27 jobannoncer matcher din søgning 27 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HJHansen Recycling A/S

Mekaniker til service, reparation og vedligehold af kraner, gummiged, trucks etc.

Odense C

Er du en dygtig mekaniker eller smed med teknisk flair og faglig stolthed? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med varierende opgaver i en alsidig hverdag, hvor du hjælper kollegerne med deres maskiner?

Du indgår i teknisk afdeling og får reference til afdelingslederen. I tæt dialog med servicekordinatoren prioriterer og planlægger du selv indsatserne på de pågældende maskiner og skaber en velkørende maskinpark.

Unilever Danmark A/S

Linieoperatør

Odense C

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder, som ønsker at udvikle sig. Vi forventer, at du er forandringsparat og brænder for at være med til at optimere vores anlæg og processer.

Det er en fordel, hvis du har teknisk snilde - måske en relevant uddannelse (tekniker, industrioperatør eller lignende), men vigtigst er din indstilling til løsning af arbejdsopgaverne, samt at være en god kollega.

Du får en spændende og varieret hverdag med fart over feltet.

VandCenter Syd A/S

Elektriker eller automatiktekniker til Operational Technology

Odense

Er du en dygtig tekniker med stor interesse for styresystemer?

Som elektriker eller automatiktekniker hos VandCenter Syd arbejder du og dine team kolleger på systemer, der styrer, regulerer og overvåger fremstilling og distribution af vand samt transport og rensning af spildevand.

Du vil møde en uformel arbejdskultur med fleksible arbejdsrammer.

VandCenter Syd A/S
Miljøstyrelsen

Kontorchef til Arter og Naturbeskyttelse

Odense C

Vil du være med til at løse biodiversitetskrisen? Har du mod på spændende ledelsesmæssige udfordringer?

De konkrete faglige områder, du vil skulle have ansvaret for, er opgaver i forbindelse med biodiversitet og natur, særligt EU-naturbeskyttede Natura 2000-områder i Danmark både til land og på havet, spørgsmål relateret til forslag om en EU-naturgenopretningsforordning, internationale havmiljøopgaver og marin naturgenopretning, herunder etableringen af stenrev og arbejdet med at udpege naturbeskyttede områder til havs.

Miljøstyrelsen
Temp-Team A/S søger for Alumeco ApS
Gem
Temp-Team A/S

Truckfører med Tetris-tilgang

Odense

Kan du læsse lastbiler som var det et spil Tetris?

Som truckfører i læssehallen tilbydes du et spændende job på virksomhedens moderne centrallager på 45.000 m2, hvor du indgår i et dynamisk team, som vægter arbejdsmiljø højt.

Hovedopgaverne er læsning af varierende typer af kolli, langgods og pallegods, typisk på gardintrailere ved sidelæsning. Du vil komme til at køre med lange gafler og lange emner og det er derfor vigtigt du er dygtig med trucken.

Som nyansat kommer du igennem et grundigt introduktionsforløb, der uddanner dig i at kunne begå dig i flere områder af lageret.

Miljøstyrelsen

Miljøvurderingsmedarbejdere til Miljøstyrelsens enhed Landskab & Skov

Odense C

Synes du, at det lyder spændende at få ansvar for miljøvurdering af blandt andet nogle af de helt store anlægsprojekter i forbindelse med den grønne omstilling, og trives du med at udvikle fagligheder sammen med dygtige kolleger?

Miljøstyrelsens opgave består blandt andet i at sikre, at væsentlige miljøpåvirkninger belyses, før der tages stilling til, om et projekt kan gennemføres. Herudover er inddragelse af offentligheden og andre myndigheder en vigtig del af processen.

Du kommer til at være en del af miljøvurderingsteamet, der behandler de konkrete miljøvurderingssager samt screeninger af projekter. I teamet er der fokus på at hjælpe hinanden fagligt og sikre trivsel og arbejdsglæde.

Miljøstyrelsen
Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Fredericia, Rødekro eller Odense

Se video om Banedanmark som arbejdspladsTrives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Så søger vi lige nu sporteknikere til at indgå i vores teams i Rødekro, Odense og Fredericia. Du bliver en del af Banedanmark Infrastruktur Vedligehold Vest, Sydjylland/Fyn, der har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for spor.

Har du ikke sporteknikeruddannelsen, tilbyder vi et uddannelsesforløb med fuld løn.

Banedanmark
Odense Kommune

Erfaren vandløbsbiolog eller lignende til Klima- og Miljøforvaltningen

Odense C

Stillingens primære fokus er, sammen med vandløbsgruppens 2 andre medarbejdere, at forvalte 500 km vandløb herunder 200 km offentlige vandløb både vedrørende myndighedsadministration og vedligeholdelse.

Samarbejdsformen og tonen på arbejdspladsen er uformel, og du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde.

Odense Kommune
Botjek Center Fyn A/S

Elektriker eller el-installatør

Odense C

Vi har travlt og har brug for endnu en kollega, som kan lave eleftersyn inden for huseftersynsordningen og udarbejde den tilknyttede elinstallationsrapport.

Hos Botjek Center Fyn bliver du en del af et hyggeligt team. Vi har et godt sammenhold og er gode til at sparre med hinanden. Vi kan tilbyde dig en selvstændig hverdag, hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra, men du får også din egen faste kontorplads på vores kontor i Odense C.

Temp-Team A/S søger for Alumeco ApS
Gem
Temp-Team A/S

Operatør til 4-dags aftenhold

Odense C

Som operatør tilbydes du et spændende job på virksomhedens moderne centrallager på 45.000 m2, hvor du indgår i et dynamisk team, som vægter arbejdsmiljø højt.

Hovedopgaverne er tilskæring af plader og profiler efter specificerede mål. Du vil komme til at arbejde med computer, maskiner og kvalitetssikring, hvilket betyder at god teknisk forståelse er et krav.

Som nyansat kommer du igennem et grundigt introduktionsforløb, der uddanner dig i at kunne begå dig i flere områder af lageret.

Gem
Renta A/S

Er du vores nye mekaniker i enten Esbjerg eller Odense?

Vi leder efter dig, der vil være med til at vedligeholde vores materiel, og som kender vigtigheden af at være en del af et team, der er med til at skabe fundament for de gode kundeoplevelser.

Opgaverne er utrolig afvekslende og vil hovedsagelig bestå af;

  • Vedligeholdelse af vores materiel i form af fejlfinding, reparationer og mindre smedeopgaver.
  • Sikker­hedseftersyn og optimering af sikkerheden på vores materiel

Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø.

Renta A/S
Level-Floor ApS

Gulvlægger søges til vores team

Odense C

Er du gulvlægger, og har du erfaring med flydende gulve såsom polyurethangulve, epoxygulve og industrigulve?

Vi er en virksomhed, som er specialiseret i designgulve, epoxygulve og industrigulve. Lige nu søger vi 1-2 dygtige gulvlæggere.

Som en del af vores team vil du, sammen med resten af holdet, have ansvaret for at udføre gulvopgaver for vores kunder på forskellige projekter fra vores adresse i Odense.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed i vækst med mulighed for faglig udvikling.

AMBIZZION søger for HJHansen Recycling A/S
Gem
AMBIZZION

Værkfører

Odense

Er du en dygtig smed med evner inden for koordinering og ledelse? Har du lyst til at spille en aktiv rolle som medarbejdende værkfører i et dedikeret team af smede, der brænder for selvstændigt arbejde og at gøre en forskel?

Som værkfører vil du være ansvarlig for at drive værkstedet og lede et team af 13 dygtige smede fordelt på dags-, aften- og nathold. Normalt arbejder du om dagen, men der kan en sjælden gang forekomme aften- eller weekendarbejde.

Du vil deltage aktivt i løsningen af opgaverne og har dermed en god forståelse for både opgavernes karakter og dine medarbejderes kompetencer. Dette giver dig et solidt grundlag for at koordinere opgaverne og fordele ressourcerne effektivt.

Moment

Erfaren kranfører søges

Fredericia, Odense C

H.J. Hansen er kendetegnet ved højt humør, imødekommende medarbejdere og tilfredse kunder, og er med til at skabe et godt miljø, der danner...

Indrykket:
Hentet fra Moment
PIANOTEKET ApS
Gem

Piano tuner for soon accession

Odense C

Opportunity for further training at C.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Elektrikere til renovering og nybyg i hele Danmark

Esbjerg, Holbæk, København K, Odense C, Svenstrup J, Aalborg, Aarhus C

Moment Construction søger løbende dygtige elektrikere til spændende opgaver på tværs af Danmark.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Lagermedarbejder til kunde i Odense

Odense C, Odense M, Odense N, Odense NV, Odense S, Odense SØ, Odense V

På vegne af Envases søger vi vikarer til aftenholdet.

Indrykket:
Hentet fra Moment
JWC Staffing Agency ApS
Gem

Flisemurer søges til 5000 Odense C

Odense C

Er du en dygtig flisemurer med hænderne rigtig skruet på er det dig vi søger.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Montagemedarbejdere søges i Odenseområdet

Odense C, Odense M, Odense N

Vi søger på vegne af vores kunder, montagemedarbejdere med sans for kvalitet og elsker at nørde i de små detaljer.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV