237 jobannoncer matcher din søgning 237 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
YouSee

YouSee søger teamleder til vores kundecenter i Odense

Odense C

Er du en inspirerende leder, der kan motivere andre til at yde deres bedste? Har du viljen til at tage ejerskab over et erfarent team med mange forskellige opgaver? Trives du med at sætte høje standarder for effektivitet og kvalitet? Så er det dig, vi søger!

Som teamleder får du ansvaret for dit eget team af kundekonsulenter, der håndterer både almindelige kundekald og specialopgaver.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde
Gem
VKAREN.DK – REKRUTTERING

VKCONSULTING søger dataanalytisk Business Controller til større virksomhed i hjertet af Odense

Har du et forretningsorienteret mindset samt en nysgerrig og åben tilgang til mangeartede opgaver? Er du drevet af data og tal? Så har du nu muligheden for at blive en del af økonomiafdelingen hos en spændende virksomhed i Odense.

Du får en bred vifte af spændende opgaver, der bl.a. omhandler:

  • Udvikling og implementering af interne processer
  • Udarbejdelse af valide cost-analyser på tværs af organisationen
  • Effektivisering af eksisterende controllingprocesser og udvikling af nye
VKAREN.DK – REKRUTTERING
Arbejdernes Boligforening Odense

Udlejningsmedarbejder

Odense C

Vi søger en ny kollega til udlejningen. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med vores udlejningsteam med 3 erfarne medarbejdere og i samarbejde med økonomiafdelingen.

Arbejdsopgaver:

  • Ekspeditioner (personlige henvendelser, mails, telefonhenvendelser).
  • Udarbejdelse af tilbud og kontrakter.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor hver dag byder på nye udfordringer samt et godt arbejdsmiljø med en fri omgangstone og gode kolleger.

Gem
SENG

Deltidssælger til butikken i Odense Ø

Odense C

Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder du rådgiver frem til den helt rigtige sengeløsning?

Vi søger en nærværende rådgiver, der møder kunden i "øjenhøjde". Du skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau og en ægte interesse i kundens behov.

Stillingen er en deltidsstilling på 8-10 timer om ugen. Vagterne vil typisk ligge i "prime-time" (typisk eftermiddag og weekend) hvor der er sandsynlighed for flest kunder i butikken.

Nordfyns Bank

Kunderådgiver til Skibhus

Odense C

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig.

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode.

Du vil fra start få en portefølje, som overvejende består af privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense. Porteføljen forventes at vokse primært med nye privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense.

Nordfyns Bank
Region Syddanmark

Funktionsleder med passion for patienten og fokus på samarbejde - genopslag

Odense C

Du træder ind i et spændende job, hvor du er med til at gøre en forskel i forbindelse med fremstilling af lægemidler. Du bliver leder i cytostatikaproduktionen, hvor dagene ikke ligner hinanden, og hvor OUH’s motto ”Patienten først” er nærværende.

Hverdagen brydes netop nu af forberedelserne til flytning til det nye OUH, så du vil have mulighed for at veksle mellem rutineopgaver og udviklingsopgaver. Du vil blive en del af produktionsledelsen på Sygehusapotek Fyn, hvor du vil få støtte og sparring fra dine 7 erfarne lederkolleger.

Region Syddanmark
PeopleLink recruiting on behalf of Tempur Sealy Danmark A/S
Gem
PeopleLink

HR Manager Nordic Region

Odense C

Are you an experienced HR Manager, who thrives in an international environment with great people, unique products, and strong brands?

This is an opportunity to join a global company that is dedicated to improving sleep for more people, every night, all around the world through focus on its employees, its culture, and an engaging work environment.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Azets Insight A/S

Kundeorienterede lønkonsulenter

Odense, Herlev eller Risskov

Vi søger dig, som:

  • Trives med kundekontakt
  • Har god erfaring med lønadministration
  • Har kendskab til flere lønsystemer

Kan du sætte flueben ved alle tre punkter, så har du præcis den erfaring, vi er på udkig efter.

Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og få en spændende karriere. Spørgsmålet er, om du vil med på rejsen?

Azets Insight A/S

Bliv Lønkonsulent hos Azets – og kom helt i front

Odense eller Herlev

I rollen som Lønkonsulent hos os, vil du få indsigt i lønprocesser hos flere forskellige virksomheder, og du vil få din egen kundeportefølje og etablere et bredt netværk af interne og eksterne interessenter.

Når du træder ind ad døren hos Azets, mærker du straks, at du er velkommen, og vi tager os rigtigt godt af vores medarbejdere.

Vi tilbyder sund frokost, god kaffe, frugt og fredagsbrunch. Vi har motionsrum, massage- og rabatordninger og en aktiv personaleforening, som afholder mange sociale arrangementer, som bidrager til trivsel og fællesskab.

Odense Kommune

Assisterende rehabiliteringsleder til Hunderupgruppen

Odense C

Har du erfaring med ledelse og brænder du for at udvikle og understøtte topmotiverede medarbejdere? Kan du udvikle den faglige indsats og tage medansvar for den daglige drift – så kan det være dig, som vi søger.

Du skal i samarbejde med rehabiliteringslederen omsætte Ældre- og Handicapforvaltningens strategier og effektmål, så de kan udmøntes i praksis.

Vi tilbyder en dynamisk og spændende stilling, der byder på mange forskellige ledelsesopgaver på et område, hvor vi er i konstant udvikling.

Du får et individuelt on boarding-program og efterfølgende de bedste muligheder for faglig og ledelsesmæssig udvikling.

Odense Kommune
3C RETAIL A/S

BI-udvikler med forretningsforståelse

Odense C

Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet?

Som BI-udvikler får du ansvaret for løbende at drive og implementere specifikke data warehouse-opgaver og projekter, herunder ansvar for de enkelte projekters deadlines og overleveringer.

Du får masser af faglige udfordringer og mulighed for sparring i et fagligt stærkt miljø. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegerne engagerede.

3C RETAIL A/S
Gem
2care4 ApS

Studentermedhjælper til Business Development

Esbjerg V eller Odense C

Har du passion for forretningsudvikling og en baggrund inden for HA eller cand.merc.?

Dine primære arbejdsopgaver bliver vedligeholdelse af databaser og systemer, monitorering af pipeline og porteføljeprodukter samt støtte til vores Business Development Managers.

Du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt og bidrage til vigtige beslutningsprocesser, samtidig med at du udvikler dine færdigheder inden for forretningsudvikling.

Begravelse Danmark

Bedemand til vores forretning i Odense

Odense C

Du ved, at det at være bedemand er et meningsfuldt job med stor menneskelig kontakt, og hvor du sammen med gode kolleger er med til at sikre, at det sidste farvel også bliver et særligt og personligt farvel.

I dit arbejde er du i tæt dialog med de pårørende, arrangerer alt det praktiske og administrative omkring bisættelsen/begravelsen. Du får desuden et tæt samarbejde med en række nære samarbejdspartnere som præster, kordegne, gravere, blomsterhandlere, stenhuggere med flere.

Det Faglige Hus

Vi søger vejleder

Odense C

Er du god til at vejlede, og er du nysgerrig på dine medmennesker, så er du måske den administrative kollega, vi søger til et fuldtidsjob i vores afdeling i Odense

Den ene halvdel af jobbet består i at mødes med vores medlemmer, hvor du skal sikre, at de opfylder reglerne for at få dagpenge og være med til at hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet.

Den anden halvdel af jobbet består af administrative opgaver, og det er her, at din evne til at strukturere dit arbejde og sætte dig ind i regler er en vigtig egenskab.

Vi hjælper hinanden med arbejdsopgaverne, og vi er klar til at byde dig velkommen.

Det Faglige Hus
Söderberg & Partners Pensionsmægler A/S

Kundechef til firmapension

Odense C

Trives du med frihed under ansvar i en alsidig hverdag, hvor der stilles krav til både dine analytiske, kommunikative og menneskelige egenskaber, er det dig vi søger til en nyoprettet stilling.

Eksempler på arbejdsopgaver kan være:

  • Udarbejdelse af markedsanalyser.
  • Forberedelse og afholdelse af præsentationer hos vores kunder.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode kollegaskab højt og lærer af hinanden.

Odense Katedralskole

Løn- og personalekonsulent

Odense C

Vi søger en ny kollega, der kan bidrage til en stærk og effektiv løn- og personaleadministration, og som vil holde af at være en del af fællesskabet på en helt særlig skole.

Du vil blive en centralt placeret medarbejder med en bred kontaktflade til skolens ansatte og elever.

Der er en stærk samarbejdsånd på kontoret, hvor man forsøger at hjælpe hinanden, når der er travlt, og hvor alle bidrager til de mange mindre ad hoc-opgaver, der altid er på en skole.

Syddansk Erhvervsskole

Faglærer til elektrikeruddannelsen – grundforløb og hovedforløb

Odense

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med din baggrund som elektriker? Så vil vi meget gerne i dialog med dig om dine muligheder for at blive faglærer på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Her kigger vi ind i nye behov i branchen, hvor vi styrker kompetencerne i faget - både på elektrikeruddannelsen og efteruddannelse for faglærte. Vi uddanner lærlinge i tæt samarbejde med virksomheder i branchen. Desuden har vi travlt med at udvikle efteruddannelsesprojekter – alt sammen med øget fokus på den grønne omstilling.

Syddansk Erhvervsskole

Faglærer til elektrikeruddannelsen – hvidevarer

Odense C

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med udgangspunkt i din baggrund som elektriker?

Her kigger vi ind i nye behov i branchen, hvor vi styrker kompetencerne i faget både på elektrikeruddannelsen og efteruddannelse for faglærte. Senest har vi indgået samarbejde med Applia, hvor vi uddanner reparatører i det nyeste inden for hårde hvidevarer. Her kan du komme til at spille en særlig rolle med udvikling af hvidevaremodulet til elektrikeruddannelsen og som et tilbud på efteruddannelsesområdet.

Miljøstyrelsen

AC tekniker med interesse for affaldsbehandling søges

Odense C

Vi er på jagt efter endnu en dygtig og engageret AC-tekniker, der kan varetage opgaver inden for import og eksport af affald.

Som tekniker i Miljøstyrelsens import/eksport-team får du en central rolle i styrelsens behandling af import- og eksportanmeldelser, da du skal klassificere affald i relation til anmeldelserne, føre tilsyn med importeret og eksporteret affald, bidrage med teknisk faglig viden på området og besvare henvendelser fra danske og udenlandske myndigheder samt virksomheder.

Miljøstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV