37 jobannoncer matcher din søgning 37 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Social- og Boligstyrelsen

Talstærke specialister til økonomistyring

Odense C

Vi søger 1-2 dygtige kollegaer til budgetteamet i Social- og Boligstyrelsen. Vi søger dig, som er glad for tal og analyse, og som ønsker at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver inden for økonomistyring og økonomiske analyser

Vi er midt i udviklingen af en ny økonomistyringsmodel, hvor du vil få en central rolle i implementeringen ud mod huset.

Vi kan tilbyde faglige udfordringer, et stort fokus på personlig udvikling og godt kollegaskab inden for og uden for kontoret.

HJHansen Recycling A/S

Servicekoordinator til systematisk vedligehold og procedurer

Odense C

Kan du lide at planlægge og koordinere med mange forskellige kolleger? Er du god til data, systematik og IT, så opgaverne kører digitalt? Er du god til at opbygge procedurer og har du en god forståelse for omkostninger og økonomi?

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job i en virksomhed, der er i konstant udvikling samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du kan være med til at præge jobbet og stillingens indhold.

Spillemyndigheden

Administrative sagsbehandlere med juridisk forståelse søges til sagsbehandling af almennyttige lotterier og væddemål og onlinekasino

Odense C

Vil du levere professionel engageret service og vejledning, og gennem faglig kompetent sagsbehandling være med til at bidrage til et fair og velreguleret spilmarked i Danmark?

Du bliver enten en del af kontoret Lotteri og Landbaseret Spil, som blandt andet er ansvarlig for at vejlede ansøgere og udstede tilladelser til almennyttige lotterier, eller et tværfagligt kontor, hvor du vil bistå kontorets jurister og teknikere i at behandle ansøgninger om tilladelse til at udbyde online spil i Danmark.

Spillemyndigheden
Odense Kommune

Konsulent til Kontrolenheden mod social dumping

Odense C

Odense Kommune går forrest i kampen mod social dumping og derfor har vi vores egen Kontrolenhed, der sikrer ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de medarbejdere, der varetager opgaver og projekter for kommunen.

Vi søger lige nu en konsulent, der skal udføre kontrolbesøg på de forskellige projekter og bistå med dokumentkontroller i samarbejde med Kontrolenhedens øvrige konsulenter.

Kontrolenheden hører under Udbud & Kontraktstyring, der en afdeling i Borgmesterforvaltningen. Afdelingen består af medarbejdere, der med energi, humor og høj faglighed brænder for deres spændende arbejdsområder.

Odense Kommune
Gem
YouSee

YouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter i Odense

Odense C

Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? Og kan du se dig selv besvare på disse henvendelser fra vores kunder?

  • ”Jeg kan ikke få signal til min tv-boks”
  • ”Mit internet virker ikke, og det virkede for en time siden”
  • ”Jeg skal have hjælp til opsætning af min nye router”

Som kunderådgiver vil du arbejde med indgående opkald fra vores kunder - det betyder, at kunderne ringer til dig og ikke omvendt.

Odense Kommune

Chef til forløb Medfødt Hjerneskade i Ældre- og Handicapforvaltningen

Odense C

Er du båret af stærke menneskelige værdier, som gør dig til en stærk og tillidsskabende samarbejdspartner, kollega og chef?

Forløbschefen er overordnet ansvarlig for hele forløbet, budget- og regnskabsområdet og den effekt vores arbejde skaber hos borgerne. Det er dit ansvar, at forløbet og rehabiliteringslederne gennem effektive indsatser og metoder, har et kontinuerligt fokus på at optimere og udvikle driftsområdet.

Odense Kommune
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vitec Aloc A/S

Service Delivery Manager til fintech

Odense C

Har du fingeren på pulsen i forhold til det finansielle marked, og går du med en drøm om at gøre en forskel for og være med til at skabe værdi i kundernes hverdag? Så har du nu chancen for at få et spændende job som kundeansvarlig på vores investment management platform, PORTMAN, der dagligt bruges af nogle af de største banker, kapitalforvaltere og pensionsselskaber i Norden.

Hos os får du en høj grad af frihed inden for aftalte rammer, og du bliver eskaleringspunktet og sparringpartneren, når det kommer til den daglige drift for vores kunder i samarbejde med vores forretningssupport og tekniske supportafdeling.

Vitec Aloc A/S
Gem
Envases

Sales Coordinator

Odense

Brænder du for kundepleje og samarbejde, og er du kendt for at følge dine opgaver til dørs? Har du gode sproglige kompetencer, og er du en struktureret holdspiller? Så er du lige den nye kollega, vi står og mangler til et barselsvikariat det næste år i vores Sales Support i Odense.

Som en del af jobbet skal du håndtere en lang række administrative opgaver, herunder skal du følge op på indgåede aftaler og kontrakter samt udfærdige eksportdokumenter.

Miljøstyrelsen

Miljøfaglig AC-medarbejder til Miljøstyrelsens enhed for Pesticider i Center for Sikker kemi (midlertidig stilling i tre år)

Odense C

Brænder du for at udføre miljøfaglig risikovurdering af kemiske stoffer og produkter? Trives du med at udføre opgaver på et højt fagligt niveau? Så har vi jobbet til dig.

Du skal sammen med dine kollegaer vurdere, om pesticidholdige produkter kan godkendes til brug i Danmark. Det vil ske på baggrund af en virksomheds ansøgning, som indeholder en række studier, modelberegninger og udkast til risikovurderinger.

Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

Miljøstyrelsen
Gem
Comwell

Meeting Designer, Comwell H. C. Andersen Odense/ODEON

Odense C

Som Meeting Designer på Comwell H. C. Andersen Odense/ODEON kommer du til at spille en vigtig rolle.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

  • Koordinering, planlægning og fuldførelse af mindre møder og konferencer
  • Rådgivning og inspiration om mødeprocesser og forløb – MeetingDesign

Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Gem
Deloitte

Bliv en del af vores ESG Advisory Team

Odense C

Er bæredygtighedsagendaen noget, du brænder for og ønsker du at være en del af løsningen samt forme fremtidens bæredygtige virksomheder?

Du vil som en del af vores team komme med på spændende rådgivningsprojekter, hvor du hjælper mellemstore danske virksomheder med deres ESG-rejse og med at blive klar til at rapportere under CSRD.

Du vil få mulighed for at påvirke og sætte præg på din egen karrierevej, og vi vil strække os langt for at matche dig med de rigtige opgaver med udgangspunkt i dine stærke sider, præferencer og udviklingsmuligheder.

Gem
Deloitte

Bliv en del af vores team i Kolding og Odense med fokus på assistance til CFO- og finansfunktionen i det danske SME-segment

Vi søger ambitiøse talenter til vores team, der fokuserer på at sikre vores kunders fortsatte kontinuitet og drift samt på optimering og implementering af processer og systemer i økonomifunktionen med SME-segmentet i dansk erhvervsliv i centrum.

Du vil som en del af vores team komme med på spændende rådgivningsprojekter, der vedrører CFO-området samt generel håndtering og drift af finansfunktionen.

Du vil få mulighed for at påvirke og sætte præg på din egen karrierevej, og vi vil strække os langt for at matche dig med de rigtige opgaver med udgangspunkt i dine stærke sider, præferencer og udviklingsmuligheder.

Miljøstyrelsen

Genopslag: Miljøstyrelsen søger en dygtig medarbejder til arbejde med EU-forordningen mod global skovrydning og skovforringelse (EUDR)

Odense C

Du bliver en del af vores EUDR-teamet på fire AC-medarbejdere og en funktionsleder. Vi står foran en spændende ny opgave med at omsætte EU's forordning mod global skovrydning og skovforringelse (EUDR) til virkelighed.

Dine primære opgaver bliver informationsaktiviteter med henblik på at klæde branchen på til at løfte forordningens krav og etablering af et system for kontrol med, at virksomhederne lever op til forordningens due diligence forpligtelse.

Miljøstyrelsen
Azets Insight A/S

Udekørende lønkonsulenter

Odense, Herlev eller Risskov

I denne rolle vil du opleve en hverdag, der aldrig står stille. Du vil blive mødt af forskellige problemstillinger og kunder, som gør dit arbejdsliv spændende og uforudsigeligt. Så hvis du er typen, der elsker en god udfordring, kan skabe orden i kaos og finde smarte løsninger, så er dette din scene.

Du bliver en nøglefigur i kundens team for en tid, og sidder fysisk ude hos kunden og bidrager med din ekspertise inden for Epos Løn, Lessor eller Perspektiv. Men du er aldrig alene, for hos Azets sætter vi pris på teamwork og fællesskab, også når du er ude hos kunder. Du vil altid have et netværk af dygtige kolleger bag dig, som står klar til at tilbyde sparring og support.

Azets Insight A/S

Bliv Lønkonsulent hos Azets – og kom helt i front

Odense eller Herlev

I rollen som Lønkonsulent hos os, vil du få indsigt i lønprocesser hos flere forskellige virksomheder, og du vil få din egen kundeportefølje og etablere et bredt netværk af interne og eksterne interessenter.

Når du træder ind ad døren hos Azets, mærker du straks, at du er velkommen, og vi tager os rigtigt godt af vores medarbejdere.

Vi tilbyder sund frokost, god kaffe, frugt og fredagsbrunch. Vi har motionsrum, massage- og rabatordninger og en aktiv personaleforening, som afholder mange sociale arrangementer, som bidrager til trivsel og fællesskab.

Gem
PentaBase

Erfaren bogholder/controller

Odense C

Selvstændig og ambitiøs bogholder/controller søges, evt. deltids job på 30 timer.

Vil du gerne have en spændende og central stilling i en virksomhed hvis produkter gør en forskel i behandlingen til kræftpatienter? Hos PentaBase A/S udvikler vi diagnostiske tests til kræftpatienter, som muliggør en behandling skræddersyet til den enkelte patient.

Vi tilbyder et selvstændigt job med en stor grad af fleksibilitet med indflydelse på eget arbejde og arbejdstid.

PentaBase
Nordfyns Bank

Kunderådgiver til Skibhus

Odense C

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig.

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode.

Du vil fra start få en portefølje, som overvejende består af privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense. Porteføljen forventes at vokse primært med nye privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense.

Nordfyns Bank
Spillemyndigheden

Jurister til spændende opgaver indenfor hvidvask og onlinespil

Odense C

Vil du være med til at løse spændende og varierende opgaver – både selvstændigt og sammen med dine kollegaer?

Uanset opgavens karakter vil fællesnævneren være forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering. Du får derfor rig mulighed for at dykke grundigt ned i lovgivningen, forarbejder og litteraturen.

Du vil indgå i et fagligt og socialt stærkt team, hvor fællesskab og samarbejde vægter lige så højt som stort engagement og faglig stolthed. Vi arbejder ofte med opgaver selvstændigt, men sætter også en ære i at sparre med hinanden – både mundtligt og skriftligt.

Spillemyndigheden
Gem
Rice A/S

Indkøber

Odense C

Er du struktureret, udadvendt og god til at bevare overblikket? Som indkøber hos rice vil du være en del af et energisk indkøbsteam i en farverig virksomhed.

Din vigtigste opgave bliver at bidrage med dit skarpe overblik og din evne til at holde fokus i en hverdag med højt tempo og mange varierende arbejdsopgaver.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø i en spændende international virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor glæde, detaljer og ambitioner driver os frem.

Rice A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV