6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Manelia ApS

Bygningskonstruktør

Odense C

I stillingen får du et selvstændigt ansvar for at drive renoveringsprojekter af vores kunders ejendomme. Der vil både være tale om mindre projekter med småjusteringer, der dog alligevel kan spille en væsentlig rolle for ejendommens afkastpotentiale, og store ombygninger, hvor du transformerer ejendommen og tager den til nye højder.

Du får store udviklingsmuligheder, en indsigt i forretningsgangene og indflydelse på dit fagområde, som husets ekspert. Derved udvikler og præger du i høj grad også dine egne opgaver.

Unilever Danmark A/S

Process and Innovation Lead

Odense C

We are hiring a Process and Innovation Lead for our factory in Odense, where we produce detergents under our strong Home Care brands such as Neutral, Biotex, and OMO.

In this position you will be the owner of our fabric wash manufacturing processes in the factory. A critical part of this role will be ensuring an effective link with R&D, planning, and factory for innovation, capacity, and project delivery. You will be responsible for mapping potential sustainability projects.

GML-HR A/S søger for Odense Universitetshospital
Gem
GML-HR A/S

IT-Projektleder til Logistikafdelingen

Odense C

Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger?

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte at indgå som projektleder og –medarbejder i nedsatte grupper sammen med leverandører og projektorganisationen på det nye OUH.

OUH investerer massivt i automatisering og IT, hvilket vil danne grundlag for dit fremtidige arbejde med højautomatiseret logistik.

GML-HR A/S
PeopleLink søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
PeopleLink

Afdelingsleder – leder af maskinteknisk engineering-afdeling

Odense C

Er du en engageret leder med erfaring inden for projektstyring og ledelse af tværgående teams? Og brænder du for at være med til at bidrage til den grønne omstilling og fremtidens energiforsyning?

Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som afdelingsleder for det maskintekniske engineering team.

Region Syddanmark

Erfaren innovationskonsulent med interesse for sundhedsvæsenet til Innovation, Forskning & MTV, Odense Universitetshospital

Odense C

Vi søger en innovationskonsulent med stort overblik, der brænder for at udvikle fremtidens sundhedsvæsen.

Indrykket:
Region Syddanmark

Erfaren projektleder med international erfaring til Innovation, Forskning & MTV, Odense Universitetshospital

Odense C

Da vi har stor succes med hjemtag af EU-midler, søger vi en stærk projektleder med erfaring inden for post-award i internationale projekter.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV