28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nykredit

Er du vores nye kollega til Group Tax?

København

Har du kendskab til interne skatteforhold for store selskaber om fx selskabsbeskatning, transfer pricing, moms og lønsumsafgift, og har du vilje til at prioritere og løse opgaver, når de opstår?

Dine opgaver tager udgangspunkt i alt, der har med Nykredits egne skatteforhold at gøre og i væsentlighed består opgaverne af skat i årsrapporten, indgivelse af selvangivelser for sambeskatningen, Transfer Pricing samt momsforhold og lønsumsafgifter.

Nykredit
Gem
Nykredit

Start din karriere som Graduate i Data & Indsigter i Totalkredit

Kbh. V

Vil du accelerere din karriere fra første dag?

Som graduate i Data & indsigter skal du være med til at skabe indsigter og forretningsværdi med data, analyse og rapportering.

I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Data og Indsigter i Totalkredit. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder.

Nykredit
Gem
DGI Byen

Regnskabskoordinator

København

Vi søger en dygtig og selvstændig regnskabskoordinator til at styrke vores økonomiafdeling, der har et digitalt mindset, og som har lyst til at være med i vores transformation, hvor vi arbejder hen imod nye systemer, nye arbejdsgange og processer med et digitalt mindset.

Stillingen er nyoprettet, og vi forventer, at du har lyst til at bidrage med din viden og erfaring og være ansvarlig for faktureringsprocessen og vores debitorer.

DGI Byen
Rigspolitiet

Talstærke kollegaer til analyser og strategisk økonomistyring

København V

Rigspolitiets Koncernøkonomi søger to faglige ambitiøse kollegaer, der har lyst til at arbejde med politiets økonomistyring på tværs af politikredsene og Rigspolitiet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra vurderinger af kredsenes økonomi og formidling af strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingerne følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse.

Temp-Team A/S

Struktureret og alsidig regnskabsassistent

København

Vi søger en dygtig, allround regnskabsassistent til en bred vifte af arbejdsopgaver i vores økonomiafdeling.

Er du en teamplayer og lægger vægt på en alsidig arbejdsdag med mangeartede arbejdsopgaver, er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaverne vil være:

  • Kreditor-, debitor- og finansbogføring
  • Afstemning af udlæg og MasterCard
  • Øvrige afstemninger
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, erhverv

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du vild med Kredit, og forstår du kompleksiteten i erhvervsvirksomheder? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over erhvervsafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på kunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere udtræk af bevillinger fra vores erhvervsafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Erhverv.

Jyske Bank
Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsadministrator søges

København V

Som den erfarne og engagerede ejendomsadministrator, du er, vil du komme til at varetage en portefølje af foreningsejendomme, der både omfatter ejerforeninger og andelsforeninger.

Du varetager dine porteføljer selvstændigt i hele processen fra start til slut med fokus på ordentlighed. Du har den direkte kontakt til bestyrelser og beboere, og du får rig lejlighed til selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for løbende udvikling af dine kompetencer.

Du vil sparre med vores juridiske team indenfor fast ejendom, og sammen med dine ambitiøse kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Energistyrelsen

Regnskabsmedarbejder

København V

Kan du se dig selv i et job, hvor du skal bidrage til at sikre et retvisende regnskab for Energistyrelsen?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. være at:

  • Varetage opgaven som regnskabspartner for et eller flere centre, herunder at besvare regnskabsfaglige spørgsmål fra både chefer og medarbejdere
  • Regnskabskontroller og momssandsynliggørelse

Vi har det sjovt med at gå på arbejde, og vi vægter godt humør og holdånd højt – også i en hverdag, hvor tempoet nogle gange er højt. Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen
Banedanmark

Dataanalytiker med stor økonomiforståelse

København V

Føler du dig godt tilpas i selskab med store datamængder og har du en systematisk tilgang til rapportering af særligt økonomidata?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver drivkraften bag alt fra opbygning af datastruktur, standardiserede rapporter, ressourceopgørelser og dataanalyser til hasteforespørgsler og ad hoc-rapporter til interne såvel som eksterne interessenter.

Lyder det som noget for dig?

Banedanmark
Jobindex søger for Boligadministratorerne A/S
Gem
Jobindex

Ejendomsadministrator – arbejd med din egen portefølje på hyggeligt kontor

København V
  • Kan du se fordelene ved at være en del af en mellemstor administrationsvirksomhed, hvor du får dygtige kolleger at sparre med?
  • Har du lyst til at være primær kontaktperson for din egen portefølje af andelsboliger, ejer- og grundejerforeninger?
  • Og vil du have en hverdag, der giver plads til hjemmearbejde og tidligt fri om fredagen?

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du allerede er ejendomsadministrator med god erfaring fra en lignende stilling eller du har en baggrund fra bank eller ejendomsmægler, hvor du har arbejdet med ejendoms-/boligsagsbehandling og økonomi, og nu er du klar til at prøve kræfter med vores verden.

Jobindex
BDO
Gem
BDO

Konsulent til International Tax og M&A Tax i København og Aarhus

Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med international skat for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst? Hvis du har lysten og ambitionerne, så får du hos os en masse dygtige kolleger, der vil understøtte og hjælpe dig i din udvikling.

Som en del af vores International Tax og M&A Tax-team vil du få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver inden for skatteretten, og du vil hurtigt komme til at få mulighed for at sidde med kontakt til både kunder og myndigheder.

BDO
Københavns Politi

Medarbejder til interne kontroller i Københavns Politi

København V

Vil du arbejde med controlling i en spændende og politisk styret organisation med en samfundskritisk rolle?

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre en række obligatoriske kontroller på det økonomi-administrative område. Derudover vil du bidrage til udviklingen af en analysebaseret tilgang til controlling, der bl.a. skal tage afsæt i analyser af regnskabsdata mv.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i og prøve nye ideer af i et team, hvor arbejdsglæde og engagement er vigtigt i hverdagen.

Gem
Femern A/S

Konsulent til Project Management Office i Femern A/S

København V

Vil du være med på danmarkshistoriens største infrastrukturprojekt? Er du løsningsorienteret, analytisk stærk og har erfaring med projektledelse og ledelsesbetjening? Hvis ja, så er du måske vores nye konsulent i Project Management Office.

Du bliver en del af Project Management Office i Femern A/S med reference til chefen for projektstyring. Vi har en uformel omgangstone, en stærk holdånd og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel og faglig udvikling. I det daglige arbejde har du en stor kontaktflade i hele organisationen, som er kendetegnet ved et internationalt miljø med engagerede kolleger fra hele verden.

Femern A/S
Dansk Arbejdsgiverforening

Økonom til analyser af arbejdsmarkedet

København V

Dansk Arbejdsgiverforening har brug for en skarp økonom til at sikre, at vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til udfordringerne på det danske arbejdsmarked.

Er du en dygtig økonom med en skarp analytisk sans og politisk tæft? Og vil du være med til at udarbejde analyser og ny politik om højaktuelle emner som f.eks. unges tilknytning til arbejdsmarkedet, mangel på faglærte, flere seniorer i beskæftigelse og udviklingen i antallet af internationale medarbejdere, som spiller ind i DA's politiske interessevaretagelse?

Så er du måske vores nye kollega i DA's enhed for Arbejdsmarkedsanalyse.

Energistyrelsen

Specialist indenfor scenarieanalyser til internationalt samarbejde

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du interesse og kompetencer inden for energisystemer og udvikling af scenarieanalyser? Og drømmer du om en meningsfuld hverdag på en arbejdsplads med stor politisk bevågenhed, der arbejder for den globale grønne omstilling?

Du vil i stillingen som specialist blive tilknyttet 1-2 landesamarbejder og indgå i en stærk faggruppe bestående af 15 gode kolleger.

Dit primære ansvarsområde vil være at bidrage til udviklingen af scenarieanalyser, der har til hensigt at understøtte reduceringen af CO2-udledningerne markant i vores samarbejdslande igennem langsigtet energiplanlægning.

Energistyrelsen
Gem
Nykredit

Analytiker til Nykredits Energy & Infrastructure team

København

Der er gang i den grønne omstilling i Danmark, hvilke betyder store anlægsfinansieringer samt behov for finansiering - og derfor har vi travlt.

Vil du arbejde med finansiering af Energi- & Infrastrukturaktiver, finder du den finansielle verden interessant, og ønsker du et job, hvor dine faglige og personlige færdigheder hele tiden udvikles? Så er denne stilling måske noget for dig.

Nykredit
Banedanmark

Analytiker til strategisk planlægning af reinvesteringer i den danske jernbane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du med på et hold af knivskarpe kollegaer, der arbejder med prognosemodeller og analyser med henblik på optimering og udvikling af jernbanen?

I Banedanmark søger vi en profil til databearbejdning og -analyser samt til at drifte og videreudvikle vores prognosemodeller. Svært? Ja, men mest af alt udfordrende, spændende og sjovt!

Du vil opleve en arbejdsplads med gode muligheder for at vokse og udvikle dig fagligt. Du vil blive kastet hurtigt ud i opgaverne, hvor der vil blive krævet noget af dig, men der vil altid være rum og mulighed for sparring hos din leder og dine kollegaer.

Banedanmark
Banedanmark

Er du Banedanmarks nye porteføljemedarbejder?

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du nysgerrig på spændingsfeltet mellem økonomisk planlægning og infrastrukturudvikling, og går du op i, at kommaerne både står korrekt i budgetter og notater? Så har du nu chancen for at spille en central rolle i økonomistyringen af fremtidens klimavenlige jernbane.

Som porteføljemedarbejder vil din primære opgave være at planlægge og holde styr det fireårige budget for Banedanmarks fornyelse af broer, perroner og konstruktioner. Denne portefølje består af ca. 50 anlægsprojekter med et fireårigt budget på over 800 mio. kr. Herudover vil der være en række politisk søsatte puljer, som du også vil skulle porteføljestyre.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV