24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Landbrugsstøtte & Geodata

København V

Vil du være med til at indfri Danmarks ambitioner på miljø- og klimaområdet? Har du politisk tæft og flair for at udvikle robuste, administrative løsninger?

Enheden Landbrugsstøtte & Geodatas primære opgave er at implementere og forvalte en række tilskudsordninger, både i form af indkomststøtte til landbrugerne, men også i form af arealstøtteordninger, hvor indsatser til gavn for natur og miljø prioriteres.

Du skal sammen med vores anden enhedschef lede enheden. Sammen skal I udstikke den overordnede retning for enhedens ca. 80 medarbejdere, der både har til huse i København og Augustenborg.

Rigspolitiet

Talstærke kollegaer til analyser og strategisk økonomistyring

København V

Rigspolitiets Koncernøkonomi søger to faglige ambitiøse kollegaer, der har lyst til at arbejde med politiets økonomistyring på tværs af politikredsene og Rigspolitiet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra vurderinger af kredsenes økonomi og formidling af strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingerne følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse.

Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark
Sund & Bælt Holding A/S

Erfaren Bæredygtighedskonsulent til ny afdelingen for Bæredygtig Governance

København V

Vil du være med til at implementere CSRD og udvikle bæredygtighedsrapporteringen i Sund & Bælt? Har du erfaring med udvikling af KPI’er, et blik for detaljen og er du dygtig til at arbejde på tværs og tæt sammen med specialister og faglige eksperter?

Afdelingen for Bæredygtig Governance har til opgave at drive arbejdet med bæredygtig governance, herunder implementereringen af den nye Corporate Sustainability Reporting Directive og fremtidig EU-lovgivning på området, på tværs af Sund & Bælt koncernen. Du vil få en nøglerolle i at drive det arbejde og være med til at opbygges en koncernfælles tilgang til data, der skal ligge til grund for de nye rapporteringskrav.

Sund & Bælt Holding A/S
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
Københavns Kommune

Børnekulturkoordinator til Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vi søger en børnekulturkoordinator, der kan styre København i mål som international foregangsby for børnekultur.

Københavns Kommune har en ambition om, at alle københavnske børn skal introduceres til forskellige former for kultur tidligt i livet. En handletank med eksperter i børnekultur er kommet med en række ikke politiske besluttede anbefalinger til indsatsen, og dem skal du som børnekulturkoordinator have ansvaret for bliver indfriet.

Københavns Politi

Medarbejder til interne kontroller i Københavns Politi

København V

Vil du arbejde med controlling i en spændende og politisk styret organisation med en samfundskritisk rolle?

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre en række obligatoriske kontroller på det økonomi-administrative område. Derudover vil du bidrage til udviklingen af en analysebaseret tilgang til controlling, der bl.a. skal tage afsæt i analyser af regnskabsdata mv.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i og prøve nye ideer af i et team, hvor arbejdsglæde og engagement er vigtigt i hverdagen.

Gem
Femern A/S

Konsulent til Project Management Office i Femern A/S

København V

Vil du være med på danmarkshistoriens største infrastrukturprojekt? Er du løsningsorienteret, analytisk stærk og har erfaring med projektledelse og ledelsesbetjening? Hvis ja, så er du måske vores nye konsulent i Project Management Office.

Du bliver en del af Project Management Office i Femern A/S med reference til chefen for projektstyring. Vi har en uformel omgangstone, en stærk holdånd og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel og faglig udvikling. I det daglige arbejde har du en stor kontaktflade i hele organisationen, som er kendetegnet ved et internationalt miljø med engagerede kolleger fra hele verden.

Femern A/S
Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

KFUKs Sociale Arbejde

Leder til Reden International

København V

Reden International har været gennem en spændende udvikling og består i dag af en rådgivende- og opsøgende afdeling samt af et krisecenter for kvinder, der er vurderet som ofre for menneskehandel.

Vi søger en erfaren personaleleder, som kan skabe gode og trygge rammer for både målgruppen og medarbejdere og som kan sikre høj faglighed i arbejdet.

Dansk Arbejdsgiverforening

Økonom til analyser af arbejdsmarkedet

København V

Dansk Arbejdsgiverforening har brug for en skarp økonom til at sikre, at vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til udfordringerne på det danske arbejdsmarked.

Er du en dygtig økonom med en skarp analytisk sans og politisk tæft? Og vil du være med til at udarbejde analyser og ny politik om højaktuelle emner som f.eks. unges tilknytning til arbejdsmarkedet, mangel på faglærte, flere seniorer i beskæftigelse og udviklingen i antallet af internationale medarbejdere, som spiller ind i DA's politiske interessevaretagelse?

Så er du måske vores nye kollega i DA's enhed for Arbejdsmarkedsanalyse.

Banedanmark

Projektkoordinator for fremtidens S-bane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du helt tæt på de centrale beslutninger, som skal gøre en af verdens bedste bybaner endnu bedre? Så kom med på rejsen som projektkoordinator i Banedanmark.

Du sikrer det gode samarbejde med DSB ved at tænke og facilitere processer og leverancer helt i mål og ved, at fremskaffe de brikker der mangler undervejs. Du kommer til at arbejde med:

  • Koordinering og kvalitetssikring af komplekse problemstillinger med en bred kontaktflade i Banedanmark
  • Udarbejdelse af materialer til Banedanmarks direktion og det øvrige projekt
  • Specifikke problemstillinger i de enkelte arbejdsgrupper
Banedanmark
Planetarium

Formidlingschef

København V

Du skal stå i spidsen for at drive og udvikle Planetariums fremtidige formidlingsindsats – herunder udstillinger, skoleindsats, weekend- og ferieprogram, foredragsprogram, aktiviteter, særarrangementer, rundvisninger, tilbud til årskortindehavere, tilbud til virksomheder fx teambuilding.

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Vi søger en formidlingschef, der brænder for at tage aktivt ansvar for alle processer – fra strategi og ledelsesfunktion til kreativ konceptudvikling, oplæring af medarbejdere og gæstehåndtering – du skal altså som resten af organisationen være begejstret for at løse mangfoldige arbejdsopgaver og deltage direkte i eksekveringen.

Planetarium
Sund & Bælt Holding A/S

Forretningsspecialist med ansvar for styring af vejafgiftsordning

København V

Vil du arbejde med samfundskritiske initiativer på transportområdet? Har du erfaring med implementering, styring og drift af store it- eller infrastrukturprojekter? Så vil dette job være noget for dig.

Sund & Bælt skal implementere og drive ordningen for kilometerbaserede vejafgifter for lastbiler, der skal understøtte grøn omstilling af tung trafik.

Vi tilbyder et job med varierende og udfordrende opgaver, hvor du bliver del af et dynamisk programteam med engagerede kolleger – og en del af en spændende organisation, der er midt i en forandringsproces med at digitalisere forretningen.

Sund & Bælt Holding A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
Banedanmark

Operational Excellence Specialist til forbedringsprojekter i Banedanmarks Anlægsdivision

København V

Er det naturligt for dig at spotte optimeringsmuligheder, og trives du med både at være langt nede i opgaverne og sikre, at forbedringer bliver implementeret i organisationen?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI anlægsdivisionen gentænker vi måden, vi gennemfører vores store anlægsprojekter. Det er en kæmpe transformation, som bygger på standardisering, løbende forbedringer, tavlestyring og nærværende ledelse.

I Operational Excellence spiller vi en afgørende rolle i transformationen. Det er en stor opgave, og vi leder derfor efter en ny kollega, som vil være med på rejsen.

Banedanmark
Dansk Planteværn

Konsulent med interesse for landbrug, grøn omstilling og politisk interessevaretagelse

København V

Brænder du for at arbejde tæt sammen med virksomheder, som udvikler løsninger til landbrugets grønne omstilling?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at have tæt dialog og samarbejde med foreningens medlemmer samt at overvåge og analysere den politiske og lovgivningsmæssige udvikling inden for områder af relevans for foreningens medlemmer.

Vi tilbyder en deltidsstilling på 20 timer i vores sekretariat med fire ansatte.

Dansk Fjernvarme

Konsulent til elområdet

Kolding eller København V

Vil du bidrage til den grønne omstilling gennem omlægning af elproduktion, elektrificering og indretning af elmarkeder til at understøtte et nyt energisystem baseret på vedvarende energi?

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

  • sekretariatsbetjene arbejdsgrupper og udpege fokusområder inden for regulatoriske og lovgivningsmæssige rammer for elmarkedet og udvikling af et sammenhængende energisystem.
  • deltage ved arrangementer hos Energinet og øvrige aktører, herunder aktørarbejdsgruppemøde for systemydelser og elaktørforum.
Dansk Fjernvarme
DI Dansk Industri

Politisk, analytisk konsulent til energieffektivisering

København V

Energieffektivisering er en af hjørnestenene i den grønne omstilling. Der er behov for et betydeligt fokus på energieffektivisering i alle sektorer – fra industrien til bygninger – hvis vi skal nå i mål med klimaambitionerne.

Derfor søger vi en kollega, som kan være med til at sætte fokus på mulighederne i EE og de politiske tiltag - både nationalt og europæisk - som er nødvendige for at komme i mål med opgaven.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København, hvor vi bliver forkælet med lækker frokost og mange muligheder for sociale aktiviteter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV