twoday A/S
København V eller Aarhus C

Senior Azure Udvikler - Business Applications

twoday er et af Nordens førende IT-konsulenthuse med 2800 kolleger – heraf 1000 i Danmark – der alle arbejder med digitalisering og transformation hos såvel virksomheder som i den offentlige sektor.

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

Tilsammen giver vores ekspertise os muligheden for at hjælpe vores kunder på hele deres digitaliseringsrejse, på tværs af kernesystemer, standardapplikationer og kunderejser.

Vi mener, at vi adskiller os fra andre konsulenthuse ved at have en kultur centreret om et højt og specialiseret kompetenceniveau, kombineret med plads til forskellighed, i en organisation i høj vækst. Vil tilbyder også, at du som medarbejder kan blive medejer af twoday.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige support og rådgivning fra vores team, er vi i gang med at udvide med en seniorudvikler til Business Applications, som bruger velkendte Microsoft-teknologier som Power Platformen, Dynamics 365 CE og Azure Integrations.

Forventede kompetencer

  • Mindst 3+ års erfaring som udvikler. Konsulentbranchen er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med eller solid forståelse for Microsofts teknologier
  • Integrationsudvikling
  • Azure Functions
  • Azure Integration Services
  • Dynamics 365 og Power Platformen er en fordel, men ikke et krav

Dine udviklingsmuligheder

twoday er ikke som andre virksomheder. Vi er på en transformationsrejse, fra at være en række specialiserede enheder, til – også – at være en virksomhed, som løfter de største digitaliseringsprojekter i Danmark.

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge såvel virksomhedens udvikling som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidig er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af. Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

Om twoday Denmark

Vi bor i dag Carlsberg Byen i fantastiske rammer, mens vi venter på at flytte ind i vores nybyggede hovedkvarter i Nordhavn. Rollen her kan have base både på vores hovedkontor i København eller Aarhus.

Ansøgning

Send din ansøgning via knappen ”Ansøg”.

Interviewprocessen

  • Onlinescreening med Talent Acquisition Partner
  • 1. samtale/teknisk test, som foregår online
  • 2. samtale på kontoret, hvor der svares på en personlighedsprofil forud for samtalen

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.