Unique Furniture A/S
Kolding

Master Stock Planner

Hos Unique Furniture er vores vision krystalklar: "We will not rest until every person on the planet has access to creating a home with Unique products". Denne vision er den røde tråd, der guider vores handlinger og beslutninger. Unique Furniture er en progressiv B2B møbeldesign- og distributionsvirksomhed dedikeret til at udfordre grænserne for kreativitet og funktionalitet. Med en ubøjelig forpligtelse til godt håndværk, kvalitet og design leverer vi innovative møbelløsninger til vores kunder, og giver dem mulighed for at skabe enestående rum, der inspirerer og hæver deres brandidentitet. Kan du se dig selv som en del af dette hold, så kom og vær med som vores nye Master Stock Planner.

Rollen:

Som Master Stock Planner vil du være ansvarlig for at optimere vores lagerstyringsprocesser, sikre tilstrækkelig tilgængelighed af produkter på de rigtige lagre, på de rigtige tidspunkter og minimere lagerniveauer. Du vil rapportere til COO.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et job med en bred berøringsflade i organisationen, og der er tale om en nøglerolle i samspillet mellem salg, lager og indkøbsafdelingen.

Udvalgte ansvarsområder vil være:

  • Overvåge og analysere lagerbeholdninger for at sikre rettidig levering og minimere overskydende lager i både Denmark og udland
  • Gennemføre køb af varer hos leverandører samt foretage booking af logistikløsning
  • Samarbejde med sourcing- og salgsteams for at planlægge lagerbeholdninger i overensstemmelse med fremtidige efterspørgselsbehov, herunder produktlivscyklusperspektiv, kampagner, produktions leadtime, sejltid og sikkerhedsniveauer
  • Identificere og implementere forbedringer i lagerstyringsprocesserne for at øge effektiviteten og reducere omkostningerne
  • Bidrage til udviklingen af vores disponeringsværktøjer i form af systemer og procestiltag
  • Udarbejde rapporter og præsentationer om lagerpræstationer og -tendenser

Vi tilbyder et spændende job i et velfungerende og afslappet arbejdsmiljø med store udviklingsmuligheder, hvor hverdagen er præget af solidt købmandskab, engagement, humor og fællesskab. Du bliver en del af et samarbejdende team, hvor gensidig støtte og teamwork er nøgleelementer.

Vi forventer:

Du kommer højest sandsynligvis fra en tilsvarende stilling med en del års erfaring, hvor du kan bidrage og hjælpe os godt på vej i vores videre rejse.

Du brænder for at arbejde med og analysere data samt videreformidle din viden og indsigt til forretningen. Du er digital i din tankegang og motiveres ved, hvordan vi bedst udnytter systemer og andre digitale værktøjer. Har du erfaring med disponeringsværktøjer er det en fordel men ikke et krav.

Der er tale om en central stilling, og for den rette kandidat er der spændende karrieremuligheder. Hvis du kan se dig selv i denne fuldtidsstilling, vil det glæde os at modtage din ansøgning samt CV med foto via linket ”Søg Jobbet Online”.

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2024.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Bundgaard + 45 2921 9891. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og behandler ansøgningerne løbende, men vi venter gerne på den rette person.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.