Banedanmark

Det er stort at bygge fremtidens grønne jernbane

Jernbanen har betydning for tusindvis af mennesker, som hver dag tager toget for at komme på arbejde, på ferie eller frem til hinanden, og den er en vigtig del af løsningen på klimakrise, miljøproblemer og trængsel.

Du kan være med til at skabe fremtidens grønne jernbane. Lige nu står Banedanmark i spidsen for historisk mange og store infrastrukturprojekter, som flytter jernbanen ind i fremtiden. Vi elektrificerer jernbanenettet, vi digitaliserer hele jernbanen med nye signaler – som det første land i verden – og vi bygger nye højhastighedsbaner. Alt dette gør vi, mens vi vedligeholder jernbanen og styrer trafikken, så tusindvis af mennesker hver dag kan komme frem til hinanden.

At bygge fremtidens bane er en stor opgave, som kræver, at vi altid er i bevægelse fremad sammen. Og det sætter en ambitiøs retning for din karriere og udvikling i Banedanmark.

Vores forskellighed er en styrke

I Banedanmark får du over 2500 kolleger med meget forskellige fagligheder og baggrunde, som alle spiller en vigtig rolle i at drive og udvikle fremtidens jernbane. Vi har hovedkontor på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige medarbejdere i hele landet.

Vi er på alle måder forskellige – og det er en styrke. Vi har kolleger fra hele verden og mange forskellige typer jobs og fagligheder. Vi er ingeniører, jurister, sporteknikere, trafikledere, it-specialister, elektrikere og projektledere og meget, meget andet, som hver dag samarbejder på tværs af organisation og projekter.

Derfor er vi også en arbejdsplads med mange karriereveje og muligheder for at specialisere sig, skifte spor og sætte en ny retning for karriere og udvikling. Vi lægger stor vægt på kompetenceudvikling gennem kurser, netværk, tværfaglighed, projektdeltagelse og mobilitet internt i organisationen.

Uanset om arbejdet udføres fra kontoret i dagtimer eller som natarbejde ved jernbanen et sted i Danmark, så er Banedanmark et godt sted at arbejde. For os handler det om gode rammer for et liv i balance mellem arbejde og fritid, gode kolleger og et arbejde, hvor vi ved, at vi gør en forskel hver dag. Det, synes vi, er stort. Vil du være med?