10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Odense Kommune

Chef til forløb Medfødt Hjerneskade i Ældre- og Handicapforvaltningen

Odense C

Er du båret af stærke menneskelige værdier, som gør dig til en stærk og tillidsskabende samarbejdspartner, kollega og chef?

Forløbschefen er overordnet ansvarlig for hele forløbet, budget- og regnskabsområdet og den effekt vores arbejde skaber hos borgerne. Det er dit ansvar, at forløbet og rehabiliteringslederne gennem effektive indsatser og metoder, har et kontinuerligt fokus på at optimere og udvikle driftsområdet.

Odense Kommune
Odense Kommune

Afdelingsleder til Voksenrådgivningen

Odense

Voksenrådgivningen er en del af Jobrehabilitering 1 i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Afdelingen består af 22 medarbejdere fordelt på 3 teams. Vores målgruppe er primært borgere over 30 år, som er aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere.

Vores opgaver er forskellige, men vi arbejder alle sammen på, at vi sammen med borgerne kan finde den indsats, som er med til at skabe stabilitet og progression i deres liv.

Da der er 3 teams i afdelingen, forventer vi ikke, at du er faglig inden for alle lovområder. Du vil derfor få en stærk kollega til at bakke op om dig på beskæftigelsesområdet og sikre, at du bliver understøttet i udviklingen og fagligheden på området.

Odense Kommune
Fyns Politi

HR-chef

Odense

Har du stor erfaring med HR-ledelse? Kan du tænke strategisk og samtidig løse helt almindelige driftsopgaver i en organisation, hvor det ofte går stærkt? – Så er du måske vores nye HR-chef.

Som HR-chef i Fyns Politi får du ansvaret for ledelsen af HR-afdelingen med en sektionsleder og p.t. 17 medarbejdere, som varetager både større udviklingsprojekter på HR-området og almindelige driftsopgaver som tjenesteplanlægning, lønforhandlinger, uddannelse, rekruttering og ansættelse af civile medarbejdere samt håndtering af personalesager i tæt samarbejde med ledelsessekretariatets jurister.

Odense Kommune

Afdelingsleder til Behandlingscenter Unge & Rusmidler

Odense C

Er du drevet af at gøre en forskel for unge med risikoadfærd eller misbrug? Forstår du vigtigheden af at udvikle høj faglighed og et trygt arbejdsmiljø? Er inddragelse, sparring og samarbejde din styrke? Kan du lede forandringer og skabe følgeskab?

Vi søger en erfaren leder til en afdeling, der gør en forskel for nogle af byen mest udsatte unge.

Odense Kommune
Miljøstyrelsen

Kontorchef til Arter og Naturbeskyttelse

Odense C

Vil du være med til at løse biodiversitetskrisen? Har du mod på spændende ledelsesmæssige udfordringer?

De konkrete faglige områder, du vil skulle have ansvaret for, er opgaver i forbindelse med biodiversitet og natur, særligt EU-naturbeskyttede Natura 2000-områder i Danmark både til land og på havet, spørgsmål relateret til forslag om en EU-naturgenopretningsforordning, internationale havmiljøopgaver og marin naturgenopretning, herunder etableringen af stenrev og arbejdet med at udpege naturbeskyttede områder til havs.

Miljøstyrelsen
Gem
Røde Kors

Erfaren Sekretariatsleder - Odense

Røde Kors i Odense udvikler sig meget hurtigt lige nu. Vi har over 800 frivillige, omkring 30 sociale aktiviteter, en velfungerende samaritter aktivitet, tre store genbrugsbutikker, og vi har netop åbnet endnu en genbrugsbutik med byggematerialer og outlettøj.

Bestyrelsen ønsker fortsat udvikling, behovene er store, og vi åbner derfor snart et stort netværkshus. Til at understøtte dette spændende og meningsfulde arbejde og sætte præg på den fortsatte udvikling, søger vi nu en erfaren sekretariatsleder.

Odense Kommune

Myndighedsleder med mod på fremtidens ældrepleje

Odense C

Du bliver daglig leder af en afdeling, hvor hverdagen byder på mange forskellige ledelsesopgaver, der fordrer et tæt samarbejde med den assisterende leder for at sikre effektfulde forløb for de mennesker, der søger hjælp samt sikre den høje sociale kapital i personalegruppen.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • Koordinere daglige driftsopgaver med særligt øje for optimal udnyttelse af de tilgængelige ressourcer
  • Sikre overholdelse af de politiske fastsatte sagsbehandlingstider
  • Facilitere nye arbejdsgange og følge dem til dørs
Odense Kommune
PeopleLink recruiting on behalf of Tempur Sealy Danmark A/S
Gem
PeopleLink

Head of Marketing - Nordics

Odense C

Do you want to play a key role in strengthening TEMPUR's already impressive market position in the Nordics?

In Denmark, Norway, Sweden, and Finland, TEMPUR's local organizations have already established solid marketing setups. Now is the time to join the forces and elevate the efforts to new heights with a unified, coordinated Nordic strategy - online as well as offline.

Hello Sales Svendborg ApS
Gem

Afdelingschef søges til nyopstartet kontor i Odense

Odense C

Vi søger en Afdelingschef til vores kontor i Odense!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Afdelingsleder til Beskæftigelsesindsatser for unge

Odense C

Er du en erfaren og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig og travl hverdag; så er 23 engagerende...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV