65 jobannoncer matcher din søgning 65 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Deloitte

Bliv en del af vores team i Kolding og Odense med fokus på assistance til CFO- og finansfunktionen i det danske SME-segment

Vi søger ambitiøse talenter til vores team, der fokuserer på at sikre vores kunders fortsatte kontinuitet og drift samt på optimering og implementering af processer og systemer i økonomifunktionen med SME-segmentet i dansk erhvervsliv i centrum.

Du vil som en del af vores team komme med på spændende rådgivningsprojekter, der vedrører CFO-området samt generel håndtering og drift af finansfunktionen.

Du vil få mulighed for at påvirke og sætte præg på din egen karrierevej, og vi vil strække os langt for at matche dig med de rigtige opgaver med udgangspunkt i dine stærke sider, præferencer og udviklingsmuligheder.

Unique Furniture A/S

Master Stock Planner

Kolding

Unique Furniture er en progressiv B2B møbeldesign- og distributionsvirksomhed dedikeret til at udfordre grænserne for kreativitet og funktionalitet. Med en ubøjelig forpligtelse til godt håndværk, kvalitet og design leverer vi innovative møbelløsninger til vores kunder, og giver dem mulighed for at skabe enestående rum, der inspirerer og hæver deres brandidentitet.

Kan du se dig selv som en del af dette hold, så kom og vær med som vores nye Master Stock Planner.

Unique Furniture A/S
Hotel Koldingfjord A/S

Ejendomsassistent

Kolding

Hotel Koldingfjord er et 4-stjernet hotel med 5-stjernet konferenceafdeling. Som ny medarbejder på Hotel Koldingfjord får du ca. 100 nye kollegaer, der alle engageret og loyalt arbejder for at give vore fælles gæster fantastiske oplevelser.

Funktionen som ejendomsassistent omfatter alt forefaldende arbejde i forbindelse med driften og vedligeholdelsen af bygningerne, hvorfra Hotel Koldingfjord drives.

Opgaverne er såvel inden- som udendørs og det forventes at du går til opgaverne med fleksibilitet og engagement.

Hotel Koldingfjord A/S
STILL DANMARK A/S

Elev til AIS Servicebackoffice

Kolding

Drømmer DU om en fremtidssikker kontoruddannelse inden for service og automation?

STILL Danmark kan tilbyde vores kommende elev en fagligt stærk og bred administrativ uddannelse i en international virksomhed, som arbejder under gode ordnede forhold. Du får en travl hverdag sammen med branchens bedste kollegaer.

STILL DANMARK A/S
STILL DANMARK A/S

Økonomiassistent

Kolding
  • Har du styr på debet og kredit?
  • Er bogføring lige noget for dig?
  • Brænder du for at gøre arbejdsgange lidt smartere?

STILL Danmark A/S er et af verdens førende brands inden for highend truck. Vi er drevet af høj kvalitet og service, og vi har brug for dig i vores Finansafdeling. Afdelingen har til huse i Kolding, og her vil du få din daglige gang sammen med din chef og dine tre nærmeste kolleger i afdelingen.

STILL DANMARK A/S
Nic. Christiansen Gruppen

Operations Assistent

Kolding

Som Operations Assistent bliver du en del af NCG Importer Finance, der er Nic Christiansen Gruppens leasing- og finansieringsselskab. Vi tilbyder blandt andet attraktive leasing- og finansieringsløsninger til såvel private som erhvervskunder. Vi opererer sammen med alle koncernens selskaber og i alle de nordiske lande.

Dine arbejdsområder bliver indenfor kontraktstyring, administration og kundesupport, hvor du blandt andet håndterer kontrakter og administrative opgaver relateret til leasingaftaler, ligesom du servicerer henvendelser fra kunder og forhandlere primært via telefon og mail.

Arbejdernes Landsbank

Finanstrainee til Kolding

Kolding

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdspladsI Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre.

Som finanstrainee får du ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kollegaer skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

Arbejdernes Landsbank
Gem
Sydbank

Rådgiver med flair og interesse for bolig til Sydbank

Er du god til at tale med kunder, særligt interesseret i boligområdet og brænder du for at skabe unikke kundeoplevelser – så er jobbet som finansiel byggerådgiver måske noget for dig?

Som finansiel byggerådgiver i Sydbank, er du dygtig til at yde den dybe faglige byggerådgivning til bankens kunder, når de ønsker at bygge nyt, bygge om eller bygge til.

Sydbank
Alka Forsikring

Forsikringsrådgiver til outbound i Alka | Kolding

Kolding

Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Som sælger hos Alka, vil din hverdag bestå i at ringe til eksisterende kunder på baggrund af leads, og proaktivt opsøge potentielle kunder. For at kunne give den bedst mulige rådgivning til vores kunder, er det essentielt at du har en grundig forståelse for at identificere og forstå den enkeltes forsikringsbehov.

Alka Forsikring
Gem
TREFOR

Er du et el-teknisk rådgivningstalent, som brænder for kundekontakt?

Kolding

Har du en el-teknisk/el-faglig baggrund? Kan du se dig selv i en udadvendt administrativ rolle, med daglig rådgivning af blandt andet el-installatører?

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Håndtering af daglige kundehenvendelser primært via telefon og mail
  • Administrativ og teknisk sagsbehandling ved at praktisere best practice
  • Håndtering af løbende kommunikation med kunder og kollegaer i forbindelse sagsbehandlingen
TREFOR
Middelfart Sparekasse

Privatrådgiver til Kolding

Da en af vores kolleger har fået nye udfordringer internt i Sparekassen, søger vi en kollega til vores afdeling i Kolding.

Her venter dig en portefølje af privatkunder, som alle har et rådgivningsbehov inden for bl.a. bolig, investering og pension. Vi har banet vejen for, at du kan koncentrere dig om at yde den bedst tænkelige rådgivning til dine kunder. Du skal ikke bruge kræfter på produktion og efterbehandling - det har vi dygtige kolleger, der tager sig af.

Du kan se frem til at få en stor grad af frihed til at løse dine opgaver, som det passer dig - under hensyntagen til kunderne, kollegerne og Sparekassen.

Middelfart Sparekasse
Gem
BOVIA

Vil du være vores nye lønkonsulent?

Kolding

Trives du med at jonglere med tal og sikre præcision i deadlines? Så er du måske vores nye lønkonsulent hos Bovia.

Dine primære ansvarsområder, i forening med din kollega, vil omfatte en månedlige lønbehandling for ca. 120 medarbejdere både måneds-, og timelønnede, som ud over udbetalingen bl.a. omfatter afstemning af løn, mellem lønsystem (Azets), bogføring og e-Indkomst.

Du vil få betydelig indflydelse på både din egen udvikling og afdelingens fremtid.

Nic. Christiansen Gruppen

Facility Manager

Kolding

Brænder du for ejendomsdrift, har du hænderne skruet godt på og er du motiveret for et selvstændigt job i et bæredygtigt byggeri?

I sommeren 2022 igangsatte Nic. Christiansen gruppen byggeriet af et 9.500 m2 nyt hovedkontor på Sjællandsvej 1 i Kolding. I oktober 2024 står hovedkontoret klart og det samme gør 200 glade medarbejdere, der ser frem til at tage den nye bygning i brug. I den forbindelse søger vi en dygtig Facility Manager der kan sikre den daglige drift af lokationen.

Smurfit Kappa Danmark

Transport Planner

Kolding

Til vores logistikafdeling søger vi en passioneret og engageret speditør.

Du er uddannet indenfor spedition eller shipping, og du brænder for at arbejde med fragt og forsendelse.

Vi giver dig den nødvendige oplæring, og du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Optimum HR søger for Spiras – Aabenraa
Gem
Optimum HR

Revisor til del- eller fuldtid

Aabenraa, Odense, Vojens eller Kolding

Ønsker du også at balancen skal gå op i både dit arbejdsliv og privatliv? Så kom med på holdet ved en af Danmarks største rådgivere indenfor landbrugssegmentet. Vi har plads og fleksibilitet, afhængig af hvor du befinder dig i dit liv. Med udvidelse af vores regnskabsteam og med dig på holdet, kan vi holde fuld fleksibilitet og høj faglighed internt i teamet og ud mod vores kunder.

Du vil indgå i et spændende miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen og dine opgaver. Det vil sige, at de opgaver du trives bedst med, kan vi give dig flest af og derved forme dit drømmejob.

Optimum HR
Restaurant Flammen

Financial Controller med erfaring som revisor

Kolding

Brænder du for at arbejde i den finansielle del af en ambitiøs familieejet virksomhed med stærke værdier? Har du styr på din økonomiske værktøjskasse og motiveres du af at gøre en forskel hver dag?

Til vores Finance-afdeling søger vi en Financial Controller med erfaring som revisor. Du kan se frem til et varieret og fleksibelt job i et energisk miljø, hvor du bliver ansvarlig for Flammens regnskab, månedsafslutning, lønkørsel og forskellige Controller-opgaver.

Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du i høj grad selv er med til at planlægge din arbejdstid

SCHOU COMPANY A/S

Category Buyer til vores møbelafdeling

Kolding

Brænder du for indkøb og et godt købmandskab, og har du samtidig ønsket om en spændende stilling, der vil udfordre dig og byde på forskelligartet arbejdsopgaver?

I samarbejde med vores Lead Category Buyer bliver det din opgave, altid at leverer de rigtige produkter til de rigtige priser.

Du vil få til opgave at håndtere kundeforespørgsler og tilbud til salg indenfor kategorien møbler, hvortil du får ansvaret for en række leverandører hovedsageligt placeret i Fjernøsten.

Hos os får du en afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

SCHOU COMPANY A/S

Trainees til salg, indkøb og marketing

Kolding

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed?

Fælles for elevstillingerne hos os er, at du vil få mulighed for at arbejde på tværs af projekter, og dermed får en bred vifte af erfaringer.

Elevstillingen vil give dig et solidt fundament til din fremtidige karriere, med spændende udviklingsmuligheder og karriererejse.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende elevstilling i en international vækstorienteret handelsvirksomhed.

Gem
Atea A/S

Intern servicemedarbejder

Kolding

Du vil være ansvarlig for husets praktiske område, herunder styring af rengøringsleverandør og vedligeholdelsesopgaver på inde- og udendørsarealer, med fokus på at have et rent og indbydende miljø til vores medarbejdere og besøgende.

Du vil håndtere opgaver vedrørende husets lagerfunktion, sikre at varer håndteres og registreres, samt indgående og udgående post og pakker, herunder distribution til de rette modtagere internt. Præcision og organisering er nøgleord i denne opgave.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV