149 jobannoncer matcher din søgning 149 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Landbrug & Fødevarer

Konsulent til international udveksling

København V

Brænder du for at arbejde i et internationalt og dynamisk miljø? Er du detaljeorienteret, service-minded og har lyst til at arbejde med unge mennesker? Trives du med at have mange bolde i luften og en stor kontaktflade?

Travel to Farm er en non-profit udvekslingsorganisation, som hvert år placerer ca. 90 udenlandske landbrugselever på danske gårde og udsender omkring 150 danske landbrugselever. Vi har sekretariat hos Landbrug & Fødevarer F.m.b.A med beliggenhed centralt i København.

Landbrug & Fødevarer
Banedanmark

Proceskonsulent til optimering af økonomistyringsprocesser

København V

Som proceskonsulent vil du blive ansvarlig for, i tæt samarbejde med forretningen, at koordinere og facilitere kortere eller længere forløb, hvor de administrative processer kortlægges, opdateres og optimeres.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dit mål er at sikre fremdrift gennem procesfaglig støtte og rådgivning, sikre god service til den enkelte procesejer og struktureret forløb, hvor ansvar, roller og opgavefordeling er tydelig for alle.

Banedanmark
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officers til Kundekendskab/KYC Privat med fokus på drift

København V

Vil du være en del af indsatsen i Jyske Bank og være med til at sikre god kvalitet på hvidvaskområdet, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af den daglige drift, hvor du indgår i udførelsen af driftsopgaver med primær fokus på de gentagne kundekendskabsprocesser (EDD/ODD) på privat og Private Banking kunder.

Jyske Bank
Cadeler A/S

Senior Legal Counsel – Offshore Wind Industry

Copenhagen, Vejle

Are you interested in deploying your skills and expertise securing a sustainable future based on renewable energy?

You will take on an important role in the Legal team – reporting directly to the General Counsel – by providing legal support to different internal departments. You will be drafting, reviewing and negotiating agreements within all business areas, including supply time contracts, installation and construction contracts, procurement and supply chain agreements and more.

Cadeler A/S
Banedanmark

Udbudskonsulent til fremtidens grønne jernbane

København V

Vil du være med til at opbygge en organisation, der styrker effektive udbud i Banedanmark og præger udviklingen af fremtidens grønne jernbane?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Det vil det være din opgave at bistå med gennemførelse af udbud af varer- og tjenesteydelser inden for bl.a. specialdesignede sporkomponenter, nøgleressourcepersoner og store rammeaftaler samt kvalifikationsordninger på bygherreleverancer og øvrige jernbanetekniske varer.

Banedanmark
UBSBOLIG A/S

Leder af regnskabsafdeling

København V

UBSBOLIG A/S (UBS) søger snarest en leder til vores regnskabsafdeling.

Det er et krav, at du har solid erfaring med aflæggelse af regnskab for almene boligorganisationer og/eller private udlejningsejendomme.

Du vil som leder af vores regnskabsafdeling få ansvaret for din egen portefølje, hvor arbejdsopgaverne blandt andet omfatter:

  • Udarbejdelse af budgetter og regnskaber
  • Kontakt til revisorer, bestyrelse og ejere
  • Afstemninger
UBSBOLIG A/S
DI Dansk Industri

Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag.

Gem
Nykredit

Senior AI proceskonsulent til Intelligent Automation

Kbh. V

Vil du være med til at skabe værdi for Nykredits kunder og vores interne kolleger? Er du passioneret omkring procesoptimering, AI og automatisering?

Hos os vil du blive en del af et helt nyt team, der får til ansvar at drive udviklingen af organisationens AI-løsninger. Du vil komme med på en spændende rejse, hvor vi sammen skal lykkedes med at bringe AI ind i Nykredits DNA.

Det vil blive både udfordrende og spændende, når vi sammen skal betræde nyt land.

Nykredit
Gem
Nykredit

Private Banker til Private Banking København

Kbh. V

Vil du være kundens personlige rådgiver og sparringspartner?

Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du motiveres af at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder.

Nykredit
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til implementering og modellering af markedsdata i Nykredit Wealth Management

København

Brænder du for data og i særdeleshed markedsdata. Har du forståelse statisk data, referencedata samt prisdata? Vil du være en del af et fagligt udviklende miljø som dagligt sætter standarderne for Nykredit koncernens markedsdata?

Som en del af Market Data-teamet i Nykredit Wealth Development bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit.

Nykredit
Københavns Professionshøjskole

Studieadministrativ koordinator til studieforløbsteam

Campus Carlsberg

Har du styr på uddannelsesregler og god forvaltningsskik? Har du lyst til at rådgive vores studerende om regler og rammer for deres studie, og trives du i en travl hverdag med både drifts- og udviklingsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP).

I Studieservice bliver du en del af et fagligt miljø med mange forskelligartede opgaver, der har de studerendes uddannelsesforløb som omdrejningspunkt. Vi er et team med plads til forskellighed, som vægter det gode kollegiale samarbejde højt.

Ingeniørforeningen, IDA

Politisk konsulent med fokus på life science

København V

Vi inviterer inden for i IDA’s politiske afdeling i en nyoprettet stilling med spændende muligheder for at udvikle og have indflydelse på arbejdet.

Dit arbejdsområde bliver life science med særligt fokus på sundheds- og velfærdsteknologi.

Du bliver involveret i arbejdet med IDA’s politiske udvalg, ekspertpaneler og hovedbestyrelse, og bistår derved med at udvikle og formulere IDA’s politikker på området.

Ingeniørforeningen, IDA
Ingeniørforeningen, IDA

Politisk konsulent med fokus på klima og energi

København V

Verden kræver klimahandling nu, og derfor er en accelereret grøn omstilling en høj prioritet på dagsordenen i IDA.

Vi har travlt og vi er motiverede, og derfor har vi brug for en dygtig politisk konsulent på området.

Du bliver involveret i arbejdet med IDA’s politiske udvalg, ekspertpaneler og hovedbestyrelse, og bistår derved med at udvikle og formulere IDA’s politikker på området.

Du vil være ansvarlig for klima- og energipolitik, hvortil beslægtede dagsordener som eks. cirkulær økonomi også kan opstå.

Ingeniørforeningen, IDA
Akademikernes A-kasse

Driftsansvarlig til Startup-team

København

Vil du være med til at hjælpe kommende iværksættere med at få en god start på deres karriere som selvstændige og dermed bane vej for kommende virksomheders succes? Så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks største iværksætterprogram.

Kernefokus for den Driftsansvarlig er at sikre, at alle opgaver bliver håndteret effektivt, og vores medlemmer altid oplever den højeste grad af tilfredshed. Du vil være en central del af et dedikeret team bestående af fem kollegaer, hvor du vil være den sjette medarbejder i dette stærke arbejdsfællesskab.

Akademikernes A-kasse
TEKNOLOGIENS MEDIEHUS A/S

Deltidsansat Office Manager

København V

Trives du med at have ansvar for egne opgaver, og ønsker du at være med til at optimere dine kollegers hverdag og skabe en behagelig arbejdsplads?

Vi søger en engageret og serviceminded kollega med god ordenssans og mod på at påtage sig en række praktiske opgaver på vores kontor på Kalvebod Brygge i København.

Vi har en uformel og flad virksomhedskultur og nyder hinandens selskab, når vi samles om kaffemaskinen, over bordfodboldbordet eller til en dukkert i kanalen.

Bygningsstyrelsen

Vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner i en af Danmarks største ejendomsvirksomheder

København V

Vores vicedirektør har efter mange år i Bygningsstyrelsen fået nyt job som ejendomsdirektør. Vi bruger anledningen til at justere organisationen og søger derfor ny vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil indgå i den samlede direktion, som i høj grad har fokus på samarbejde på tværs og fælles ambitioner for styrelsen.

Som vicedirektør med ansvar for de tværgående funktioner spiller du en nøglerolle i betjeningen af og samarbejdet med ministeriets departement og Finansministeriet og på tværs i forhold til vores øvrige væsentlige samarbejdspartnere i bl.a. Økonomistyrelsen, Statens Administration, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, Rigsrevisionen samt private systemleverandører.

Husen Advokater

Er du vores nye piccolo/piccoline?

København V

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, hvor praktiske gøremål og den gode oplevelse er i fokus?

I tæt samarbejde med vores nuværende advokatsekretær i receptionen vil dine opgaver blandt andet omfatte modtagelse af gæster, telefonbetjening, sikring af et professionelt kontormiljø, opdækning og oprydning efter møder og frokost samt diverse ad hoc-opgaver.

Scandic Hotel A/S

Receptionistelever, opstart hurtigst muligt 2024, Scandic Spectrum

København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse som receptionistelev på Scandic Spectrum?

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Hos os lærer vi dig hurtigt at handle hurtigt, når situationen kræver det. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du får rig mulighed for at udvikle dig som receptionistelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Visma e-conomic a/s

Legal Advisor

København V

Brænder du for at anvende dine juridiske kompetencer i krydsfeltet mellem IT og jura? Og trives du i et miljø med et højt tempo og mange varierende arbejdsopgaver?

Hos e-conomic søger vi en Legal Advisor med speciale i GDPR, som brænder for at arbejde med juridiske opgaver i spændingsfeltet mellem teknologi, jura og forretning. Du vil med denne rolle få mulighed for at opbygge erfaring og rådgive inden for en bred vifte af juridiske områder, herunder klassisk IT-ret såsom GDPR, kontraktudarbejdelse og -forhandling, AI Act, markedsføringsret m.m.

Visma e-conomic a/s
Visma e-conomic a/s

Kundeservice superhelt til Danmarks største regnskabsprogram

København

Brænder du for kombinationen af regnskab og ekstraordinær kundeservice, og har du samtidig flair for at videreformidle brugen af et komplekst system? 

Planet WOW er navnet på vores kundesupport, hvor vi hver dag bestræber os på at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På Planet WOW brænder vi for at hjælpe vores kunder med e-conomics mange muligheder og løsninger - og for at skabe ekstraordinær service, der får vores kunder til at tænke “WOW”.

Visma e-conomic a/s

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV