DSB

Rejs med – for en bæredygtig fremtid

Du har måske ikke tænkt over det, men din arbejdsplads siger meget om, hvor du står.

Uanset, hvilken plads du vælger hos os, kan du være med til at skabe en grønnere fremtid sammen med et hold, der får det hele til at køre og er med til at få flere kunder i toget. På den måde er du med til at gøre vores formål til virkelighed: Plads til alle på rejsen mod det bæredygtige.

Med grønne tog og relevante produkter og services vil vi få flere til at rejse med tog igen og igen. Dermed vil vi gøre det lettere for vores kunder at være en del af rejsen mod det bæredygtige og skabe mindre trængsel ind og ud af byerne.

Der er fløjtet afgang, men vi har altid plads til flere, der vil være med til at skabe fremtidens grønne kollektive transport.

Rejse med – for viljen til at gøre en forskel

Vil du være med på rejsen, bliver du en del af en grøn og engageret virksomhed, der investerer milliarder i nye eldrevne tog, automatiserede S-tog, sikre og imødekommende stationer, digitalisering og attraktive produkter og services til vores kunder.

Vælger du at rejse sammen med os, bliver du en del af et fællesskab, der har viljen til at gøre en forskel, og som er kendetegnet af faglig stolthed og høj professionalisme i løsningen af de mange komplekse opgaver.

Vi favner hinanden og har respekt for forskellige fagligheder. Vi er derfor åbne overfor dine tanker og initiativer og skaber plads til, at du kan gøre en forskel, når vi sammen skaber de bedste løsninger til gavn for vores kunder og fremtiden.

Det handler nemlig ikke bare om af komme fra A til B. Det handler om, hvordan vi kommer frem.

Rejs med – med balance i livet og på arbejdspladsen

Du bliver en del en rejse, hvor der er balance mellem arbejde og fritid , plads til alle typer af karriereforløb og mulighed for at du kan forfølge dine karrieremål.

Vi tror nemlig på, at forskelle og forskellige perspektiver bidrager til større livs- og arbejdsglæde. At forskellighed skaber bedre løsninger for både dig selv som menneske og medarbejder - og for DSB som virksomhed. Og vi tror også på, at vi trives bedre, når mål, muligheder og prioriteter kører på skinner og ikke i hver sin retning.

Vi sætter pris på en bred vifte af indsigter, personligheder, køn, aldre, uddannelse og etniske baggrunde, fordi vi ved, at talent ingen grænser har. Og at et menneske, der mødes med respekt, har en større glæde ved at køre på arbejde.

Derfor har vi masser af muligheder for udvikling og uddannelse i jobbet, attraktive lønpakker, personalegoder, sundhedsordninger, højt til loftet, samt et stort fokus på tværfaglige samarbejder, fleksible arbejdsformer og en ledelsesstil med mennesket forrest i vognen. Vi ved, at det er vigtigt, at vi passer godt på hinanden og gør plads til alle. Vil du være en del af rejsen?