Salgstrainee
hos en af Danmarks største leverandører til byggeriet

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

Vi har svaret til dig!

Handelselever til en af Danmarks største leverandører til byggeriet
2 års uddannelse
Davidsen Tømmerhandel - Arrow down

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Jeg er blevet klædt grundigt på til en hverdag i det virkelige liv, hvor jeg nu henter priser ved leverandører og lukker handler på store beløb. Jeg er blevet klædt grundigt på til en hverdag i det virkelige liv, hvor jeg nu henter priser ved leverandører og lukker handler på store beløb.
Davidsen Tømmerhandel - Quote

Jeg er blevet klædt grundigt på til en hverdag i det virkelige liv, hvor jeg nu henter priser ved leverandører og lukker handler på store beløb.

Tobias, tidl. salgstrainee.
Davidsen Tømmerhandel - left

En verden af muligheder

Vi vil gerne udvikle dig i Davidsen – vil du med?

Som salgstrainee tilbyder vi dig en spændende og udfordrende uddannelse i en dynamisk branche med dedikerede kolleger. Vi kombinerer praktik i afdelingen med fede skoleophold på Business College Syd Mommark på Sydals. Psst… fik vi nævnt, at skolen byder på alt fra fitness- og e-sport-faciliteter til sauna og badebro?

Hos os får du en oplevelse for livet, hvor kultur samt din personlige og faglige udvikling går hånd i hånd. Du har desuden mulighed for at ansøge om en 1-2 måneders udstationering i vores afdeling i Nuuk. Her vil du lære om byggeri i helt særlige omgivelser.

Og når du er udlært, kan der være mulighed for at fortsætte hos os som sælger på en af vores lokationer, lige så vel som du kan videreudvikle dine kompetencer gennem en af vores interne uddannelsesprogrammer eller kurser. Det kan også være, du har lyst til at søge en stilling i en af vores administrative funktioner – eller måske gå ledervejen?

”Du får flere ansvarsområder løbende. Jeg står fx for vores lokale FB-side i tæt samarbejde med Marketing. Så der er også rig mulighed for at prøve kræfter med en masse andre ting.”

Laura, nuværende salgstrainee.
Vi vil gerne udvikle dig i Davidsen – vil du med? Vi vil gerne udvikle dig i Davidsen – vil du med?
Davidsen Tømmerhandel - quote tag

Jeg har valgt at fortsætte efter endt uddannelse, da jeg har gode karrieremuligheder, dygtige kolleger at sparre med og et fantastisk netværk. Desuden er Davidsen i gang med en spændende vækstrejse, og den vil jeg gerne være en del af.

Tobias, tidl. salgstrainee.
Jeg har valgt at fortsætte efter endt uddannelse, da jeg har gode karrieremuligheder, dygtige kolleger at sparre med og et fantastisk netværk. Jeg har valgt at fortsætte efter endt uddannelse, da jeg har gode karrieremuligheder, dygtige kolleger at sparre med og et fantastisk netværk.
Davidsen Tømmerhandel - Quote

Hvad laver du så som elev?

01

Som salgstrainee er din uddannelsestid en kombination mellem praktik og skoleophold (9 uger i alt løbet af de 2 år). Fra uddannelsens start har du valgt, om din profil er trælast eller butik.

02

Du får et dybdegående produktkendskab, som bliver udviklet både på skoleophold men i særdeleshed også i din hverdag i afdelingen.

03

Herefter dykker du mere ned i arbejdet med kunderelationer, ligesom du får mere leverandørkontakt og -samarbejde. Ellers har du også rig mulighed for selv at opsøge opgaver eller lære mere ved at melde dig på onlinekurser.

04

Som afslutning på din uddannelse skal du skrive fagprøve, og her er det tid til at finde og dyrke din niche. Om det er bæredygtighed, byggematerialer, arbejdstøj eller noget helt fjerde bestemmer du – vi glæder os til at se resultatet!

Et elevfællesskab, der udvikler dig – og giver venner for livet

Glæd dig til at:

Davidsen Tømmerhandel - Skoleophold

komme på skoleophold, hvor kompetente undervisere udvikler din faglighed og omgivelserne indbyder til sociale aktiviteter med de andre salgstrainees, når I har fri fra undervisningen.

Davidsen Tømmerhandel - Side om side med mennesker

arbejde side om side med mennesker, der altid tager sig tid til at hjælpe dig.

Davidsen Tømmerhandel - Oplæringsansvarlig

få tilknyttet din egen oplæringsansvarlig, som klæder dig godt på og altid står klar til at svare på dine spørgsmål.

Du får elevløn efter HK’s funktionæroverenskomst under hele uddannelsen samt kørselsgodtgørelse i forbindelse med dine skoleophold.

Det er fedt, der kun er andre elever fra Davidsen på vores hold. Vi danner bånd på en anden måde. Mange af os er også venner og ses uden for skolen. Det er fedt, der kun er andre elever fra Davidsen på vores hold. Vi danner bånd på en anden måde. Mange af os er også venner og ses uden for skolen.
Davidsen Tømmerhandel - Quote

Det er fedt, der kun er andre elever fra Davidsen på vores hold. Vi danner bånd på en anden måde. Mange af os er også venner og ses uden for skolen.

Laura, nuværende salgstrainee.
Davidsen Tømmerhandel - Left

Hvordan kommer du med på holdet?

Der er forskellige veje til at blive salgstrainee hos Davidsen. Vi har (næsten) plads til alle, og afhængig af din baggrund, har du følgende muligheder:

En EUD, EUX, HHX giver dig direkte adgang.

Du kan også have en HTX, STX eller HF med 5 ugers EU’s Detail, ligesom der er mulighed for at komme i ny mesterlære – eller sadle om, hvis du fx er udlært tømrer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vi forventer ikke, at du har produktkendskab indenfor vores branche. Så længe du har mod på at lære vores produkter og arbejdsgange godt at kende ved at være nysgerrig, åben og engageret. Så skal vi nok bygge på dig.

Laura, nuværende elev Laura, nuværende elev

Klik her, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være ansat ved Davidsen

Gør en god handel for dig selv – søg i dag!

Klik på ”Bliv elev”-knappen nedenfor og følg instrukserne via systemet, så vi modtager de oplysninger, vi har brug for. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Gør en god handel for dig selv – søg i dag! Gør en god handel for dig selv – søg i dag!