309 job matcher din søgning 309 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 309 resultater.
SuperBrugsenSalgselev, SuperBrugsen, Århus

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen på Vesterbro Torv i Århus C. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Alektum A/S
Inkassosagsbehandlere

Alektum A/S, Aarhus

Vi er en spændende proces om at videreudvikle inkassoafdelingen og søger nye holdspillere, der vil med på rejsen

Som sagsbehandler får du sammen med dit team ansvar for planlægning og varetagelse af inddrivelsen for en række klienter. Du vil få en dynamisk og alsidig arbejdsdag med sagsbehandling, og en dag med stor kontaktflade både telefonisk og skriftlig.

Du kommer til at indgå i en konstruktiv dialog, med både kreditor og debitor samt foretage en helhedsvurdering, både juridisk og økonomisk, af sagens videre forløb med fokus på god menneskelig forståelse samt økonomisk indsigt.

Alektum A/S
SallingSalgsassistentelev til Salling Aarhus

Salling

Har du ambitioner, drømme og idéer? - Så er Sallings elevuddannelse det helt rigtige valg for dig.

Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen mod et spændende job.

Allerede som elev får du mange udfordringer og masser af ansvar - og du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med sociale aktiviteter, fantastiske fællesskab og sammenhold.

I Salling får du en professionel introduktion til detailhandlen, en personlig mentor, udviklingsplan, kundekontakt, leverandørkontakt, selvstændige ansvarsområder, gode kollegaer og meget meget mere.

Kort sagt – du får alt, hvad du behøver for at få en stærk og god uddannelse.

HjerteforeningenKonsulent til patient- og pårørendeindsats i Team Midt

Hjerteforeningen, Aarhus

Hjerteforeningen vægter en synlig, lokal og ensartet tilstedeværelse af patient- og pårørendeindsatser i hele landet og har for nylig etableret fire regionale teams i Nord, Midt, Syd og Øst Danmark. Målgrupperne for indsatserne er patienter og pårørende, fagpersoner på hjerteområdet og frivillige, som driver Hjerteforeningens lokale aktiviteter.

Du vil som konsulent i Team Midt blive en del af et team bestående af to kolleger og en leder. Teamet styrker samarbejdet mellem fagpersoner på hjerteområdet og Hjerteforeningens frivillige aktiviteter og lokalforeninger i regionen, og opgaverne er mangeartede.

Dine vigtigste arbejdsopgaver:

 • Tovholder på etablering og fastholdelse af systematisk samarbejde og relationer til relevante aktører i kommunerne og i regionen.
 • Deltagelse i projektgrupper, netværk mv. som repræsentant for Hjerteforeningen.
VIA University College
Adjunkter/lektorer til Administrationsbacheloruddannelsen i Aarhus/Viborg

VIA University College

Administrationsbacheloruddannelsen søger nye undervisere pr. 1. august 2020.

Administrationsbacheloruddannelsen er en 3½ årig samfundsfaglig uddannelse, der er målrettet ansættelse i den offentlige administration.

Dine opgaver

 • Undervisning og anden studieaktivitet knyttet til grunduddannelsen, herunder udvikling og gennemførelse af netbaseret undervisning
 • Undervisning og aktiviteter på efter- og videreuddannelsesniveau
 • Deltagelse i forskning og udviklingsarbejde såvel på Administrationsbacheloruddannelsen som i tværprofessionelle sammenhænge
VIA University College
Aarhus KommunePædagogisk leder til DII Nørrestenbro, Aarhus midtby

Aarhus Kommune

Vores leder gennem mange år går på efterløn, og vi søger derfor en ny pædagogisk leder, der med høj grad af tillid, gejst og personlig autenticitet vil stå i spidsen for vores velfungerende hus. Du træder ind i en afdeling med en stærk kultur og med en fagligt meget kompetent personalegruppe. Vi har fem til dels selvstyrende grupper, som udover vuggestue og børnehave også rummer en skovbørnehavegruppe.

Nørrestenbro har brug for en tillidsbaseret og synlig leder af institutionens 20 engagerede medarbejdere og 90 glade børn.

Som leder i Nørrestenbro forstår du at balancere det uddelegerede ansvar, som du giver de enkelte medarbejdere, inden for rammerne af fællesskabet. Det gør du blandt andet ved tydeligt at sætte de overordnede rammer for, hvordan de enkelte medarbejdere bedst forvalter deres uddelegerede ansvar, så Nørrestenbro altid fremstår som ét hus med en fælles identitet og tilgang til kerneopgaven.

Aarhus KommunePædagogisk leder til nybygget daginstitution i Aarhus centrum - "Vores sted"

Aarhus Kommune

Vi søger en leder, som går forrest som kulturbærer for hele huset, og som med stor kærlighed for pædagogik og praksis bringer sig selv og sine medarbejdere i spil og skaber en tydelig fælles retning.

Din primære opgave er at være en synlig og nærværende daglig leder for ’Vores Steds’ 16 medarbejdere og 76 børn i vuggestue og børnehave. Vi er godt på vej i forhold til at få et godt samarbejde op at stå på tværs af husets stuer, de tidligere personalegrupper og nyt personale. Det betyder, at du har du et godt fundament at arbejde videre ud fra.

Vi tilbyder en lederstilling hvor sammenhængskraft og samarbejde er nøgleord både indadtil mellem stuerne i huset og udadtil i forhold til dagtilbuddet og skolerne i området.

Helsam A/S
Salgsassistent - deltid

Helsam A/S, Aarhus

Brænder du for SALG og service? Og er du serviceminded og samtidig i besiddelse af et naturligt salgstalent og formår du at skabe mersalg og god stemning i butikken?

Vi har brug for en medarbejder i vores butik på Frederiks Allé, som sammen med butikschefen og de øvrige kollegaer sætter en ære i at vise resultater og videreudvikle butikken i en hastigt voksende branche inden for sundhed og økologi. Vi søger en medarbejder til 20-30 timer om ugen.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER: Personligt salg og rådgivning af kunder. Men du hjælper også med varemodtagelse og -opfyldning i butikken, og du sikrer sammen med butikschefen og dine kollegaer, at butikken altid er opdateret, rengjort og dermed fremstår 100 % kampklar.

Jobindex Kurser
Facebook-kursus - Lær at bruge Facebook professionelt (start 29. juni i Århus C)

Jobindex Kurser

På dette kursus vil du lære, hvordan du kan arbejde professionelt med Facebook i virksomhedsregi. Du vil lære, hvordan du kan få succes med social markedsføring, og hvordan du udnytter de mange fordele, Facebook tilbyder.

På dagskurset i Facebook får du hands-on erfaring med at arbejde med Facebook til markedsføring og virksomhedskommunikation. Du lærer, hvordan du kommer i direkte kontakt med nye og eksisterende kunder, der har interesse i dine produkter.

I løbet af kurset vil du opnå en viden om, hvordan du bruger Facebook strategisk, og hvordan du mest fornuftigt og effektivt bruger både budget og tid på Facebook.

Jobindex Kurser
Sales Management ApS
INVESTERINGSKONSULENT TIL KONCENTON A/S I AARHUS DANMARKS STØRSTE EJENDOMSINVESTOR

Sales Management ApS søger for Koncenton A/S i Aarhus

Er du klar til nye udfordringer i en virksomhed, hvor der er høje ambitioner og fart over feltet?

Som investeringskonsulent hos Koncenton får du:

 • En solid grundløn, en attraktiv provisionsordning uden loft og en god bonusordning samt pension
 • Muligheden for at være en del af en succes og en arbejdsplads, hvor vi har fokus på individet
 • En arbejdsplads, hvor du får indflydelse og stor mulighed for udvikling

Koncenton er en succesfuld virksomhed, der udbyder investeringsprojekter med bolig-ejendomme i Danmarks største vækstbyer. Koncenton var i 2019 Danmarks største ejendomsinvestor med investeringer på 3.7 mia. DKK i danske boligejendomme.Koncenton A/S

Koncenton holder til i et åbent kontorlandskab sammen med søsterselskabet, Obton, der udbyder investeringer i sol- og vindenergi. Til sammen er vi i dag 168 medarbejdere.

Hybrid Distribution ApS
Specialist i Telesalg – mere end et salgsjob

Hybrid Distribution ApS, Taastrup og Aarhus

Var du også lidt rapkæftet i skoletiden? Og har du lyst til at tjene gode penge, blive uddannet i kommunikation og professionelt salg og få de bedste venner for livet?

Er du vores kommende salgsgeni? Læs mere og søg stillingen her.

Hybrid Distribution ApS
Jobindex A/S
Senior Financial Controller med interesse for finansielle markeder og produkter

Jobindex A/S søger for Hemonto i Aarhus

Er du klar til at sikre en af vores family office-kunder det bedste daglige beslutningsgrundlag for forvaltningen af deres investeringer? Og har du lyst til at bidrage til vores kontinuerlige udvikling for at være de bedste indenfor rapportering af kapitalforvaltning?

Du får stor indsigt i en af vores family office-kunder, hvor du bl.a.:

 • sikrer og validerer data
 • udarbejder finansiel rapportering, som du leverer til kunden hver dag inden kl. 11.00
 • laver månedsafstemning og regnskab

Denne stilling er en spændende mulighed for dig, der gerne vil arbejde med finansielle produkter og lære fra nogle af branchens dygtigste fagfolk.

Læs mere og søg jobbet her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Client Executive

Jobindex A/S søger for Hemonto A/S i Aarhus

Vores kunder stoler på os, fordi vi leverer nøgtern og objektiv rapportering og analyser af deres banker og porteføljeforvaltere. Men ofte ønsker vores kunder også at blive rådgivet i hvordan de objektivt set agerer mest optimalt ift. deres kapitalforvaltere.

Det bliver din opgave at give kunderne denne sparring. Du får en kundeportefølje, som du servicerer med investeringsrapportering, analyser og rådgivning omkring setup, investeringsstrategi og evaluering af forvaltere mv.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Radio4Social Media Manager

Radio4, Aarhus

Kan du spotte de gode SoMe-muligheder, og ved du, hvordan en times radio eller podcast koges ned til en kort video, der får folk til at stoppe op i feedet og giver dem lyst til at engagere sig?

I det daglige vil du sammen med vores anden Social Media Manager komme til at arbejde tæt sammen med redaktører, værter, journalister og producere på tværs af programmer. Sammen med dem finder du frem til det indhold, der har et godt potentiale på sociale medier og hjælper dem til også at tænke visuelt, så deres historier kan få liv på sociale medier.

Arbejdsopgaver:

 • Udvikle og implementere vores strategi, prioritering og formater på sociale medier.
 • Evaluere og prioritere på baggrund af data, så vi får mest ud af vores indsats.
 • Producere engagerende indhold i form af opslag, billeder og videoer.
5R Marketing ApS
Vi søger casehandlere til vores afdeling på Skt. Knuds Torv

5R Marketing ApS, Aarhus

5R Marketing

Vi søger dig, der er struktureret, serviceminded, har en professionel tilgang til dit arbejde og som kan se dig selv i et spændende og ansvarsfuldt job. Vi søger dig, som arbejder koncentreret og professionelt, og som samtidig kan lide at kommunikere med alle typer af mennesker.

Dine primære opgaver som casehandler:

 • Sagshåndtering af eksisterende kunder via sagssystemer, telefon og e-mail
 • Gennemgang af indsendte informationer
 • At give de eksisterende kunder en god og professionel oplevelse
5R Marketing ApS
Mindmill DenmarkInbound Marketing Specialist

Mindmill Denmark, Aarhus

Vi har knusende travlt med at fastholde og udbygge vores position som Danmarks førende B2B-marketingbureau.

Som Inbound Marketing Specialist får du en nøglerolle i vores Inbound Marketing team. Du vil få en stor berøringsflade internt og samarbejde tæt med dine kollegaer fra alle de andre afdelinger.

Du vil få ansvaret for egne kunder og projekter fra deltagelse på møder med sælgeren til udarbejdelse af marketingstrategien, onboarding, workshops, eksekvering, koordinering, projektledelse, launch samt løbende optimering, rådgivning og udvikling.

Vestas Wind Systems A/S
Technical Project Manager

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you a hands-on Technical Project Manager looking for an exciting opportunity at the Vestas Test Centre in Aarhus? If you have good people management skills combined with technical, engineering expertise, we want to hear from you.

The Test and Verification department within Vestas Wind Systems A/S plays an important role towards the verification of components, modules and products.

In order to optimise testing, we bring field conditions into our test centre and expose them to advanced functional, performance and reliability testing.

You will join a very homogenous department with a high focus on team development and with significant opportunities for personal development in a highly professional environment.

Vestas Wind Systems A/S
Lægepraksis i Aarhus C søger en erfaren lægepraksis-sekretær eller sosu-assistent med lægepraksiserfaring pr. 1. august 2020

Allé Lægerne I/S

Vi er en stor kompagniskabspraksis med 2 ejere og 6 ydernumre. 7 sekretærer, 3 sygeplejersker, fastansatte læger (og 1-2 udd.læger i perioder).

En dejlig arbejdsplads med god stemning og hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt. Men også en travl arbejdsplads i perioder, så man trives bedst hvis man kan lide udfordringer og kan bevare roen. Og sætte pris på at ikke alle dage er ens. Af samme grund vil kun ansøgere med praksiserfaring komme i betragtning.

Arbejdet består af vanlig lægepraksis sekretariatsarbejde dvs. modtagelse af patienter, telefonpasning med tidsbestilling, medicinbestilling, svarafgivelse m.m., men der vil også være kliniske patientopgaver i form af blodprøvetagning, urinundersøgelser, ekg mv og det er en forudsætning for at ansøge, at du har erfaring hermed eller mod på at lære det.

Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser