19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
twoday A/S

Seniorkonsulent til at drive kundeengagementer

København V

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige rådgivning, leder vi lige nu efter erfarene konsulenter, som skal være en del af vores private team. Teamet har i dag opgaver, som kommer fra to steder. Til dels er der opgaver forbundet med en intern kunde, som er vores produktafdeling, hvor man håndterer kundespecifikke løsninger.

twoday A/S
Visma DataLøn og ProLøn

System Developer

København V

Får du helt hjertebanken af en tech stack med Kubernetes, Azure, Kafka og C# .NET? Så skal du blive vores System Developer kollega i Product Development.

Du bliver en del af Product Development, som består af en masse skarpe og skønne hjerner, der hver især bidrager til, at vores produkter er state of the art.

Hvis vi skal komme med lidt buzzwords og bullets, vil du skulle arbejde med:

  • C# .NET
  • GitHub
  • Kubernetes,
Visma DataLøn og ProLøn
Visma DataLøn og ProLøn

Full Stack Developer

København V

Drømmer du i kodelinjer? Her er i hvert fald koden til, at du glad åbner computeren hver morgen for at arbejde: bliv vores nye Full Stack kollega i Product Development!

Du vil blive en del af Team Frontend i vores Product Development, hvor der er 10 dygtige og krøllede hjerner fordelt på .NET udviklere, testere, en PO og en UX designer. Vi ser dem ofte med fingrene på tastaturet, hænderne om controlleren til vores Playstation eller midt i en high five hen over skrivebordet.

Visma DataLøn og ProLøn
Det Digitale Folkebibliotek

Sekretariatschef med digitalt udsyn og administrativ tæft til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

København V

I en stærk ledergruppe, sammen med to teamledere har du ansvaret for den daglige ledelse af foreningens 30-35 medarbejdere, som er lokaliseret på to arbejdssteder i hhv. København og Aarhus. Du har ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 35 mio. kr., og du får en central rolle i den videre udvikling af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Den overordnede strategiske ledelse af foreningen varetages af en bestyrelse bestående af 9 medlemmer.

Gem
Nykredit

Senior projektleder til Projekter i Totalkredit

København V

Som senior projektleder i Totalkredit får du ansvar for nogle af Totalkredits nye udviklingsinitiativer– fra den første idéudvikling til implementering. Projekter kan både omfatte løsninger til privat- såvel som erhvervssegmentet.

Fælles for dem alle er, at løsningerne skal bidrage til en forøget værdiskabelse overfor Totalkredits over 910.000 kunder, 41 samarbejdende pengeinstitutter og Totalkredits egne enheder.

Queue-it ApS

Website Manager

Copenhagen

As a Website Manager at Queue-it, you will play a critical role in Queue-it’s continued growth as the owner of Queue-it’s website. To start with, you will be responsible for managing the website transition to a new CMS, and then continue to own the general upkeep of the CMS and website front-end, as well as ongoing UX and conversion optimization.

You will join Queue-it’s marketing team, and work closely with the Design, Content and RevOps teams to keep the website aligned with Queue-it’s brand, develop & implement website features & content, and ensure website data flows are mapped.

Queue-it ApS
Gem
twoday A/S

Senior Azure Udvikler - Business Applications

København V eller Aarhus C

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige support og rådgivning fra vores team, er vi i gang med at udvide med en seniorudvikler til Business Applications, som bruger velkendte Microsoft-teknologier som Power Platformen, Dynamics 365 CE og Azure Integrations.

Vi insisterer på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

twoday A/S
Gem
Nykredit

Solution Architect til Core Banking

København

Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos Nykredit! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, hvor din ekspertise er nøglen til at forme fremtidens bank.

Som Solution Architect i Core Banking vil du være nøglepersonen i at forme og implementere løsningsarkitekturer, der understøtter bankens digitale transformation.

Nykredit
Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

Gem
Nykredit

Make a difference as Test Manager with Wealth Management in an ambitious platform program

Copenhagen

At Nykredit Wealth Management, we have just started an ambitious and innovative platform program ­– do you want to be part of this journey?

We are looking for a Test Manager for our newly established platform program, tasked with ensuring that our IT is up-to-date and leveraging the latest and most advanced technology.

Nykredit
Gem
Nykredit

Brænder du for datamodellering? Vi søger passionerede Data Warehouse Analytikere

Kbh. V

Elsker du at arbejde med datamodellering og har du erfaring med SQL eller SAS, så kan du blive en central del af Nykredits datainfrastruktur og bidrage til udviklingen af avancerede data- og rapporteringsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Designe og implementere datamodeller, herunder både relationelle og dimensionelle modeller.
  • Udvikle og optimere data warehouse arkitekturer for at understøtte analyse og rapportering.
Nykredit
Sund & Bælt Holding A/S

Digital Integration Specialist

København V

Vær med til at implementere ny teknologi for den nye vejgift for lastbiler.

Opgaver i jobbet er bl.a.

  • Implementere integrationsløsninger mellem forskellige systemer og platforme
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at forstå forretningsbehov og krav til integrationer
  • Identificere og løse tekniske udfordringer i samarbejde med vores interne og eksterne udviklingsteam

Vi tilbyder et job med varierende og udfordrende opgaver, hvor du bliver del af et dynamisk programteam med engagerede kolleger.

Sund & Bælt Holding A/S
Travelheart Family

BI-udvikler med forretningsforståelse

Ringkøbing og København V

Vil du med på vores rejse – og være med til at skabe grundlaget for vores udvikling og vækst?

Du bliver ansvarlig for den videre udvikling af vores BI-løsning på tværs af Travelheart Family og i vores enkelte forretningsenheder – med en stærk support fra resten af teamet i Finance & IT og de enkelte forretningsområder.

Du vil få det overordnede ansvar for vores BI-udvikling i Power BI og det vil derfor være en stor fordel, hvis du kommer med erfaring med både back-end udvikling og front-end facilitering af forretningsanalyser.

FOA
Gem

Forretningskonsulent til IT og digitalisering der gør en forskel

København V

FOA søger en engageret forretningskonsulent, der vil være med til at drive den digitale udvikling af vores a-kasse og levere løsninger, der gør en forskel for medlemmerne.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

IT Udvikler og IT Tester søges til agile teams i Landbrugsstyrelsen

København V

Vil du være med til at sikre, at vores it-systemer fungerer både i sagsbehandlingen og for landbrugere?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Experienced Data Scientist for IRB model development

København V

Are you enthusiastic about data and the field of data science?

Indrykket:

IT Strategy Consultant for tech monitoring

København V

Would you like to become an integral part of our Tech Strategy unit at Danske Bank, focusing predominantly on Generative AI, strategic...

Indrykket:

UX Designer

København V

Are you excited about designing elegant digital experiences that professionals use in their job every day?

Indrykket:

GenAI Data Engineer

København V

Would you like to join our Tech Strategy unit working with Generative AI in Danske Bank?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV