Tre medarbejder til præsentation Tre medarbejder til præsentation
København

Solution Architect til Core Banking

Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos Nykredit! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, hvor din ekspertise er nøglen til at forme fremtidens bank.

Dit kommende job
Som Solution Architect i Core Banking vil du være nøglepersonen i at forme og implementere løsningsarkitekturer, der understøtter bankens digitale transformation. Direkte under ledelsen, vil du koordinere arkitekturarbejde, aligne tekniske løsninger med forretningsstrategier, og vejlede kolleger og teams.

Din hovedopgave bliver at drive og realisere vores IT-strategi, hvor du vil arbejde med at integrere nye teknologier og modernisere systemer til cloud-løsninger. Dette arbejde kræver tæt samarbejde med udviklingsteams for at sikre, at vores teknologiske løsninger møder både nuværende og fremtidige behov, og at de opfylder alle krav til sikkerhed, ydeevne og skalerbarhed.

Som en central figur vil du bidrage til at sikre, at vores tekniske løsninger er i tråd med vores strategiske mål, og støtte kontinuerlig vækst og innovation.

Dine ansvarsområder vil være:

  • at udvikle og implementere arkitekturløsninger, der understøtter både nuværende og fremtidige forretningsbehov
  • sikring af, at arkitekturen opfylder alle funktionsmæssige og ikke-funktionelle krav, herunder sikkerhed, ydeevne, vedligeholdelse og skalerbarhed
  • løbende at sikre integrationen af nye teknologier og standarder i eksisterende og nye IT-løsninger
  • at overvåge og evaluere nye teknologitrends og -værktøjer, der kan forbedre effektiviteten og effektiviteten af vores dataløsninger
  • at samarbejde med udviklere for at sikre, at systemerne er robuste og skalerbare
  • sikring af integration og funktionalitet på tværs af mange forskellige teknologier og platforme
  • at bidrag til oprettelse og vedligeholdelse af virksomhedens arkitekturguidelines og dokumentation
  • rådgivning og vejledning af forretningen og IT-afdelinger om arkitektoniske principper og standarder.

Din profil
For at lykkes i denne rolle forventes det, at du bringer en dyb teknisk indsigt og en strategisk orientering til teamet. Du skal kunne navigere i komplekse projektlandskaber og drive arkitektoniske beslutninger med et klart blik for både nuværende og fremtidige teknologibehov. Vi vægter din evne til at kommunikere effektivt og dit engagement i at bygge bæredygtige tekniske løsninger højt.

Den ideelle kandidat har:

  • en bachelor- eller kandidatgrad i Computer Science, Informationsteknologi, Software Engineering, eller et beslægtet område.
  • mindst 5 års erfaring som Solution Architect, med solid erfaring i design og implementering af komplekse IT-systemer, især inden for dataarkitektur.
  • erfaring med BEC-løsninger.
  • erfaring med cloud computing-platforme (f.eks., AWS, Azure, Google Cloud).
  • erfaring med implementering af Microservices arkitekturer herunder API- og Event Management
  • erfaring med Domain Driven Design (Eventstorming).

Derudover skal du have evnen til effektivt at kommunikere tekniske koncepter til både tekniske og ikke-tekniske stakeholders, samt et strategisk mindset med fokus på langsigtede løsninger og innovation. Du har fremragende kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Visionen for arkitektur i Nykredit
IT-arkitektur er et kompliceret område med en stor dokumentationsbyrde. Som løsningsarkitekt forstår du at fastholde fokus på værdiskabelse gennem udvikling af fælles forståelse og sprog, både i arkitekturmiljøet og navnlig også i forhold til dine samarbejdspartnere uden for miljøet. Taktiske løsninger, der måske ikke er fuldt ud i overensstemmelse med de arkitektoniske rammer, kan være i orden, så længe beslutninger tages med åbne øjne og med henblik på genbesøg.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Digital, Change & IT (DCI) – Nykredits digitale maskinrum, hvor vi er godt 600 kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens bank på tværs af Aalborg, København og Warszawa. Du vil indgå i en matrix organisation, hvor dit HR-tilhørsforhold vil være hos afdelingen Solution Architecture, med fokus på faglig udvikling inden for arkitekturområdet.

Samtidig bliver du en integreret del af leverancestrømmen Banking og sporet Core Banking, hvor dit primære arbejde ligger, og du direkte bidrager til at levere de løsninger, der driver vores digitale transformation fremad. I DCI værdsætter vi åbenhed, samarbejde og den konstante stræben efter at forbedre og effektivisere vores teams og systemer. Dette med fokus på udvikling af dig som vil og kan.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Solution Architecture Lars Mikki Poulsen på tlf. 53 52 53 52. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

By
København

Ansøgningsfrist
01-05-2024


Kvindelige kollegaer til møde

Vil du være med til at digitalisere fremtidens bank og realkredit?

I Nykredit kan du være med til at udvikle løsninger til boligejere og bankkunder i hele Danmark. Vores kunder skal have solide og sikre digitale oplevelser – og det er den fælles opgave, som knap 500 kolleger sætter strøm til i Nykredits digitaliseringsenhed ’Digital, Change & IT.

Find dit tech-job her arrow icon

Et tværfagligt tech-community

Vi er et community af tech-skarpe kolleger med kompetencer i alt fra arkitektur, analyse, business intelligence, advanced analytics og machine learning til robotteknologi, processer, softwareudvikling, sikkerhed, UX og design.

De fleste af os arbejder i tværfaglige teams sammen med forretningen og bruger agile arbejdsmetoder – som oftest Scrum. I Nykredit vil du være omgivet af engagerede og ambitiøse kolleger. Og tillid og respekt skal være bærende i måden, vi møder hinanden og vores kunder på.

Kvindelige kollegaer til møde
Siddende mand smiler til kameraet

Sæt din faglighed i spil

Spændet af udfordringer i vores teams er stort: Fra at sikre drift og compliance i systemerne til at afvikle gammel teknik eller udvikle API’er og nye digitale produkter til kunderne i Nykredit og Totalkredit. Samtidig har vi ambitionen om at modernisere hele koncernens fundament af digitale platforme og sætte strøm til fremtiden.

Uanset om du er Scrum Master, udvikler, analytiker, arkitekt eller noget femte, og hvad enten du drømmer om at udvikle nyt eller afvikle noget gammelt, så kan du bringe din faglighed i spil hos os. I Nykredit lover vi udvikling til dig, der vil og kan. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver og få erfaring gennem især tværfagligt samarbejde og sparring med specialister.

Klar på en god udfordring?

Kvindelige medarbejder sidder på overflade og kigger ud