28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DI Dansk Industri

Bliv chef for DI´s Møde- & Eventcenter

København V

Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?

Du vil være ansvarlig for ledelsen af vores dedikerede teams inden for Eventafvikling, Mødecenter, Køkken, Servering og AV-teknik. Sammen og i samarbejde skaber disse teams banebrydende møder og events, der inspirerer og fascinerer.

Du bliver en del af et hus med mange forskellige typer af events, hvor vi ruller den røde løber ud for nationale såvel som internationale gæster.

Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsadministrator søges

København V

Som den erfarne og engagerede ejendomsadministrator, du er, vil du komme til at varetage en portefølje af foreningsejendomme, der både omfatter ejerforeninger og andelsforeninger.

Du varetager dine porteføljer selvstændigt i hele processen fra start til slut med fokus på ordentlighed. Du har den direkte kontakt til bestyrelser og beboere, og du får rig lejlighed til selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for løbende udvikling af dine kompetencer.

Du vil sparre med vores juridiske team indenfor fast ejendom, og sammen med dine ambitiøse kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

3
Gem
3

Skriftlig stærk medarbejder til Mailteam i Kundeservice

København V

Se video om 3 som arbejdspladsHos 3 er vi en gruppe af specialister, der hver dag giver sig selv 110% for at sikre, at kunderne får en professionel behandling og en fantastisk oplevelse hver gang de skriver til os. Så vil du være med til at løfte vores skriftlige besvarelser til et endnu højere niveau, så læs med her:

Dine daglige opgaver vil bestå af at servicere 3’s kunder via e-mail og chat. Derudover vil der være SoMe-opgaver, og i travle perioder vil du hjælpe dine kollegaer i Kundeservice med at løse henvendelser telefonisk.

Jobindex søger for Boligadministratorerne A/S
Gem
Jobindex

Ejendomsadministrator – arbejd med din egen portefølje på hyggeligt kontor

København V
  • Kan du se fordelene ved at være en del af en mellemstor administrationsvirksomhed, hvor du får dygtige kolleger at sparre med?
  • Har du lyst til at være primær kontaktperson for din egen portefølje af andelsboliger, ejer- og grundejerforeninger?
  • Og vil du have en hverdag, der giver plads til hjemmearbejde og tidligt fri om fredagen?

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du allerede er ejendomsadministrator med god erfaring fra en lignende stilling eller du har en baggrund fra bank eller ejendomsmægler, hvor du har arbejdet med ejendoms-/boligsagsbehandling og økonomi, og nu er du klar til at prøve kræfter med vores verden.

Jobindex
Københavns Politi

Medarbejder til interne kontroller i Københavns Politi

København V

Vil du arbejde med controlling i en spændende og politisk styret organisation med en samfundskritisk rolle?

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre en række obligatoriske kontroller på det økonomi-administrative område. Derudover vil du bidrage til udviklingen af en analysebaseret tilgang til controlling, der bl.a. skal tage afsæt i analyser af regnskabsdata mv.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i og prøve nye ideer af i et team, hvor arbejdsglæde og engagement er vigtigt i hverdagen.

Akademikernes A-kasse

Engageret juridisk konsulent

København V

Vil du yde den bedste service og rådgivning til vores medlemmer? Brænder du for at opbygge ekspertviden inden for et komplekst regelsæt?

Akademikernes A-kasse vil være et forbillede, og vi arbejder målrettet på at give rådgivning, vejledning og sagsbehandling af højeste kvalitet inden for arbejdsløshedsforsikring, efterløn mv. Samtidig vil vi være på forkant med udviklingen og tilbyde vores medlemmer brugervenlige og effektive digitale løsninger. Derfor søger vi nu en engageret og dygtig juridisk konsulent.

Akademikernes A-kasse
Gorrissen Federspiel

Teamleder til Facility

København V

Er du interesseret i at udvikle din karriere hos en af advokatbranchens mest respekterede virksomheder, så er det måske dig, vi er på jagt efter.

Vi leder efter en spillende træner, der skal lede Facility-teamet i deres daglige arbejde. Vi løser et stort antal større og mindre printopgaver for huset, eksempelvis processkrifter.

Derudover står vi for klargørelse af pladser til nye medarbejdere, interne flytninger og klargøring af mødefaciliteter.

Gorrissen Federspiel
Custom Cph ApS

Dygtig koordinator søges til spændende og fleksibel rolle hos startup i vækst

København V

CUSTOM CPH er en lille, men succesfuld dansk startup, der producerer custom løsninger som møbler, skabe og køkkener i høj snedkerkvalitet - og til skarpe priser - med produktion i de Baltiske lande.

Vi leder p.t. efter flere folk - både inden for projektledelse, marketing, økonomi og projektkoordination, så du er velkommen til at søge hvis nedenstående ikke eksakt er din profil, men du mener, at du på anden måde er relevant.

Du kommer til at gøre en forskel – og får en sjov, travl og udfordrende hverdag, hvor du bliver omdrejningspunkt ift. koordinering og søsatte indretningsprojekter for vores kunder.

Billetlugen A/S

Kundeservicemedarbejder

København V

Billetlugen søger en engageret kollega til vores kundeserviceteam, der kan håndtere henvendelser fra vores billetkøbere med et professionelt og serviceminded mindset.

Du vil blive en del af et dedikeret team i vores lokaler i Carlsberg Byen, hvor vi faciliterer billetløsninger til en bred vifte af kulturarrangementer og koncerter i Skandinavien, herunder musicals, koncerter, festivaler, sportsevents og lignende begivenheder.

Lån & Spar Bank

Supportmedarbejder til engagementsoverførsler (MOPI)

København V

Ønsker du at dyrke din bankfaglighed i en bank ejet af fagforeninger?

Det bliver dit ansvar at strukturere overførselssagerne i e-engagement med data modtaget fra vores rådgivningscentre.

Hvis du har modet til det, vil du kunne bidrage til udvikling og optimering af interne løsninger på området. Der vil på sigt, være mulighed for at deltage i ERFA-grupper på brancheniveau.

Lån & Spar Bank
Københavns Politi

Detaljeorienteret HR-medarbejder med gode samarbejdsevner til bemandingsplanlægning

København

Som medarbejder i HR-afdelingen får du en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor du sammen med dine kollegaer skal sikre god og professionel understøttelse af bemandingsplanlægningen på tværs af politikredsen.

Bemandingsplanlægningen skal i videst mulig omfang tage hensyn til medarbejdernes egne ønsker, men også til gældende arbejdstidsaftaler og kravet til en omkostningsbevidst planlægning. Det kan skabe modstridende hensyn, hvor du som medarbejder skal være ihærdig, vedholdende og gerne se det som en personlig udfordring at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Inco CC København A/S

Kundeservicemedarbejder (fuldtid) til butikken i inco Cash & Carry København

København V

I kundeservice tager vi os af mange forskellige opgaver, og du vil være et af de første ansigter, vores kunder møder, når de træder ind ad døren. Du tager dig af den direkte kundekontakt, når kunderne har spørgsmål, skal oprettes som kunde, afleverer returvarer og lignende. Det er også dig, der med et smil i stemmen tager telefonen og hjælper kunderne videre.

I jobbet ligger også en del administrativt arbejde, som primært foregår i Navision og på mail, og nogle praktiske opgaver som for eksempel omdeling af post, rengøring og opfyldning af kaffemaskine og lettere vareopfyldning i butikken.

Inco CC København A/S
Mødrehjælpen

Sekretær til samarbejde med og understøttelse af organisationens frivilligområde

København V

Brænder du for frivillighed, og får du energi af både at skabe og sikre gode rammer for det frivillige engagement i samarbejde med både frivillige og medarbejdere?

Du vil blandt andet få ansvaret for:

  • Varetage og understøtte den løbende kontakt til frivillige, herunder lokalforeninger og butikker
  • Udføre administrative opgaver såsom referatskrivning, korrekturlæsning, hjælp ved afrapporteringer

Vi er ambitiøse og er samtidig en arbejdsplads, der vægter rum til forskellighed og respektfuld omgangsform højt.

Mødrehjælpen
3
Gem
3

Er du klar til at (kick)starte din karriere? Bliv kunderådgiver hos 3!

København V

Se video om 3 som arbejdsplads

Har det også været en fed arbejdsdag for dig, når du:

  • helt sikkert har grint en masse med dine kolleger?
  • sammen med dine kolleger har vundet en konkurrence – eller har klappet ad de kolleger, der vandt denne gang?

Lige fra du træder ind ad døren hos 3, vil du føle dig velkommen og som en del af (arbejdsfamilien i) Kundeservice. Vi er et hav af forskellige mennesker, og du vil hurtigt opleve, at her kan du bare være dig selv.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gorrissen Federspiel

Compliance controller

Århus eller København V

Service og ordentlighed er nøgleord i rollen som compliance controller i en af Danmarks største og mest anerkendte advokatvirksomheder.

Som compliance controller har du en vigtig rolle i at sikre en korrekt onboarding af vores klienter i overensstemmelse med interne politikker og procedurer.

Arbejdsmiljøet hos os er moderne, fleksibelt og uformelt, og vi lægger vægt på medarbejdernes trivsel. Selvom vi har travlt, er der højt til loftet og plads til hygge og grin.

Gorrissen Federspiel
Deichmann Sko

Projektkoordinator / ekspansionsassistent

København V

Er du god til at holde overblik, sikre struktur og er dit servicegen udover det sædvanlige?

Til vores skandinaviske hovedkontor søger vi en omhyggelig og serviceorienteret kollega til vores bygge- og ekspansionsafdeling. Stillingen er organisatorisk placeret i vores byggeafdeling og man refererer til lederen af denne afdeling. 50% af arbejdstiden ligger i ekspansionsafdelingen.

Din arbejdsdag vil primært foregå på kontoret med pc og mobil som dine arbejdsredskaber. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra ind imellem efter nærmere aftale.

Visma e-conomic a/s

Proaktiv kundeservice superhelt til salg & ekstraordinær rådgivning på telefonen

København V

Har du forståelse for god kundekontakt? Og brænder du for salg og ekstraordinær rådgivning på telefonen?

Vi leder efter en kollega, som kan skabe ekstraordinære kundeoplevelser for vores nye og eksisterende kunder og samtidig motiveres af at levere rådgivende salg. Du skal elske at tale i telefon med kunder, tage ejerskab og være tryg ved selv at tage beslutninger - og så skal du trives i et team, hvor vi i fællesskab bidrager til at opnå resultater og mål.

Visma e-conomic a/s
Visma e-conomic a/s

Kundeservice superhelt til Danmarks største regnskabsprogram

København

Brænder du for kombinationen af regnskab og ekstraordinær kundeservice, og har du samtidig flair for at videreformidle brugen af et komplekst system? 

Planet WOW er navnet på vores kundesupport, hvor vi hver dag bestræber os på at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På Planet WOW brænder vi for at hjælpe vores kunder med e-conomics mange muligheder og løsninger - og for at skabe ekstraordinær service, der får vores kunder til at tænke “WOW”.

Visma e-conomic a/s
Gem
OiSTER

Support Agent

København V

OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

Som Support Agent er det helt essentielt, at du kan lide at få enhver kunde til at føle sig som noget særligt, da din primære opgave vil være at supportere vores kunder via telefon og e-mail.

Vi tilbyder en attraktiv løn og bonus samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

OiSTER

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV