jobbet til dig, der trives med indflydelse og som tør udfordre den daglige vanetænkning.

Vi søger en teamleder, der vil være en stærk sparringspartner for medarbejderne i det daglige. Du motiveres af at få det bedste frem i dine medarbejdere – at se dem vokse. Teamet har ansvar for it-kørsler, der bl.a. understøtter nytegninger, fratrædelser og overførsler. Ansvaret for onboarding af firmaordninger ligger også her og involverer en tæt dialog med bl.a. It, kommunikation og kundejura. Er der ændringer til produkter eller lovgivning, sørger teamet for, at ændringer i fx it-systemer implementeres og dokumenteres.

Sampension A/S
Hvidovre KommuneEr du superskarp til ledelse, styring og sygedagpengeområdet, så har vi jobbet til dig

Hvidovre Kommune

Vi er 18 medarbejdere, 5 afdelingsledere og en centerchef, der søger en ny afdelingsleder og kollega – er det dig?

Du skal være afdelingsleder for vores sygedagpengeopfølgning, som håndterer alle vores sygedagpengesager. I det daglige understøttes du af den faglige ressourceperson i afdelingen. Sammen styrer I afdelingen i hverdagen.

Du bliver også en del af det spirende tværfaglige miljø i Hvidovre Kommune. På sygedagpengeområdet deltager vi i et STAR finansieret projekt, hvor fokus er på at nedbringe sygefraværet på ældreområdet i Hvidovre Kommune. I projektet er ansat en fastholdelseskonsulent i Sygedagpengeafdelingen.

Derudover er du en del af centrets ledergruppe. Vi har arbejdet os hen til at være en sammentømret gruppe, som arbejder ud fra et fælles ansvar for centrets drift. Alle har hvert deres budget, men i fællesskab arbejder vi med centrets økonomi.

Grønlands Selvstyre
Vi søger en initiativrig og ambitiøs uddannelseschef med gode ledelseskompetencer til vores afdeling i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Er du en passioneret leder, som brænder for at motivere og lede et dedikeret lærerteam? Og har du de kompetencer, det kræver for at agere den professionelle samarbejdspartner for både ledere og medarbejdere i hele Grønlands Maritime Center? Så har vi en spændende stilling til dig.

I din rolle som uddannelseschef får du ansvaret for den daglige ledelse af selvkørende undervisere. Dit ledelsesmæssige ansvar bliver at sikre trivsel og motivation i teamet samt at koordinere projekter og daglige arbejdsopgaver. Du vil derudover også have et tæt samarbejde med andre brancheskoler i Grønland og i Danmark, hvor I sammen skal koordinere uddannelsesinitiativer og opgaver på tværs af Grønland og Danmark. Du vil referere direkte til forstanderen.

Grønlands Selvstyre
Professionshøjskolen Absalon
Erfaren teamleder til økonomi og forretning

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

Vi søger en teamleder med personaleansvar til Team Forretning i Økonomi. Vi har brug for dig, som er skarp på økonomistyring, business intelligence og procesoptimering. Med dine erfaringer fra tidligere lederstillinger forstår du at motivere og udvikle dit team.

Du kommer til at stå i spidsen for et team, der leverer tværgående økonomi- og virksomhedsstyring. I skal sammen levere god og sikker drift og udvikle økonomifunktionen til endnu mere værdiskabende nøglefunktion på Absalon.

Som teamleder vil du, sammen med dit team, blandt andet løse følgende opgaver:

 • Leder af Team Forretning.
 • Sikker drift og ledersparring.
 • Udvikling af økonomifunktionen.
 • Daglig personaleledelse.
CareMatch ApS
Afdelingsleder til opholdssted for unge – sjældent udbudt stilling

CareMatch ApS søger for kunde i Svinninge

Målgruppen er unge i alderen 10-23 år. Med din erfaring skal du lede afdelingen og være ansvarlig for, at vores værdier og grundlag udøves i dagligdagen. Dertil personaleledelse af vores miljøterapeuter.

I et spændende, dynamisk og til tider hektisk ungemiljø, har vi gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er optaget af hvordan vi som fagprofessionelle bedst muligt skaber et tillidsfuldt, lærende og indholdsrigt miljø. Både i forhold til de unges udvikling og læring og læring i det kollegiale fællesskab.

Du er ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingen og medarbejdere. Herunder at bidrage til medarbejdernes trivsel og udvikling via bl.a. medarbejderudviklingssamtaler og opfølgning på medarbejdernes individuelle udviklingsplaner.

CareMatch ApS
Pluss LeadershipEnsemblechef

Pluss Leadership søger for Esbjerg Ensemble

Vil du stå i spidsen for kompromisløs klassisk kammermusik?

Esbjerg Ensemble søger en erfaren og kunstnerisk ambitiøs ensemblechef med et stort netværk samt evne til at videreføre og udvikle ensemblet som et førende kammerensemble på regionalt, nationalt og internationalt niveau.

Som ensemblechef vil dine primære opgaver være at:

 • Udvikle og implementere ensemblets strategi, profil og koncertformater
 • Skabe synlighed for ensemblet og dets aktiviteter lokalt, nationalt og internationalt samt videreudvikle og udvide ensemblets forskellige publikumssegmenter
 • Lede ensemblets musikere og øvrige ansatte
 • Udarbejde budget og sikre finansiering
 • Udvikle organisationen.

Esbjerg Ensemble er Danmarks første professionelle kammerensemble og har været rollemodel for lignende ensembler i ind- og udland i over 50 år.

Saint-Gobain Denmark A/SKantineleder

Saint-Gobain Denmark A/S, Vamdrup

Brænder du for at lave god, sund og varieret mad? Trives du med at arbejde sammen med engagerede kolleger?
Så bliv kantineleder hos Saint-Gobain Denmark, ISOVER

Som kantineleder indgår du i et team, der hver dag laver frokost til ca. 100 medarbejdere og sikrer ”madpakker” og sandwich til de medarbejder der er på arbejde om aftenen og natten. Derudover laves der mad til arrangementer med gæster og generel mødeforplejning.

Vi laver så vidt muligt mad fra bunden, og forsøger at glæde kantinens brugere med sund og varieret frokost. Det betyder der laves både varm og kold mad, en lækker salatbuffet og at bage et godt brød

Du har ansvaret for kantinens daglige drift, herunder planlægning, indkøb af råvarer og produktion af mad, der samtidig skal laves til en pris, som alle medarbejdere kan betale. Du sikrer at kantinen til enhver tid lever op til gældende lovkrav i henhold til fødevarekontrol, hygiejne og lignende.

Umove Øst A/SDriftsleder – fuldtid

Umove Øst A/S, Kvistgård

Vil du være med til at skabe effektiv drift og glade chauffører? Drives du af at nå dine mål? Og kan du lide en alsidig hverdag?

Som driftsleder vil du skulle være med til at lede et mangfoldigt team af medarbejdere og løse komplekse opgaver i en hektisk dagligdag – vi lover at det ikke er kedeligt. Og du vil få stor mulighed for at sætte dit eget præg i afdelingen og bliver ansat i en virksomhed i stor udvikling.

Dine arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for disponering og tilrettelæggelse af vagter, ferie, afspadsering mv.
 • Opfølgning på kundehenvendelser, klagesager, personalesager, skader etc.
 • Koordinering med daglig ledelse ift. indsatser i henhold til KPI’er – herunder brændstofforbrug, effektivitet, kørselsadfærd.
Lolland Kommune
Leder af nyt Center for Social Service

Lolland Kommune, Maribo

Kan og vil du stå i spidsen for vores nye Center for Social Service? Har du visioner for den rehabiliterende indsats, som du ønsker at realisere? Så læs mere her.

Center for Social Service er et nyetableret center bestående af visitation til det specialiserede socialområde samt en stabsfunktion, som understøtter Social- og Arbejdsmarkedssektorens centrale og decentrale enheder.

Til at udvikle og lede Center for Social Service søger vi en visionær leder, som har erfaring med rehabiliteringstankegangen og kan lede organisationsændringer. Som leder skal du være kulturbærer for en ny måde at tænke sagsbehandling og borgerforløb på.

Høje-Taastrup KommuneVisionær områdechef til det specialiserede hjerneskadeområde i en kommune med store ambitioner

Høje-Taastrup Kommune

Trives du godt med store ledelsesmæssige frihedsgrader, hvor du selv kan vise vejen sammen med 120 dygtige medarbejdere og ledere i Taxhuset? Vil du være en del af en ambitiøs organisation med en klar strategisk retning, hvor du indgår i et stærkt ledelsesfællesskab - både i Taxhuset og på tværs af Social- og Handicapcentret? Arbejder du bevidst med anerkendelse og inddragelse i din ledelse?

Du bliver leder af en engageret ledergruppe på fire, og vi er sammen optaget af at sikre en god stabil drift og samtidig løbende udvikle fagligheden og kvaliteten i Taxhuset.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Ledelse af ledere og medarbejdere med fokus på Taxhusets faglige udvikling
 • Realisere Byrådets strategi for det specialiserede voksenområde på Taxhuset