496 job matcher din søgning 496 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NORD CollectionReception Team Manager at a fast-growing hotel operator

NORD Collection, Copenhagen

As Reception Team Manager you will be having the day-to-day overview of bookings in our hotel, overseeing the work of our off-shore Reception Team as well as take part in the hands on receptionist work yourself. Including guest call’s, guest chat, and booking related admin work.

Working as a receptionist manager at NORD Collection you will be responsible for the daily operation of our hotels, you will handle inbound calls and messages from guests, handle any guest concerns and coordinate with the housekeeping department throughout the day.

You will also be responsible for taking decisions on how to solve any complaints or concerns from guests in a satisfactory manner for the guest as well as for the company.

Jobindex A/S
Marketingchef - fasthold Jobindex’ position som danskernes favorit-jobportal

Jobindex A/S, Valby

Her er din mulighed for at styrke Jobindex’ position i et marked, hvor tech-giganterne har gjort deres indtog, og hvor markedsføringsindsatsen de kommende år bliver afgørende. Samtidig får du som marketingchef et stærkt og kendt brand i ryggen.

Jobindex er nærmest ved at blive et begreb. Man siger jo efterhånden, at man går på Jobindex, og ikke at man søger job på internettet. Vi er altså et kendt brand blandt danskerne, og så laver vi rigtig mange spændende kampagner. Så efter min mening er det her et af de mest spændende marketingjob i Danmark” – Kaare Danielsen, administrerende direktør og ejer.

Jobindex A/S
Nets Group A/S
Sr. Programme Manager Merchant Services

Nets Group A/S, Ballerup

You’ll be part of the Merchant Services organization driving innovation excellence and helping to build products, processes and environments of the future.

As Program Manager, you’ll join a team within Product and Engineering, Product Operations. We operate an Agile and SAFe ecosystem and you will be driving our high value complex initiatives.

KMD A/S

We are consolidating our system landscape, migrating our customers onto new platforms with new possibilities.

Your key tasks and responsibilities are:

 • Organizing programs and activities in accordance with the mission and goals of the organization and in the context of Agile and SAFe ways of working
 • Supporting the delivery of OKRs in the context of the programs and ARTs within your scope
Nets Group A/S
DAB
Ejendomsmester, Lyngby

DAB

Boligorganisationen SAMVIRKE i Lyngby, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsmester. Sammen med din kollega får du ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne på Frederiksdalsvej med 160 lejemål og Lindevangen med 33 Lejemål.

I dit arbejde skal du

 • Fungere som daglig leder for en medarbejder
 • Være ansvarlig for kontakten med beboerne i afdelingerne, håndværkere og afdelingsbestyrelserne
 • I samarbejde med DAB’s driftschef indhente tilbud og udarbejde oplæg til vedligeholdelsesplaner og budgetter
DAB
Hansen Toft A/SEHS & CSR Manager - Midtjylland

Hansen Toft A/S søger for kunde

Nyoprettet stilling/afdeling. Du bliver nøgleperson ift. at definere, implementere og drive virksomhedens fremtidige miljø, arbejdsmiljø og CSR-arbejde.

Dine opgaver vil spænde bredt på tværs af en lang og kompleks værdikæde, og det er væsentligt at pointere, at du selvstændigt i kraft af din faglighed og naturlige nysgerrighed definerer jobbet og skaber rollen i virksomheden.

Du tilbydes en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på det forretningskritiske EHS- & CSR-arbejde i en succesfuld virksomhed, der oplever enorm vækst. Jobbet er meget alsidigt, og du får en stor berøringsflade på tværs af hele værdikæden i både ind- og udlandet.

Indrykket: 
Region Hovedstaden
Klinikchef med ansvar for det ambulante område til Psykiatrisk Center Amager

Region Hovedstaden

Vil du sikre høj kvalitet og sammenhæng i de ambulante patientforløb og vil du bringe forskningen i centrum af klinisk praksis?

Du får ansvar for det ambulante område og skal sammen med resten af centerledelsen stå i spidsen for udviklingen og driften af et stort og ambitiøst psykiatrisk center, hvor det gennemgående fokus er at sikre helhedsorienterede løsninger, der giver mest mulig værdi for patienterne. Vi er på udkig efter en visionær og fagligt velfunderet klinikchef, som synes at ledelse og organisationsudvikling både er interessant og sjovt.

Er det en opgave du har mod på?

Region Hovedstaden
Hansen Toft A/SIndkøbschef/Supply Chain Manager

Hansen Toft A/S søger for DECO GROUP i Randers

Kan du løfte en i forvejen stærk indkøbs- og Supply Chain-funktion til et nyt kommercielt niveau, hvor fokus er på helheden i forretningen samt partnerskaber med leverandørerne?

Som ny Indkøbschef/Supply Chain Manager får du ansvaret for hele Supply Chain-funktionen, herunder Indkøb, Product Management, Kvalitet, Lager og Logistik. Et samlet personaleansvar på 27 medarbejdere, inkl. 2 mellemledere for hhv. kvalitet og lager.

Hansen Toft A/S
Villa CopenhagenKulinarisk chef

Villa Copenhagen, København

Vores svenske viking, Executive Chef Tore Gustafsson skal videre på et nye eventyr og derfor har du nu en unik mulighed for at blive kulinarisk chef på Villa Copenhagen.

Som kulinarisk chef er det din opgave at videreføre og videreudvikle vores gastronomiske profil med fokus på høj kvalitet, lokale råvarer, bæredygtighed og madspild.

Du er drevet og udadvendt og arbejder med gæsten i fokus. Der vil være et stærkt fokus på service, hvor dit lederskab er i centrum. Som kulinarisk chef er du en rollemodel og er en given leder for for et stærkt team, som tæller vores bageri, morgenmad, konferencer og events, Courtyard Bar, Brasserie Kontrast og T37. Du brænder for at være en motiverende hands-on leder og arbejder aktivt for et kreativt og positivt arbejdsmiljø, der er præget af gensidig respekt mellem kolleger.

NettoSupply Chain Manager

Netto, Køge

Kan du gå forrest og være med til at sætte retningen? Kan du sikre, at det høje niveau opretholdes og udvikles for alle vores dygtige medarbejdere? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængder på rette sted til rette tid i vores mere end 500 butikker?

Hos os får du en spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Din afdelings vigtigste opgave er at sikre, at varen er til rådighed for vores kunder. Det er vigtigt, at du kan sikre en struktureret og effektivt arbejdsgang, samt sikre, at fastlagte KPI’er efterleves. Du skal kunne trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvor kravene er høje til kvalitet og overholdelse af deadlines.

Som leder har du en åben, ærlig og konstruktiv kommunikationsstil. Du er en synlig leder, som formår at skabe de tætte relationer til dine medarbejdere, samt gå forrest i samarbejdet med stakeholders, både internt og eksternt.

Salling GroupFormand til Kød-lager - Brabrand

Salling Group

Motiveres du af en travl hverdag og vil være med til, at sikre, at vores butikker får varer hver dag, så er denne stilling måske noget for dig.

Du bliver en del af et team, hvor effektivitet og teamspirit er et must.

Opgaver/ansvarsområder

 • Indgå i den daglige ledelse af afdelingen
 • Motivere medarbejdere og sikre et godt arbejdsmiljø
 • Udføre diverse opgaver i SAP

Vi tilbyder

 • Fuldtid, gennemsnitlig 37 timer pr. uge, fordelt over ugens 7 dage
 • En spændende formandsrolle med ledelse og administrative opgaver
 • Løn efter overenskomst og en række personalegoder
GML-HR A/SMarketing Manager - Strategisk profil

GML-HR A/S søger for Hanegal A/S i Haderslev

Kan du løfte Hanegals marketing til næste niveau?

Hanegal er med sit stærke værdigrundlag, sine innovative produkter og sin kompromisløse kvalitet en af spydspidserne i dansk økologisk fødevareproduktion. Virksomheden har en fin position i markedet og oplever stigende efterspørgsel. Hanegal er en del af den ambitiøse fødevarekoncern Future Food, som består af flere nichevirksomheder inden for fødevarer.

Du kommer til at arbejde med et stærkt brand og i en virksomhed med et højt ambitionsniveau. Dit hovedansvar bliver at sikre, at forbrugerne kender og tager stilling til Hanegal som brand med henblik på at øge salget. Du får ligeledes hovedansvaret for, at Hanegals produktportefølje på ethvert tidspunkt er fremtidssikret således, at det matcher den overordnede strategi og kundernes efterspørgsel.

GML-HR A/S
Marienlyst StrandhotelErfaren People & Culture Manager

Marienlyst Strandhotel, Helsingør

Vi er en arbejdsplads i en rivende udvikling, derfor ønsker vi at udvide vores ledelsesteam med en People & Culture Manager.

Vil du være med til at fortsætte udviklingen af Marienlyst Strandhotel med en stor indvirkning på den kultur, hvor vores medarbejdere trives og vores gæster kommer igen og igen?

Du er en strategisk sparringspartner i ledergruppen, du udvikler og uddanner ledere, etablerer rutiner og processer, men du elsker også grave dig ned i arbejdsret, arbejdsmiljø og medarbejderorganisationer.

Dine hovedopgaver:

 • Rekruttering A-Z
 • On-boarding og Off-boarding
 • Medarbejdersamtaler
 • Sparring og supportering med lederne
 • Personalesager
nemlig.comTeamleder til Test og QA

nemlig.com, Brøndby

Elsker du tekniske udfordringer og brænder du for at vise vejen frem via synlig ledelse, engagement og faglig dygtighed? Så har vi jobbet og teamet klar til dig!

Som daglig leder for vores tekniske testere i henholdsvis Danmark og Ukraine bliver dine vigtigste opgaver at yde faglig sparring omkring valg af værktøjer og metoder i den kontinuerlige forbedring af automatiseret test, så vi opnår optimal CI/CD. Derudover vil dit primære fokus ligge på dine medarbejderes trivsel, udvikling og motivation.

Test og QA er godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere, som omfatter udviklere, testere, scrum masters samt et DevOps team. Som teamleder for vores tekniske test team, får du et afgørende medansvar for at sikre, at testdækning for automatiseret test øges og er dermed med til at forkorte tiden fra udvikling til test og deployment.

NykreditAfdelingsdirektør for MLRO

Nykredit, København

Vil du være leder for en afdeling i et spændende miljø i Banking Risk & AML, hvor vi har fokus på at videreudvikle og styrke AML-området i Nykredit? Brænder du for MLRO-området og ledelse, og vil du gøre en forskel på tværs af Nykredit?

Som afdelingsdirektør for MLRO bliver du en del af Banking Risk & AML’s lederteam, som består af fem ledere. Banking Risk & AML har end-to-end ansvar for AML-disciplinen i Nykredit, og du bliver derfor en del af et lederteam, hvor samarbejde på tværs og evnen til at udvikle og eksekvere på strategien er de afgørende succeskriterier.

Du får ansvar for vores MLRO-team bestående af en teamleder og ca. 25 selvstændige og kompetente specialister, der arbejder med undersøgelse, underretninger, komplekse sager, feedback loops og meget mere.

PANDORA A/SManaging Director - Omni Operations & Logistics EMEA

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to play a key role in the Pandora Global Operations Strategy towards becoming world class in omni operations?

As Managing Director you will play a key role in the development and implementation of Pandora’s Global Operations Strategy aiming towards world class omni operations, with a specific focus on omni operations across the supply chain in EMEA. Based out of our main Distribution Center in Hamburg, you will set the standards, processes and procedures, incl. the overall strategic direction on business plans and annual budget, leading Operations and support Pandora on an ambitious growth plan.

By joining Pandora, you will be part of a truly global organisation with great opportunities to develop both yourself and your career.

PANDORA A/S
Comwell RoskildeReceptionssupervisor

Comwell Roskilde

Elsker du gæster og har du et godt administrativt overblik?
Så er du den vi mangler som vores nye Receptionssupervisor på Comwell Roskilde.

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som Receptionssupervisor på Comwell Roskilde vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Du indgår i vagtplanen på ligefod med resten af receptionens medarbejdere, men vil have et udvidet ansvarsområde og være i tæt samarbejde med den assisterende receptionschef. Opgaverne er alsidige, men bærer præg af administrative opgaver.

SearchKompagnietCustomer Care Team Lead (Denmark & Sweden)

SearchKompagniet recruiting on behalf Olympus Danmark A/S in Ballerup

The Customer Care Team Lead ensures both stable and high-quality operations in Olympus’ Sales and Logistics Administration functions in Denmark and Sweden. You will lead the Customer Care team towards further harmonization with EMEA-wide standards as well as continuous process excellence and improvements.

You will motivate your merged Danish/Swedish team to perform excellent interactions with customers and colleagues as well as implement changes towards an era of digitalization and customer focus in the newly to-be-regionalized Customer Care function (Medical Systems Division). Some of your main responsibilities will be:

 • Managing operationally the merged Danish/Swedish customer care team of 10 people – some of these placed in Sweden
 • Development and operation of Customer Care with focus on customer satisfaction
 • Develop and improve Sales Administrative processes
No Zebra ApS
Forretningsorienteret økonomi- og administrationschef

No Zebra ApS, Aarhus

Er du forretningsorienteret, og brænder du for at skabe resultater gennem andre? Så læs mere nedenfor – måske er det lige netop dig, som vi søger!

Vi leder lige nu efter vores nye Head of Finance & Administration, som skal hjælpe os med at vækste og udvikle vores forretning. Du vil svare direkte til direktionen, indgå i ledelsesgruppen og bliver en vigtig forretningsmæssig sparringspartner for den øvrige ledelse.

Som Head of Finance & Administration er du ansvarlig for udvikling af nye tiltag, som skal sikre, at vi er på forkant med den nyeste teknologi og hele tiden udvikler.

Eksempler på arbejdsopgaver er:

 • Udvikling og implementering af processer med fokus på optimering af virksomhedens drift.
 • Overordnet ansvar for virksomhedens administrative systemer.
 • Ansvar for implementering af nye administrative systemer og sparring med virksomhedens afdelinger i brugen af disse.
No Zebra ApS
A.P. Møller - Maersk A/S Head of Business Implementation

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

From the farm to your refrigerator, or the factory to your wardrobe, A.P. Moller - Maersk is developing solutions that meet customer needs from one end of the supply chain to the other.

As the Head of Business Implementation you will be responsible for leading the development of large and complex implementation projects such as the implementation of new customers, relocations of operations, facility construction, optimization of existing operations or strategic internal projects according to the Maersk project management methodology.

A.P. Møller - Maersk A/S
Fredensborg Kommune
Centerleder til Egelunden

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du vores nye centerleder?

Vores nuværende centerleder har valgt at gå på pension. Beboere, brugere og medarbejdere på Egelunden i Kokkedal søger derfor ny centerleder pr. 1. oktober 2021.

Egelunden er et velfungerende pleje- og aktivitetscenter med 44 plejeboliger, aktivitet og demensdaghjem samt cafe.

Sammen med vores beboere arbejder vi på at skabe en tryg og genkendelig hverdag med udgangspunkt i den enkelte beboeres velbefindende, ressourcer og trivsel. Vi stræber efter at skabe den bedste dag for hver enkelt beboer hver eneste dag. Vi arbejder meget med livshistorie og minder fra et levet liv og giver individuelle tilbud med aktiviteter og træning, samt muligheder for samvær med andre.