4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Lagerchef til ledelser af Banedanmarks lagre

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være en del af Danmarks største infrastrukturforvalter, og den grønne omstilling til eltog? Og har du stærke faglige kompetencer indenfor ledelse af lagre, så er denne stilling måske dit næste skridt i karrieren.

Som lagerchef er det din opgave at skabe rammerne for et effektiv lager og for trivsel hos lagerpersonalet. Du skal sikre en effektiv arbejdsfordeling, herunder rekruttering, træning og udvikling af personalegruppen. Dette sker gennem en nærværende ledelsesstil og tæt dialog.

Banedanmark
Banedanmark

Supply Chain Forretningsudvikler med analytiske evner

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBanedanmark er på en spændende rejse, og vi søger derfor en Supply Chain Forretningsudvikler med erfaring for projektledelse og supply chain management. Er du god til at optimere og implementere forretningsprocesser, styre projekter og koordinere på tværs, er du måske den rette kandidat.

I teamet har vi mange spændende udviklingsopgaver blandt andet inde for indkøbs-, planlægnings- og lagerprocessen. Vores opgaver har ikke altid en givet løsning fra starten af. Det er her, du skal bruge din erfaring og din værktøjskasse inde for Supply Chain-området.

Banedanmark
Tasteful Foods ApS

Barselsvikariat til Supply Chain

København V

Vil du have et fuldtidsjob med stor fleksibilitet i en succesrig vækstvirksomhed fyldt med gode kollegaer?

Leder du efter et fuldtidsjob med stor fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde, så har du muligheden lige her. Ud over at være omgivet af gode, rare og imødekommende kollegaer, kan du glæde til at arbejde i meget inspirerende omgivelser i Kødbyen midt på det pulserende Vesterbro.

At holde styr på tusindvis af varer i et evigt flow fra producenter via lagre til butikker kræver et meget sikkert greb om logistikken. Det gælder både papirarbejdet og dialogen med de mange involverede.

Tasteful Foods ApS
DI Dansk Industri

Fagleder til politisk interessevaretagelse – DI Transport

København V

DI Transport er Danmarks største erhvervsorganisation inden for transportbranchen. Bestyrelsen i DI Transport har besluttet at styrke den politiske interessevaretagelse, og vi søger nu en fagleder til at drive den politiske interessevaretagelse inden for især godstransport og logistik.

Vi søger en fagleder, der kan tage det faglige ansvar for at varetage de politiske interesser for vores største medlemsområde inden for godstransport og logistik. Der er tale om en stilling med gode muligheder for udvikling og selvstændighed.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV