431 jobannoncer matcher din søgning 431 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
KPMG P/S

Leder af regnskabsfunktion

Aarhus C

Har du erfaring med regnskab, financial controlling eller revision og motiveres af processtyring og teknologi?

Du vil blive en nøgleperson i den videre udvikling af afdelingen, herunder med fokus på udviklingen af regnskabsfunktionen. Du vil komme til at indgå i et miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen.

Vores arbejdsmiljø er internationalt og fagligt, og omgangstonen er uformel, hvor sammenhold, kultur sammen med individuelt fokus er højest på vores agenda.

KPMG P/S
Banedanmark

Byggeledere til stærkstrøm eller sikring

København V, Fredericia, Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Har du erfaring med udførelse af baneprojekter, og er du særligt glad for at arbejde med stærkstrøm eller sikring?

Du ansvar for udførelsen af nogle af vores store anlægsprojekter og du kommer til at bidrage til, at projekterne bliver til virkelighed. Du vil få en central rolle på byggepladsen, hvor du medvirker til det gode samarbejde med vores entreprenør, fagtilsyn og rådgiver.

Vi har stort fokus på efteruddannelse og videreudvikling af vores byggeledere.

Banedanmark
A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma

Ejendomsinspektør til AE Ejendom i Aarhus

Vores ejendomsportefølje vokser i takt med, at A. Enggaard A/S opbygger gode, strategiske samarbejder med større investorer. Derfor har vi brug for en ejendomsinspektør til vores erhvervsejendomme med udgangspunkt fra vores kontor i Ceres Byen, Aarhus C. Ejendommene er primært beliggende i Aarhus, men vi servicerer også en række mindre ejendomme rundt om i Midtjylland. Hovedvægten af arbejdsopgaverne vil være centreret omkring drift af større og nye/nyere kontorejendomme i Aarhus.

Vi tilbyder:

  • Et job med afvekslende opgaver
  • Et job med høj grad af selvstændighed
  • Et godt arbejdsmiljø
Cektos Ved Psykolog Pia Callesen ApS

Ambitiøse psykologer søges til Pia Callesens klinikker

Næstved, Aarhus C, København K

Du er uddannet psykolog (cand.psych.), du er autoriseret (aut.), og du vil gerne arbejde klinisk og hjælpe dine klienter med at få et nyt syn på de grublerier og/eller bekymringer, som er de drivende kræfter i de fleste psykiske problemer.

Du har et ønske om et arbejdsliv med en høj grad af selvstændighed, en direkte sammenhæng mellem din egen indsats og din økonomi samtidig med, at vi varetager alle de tidskrævende og dyre opgaver.

Cektos Ved Psykolog Pia Callesen ApS
Danske Commodities A/S

Senior financial controller

Aarhus C

Would you like to use your solid financial experience to maintain high-level financial controlling in an energy trading company on a global scale? Does being part of a skilled Finance team with an innovative culture sound motivating to you?

In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS). Our business model does not always align with IFRS standards and therefore, we continuously work with exciting and challenging tasks related to complex accounting treatment.

Danske Commodities A/S
SORTH & CO søger for BESTSELLER Foundation
Gem
SORTH & CO

Investment Director

You’ll help grow BESTSELLER Foundations's portfolio of impactful start-ups and interventions across Sub-Saharan Africa. You’ll play an active role in the sourcing, screening, and deal-making of all the Foundation’s direct and indirect investments.

Your responsibilities will be to lead the pipeline process and oversee portfolio management.

BDO
Gem
BDO

Bliv studentermedhjælper i BDO’s Rekrutteringsteam i Aarhus - skal du med på holdet?

Aarhus C

Drømmer du om at blive en del af en People & Culture afdeling med dygtige og imødekommende kolleger, og vil du være med til at rekruttere fremtidens rådgivere og gøre en forskel?

Din opgave bliver via search gennem LinkedIn Recruiter at finde det bedste kandidatfelt til vores rekrutteringsprocesser.

Vi spiller hinanden gode og har en fantastisk holdånd til gavn for forretningen, og vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel prioriteres højt.

BDO
Career søger for Knorr-Bremse
Gem
Career

Truckførere søges til fastansættelse

Aarhus

Er du erfaren truckfører med flair for lagerbeholdningssystemer? Er du samtidig omstillingsparat og kan tilgå opgaverne med selvstændighed? Så er det netop dig Knorr-Bremse mangler!

Du vil blive del af et togværksted, der står for reparationer og vedligehold af DSB’s togflåde, og hvor kvalitet er i højsædet. Som truckfører hos Knorr-Bremse vil du være en vigtig del af vores daglige drift og bidrage til effektiv håndtering af materialer.

Danske Commodities A/S

Trade controller

Aarhus C

Do you enjoy working with data? Are you motivated by contributing to a more efficient operational trading setup? And would you like to gain insight into the products and processes of a global energy trading company? If yes, you're in the right place!

You will play a key role connecting our front office trading activities with our back-office processes.

Nanna Marie Jørgensen, Head of Trade Controlling & Reporting

At Danske Commodities, we take great care of our people. Joining us means you’ll get a lot of great perks – including social events, cultural experiences, tasty food and benefits to better your health, your life and your future.

Danske Commodities A/S
Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Bruuns Galleri, fuldtid

Aarhus C

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Det er det personlige i salget, der gør det fedt. Vi møder kunderne, hvor de er. Og så har vi faste træningsdage, hvor vi snakker salgsmål, teknikker og resultater – det er topmotiverende.

– Natascha, kunderådgiver siden oktober 2018
Søstrene Grene Import A/S

House Manager til Søstrene Grenes nye hovedkontor

Aarhus C

November 2024 flytter Anna og Clara deres spændende produkter, kreative hjemsted og hyggelige atmosfære til Åboulevarden 21 i Århus midtby. Vi er i fuld gang med at skabe Anna og Claras nye hus og vi glæder os rigtig meget til de nye omgivelser.

I den forbindelse har vi brug for en husbestyrer, som kan sikre at Søstrenes krav til æstetik, kreativitet og fornyelse kan gå hånd i hånd med praktik, funktionalitet og ryddelighed – lige som Anna og Clara selv repræsenterer.

I forbindelse med flytningen får du et stort ansvar for at hjælpe med en optimal flytning samt en smidig overdragelse af vores nuværende lejemål.

Banedanmark

Få dit eget tekniske ansvarsområde som Projekteringsleder i Broer og Konstruktioner

Aarhus, Fredericia eller København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil være det tekniske bindeled mellem projektledelsen og den rådgivende virksomhed, når dit projekt skal forny banestrækninger, bygge nye broer eller ombygge eksisterende konstruktioner.

Dine primære opgaver som projekteringsleder inden for broer og konstruktioner bliver at:

  • være tovholder på projekteringen i konstruktionsprojekter
  • koordinere, drive og sikre fremdrift indenfor dit fags leverancer i alle projektets faser
  • være bindeled mellem projektering og projektledelse
Banedanmark
Bolia International A/S

Finance Coordinator til Accounts Payable BOLIA

Aarhus C

Se video om Bolia International A/S som arbejdsplads

Som Finance Coordinator i AP vil du være med til at sikre, at alle leverandørregninger behandles og betales rettidigt og korrekt.

Du vil få en stor kontaktflade såvel inden for som uden for organisationen.

Hos Bolia får du en hverdag med plads til være lige præcis den, du er. Vi arbejder med flydende arbejdspladser, fleksible arbejdsrammer og samarbejde på tværs af afdelingerne.

Bolia International A/S
Eimskip Denmark A/S

Customs Assistant / Specialist søges til Eimskip Denmark A/S toldafdeling

Aarhus C

Se video om Eimskip Denmark A/S som arbejdsplads

I vores toldafdeling oplever vi en stor efterspørgsel på vores tjenester. Disse består af rådgivning og alle typer toldbehandlinger på vores egne containerskibe i Nordatlanten, og servicering af eksterne kunders toldbehov på alle typer internationale godstransporter.

I dit nye job tilbyder vi dig en spændende hverdag med administrative og til tider rutineprægede opgaver, der spænder vidt inden for told fx udfærdigelse af eksportudførsler, importfortoldninger, afregning og kontering af fakturaer.

Hos Eimskip har vi et stærkt fællesskab. Vi arbejder i mindre teams, hvor du vil opleve værdifuld sparring og høj faglighed.

Eimskip Denmark A/S
Det Kgl. Bibliotek

Informationsspecialist søges

Aarhus C

Det Kgl. Bibliotek, AU Library (AUL) Business and Social Sciences (BSS) søger en informationsspecialist til at indgå i biblioteksdriften på et større forskningsbibliotek, med særligt blik på området psykologi.

Du vil indgå i bibliotekets kontaktbibliotekarordning, hvor hovedopgaverne er vejledning i informationssøgning, kontakt til forskere og studerende på Psykologisk Institut, samt undervisning. Vi har brug for en kollega, der sammen med de øvrige medarbejdere, kan bidrage til en stærk faglig betjening af forskere og studerende på Aarhus Universitet.

Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek

Informationsspecialist i digitale metoder

Aarhus C

Det Kgl. Bibliotek, AU Library (AUL) Business and Social Sciences (BSS) søger en informationsspecialist til at indgå i biblioteksdriften på et større forskningsbibliotek, med særligt blik på undervisning og vejledning i brugen af digitale metoder.

Vi har brug for en informationsspecialist, som kan være med til at udvikle bibliotekets fysiske og digitale datalab, samt udbygge kursusindhold og workshops. Du skal kunne vejlede og undervise i brugen af digitale metoder og kildekritik, og have et indgående kendskab til metoder og værktøjer inden for AI, tekst og datamining.

Det Kgl. Bibliotek
Grown-Up ApS

Regnskabschef

Aarhus C

Vi søger en ny regnskabschef til vores europæiske kontor, som til daglig vil komme til at arbejde tæt med vores 4 Commercial Directors og hele teamet i Aarhus. Du vil rapportere direkte til vores Finance Director på vores hovedkontor i Hong Kong.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Udarbejde analyser og månedlige ledelsesrapporteringer
  • Afstemning og rykning af debitorer, betaling af kreditorer og bankafstemning
  • Ansvarlig for finansielle rapporteringssystemer, regnskaber og håndtering af bogholderi
Grown-Up ApS
Vidar Ejendomme ApS

Ejendomsadministrator

Aarhus C

Trives du med at få ansvar for egen kundeportefølje og samarbejde med gode kollegaer – så er du måske vores nye ejendomsadministrator!

Dine opgaver vil bestå i selvstændigt at tage hånd om en spændende og udfordrende administrationsportefølje, der spænder over opgaver for ejerforeninger og bolig- og erhvervsejendomme.

Du vil fællesskabet lige så meget, som vi vil – der er en grund til, at vi hedder ”VIdar” – VI løfter i flok.

Gorrissen Federspiel

Compliance controller

Århus, København V

Fællesskab, ordentlighed og service er nøgleord i rollen som compliance controller i en af Danmarks største og mest anerkendte advokatvirksomheder.

Som compliance controller bliver du en del af teamet, der drifter processen for en korrekt klient-/sagsoprettelse i overensstemmelse med de regulatoriske forpligtelser, der gælder for advokater, herunder bl.a. interessekonflikter, overholdelse af sanktioner, forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering og GDPR.

Gorrissen Federspiel
Gem
NOISY MAY

Supply Planner

Aarhus C

Motiveres du af at arbejde med datadrevne beslutninger og tæt kontakt til kunder?

Som Supply Planner er du involveret i de strategiske beslutninger, og du sikrer rettidige og retmæssige beslutninger, der kan øge salg og produkttilgængelighed. Du er ansvarlig for at omsætte strategier til specifikke salgs-, produkt- og planning-handlinger, som er målbare og giver resultater.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV